Yakinlarimin bile artık yüzüme soylemesi kötü hisettirdi ve değişmek istiyorum
Negatiflige alismissin sen kendin kenidjnj depresyona soruyorsun işte saygı duymuyorlar umutsuz vaka gibi görüyorlar beni napsam acaba kendim için değişmem icin
Yakinlarimin bile artık yüzüme soylemesi kötü hisettirdi ve değişmek istiyorum
Negatiflige alismissin sen kendin kenidjnj depresyona soruyorsun işte saygı duymuyorlar umutsuz vaka gibi görüyorlar beni napsam acaba kendim için değişmem icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence arkadaş bulmayı deneyin
Birileriyle konuşman lazım. İletisim kurmaktan çekinme hatta bunu isteyerek yapmaya çalış. Yuzyüze olmak zorunda değil. Biriyle mesajlassan bile bunun faydası olur
Ya konuşuyorum sonra durduk yerde birseyler oluyor bende
Nasıl bisey
Panik oluyor olumsuz, düşünceler oluyor
Savma sapan seyler yani beynimde geziniyor
Psikolojik destek al istersen bu tarz olaylar anormal değil olabiliyor
Almistim once biryerden sonra ilac la devam edelim dedi ama 1 hafta sonra mutlu hisedebmistim iyilestigim icin gerek yok demişti şimdi ailemleyim evdeyim hep yine aynı durumdayım birseyler yapmaya calisayim en iyisi demin spor yaptım iyi geldi
Çok güzel bir yol bulmussun buna tutun
Bir süre deneyim en iyisi ve teşekkür ederim yorum icinn
Rica ederim
😗🙏🏻
XANAX bul birinden al bir şekilde ilk içişte taş gibi olrusun
Hmm acaba psikatriste mi gitsem
git
kendinden başlican degisime
okula falan gidiyor musun
şu an hayır boş evdeyim ve arkadaşlarım yok 1kisi vardı onu da iletişimi kestim çünkü her hayatıma giren kişi benimle kötü davraniyor
asosyallikten kurtulmak istiyorsan dışarıda bi uğraşın olması lazım okula gitmiyorsan boş vaktini kurslarda sosyal aktivitelerde değerlendir sevdiğin hoşlandığın şeyleri yap arkadaş edin sana zaar vermeyecek seni destekleyecek sana yardımcı olup seni dinleyen gerçek arkadaş edin
Hiç olmadı biliyor musun beni destekleyen biri ve sürekli kiyaslaniyorum kardesimle onlar da bana karşı saygilari yok artık hisediyorum
anladım bi arkadaşa ihtiyacın varsa tanışabiliriz
Bende kaygı var yakinlik kurma ve konuşma ilerleme başarı vs hepsi bana fazla geliyor ama aslinda olmaması daha çok kotu
valla lisede sosyal fobi yaşamış lise bitince 0 arkadaşı kalmış şu ansa birçok şeyi atlatmış biri olarak sana empati yapabiliyorum belki iyi anlaşırız arkadaş oluruz destek olurum diye istemiştim
Ahhah bende de öyle oldu aynısı
Psikoloğa da gittim ben daha doğrusu psikoterapiye
hımm sorumun cevabı hayır sanırım :) umarım çok daha iyi olursun🫶🏻
U, ulmeni istemem ama sosyalmedyadan biriyle konuşunca kötü oluyorum ben
nasıl yani neden kötü oluyosun
Daha çok saplanti haline geliyor bende ve daha çok asosyallesiyorum
sabahtan akşama kadar konuşmayız merak etme cnxkxn boş vakitlerinde konuşueuz ben seni pış pış iteklerim dışarıya
Üzerine gideceksin