Merhaba arkadaşlar önceden bir miktar kilom vardı epeyce kilo verdim şimdi 46 kiloyum 1.65 boyundayım herkes çok zayıf olduğumu söylüyor fakat ben kendimi kilolu buluyorum sebebi ise alt karnım ne yaparsam yapayım düm düz olmuyor nasıl düzlesecek alt karnım bir fikriniz varsa alabilir miyim?
Alt karın vücutta insanı en fazla zorlayan yer orası tam anlamıyla disiplin istiyor ciddiyet istiyor fedakarlık istiyor. Yani hayatından çıkarman gereken çok şey var özellikle abur cubur. Ama imkansız değil başarabilirsin düzenli sabah koşularıyla ve protein ağırlıklı sağlıklı yağsız beslenmeyle
Kesinlikle fazla kilon yok. 50kg a kadar çıkabilirsin. Google play store da veya apple store da “Nike Training Club” uygulaması var. Ücretsiz. İndir üye ol. Nike’ın ve baya kaliteli. Oradan alt karın çalış.
Evet karın garip, mesela ben biraz kilo alinca bendede çıkar ama kilo verince düzeleşir seninki neden böyle ki? bence fizigin böyle ne yaparsan yap fayda yok
Biraz yürüyüş veya koşunun üzerine terli terli, sırtüstü yatarak ayaklarınla mekik çekeceksin, youtube da mekik çeşitlerine bakabilirsin. Belden yukarını değil, aşağını kaldırıp indireceksin yani.
Sen kilolu değilsin kilon gayet az. Sadece önceden kilolu olduğun için yağ tabakası orada kalmış. Diyete devam ederek ve karın hareketleri yaparak düzleştirebilirsin.
Mekik çek daha fazla kilo verme bacak popo ne varsa gider karını 0 lıcam diyr kadınlığından olursun anoreksiyr girersin spor eğitmeniyim profesyonelim bni dinle
En İyi Cevaplar