Yeter hayatımı kararttı bu hastalık

denemediğim ilaç gitmediğim pskyatr pskolog kalmadı koyulan teşhisler hep değişti yaygın anksiyete, okb, depresyon, panik bozukluk, en son sosyal fobi kullandığım ilaçlar lustral zanax pakera paxil dideral adını hatırlayamadığım bir kaç tane daha bitkisel bir kaç ilaç hiçbirisi işe yaramadı son zamanlarda sosyal fobi hayatımı mahvetti derse gidemez oldum anfiden başka yerde derse girmem derse geç kalırsam giremem neden geç kaldın sorusu sorulmasın diye alışık olduğum dolmuştan başkasına binemem inmeye kalksam 10 kere içimden tekrar ederim müsait bir yerde inecek var demek için eleştirilince ya da ilgi üzerimde olunca terlerim sohbetlerde çok konuşmam soru sorulmazsa hiç konuşmam samimi olmadığım insanlarla göz teması kuramam falan falan işte bilen bilir anlatmıyım bu duruma düşmüş ve kurtulan var mıvarsa doktor ya da ilaç tavsiye edebilirmi kalabalığa karış gördüğün herkese selam ver gibi telkinler de bulunmayın çok şey denedim yine de denerim ama ilaç desteği şart ilaç tavsiyesinde bulunmak sakıncalı da demeyin yeşil reçeteyle alınmayan ilaçlar genelde aynı etki gurubunda ve ben benzeri çok ilaç kullandım en az kaç ay kullanmam gerektiğini azaltarak bırakmam gerektiğini de iyi biliyorum daha önce aynı sıkıntıları yaşamış ve kullandığı ilaç sayesinde iyileşmiş insanın ilaç önerisi tekrar işinin ehli olmayan doktora gidip 5 dakikada teşhis koyup anlaştığı ilaç firmasının ilacını bana kitlemesinden daha iyidir illa ki ilaç diyede tutturmuyorum doktor önerisine de açığım her türlü öneriye de
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün yine pskytra gittim aldığım ilaçları araştırmalarımı yaşadıklarımı anlattım prozac gençlerde çok kullandığım bir ilaç onu yazayımmı sana dedi olur dedim bakalım artık desteklerinizden dolayı teşekkür ederim bana dua edin :)
Yeter hayatımı kararttı bu hastalık