Asosyallikten nasıl kurtulurum?

Küçükken böyle değildim , aşırı sosyal bir insandım.Sonra bilgisayara bağlanmaya başladım çok fazla , arkadaşlar çağırmaya geldiği halde bahane uydurup gelmiyordum.(Bunlar lise başlarında olmaya başladı şuan liseyi bitirdim 18 yaşındayım üniye gidicem bu sene.)Neyse işte bu yaşa kadar böyle devam etti(çok kötü bir durum) lisede sevgilimde olmadı(meslek lisesiydi kızlar çok tipsizdi bende istemedim açıkcası) bu duruma benim asosyalliğiminde katkısı var tabi.Açıkcası evi seviyorum , bi yanım çıkmak , gezmek tozmak istiyor diyer yanım evde kalmak istiyor.Çıkmak istiyen yanımda , çıkıpta napcan diyor , bu asosyallik yüzünden arkadaşım kalmadı , mahallede gördüğümde merhaba merhaba bu kadar :S Tip var mı var yakışıklıyım ama işte naparsın.Acaba üniversitede bu problemimi çözebilirmiyim ? Bir kız beni bu durumdan kurtarabilir mi ? Açıkcası bu durumda ben kızı bulabilirmiyim onuda bilmiyorum , kız beni bulursa zamanla beni düzeltir gibi geliyor.Ah şu asosyallik , ah şu bilgisayar.Zamanında eve bilgisayar alınmasaydı şuana kadar kaç kızla çıkmıştım , kaç kızla birlikte olmuştum.Kendimden nefret ediyorum.Üniversitede böyle geçerse artık hayattan beklentim kalmıcak.
Asosyallikten nasıl kurtulurum?