Yaklasik 2 aydır geçmedi
Losyon sirke kolonya herkesi kullanıyorum bi turlu gitmedi
Siz nasıl gecirdiniz
Losyon sirke kolonya herkesi kullanıyorum bi turlu gitmedi
Siz nasıl gecirdiniz
Kwelada losyon vardı. Onu alacaksın. Sürüp 24 saat bekleyeceksin, sonra bi duş. Duş sonrası yine. Bunu 5, 6 gün boyunca tüm vücuduna uygula. Giydiğin tüm kıyafetler, nevresim takımları, bornoz, battaniye, havlu ne varsa hepsini yüksek derecede yıka ve mutlaka hepsini ütülemelisin. Bu şekilde harfi harfine uygularsan 1 haftada kurtulursun.
Hiç bişey yapmazsan 6 ay sürüyor. Ama dayanması çok zor, insanın psikolojisini bozacak şekilde zorlar
Evet o losyondu zaten aldım her gün 2 defa kullanıyorum sabah akşam ve sürmeden önce mutlaka vucudumu yıkıyorum.
Giydiğin kıyafetleri bi daha giyme, o uyuz yaparak kaşındıran şey deri altı mikroskobik bi böcek, onlar kıyafetlere ve dokunduğun her yere geçiyor lavraları. Tüm çamaşırları ütülemen lazım ve losyon sonrası eğiştirmen lazım. Biraz meşakatli ve zor bi süreç ama dikkatli davranırsan kurtulabilirsin
Çok teşekkür ederim bundan sonra daha dikkatli olmam gerek
melanin yani direkt insan vücudunda da doğal olarak salgılanan hormonu hap halinde satın alabilirsin. ücretsiz almak istiyorsan uyku uzmanına görün, reçete ile verir. ( her şeyin en iyisi doğal olanıdır diye bir düşüncen varsa aklından çıkar çünkü aralarında kayda değer farkları olan şeyler kanserojen gıdalar. uyumaman o hapların jelatininden bin kat zararlıdır inan bana.)
Anlamadım
eczaneye gidip melanin iste
Tamamdır
Teşekkürr ederim
bir şey değil ✨💖
Cevap
3Cevap
ben yaklaşık 2 aydır uyuyamıyorum doktora gittim psikoloğa gönderdi yani doktora gitmen çare değil uyku hapı deneme ben denedim bu sefer uyanamıyorsun xlasnxlasnxas
Uyuyamanin sebebine bağlı psikolojo gitmem
Uyuz olduğuna emin misin
Sağlık ocağına gittiğimde öyle dendi
Veya başka bi hastalikta olduğumu düşünüyorsun?
Ya ne valla bilmiyom ama kurtuluyum yeter ya ben bi sağlık ocağına gidiyim tekrardan
İzolasyon ve krem ile
Hap ve losyon kullandım gene gecmiyor
İlaç kullan
Losyon ve hap verdiler ama hiç ise yaramiyorlar yani kasintim azaldı ama geçme gibi bi durum olmadi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?