Koyuyorlar fitnes modelini, vaow baklavalara yumulun.

Mümkün değil. Kas gelişimi kas liflerinin kopması ve protein senteziyle tekrar birleşip iyileşmesiyle oluşur. İyileşen lifler daha büyük olur ve bu sayede kas büyümüş olur. Kas geliştikçe ağırlık arttırılır çünkü vücut adapte olur. Bu aletler lif falan kopartamaz, ancak göbeği titreştirir. Ki bu da kas gelişiminin %10'unu oluşturur. Çalışmak %10, yemek %20 ve dinlenme %70'tir.
Yav müdür yorumunla şenlendirdin, sağol varol. Ben işin itliğine çektim de. Şu firmalara ayarım.
Onu baska yere takmasınlar la yanı popoda iş görürmü 😁😁😁
Farklı yerde işe yarar gibi.😄
Hahah dola dola dur koluna 😁😁😁
Üyelerin adina bir hayir isleyip deneyip üzerine bir de deniyor bencesi yazabilirisn mesela.
Öyle seyler belki bir tik etki ediyordur ama gercekten baklavalari gün yuzune cikaracak olsalardi simdiye herkes six packli olur du
Bence yazmak ve ben, ah ah.
Sen denemişsin ve mümkün olabileceğini söylemişsin. Takın ve titreyin gitsin asdf
Kim denemiş be ya?
"Kelebek titreşim bandı denen eksantrik alete taktım da... Onca ay uğraşıp kascıklar yapmışlığıma söver oldum. "
Burda demişsin. Neyi yanlış anladım acaba? 😕
Ben normal çalışmayla yaptığıma sövdüm, bu alete para vermem ki.😕
Ne kadar ki? 😕
Cevap
17Cevap
Kolay yoldan elde edilen her şey gibi buda sakıncalı fakat fitness veya body building yaptıktan hemen sonra bu aleti kullanan bir arkadaşım vardı aynı anda spora gidiyorduk o tabiri caizse bir kas yığını na dönmüş tü
Büyük olmanın yolu da, deha gibi çalışma ve alın terinden geçer. Demişler. Terlemek lazım.
Makyajla kas yapan kadınlar.😅
Var.*
Yıkanınca kaslar gider kaldı ki onların sorunu. İnsan olduğu gibi sevmeli kendini.
İnsan doyumsuzdur..
Keşke herşey iki tane pedle titreşince buyuseydi 😀
Ahaha keşke..
Mimkinatı yok 😃 ağır çalıştığım dönemlerde bile hafif hafif çizgiler oluşuyordu, karın kası yapmak çok zor iş, hele öyle yan gelip yatarak ııh 😳
Bu bir işe yarıyormu gerçekten , yararı var mı acaba yoksa amaç ticari satayım kandırayım milleti demek mi çözemedim?
Mümkün değil, kalanlarda eridiğinde olmadığını anlayacaksın 😆
Bunu yapacaklarına otomatik ütü icat etsinler. Yayıla yayıla oturup onu izliyim. 🤓
Öyle bir düşüncem olmadı
Göbeğimle mutluyum ben 😀
İşe yarar mı acaba? Karın kası çok zor zira..
Hemde oturduğun yerde bide...
Hic mi işe yaramıyormuş
Olsa keşke yataktan çıkmayız. 😂😂
Emek yoksa yemek de yok! :)
O kadar basit değildir sanırsam
Bunu alabilirim hsxjs
Zor. abi oyle kolay olsa herkes yapar
O iş yaş kardeşim boşuna para verme derim
Titreşim bandı en mantıklı seçenek
yok öyle bir dünya yok.
Acısız kazanç olmaz
Değil ✩