Bu hastalığın çözümü var mı yaşama dengem bozuldu?

Çok mutsuzum :/Lütfen okur musunuz 2 dakika Bunun bir çözümü var mı? Klişe bir cümle olarak çok kafaya takmamak gerekiyor evet ama beceremiyorum. İç sesimi susturamıyorum. Bende herkes gibi rahat yaşamak istiyorum. En az 30 dakika gusül abdesti almaktan, ellerimi durmadan yıkamaktan , insanlar ile para alışverişi yapamamaktan, bir iş yaptıktan sonra acaba ben mi yaptım ya yanlış yaptıysam kul hakkına girdiysem düşüncesinde olmaktan çok yoruldum. Güzel bir yaşantım var çok şükür. Ailemin sağlığı yerinde ve benimde sağlığım yerimde hayattaki en büyük zenginliklerim bunlar. Sosyalde bir insanım. Müzikk ve futbol ile uğraşıyorum. Arkadaş çevrem çok. Diksiyonum iyi ama bu durum neden bende var? Perdenin arkasını kimse bilmiyor. Sigaram yok , alkolüm yok , zinam yok ama bu durum ile uğraşmak neden bende fazlalaştı? İç sesimi susturamıyorum. Şizofreniye kadar gidecek diye korkuyorum. Masada birinin parasını görsem iç sesim diyor ki acaba parayı ben mi aldım ya kaybolduysa şaka gibi düşünceler. Ben eskiden böyle değildim neden böyle oldum anlam veremiyorum. Bunun bir çözümü var mı? Yaptığımın yanlış olduğunu , bir ton suyu gusül alırken ziyan edip haram olduğunu biliyorum ama iç sesimi susturamıyorum. Bir karıncayı bile ezsem ondan helallik alacak kadar merhametli olan bir insan olan ben , ve kul hakkından çok korkan ben neden bu işlerle uğraşıyorum? Yaptığım en ufak bir işten , eylemden sonra neden kafamda deli sorular dönüyor ve beni mutsuz ediyor? Ben sadece herkes gibi rahat yaşamak istiyorum. Birşeyler düşünmek istemiyorum. Bazen annem ile de tartışıyorum. Yeter açık çık çok su harcadın dedikçe iyice heyecan yapıp vesveseye kapılıyorum. Bunun bir çözümmü var mı Çünkü sadece bu konu için çok mutsuzum. Halime her zaman şükür ediyorum bu ayrı durum ama bu durumlar beni çok mutsuz ediyor

Bu hastalığın çözümü var mı yaşama dengem bozuldu?