Allah'ın varlığına ve evrendeki ince ayara deyinen ünlü bilim adamlarının sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

PROF. FRED HOYLE

“Kanıtları inceleyen herhangi bir bilim adamı kendisini şu sonuca varmaktan alıkoyamaz: Yıldızların içinde meydana getirdikleri sonuçlar göz önüne alındığında nükleer fiziğin kanunları kasıtlı olarak tasarlanmışlardır.”

STEPHEN HAWKING

"Demek istediğim şudur ki evrenin bir amacı vardır. Orada öyle, bir şekilde şans eseri var olmamıştır".

- Materyalizmin, bilimsel bir düşünce olduğunu artık kimse daha fazla iddia edemez.. (Arthur Koestler, ünlü düşünür.)

ATEİST DR. COLLİNS

"DNA'da Allah'ı gördüm."

ALBERT EİNSTEİN

"Derin bir imana sahip olmayan gerçek bir bilim adamı düşünemiyorum."

Isaac Newton

“Bizler Allah'a muhtaç, aciz kullar olarak, kendi aklımıza göre Allah'ın aklının büyüklüğünü ve yüceliğini görmeli ve O'na teslim olmalıyız.”

Louis Pasteur

“Bilim insanı Allah'a götürür.”

Galileo Galilei

"Tabiat hiç şüphesiz Allah'ın hiç vazgeçemeyeceğimiz, okunması gereken diğer bir kitabıdır"
Güncellemeler
+1 yıl
“Big Bang'ten sonraki birinci saniyede bu oran eğer yüz bin milyon kere milyonda bir daha küçük olsaydı evren şimdiki durumuna gelmeden içine çökerdi.” = STEPHEN HAWKİNG

"Demek istediğim şudur ki evrenin bir amacı vardır. Orada öyle, bir şekilde şans eseri var olmamıştır". ROGER PENROSE

Yanlış olmuş :)
Güncellemeler
+1 yıl
Ne üzüldünüz ya inanmıyosanız gidin bakın internetten demişler mi dememişler mi :)

Ateist forumda gibi hissettim kendimi bir an onlarda bir bana bile yoksun diyolardı asdfha
Allah'ın varlığına ve evrendeki ince ayara deyinen ünlü bilim adamlarının sözleri hakkında ne düşünüyorsunuz?