FANATİKLİKTEN NASIL KURTULURUM?

Aşırı Fanatik Fenerbahçeliyim ne para ne pula değişirim. Ne şampiyonluk ne Kupa önemlidir. Tek gerçek Fenerbahçedir. Bu yıl kötü bir dönemden geçiyoruz. zaten zamanında bjk gs de geçiriyordu. büyük takımlar atlatır bugibi dönemleri. öyle byle geçer. bu sezonu Capslere konu olacak 11 -12 gibi bir sıralamada bitircez gibi. neyse konuya geçiyorum Fanatik Fenerbahçeli olarak fanatiklikten kurtulmak istiyorum olmuyor hadi bir hafta 1 maçını kaçırayım Fb nin diyorum çok takip etmeyim gündemini falan diyorum 3 temmuz falan olayları falan vb. kötü dönemler başa çıktıgımız direndiğimiz taraftarca zmanlar gelince aklıma yine kendimi tutamıyorum maç kaybediyoruz bayılcak gibi olyrm mayışıyorum resmn kazanıyoruz muhteşem oluyorum yüzüm hep gülüyor geriye düşüyoruz mesela bir mçta 1 gol atıyoruz geri hayata dönyrm. Ya sadece erkekler ftbolla ilgileniyor dersnz ama koyu Fbli kızım 19 yaşında 14 yaşında kpıldım heybetine yok mu bir çare şu fanatikliğe hjlhjlhjl hesab erkek çnk bna ait değil erkek arkadaşıma ait :D
FANATİKLİKTEN NASIL KURTULURUM?