Ağır Siklet Boks maçlarını severdim. En Tyson FURRY ile Deontay WİLDER'ın ikinci maçını seyrettim. Ondan sonra hiç hevesim kalmadı. Şu anki dünya ağır siklet boks şampiyonu kim bilmiyorum bile. Bir MMA maçlarını severim.
Televizyonun başında her pazar ortalama 6-7 saat Süper Lig, İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga maçlarını izlerim. Bir maç bitiyor hemen diğerine geçiyorum. O yüzden futbol candır diyoruz :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Futboll severim
MMA dövüş sporları ile ilgileniyorum bu kadar muazzam bir şey olamaz. Sen ne izlersin Erva
Önüme ne gelirse landapdndn
Şiddet eşiğin yüksekse ve biraz heyecan arıyorsan Top Dog diye bir program var kesinlikle ona bak ;)
Bakarımmm sodnslsnsn
Ağır Siklet Boks maçlarını severdim. En Tyson FURRY ile Deontay WİLDER'ın ikinci maçını seyrettim. Ondan sonra hiç hevesim kalmadı. Şu anki dünya ağır siklet boks şampiyonu kim bilmiyorum bile. Bir MMA maçlarını severim.
Televizyonun başında her pazar ortalama 6-7 saat Süper Lig, İngiltere Premier Lig, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga maçlarını izlerim. Bir maç bitiyor hemen diğerine geçiyorum. O yüzden futbol candır diyoruz :))
Motor sporları
Basketbol
Futbol
Tam bir spor tutkunuyum karşı cins için kötü bir durum.
Kadınlar Voleybol, Tenis, Fitness, Crossfit.
Rugby. Kaslı kaslı adamlar birbirlerinin üstüne yığılıyorlar, elleşiyorlar falan.
Bir de Beyzbol. Kaportaları sağlam oluyor oyuncuların
Denk geldikce izleriz hepsini
Basketbol zevkli
Baskaet cunku hep sayi oluyor
baketbol ayrıca ufc maçları
Basketbol ortamı güzel oluyor
Basketbol tabiki
Tenis, Formula 1
Voleybol ve boks
Futbol ve basketbol izlemeyi severim
Futbol ve Bisiklet
Futbol severim ama basketbol ayrı severim.
Araba Yarışları
Voleybol seyretmeyi severim
Buz pateni
Futbol
Futbol
Valeybol
Kar sporları.
p*rno* 🍕 iki kişilik spor daha eğlenceli 🍕
Sxbol nsbbbxbz
FIBA kapsamında basketbol maçları
Voleybol
NBA..