"Demek istediğim şudur ki evrenin bir amacı vardır. Orada öyle, bir şekilde şans eseri var olmamıştır". ROGER PENROSE
Yanlış olmuş :)
Ateist forumda gibi hissettim kendimi bir an onlarda bir bana bile yoksun diyolardı asdfha
sağdan soldan uydurma laflar bunlar ALBERT EİNSTEİN ne zaman böyle bir laf etmiş bunların bitanesi doğru olsun el yazıyla yazılmış kanıtlanmış kafama sıkıcam canlı canlı izleticem herkese
Allah Allah ya tabikide söyledi her kaynakta yazar link veremiyorum yaz googla sozu git bak.
ulan bi*git cahil köpek seni malın teki yazıyor biyerde sonra yok bu bok söyledi el yazısıyla bul bana bu adamların bitanesinin böyle birşey yazdıgına dair kanıt sana 1000 lira para vericem hemde hemen bugün
Bunları söyledikleri bilinir zaten atarlı ergen seni. :)
bak çocuğum bu adamlar senin gibi kör cahil değil allah allah diye eğilip kalksınlar zora sıkıştığında allaha sığınsınlar bu adamlar mantık adamları herşeyin cevabını veren adamlar ayıkıyosun
Orada sadece 2 tane ateist var. Ateist olmak ustun zeka belirtisi degil, büyüyünce anlarsın.
Geberip gidincede gorursun mantık adamlarını.
benim sana burada takındığım tek tavır olmayan birşeyi olmuş gibi göstermen büyüyünce gibi laflara karnım tok benim gel bir özelden konuşalım senle bakalım ne kadar büyümüşüm
Şu an dünyanın %85i inanıyorken nasıl bu kadar eminsin be dangalak
%85 inin %35 i inanıyorum deyip inanmayanlar diğer %50 nin %40 ı cahil kesim 2 kelimeyi biraraya getiremeyen moronlar diğer %10 ise ya varsa korkusundan inanıyor yeterli oldumu
ben sana burada 1000 tane sebep sunsam hiçbirşey değişmeyecek çünkü alayınız beyin hapsindesiniz benim kızdıgım nokta bir insanın ağzından cıkmayan lafı o insana itelemek
hahahha kesin öyledir. Buyuk cogunluk kabul ediyo iste cirpinma daha fazla ;)
O %15in arasinda da deistlerde var bide :)
Ulan hem azinliksin, hem sacma bir fikri savunuyosun, hemde hala bize cahil deme pesindesin
ne şimdi bu iktidar seçimlerimi gerizekalı seni azınlıksın diyorsun ulan ben inanmakmı zorundayım değilim buna beni kimsede zorluyamaz sen hala o ufak beynine sokamıyosun benim neden seninle muhattap oldugumu at gözlüklerini çıkarda ne yazdığıma bak moron
İlk sen bana cahil kopek dedin.
Kimse inanacak kadar zeki degil, tabiki zorlamiyorum.
Ama biz bu kadar gulunc dereede azinlik olsaydik surekli soylerdiniz :)
o yüzdenmi kardeşim siz ateistler adamlar ateist olmadığı gibi sizler kendiniz'e zorluyorsunuz mesela albert einstein yahudi idi sen ne konuşuyorsun.
fizik kimya biyoloji hepsi matematik bile allahın kapısına çıkıyor
Cevap
4Cevap
diyelimki hepsi dogru, yine yanlis yoldasiniz zira hic biri müslüman degil ve kurana göre sapkin kisilikler (din acisindan) peki bu sapkin kisileri neye örnek veriyorsun ? topluca hristiyan veya musevi mi olalim amac ne ?
yani bunlari " ahan da allahin varligina kanit" diye c/p yapiyorsan, mensup olduklari dinlerin de dogrulugunu kabul ediyorsun o halde müslümanlik yanlis bir inanctir mesaji mi veriyorsun ?
Ben her dini Allahin gonderdigine inaniyorum. Burda da konu Allahin varligi. Bu dediklerin o kadar sacma ki.
adamlarin allah var dedigine inaniyorsun o halde mensup olduklari dine de inanmalisin. zaten islama göre allah gönderdi hristiyanligi vs. ve yine islama göre incili tevrati yakip sapkinliga düstüler.
kazanin dogurduguna inaniyorsun da öldügüne niye inanmiyorsun misali.
gec hristiyanliga madem dogru diyor adamlar (:
Adamlar yukarda din hakkinda konusmuyor ki ne sacmaliyosun :/
Hem neden savunmaya gectin ki birden?..
desitmiymis hepsi ):
sen neyi savunuyorsun tam olarak ? simdi bu adamlar inanclu insanlardi ve söyledikleti kesinlikle dogru diyorsan o adamlarin inancina göre sen yanlis yoldasin.
neyi savunuyorsun sen simdi? o adamlar islama göre isa allahin ogludur dedikleri icin kafirler ateistten farki ne ? islama göre her ikisi de cehenneme gidiyor vs. allah var dediginde inaniyorsan isa allahin oglu dediginde ona da inan madem.
BAK CANİM, YARATİCİNİN VARLİGİ HAKKİNDA KONUSUYORUM, DİN DAHA FARKLİ Bİ KONU, NEDEN ANLAMAK İSTEMİYOSUN Kİ?
ben de sana diyorum ki hicbiri müslüman olmadigina göre, bu adamlarin ordan buradan buldugun sözleri dogru kabul edip adamlar allah var diyor diyorsan, ayni adamla isaya allahin oglu diyor inanclarina göre, o nu da dogru kabul etmen lazim. yok kesinlikle o konuda yaniliyorlar diyorsan allah konusunda da yaniliyorlardir o halde. bukadar mi zor anlamak.
Ya senin alicilarin mi kapali acaba? , Din konusunda degistirilmis kitaba inanmiyorum, ondan sonra gelen İslama inaniyorum bundan sanane ki? Bi insanin bir konu hakkindaki fikrini begendiy her fikrini de mi onaylamam gerekiyor? Sacmaliga bak
Konu burada bir yaratiinin oldugu! Neden anlamak istemiyosun ki
degistirilmis kitaba inanan adamlarin allah var dedigine niye inaniyorsun o halde? adamlar okadar mal ki dogru dini bulamamislar ama ayni zamanda okadar zeki ki allah var diyorlar o nasil oluyor (:
actigin sorunun sacmaligi da tam bu. neyi ne icin örnek veriyorsun? kaynak ver hangi kitapta yazili bunlar.
Herhangi bir dine inanmak baska, yaratici oldugunu soylemesi baska. Orda bilimin Allaha goturdugu ve evrenin.hassas ayari halkinda konusuyo, sen bana madem.buna.katiliyosun hristiyan ol diyosun
Git iternetten kontrol et link atamiyorum kafamdan sallamadim y
internette önüne gelen söz uyduruyor. bu insanlar hakkinda tonlarca kitap var hangisinde yazili bunlar kitap ismi ver bebisim nette ergenlerin yazdigi seylere dayanarak "nette arastir" deme.
kaldi ki bilim ve dndarlik inanc ayri seylerdir seninki "dua ederek iyilessene niye kanser tedavisi oluyorsun" demek gibi birsey olmus. evrende "allaha giden yol" diye yazmaz. o kisinin kendi yorumudur.
Bu sozleri dediklerine eminim ama link atamiyorum. Neyse ya inanmazsan inanma napayim.
hawking tanrıyı kabul etmezki böylemi demiş cidden o_O
İnsanın oturdukça oturası geliyor
-STEPHEN HAWKING
ben de diyorum ki hani nerde link
cayırt
Sadece bu mu kanıtın?
hayır profilimin hepsi kanıtımdır, benim gibi bir salağı mı yaratmış kocaman Allah, bence daha iyisini yapabilirdi tabi ben izin verirsem
Kibir'e bak ya. Kur'an'ın en çok yasakladığı olgu bu. Hata yapıyorsun.
Gelsin kapışalım kim daha kudretli
Cehennem konusunda sizi görünce Allah'a hak veriyorum.
Bir de kafalarına göre yazarken Allah diye yazmıyorlar mı mk sdsdfsdfsdfsdfsdfsdf
Kaynaklarım sağlam ama link gönderemiyorum, Tanrı demek istiyo işte, kıt mısınız siz ya
Evren kusursuz değildir. Sağdan soldan duyma bilgilerle yazdığın şeyler bunlar. Bu yazdıklarına tek bir kaynak gösterebilir misin?
Evrenin kusursuz olduğu komik bir fikir. Bu sözleri ben biliyordum zaten kayıtlı bende, yukardakileri gerçekten söylediler. Googleye yaz sözleri tek tek bak.
Var ama link atamıyorum, ayrıca tek bir yerden almadım. Bu sözleri söyledikleri bilinir zaten neden inanmak istemiyorsunuz ki :/
Git internetten arastır bakalım demisler mi dememisler mi.
Hepsi allah askiyla yanip tutusmus adamlar cidden canım yha.
Yediremiyorsunuz diye mi dalga geçme yoluna başvuruyorsunuz?
Tam bir sığırsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar