Bayanlar bu sorum sıze sız daha ıyı bılırsınız o yuzden sorumu sıze sormak ıstıyorum, bitmiş bir beraberliğim vardı ve üstünden dile kolay bes sene gecti ve az önce bı mesaj aldım e postama gelen mesaj su sekıldeydı, merhaba sadece halını hatırını sormak ıstedım bunca zaman sonra nıye mesaj attın dıyeceksın merak işte umarım hayatını kurmussundur bunu hep temennı ettim diyen mesaj, peki yıllar sonra bu mesaj nıye aklımda bu soru ısaretı kaldı, tek düsündüğüm demekkı benı unutmadı ya da eskı gunlerı ozleyıp o günleremı donmek isitiyo, evet sizin düsünceniz hangi yönde bayanlar.
Cevabın nedir?
+1 yıl6 sene konuştuğum biri vardı amacımız mutlu olup onun askerliği bittikten sonra evlenmekti olmadı..iyi ki olmamış ..Asla unutamadı beni hayatımda biri olduğunu bile bile bana hep ulaşmaya çalıştı beraber olduğum kişi hakkında konuşup duruyordu yakışmışlar mı diye...Evet o kişide olmadı eşim oldu rabbime şükürler olsun ..eşimde benim bir zamanlar platonik olarak hoşlandığım biriydi eşimde bana karşı boş değildi...Sonra bu 6 sene konuştuğum kişi duymuş evlendiğimi arkadaşıma demiş bir zamanlar sevdim demiş arkadaşımda sen sevdin ama o evlenmiş demiş:)hala beni takip ettiğini bilirim facebookumda engelli ama sahte hesap açıp benimle ilgili konuşurmuş...Size şunu derim meraktan sadece yazmıştır evlendiniz naptınız yaşıyormusunuz diye belkide unutamamıştır ama biz kadından tuhaf varlıklarız sevdiğimizden değil meraktan bakarız sizin hayatınıza...
013 Yorumla- +1 yıl
yani özleme unutmama yok sadece merak öylemi
- +1 yıl
ben mesaja karsılık olarak ne yazayım siz bir fikir verin bana
- +1 yıl
Özleme ya da unutmama durumu olsaydı çoktan sana ulaşırdı bunu şimdi yapmazdı severek ayrıldınız varsayalım dayanamazdı...5 sene geçmiş diyorsunuz empati yapıyorum sadece meraktan yazardım sizi yoklardım sonra istediğim cevabı alır ve tatmin olurdum şu his uyanırdı bende hala hayatına çeki düzen verememiş demek ki benim gibi seveni benim gibi olanı bulamamış diyip sevinirdim..
- +1 yıl
yani o günlere dönme gibi bir düsüncesi yok ölemi.
- +1 yıl
Şu an bulunduğunuz durumu ona anlatın ama sakın sevgi sözcükleri kullanmayın küllenmiş aşkı yeniden alevlendirmek doğru olmaz...Belki o evlendi size bunu üstü kapalı söyleyip canınızı yakmak istiyordur...tekrar kendini düşündürmek vs..
- +1 yıl
5 seneden sonra biraz zor ..Ama siz ona dediğim gibi neden böyle bir mesaj attığını yazın ..5 sene çok uzun bir süre evlenmiş olabilir başka bir yere taşınmış olabilir hayatında değişik durumları olmuştur illa ki..
- +1 yıl
eger sadece merak icin atılan bir mesajsa cevap yazmamayı düsünüyorum siz ne dersiniz
- +1 yıl
Siz beni dinleyin ve iyiyim herşey gayet iyi denilen bir yazı satırı ile hayatınızı kısa özet geçin sadece bu...
- +1 yıl
tesekkur ederim yasemin hanım, ya da sessiz kalmak en güzeli
- +1 yıl
Ben sessiz kalmazdım hayatımı bir kaç cümleyle anlatırdım...Tabi bayan olarak düşünüyorum ben erkek olarak düşünemem ki siz bilirsiniz sessiz kalmakta cevapların en güzelidir...
- +1 yıl
peki son olarak, diyelım sessiz kaldım, ardından ıkıncı mesajda gelirse
- +1 yıl
O zaman senden duymak istedikleri vardır bunu sonra konuyu bitir ve son olarak sana soruyorum hala bişeyler var mı kalbinde ona karşı...
- +1 yıl
hiç mantık yok merakmış peeeh siz onu benim külahıma anlatın bal gibide geri dönmek istiyor
En İyi Cevaplar
+1 yılAyrılma sebebiniz neydi peki ?
Acik ve net sekilde seni unutmamiş,bu mesaj ya seni özlediğini gösteriyor
Yada kendisi ayrilmişsa vicdan azabi çektiğini yerine kimseyi koyamadigini gösteriyor14 Yorumla- +1 yıl
pekı ben mesaja karsılık vermessem ve sessiz kalmayı tercih edersem düsüncesi ne olur
- +1 yıl
Ayrilma sebebiniz neydi,o'mu ayrildi senden ?
En iyi cevap icin tskler bu arada :) - +1 yıl
ayrılmayı o tercih etti son derece öfkelıyım ona karsı cunku o bensizliği secti
- +1 yıl
Net bir sekilde pişman olmuş,geri dönmek istiyor ama dönecek yüzü yok.
Bunu mail yolu ile yapmişki,sen geri dönüş yapar ve hala unutmadığını görürse,yani senden bir ışık alirsa geri dönücek gibi geliyor. Unutmamiş seni ve cok pisman ayrildiğina.
Sen unuttun mu oni ögrenemye çalisiyor.
Seviyorsan ve onu geri istiyorsan onu unutmadiğini gösteren mesajlar at,sevmiyor ve unutmuşsan hi cevap verme.
+1 yılBence hiçbir anlamı yok yani samimi anlamda bir anlamı yok. Sadece merak etmiş olabilir öylesine hiçbir değeri olmayan bir şey ve tekrar birlikte olmak adına değil. Senden sonra birkaç kişiyle birlikte olmuş ama senin kadar uzun sürmemiş ve sen ne durumdasın benim gibi başı boş musun diye atılmış bir mesaj. İlişkide ben başarılı olamadım sen oldun mu merakı... Eğer ilgi alaka gösterirsen olmaması gereken bir şeyi başlatırsın.
00 Yorumla
+1 yılHacı senden sonrakiler hep seni artmıştır.Son ilişkisinde ki her kavgada keşke ile seni anmıştır ayrılıncada mesaj atıp şansını denemek istemiştir.Hayatında biri olup olmadıgını ögrenmek sana yakınlaşmak ıstıyo.Geçmişte nasıl bir dıyalogunuz oldu ona göre yakınlas ya da cevap atma sen bilirsin ...
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
15Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılönemisiz bir şey yıllar önce neredeydi...
10 Yorumla Bir-kac kez oldu cevap vermekle hata etmiştim, en sonunda konuşup beni aramamasini ve telimi sil dedim, kısacası yol verdim çünkü beni terkeden oydu, ben gidenlerden nefret ederim ulan gideceksin niye seni seviyorum diyorsun şerefsiz kadın, madem oyun istiyorsun benden ne istiyorsun, geçenlerde yine mesaj geldi, artık cevap veremiyorum ve ilgilenmiyorum,,, şu hayatta tek birşey öğrendim , kimseyi severek şımarmayın, fena gotleri kalkıyor, yazık diyorum, sadece yazık bu zavallilara,, hayatları boyunca hep daha iyisi var mı diye debelenip duracaklar, sevgi ask bu degildir, seven sevdiğini görmeden nefes bile alamaz saygilarimla!!!
40 Yorumla
+1 yılcünkü gidene mı zor kalana mı sorusunun cevabı kesınlıkkkle gidene zor! kafası,vicdanı rahat edememiş belli ki. evet seni özledii senli günleri özledi ama sana zor günler yaşşatıysa sen sen ol ona o mutlulugu tanıma hem alışmışsındır sen yokluğuna ? bırak hayatına bak burnu sürtsün.
00 Yorumla"umarım hayatın bıraktıgım gibidir, ben cok dolastım, yeni insanlar tanıdım, senden iyisini bulamadım, eger bu mesajıma cevap verirsen seninle tekrar konusacagız ve gorusecegiz, senin bana hayır diyemeyecegini biliyordum o yuzden hic tereddut etmeden mesaj atabildim"
hic pollyannacılık oynama.28 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel özetlediniz evet ona hayır dıyemem sımdıye kadar yasamıs oldugum askların icinde bir tek onu özel tuttum kendıme o hep farklı geldi bana ne yalan söyleyim bende unutmadım aslında ama nedense mesajına karsılık vermeye gururum izin vermiyo sonucta beni terkedıp giden oydu gitmek demek o kısıyı kaybetmeyı göze almak demek o bensızlıgı göze aldı, o mesajı okudugumda o gunlere döndüm ama dedım ya gururum izin vermiyo..
- +1 yıl
peki gerci hic sanmıyorum ama hadi olduda mesajına cevap yazmaya karar verdım, nerden baslamam gerekli onun mesajına karsılık olarak yani.
- +1 yıl
sanmıyorum mu?
erkekleri birazcık tanıyorsam hele ki sevdigi kadını unutmamıs bir erkeği, kesinlikle cevap vereceksin.suan sana kim ne dese bos..
cevap verirsen gayet cool ol sadece sordugu sorulara cevap ver. hayatın hakkında evliyim bekarım sevgilim var/yok deme. düşünsün.. akıllı oyna. açık açık sorsun bakalım sorabilecek mi, ne amaçla atmış. anlarsın zaten :) - +1 yıl
Bana dönecegini bilsem önünde diz cöker ayaklarını öperim ama sadece merak icin bana mesaj göndermisse sessiz kalmayı tercih ediyim diyorum
- +1 yıl
insallah o günlerimize geri dönerizde bende zarif ve hoş ayaklarını öperim saygı duydugum bayanın
o senden ayrıldıysa zamanında şuan bir boşluğa düşmüş ve aklına gelen kim olursa mesaj atıyordur,yani bitek sana attığını bilemssin şuan,ama sen ayrıldıysan ya da severek ayrılmak zorunda kaldysanız unutamamış derim ,ben olsam böyle işlerdi işler yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen daha once eski sevgilime mesaj atmistim. ayrildiktan 2 sene sonra hemde. Beraber gittigimiz bir yere gitmistim bana onu hatirlatti oyuzden merak ettim acaba nasil napiyordur diye oyuzden mesaj attim. Hani ona hala asik oldugumdan degil eski gunlerin hatrina bir sormustum nasil diye.
01 Yorumla- +1 yıl
öyleyse mesajına karsılık vermemek ve sessiz kalmak en iyisi.
+1 yılanlamsızdır, arayıp bulamamış sana kalmıştır, çok bayat. senin için iyi dilek ve dualarını göstererek kullanmasına ne gerek vardı, hayat kurmanı isteyen biri bunları müdahalesiz de dileyebilir ki öylede olmalı
20 Yorumla
+1 yılSizi unutmuş ama sizi merak ediyor sanırım zamanında sizi hayli üzdü ve yeni bir hayat kurup kurmadifinizi merak ediyor kısacası sanırım hayatiniza bir kere daha sıcmak istiyor
43 Yorumla- +1 yıl
Unutan insan mesaj mı çeker
- +1 yıl
Var öyleleri adama umut verip durmayın sonra üzülen yine o olucak
+1 yılSenden daha iyi daha güzel bir ilişki bulamamış kesinlikle.. Şansını tekrar denemek için mesaj atmıs eski sevgiliden gelen ''hal hatır'' mesajları hep bu yuzdendir zaten :)
11 Yorumla- +1 yıl
degil ona geri dönmek mesajına karsılık vermeye bile gönlüm izin vermiyo
+1 yılBelki mesajda yazdigi gibi iyi dilek icindir.Belkide seni unutamamistir hayatinda biri var mi diye kontrol ediyodur.Ama bir kiz bence eski sevgilisine boyle nur mesaj atmaz eger unuttuysa ama unutamamissa yazar.
00 Yorumla
+1 yılaskere gitmiştir, p*rnodaki kadını sana benzetmiştir ya da senin onu sevdiğini düşünmüştür zamanında, şimdi de aldatılmıştır ya da ilişksinden beklediğini bulamamıştır da ego tatmini istiyordur.
10 YorumlaBence o an anılarınız aklına gelmiştir ve özlemiştir. O sebeple mesaj atmıştır. Devam etmek için atacağını sanmıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
bazen insanın aklına bir an gelir mazideki günler.
+1 yılO seni biraktysa enkaI gormek için gelmistir tekrar sana.icinde sevgi kaldfni sanmam ama yinede eski gunleri yasayablirmyiz acaba diye merak edip atmistir o mesaji buyuk bir ihtimal...
00 YorumlaUnutamamis senden iyisini bulamamis ve son kez sansini denemek istiyor
30 Yorumlasenden daha iyisini bulamadım kapın açık mı demek istemiş..Erkek olsaydı bu kişi anlayacaktım da farklı amaçlardan dolayı.
10 YorumlaHep oyunlar kızların işi güçü oyun çevirmek senden ayrılırken aklı havadaydı sonra yıllar geçince değerini anladı sonra dönmek için nabız yoklamalar bence cevap vermeye bile değmez..
00 Yorumla
+1 yılHer katil merak eder vurdugu insanin ölüp ölmedigini. Bu yüzden aylar sonra gelen 'nasilsin' sorusuna hiç umut baglamayin. Bu söz aklıma geldi nedense :) Seninki yıllar sonra olmuş ama olsun :)
10 Yorumlasadece kendini hatırlatmak istemiş kafanı karıştırmak belkide..
12 Yorumla- +1 yıl
öyleyse basardıda aklım saskın ama mesaja cevap vermeye bir turlu gönlüm razı gelmiyo, sessiz kalıyorum simdilik tabi
Evde kalmış artık evleneyım dıyordur aklına gelmısındır dostum 5 yıl sonra aklına gelıcekse hıc gelmesın yanı salla gıtsın ...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. boşta kalmış. yoksa evli barklı olup olmamanı sormazdı. uzak dur. değmez. zamanında aklı olaydı
02 Yorumla- +1 yıl
her insan hata yapabılır, hata biz insanlara mahsus ama o gidisiyle bensizliği göze aldı yani herseyi bitirdi gidisiyle simdi yıllar sonra gelen bu mesaj niye, ve giden yine gider gibi geliyo bana..
+1 yılunutmadığından değil biten bir ilişkisi olmuş bunun travmasıyla sana yanaşmaya çalışıyor yeniden bir de ona iyi geleceğini biliyorsa
00 Yorumlabi ara hatrlayip gecmisin ozlemidr*et iyi bir cevap ver kapak yap :)
02 Yorumla- +1 yıl
yo bitti diye kötü olmak düsman olmak niye, zamanında sevip deger verdiğim bir insan, iyi kötü günlerimiz oldu, karsımdakı bayanın hatırı yoksa yasanmıs o yılların hatırı var
+1 yılGörüşmeye başla,arkadaş ol,tekrar tanış,tekrar birlikte ol sana yaşattığı acılardan dolayı ertesi sabah para bırakıp çık evden acı yaşattıysa tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşım herşey olabilir, insan yazsam buraya sayfa yetmez. Ama şöyle bir gerçek varki uzun süre sonra yapılan geri dönüşler asla meraktan yapılmıyor, bu net!... Bu sorunun cevabı aslında ilişkinizin nasıl bittiğinde saklı, düşün bakalım...
00 Yorumla
+1 yılseni geçmişte iyi hatırladığı için bir yoklamak istemiş şuan boşlukta olabiir onu seninle doldurmak istiyo olabiir hala seviyo diyemiyeceğim sevgi bu saatten sonra ölür araya birileri girer vs vs...
02 Yorumla- +1 yıl
bu mesaja sessiz mi kalayım
- +1 yıl
bence sessiz kal
aynı şeyi bende yaptım dort sene geçmişti.kesinlikle senden iyisini bulamamış.
02 Yorumla- +1 yıl
kimse vazgecilmez degildir dıyede bı söz vardır ama.
Geriekaliyi kimse kabul etmemistir en cok ben sevdigim icin bana donmustur mal :D ama benim icin bir anlam ifade etmez.
20 YorumlaYalnız kalmış. Yalnızlığını gidermek için mesaj atmıştır
00 Yorumla
+1 yıloda olabilir tabide ya gerçekten sadece nasıl olduğunu merak etmişse bide böyle düşünsen?
02 Yorumla- +1 yıl
sadece meraksa mesaja cevap vermemeyi düsünüyorum
- +1 yıl
tabi kendin bilirsin bir kaç gün bekle yine mesaj atarsa bilki unutamamıştır sizi.
mal olma be kardeşim. sevse hemen dönerdi, 5 sene sonra değil. Demekki daldan dala atladı, şimdi yalnız. Sana kapak atmak istiyor.
Yapan bir daha yapar, giden bir daha gider.
Mal olma kardeşim.00 Yorumlaeger kız ayrıldıysa biraz pişmanlık birazda geri dönme istegi vardır yanı empati yaptım bu cıktı ortaya
01 Yorumla- +1 yıl
bensizliği göze alan birine dönmeyi kendime yediremem
Mesaj atan eski sevgililer ikiye ayrılır, acı çekenler; canı çekenler ;)
10 Yorumla
+1 yıl00 YorumlaSizi unutamammis ya da merak ediyor ne yapip ne ettiginizi.
00 Yorumlaseni geri istiyo unutamamış bir şans daha ver bence
02 Yorumla- +1 yıl
dile kolay aradan bes sene gectikten sonramı.
unutamamıs olabilir veya ne yaptıgını merk etmiştir.demekki seni iyi bir insan olarak gormus
02 Yorumla- +1 yıl
ilgisiz olsaydı bunca sene sonra mesaj nıye atsınkı dıye düsünüyorumda
Vicdan azabı seni üzerek ayrıldıysa eğer vicdan yapmıştır ve mutsuzdur sen mutlumusun diye merak etmiştir belkide şayet mutsuzsa senden helallik alrak vicdanını hafifletmeye çalışmıştır
01 Yorumla- +1 yıl
aklımda hep soru ısaretlerı var nede nbes sene sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 yılın ardından seni merak edmek ..önemseyip mesaj atmıs işte
02 Yorumla- +1 yıl
niye simdi
Cevap sahibi+1 yılinsan bazen merak eder unutmusmu evlimi nişanlımı eski günleri aklına getirir olur insana
kendini sana kitlemeye çalışıyorda olabilir hacım dikkat et :D karakterini bilmem ama
00 Yorumla
+1 yılBelki azda olsa ışık vardır diye yokluyordur. Bir ihtimal
01 Yorumla- +1 yıl
Hic bir şey eskisi gibi olmaz hayatta
Umarim hayatini kurmussundur derken agzindan laf almak istemiş
02 Yorumla- +1 yıl
ne gibi yani ?
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBır bosluga dusmus olmalı .. Yada onu senın kadar net ve oz seven olmadı ..
00 Yorumla
+1 yılSeni ozlemistir unutamamistir senden iyisini bulamamistir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDostum banada aradan 9 yıl sonra böyle bir mesaj geldi muhtemelen seni unutamamış ve senden iyisini bulamamış aklının hep bir köşesinde varmışssın ve geçmişte seni çok üzmüş sanırım şimdide günah çıkarmaya geliyor..
00 Yorumlakimseyi bulamadım sen nasılsn istersen tekrar deneyelim felanlar :D
00 YorumlaArkadaş kalmaya çalışıyodur.
02 Yorumla- +1 yıl
Bi bayanla bir erkegin arkadaslıgına inanmıyorum, atesle barut misali.
Aşkı depreşmiş sen umut bağlama
01 Yorumla- +1 yıl
o umutlar gittigi gün bitmişti bende
ben de arada merak ederim.meraktandır sadece
00 Yorumlabende sana katılıyorum
00 Yorumlaunutamamış o.
02 Yorumla- +1 yıl
neden bes sene sonra bugun bu mesaj
+1 yılseni unutmamış bence
01 Yorumla- +1 yıl
Banada öyle geliyo.
+1 yılseni unutmamış bariz