Eski sevgilimle en son kavgaliydik bana seninle ugrasamicam iyi geceler demisti ve mesajina karsilik vermemistim 2 gun sonra burs sonuclari aciklandi diye bir mesaj geldi ondan cevap yazmadim sonraki gun whatsapptan link gonderdi kredi ya da bursunuz hangi tarihler arasi hangi subeden kartinizi alacaginizi buradan sorgulayabilirsin gibisinden bir mesaj geldi normalde bayramlarda vs kandillerde hic toplu mesaj atmaz bikere cocugun tarzi degil taniyorum yanlis anlamayin emin olsam zaten size danismam siz ne dusunursunuz? Sizce onun arkadasinin agzini arasammi ayni mesaj ona gelmismi diye?
Cevabın nedir?
Bak canım bencee senin ona mesaj atmanı ve seninle konuşmayı istiyor sonuçta her telefonda toplu mesajda kişiyi eklersin aynen bir dene öğren bakalım yoksa amacı seninle konuşmaktır varsa da seninle konuşmaktır. ama benimki gibi para yiyen biriyse konuşma derim hepsinin canı cehenneme.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani o mesaji sadece bana atma ihtimali varmi? Hani genelde bayramda vs toplu mesaj atiliyo ama burs hakkinda 2 gundur mesaj gelmesi garipmi?
Soran+1 yılArkadasina atmamis oyle bir mesaj
En İyi Cevaplar
+1 yılsen ona yaz diye o tur yollara başvurmuş belli ki :)))) en son yazdıgına cevap vermemişsin ya gurur yapmış ama yine de dayanamayıp böyle numaralar yapıyo:)))
03 Yorumla
Soran+1 yılNumara oldugunu nasil anladin mesela biz hicmi toplu mesaj gondermiyoruz. Yani umitlenmemek icin soyluyorum nasil anladinki banada anlat cok umutsuzum :(
- +1 yıl
sen diosun normalde hiç toplu mesaj atmaz diye :) ben toplu mesaj da atsam özellikle ona atmıyim diye dikkat ederim yani:))) o öyle bişey yapmamış. belli ki sen de ona yaz diye böyle bişey yapmış cnm:)
Soran+1 yılYani sadece bana yazmis olabilir diyosun bende simdi arkadasiyla konuscam caktirmadan ogrenirim yalniz derseki mesaj banada geldi ya da durumu cakarsa iste ozaman yandim
+1 yılBirincisi sevgilin ben olanları unuttum birşey olmamış gibi devam etmek istiyor ikincisi link belki ona bir kişi tarafından gönderildi oda yazmak yerine direk paylaştı bence bir tşkl mesajı çekerek olayı netleştirebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAma belki mesaji herkese gonderdi bende arada kaynadim dusunsene rehberinde bu mesaji 50 kisiye gonderdiyse neden kendimi onemli hissedeyim belkide sen haklisin ama kafam karisti
+1 yılAgzinibara ama o kadar sık degil belliki bu kisi seni seviyo sayiyo san deger veriyo agzini sramaktansa bende sende ayni seyleri ona yap
012 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin beni sevdigini? Yani o mesaji tek banami atti demek istiyosun?
- +1 yıl
Bende pyleydim tek birine atardim toplu yazardim emin ol buna
Soran+1 yılBide kimisi demis ki bayram mesaji olsa neyse ama bu konu biraz tuhaf toplu mesaj icin sendemi boyle dusunuyosun?
- +1 yıl
Tamam bayramda atilir ama dier olaylar icin toplu mesaj icin cok sacma bende toplu mesaj olayi tamamen komplo
Soran+1 yılBilmiyorum iyce kafam karisti :(
- +1 yıl
Mantikli dusun biraz sakin kafa ile anlarsin sende
Soran+1 yılAnlamiyorum yani aslinda bir yandan haklisin ama sana link gonderip " burs ya da kredinizi hangi tarihler arasi hangi subeden alacaginizi buradan sorgulayabilursin " diye mesaj gelse toplu oldugunu anlamazmisin?
- +1 yıl
Anlarim ama celiskili birsey hic bisey yapamiyosan arkadaslarina sor
Soran+1 yılArkadasi bana mesaj gelmedi dedi
- +1 yıl
Ozaman sana ozel olma ihtimali var
Soran+1 yılHalami ihtimal 😀
- +1 yıl
Bir kisiye sorduysan evet ama bir kac kisiye daha sor ya bence tamamen sana atti toplu yazdi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılcocuk seni umursamasa bu kadar takmamana rağmen burs der sfalan için de olsa mesaj atmaz peşini bırakma ara ağızlarını
03 Yorumla
Soran+1 yılYani herkesemi atmistir yoksa banami neden toplu atmis olamaz ki? Sadece merak ediyorum
- +1 yıl
olabilir ama o toplu mesajın içine seni almayabilirdi bence bir arastır hala sansın varsa kaçırma yoksa zaten umut bırakırsın
Soran+1 yılArkadasina gelmemis oyle bir mesaj
+1 yılKonuşmak icin bir sebep üretmiş ama umduğu gibi olmamış
03 Yorumla
Soran+1 yılAma herkese atmis olamazmi beni dusunmeden birine bayram mesaji yazarken birini dusunuyomusun ozellikle? Nerden vardin bu kaniya banada anlat nolur :(
- +1 yıl
Herkese atmış olamaz bursa başvuran yakinlarina atmıstir seni hala yakini olarak goruyordur hala degerlisindir onun icin
Soran+1 yılAma sen konusmak icin sebep uretmis dedin yani ya sadece bana atti ya da butun ogrenci arkadaslarina
+1 yılara da atmıştır o mesajı (: sen ona bir ışık yak. Sonrasını anlarsın zaten
08 Yorumla
Soran+1 yılArkadasinin agzini aradim o mesaj gelmemis ona
- +1 yıl
(: eee ben sana demedim mi bir ışık yak niyetini anlarsın diye (:
Soran+1 yılValla gelsin adam gibi ozur dilesin one oyle cocuk gibi hicte pesinden gidemem
- +1 yıl
Peşinden gitme ama bir selam ver. Ayıbı büyüktür yüzü yoktur belki. Gurur yapıp da sevilme şansını kaçırma. Mutsuz kızlar sevilme şansını tepen ve ya sevilemeyen kızlardır
Soran+1 yılO dedigini daha once cok yaptim ben birazda o dusunsun ama dmi?
- +1 yıl
Daha önce yapıp da sonuç almamışsan belki o arkadaşını atlamıştır. Başka kişilere de sor derim (:
Soran+1 yılOyle degil yani daha once gittim pesinden demek istedim mesajla ilgisi yok
- +1 yıl
Kendini ağırdan sat ama karşına çıkarsa da redsetmeyevek kadar adaletli ol. Önce özrünü bekle ve dinle
Evet sorman daha iyi olur hem bunda utanılacak bir şey yok sorabilirsin.
024 Yorumla
Soran+1 yılYani toplu mesaj olduguna fazla ihtimal vermiyosun?
Soran+1 yılYani dedigin olabilir 2 gundur burs hakkinda mesaj atiyo simdi arkadasinin agzini arasam diyorum bende ama hadi diyelim onada atti ne dicem cocuga ogrencek herseyi birde direk soramam san toplu mesaj atan oldumu diye biraz tuhaf olur nasil sorabilirim?
Soran+1 yılEvet olabilir ama mantikli geliyosa hic atmiyim diyorum sana mantiksiz mi geldi biraz? Tabi emin olamayiz da
Soran+1 yılAnladim demek istedigini kardesim. Yani boyle seyler cok istisnai durumlarda oluyo bayram vs neyse ama iki gun ust uste burs hakkinda toplu gibi mesaj atmasida garip gerci ilki toplu mesaja benzemiyodu zaten ama ben bir arkadasin agzini ariyim bu riski aliyorum yani. Benim gibimi dusunuyosun?
Soran+1 yılHani cakmasin diye soyluyorum durumu :d birde ben pek beceremiyorum boyle isleri neyse sonucta emin olcaz risk almaya deger 😀
Tesekkurler yorumlarin icin senide yordum 😊
Soran+1 yılEyw 😀
Soran+1 yılBu arada arkadasina sordum ona gelmemis o mesaj
Soran+1 yılSoylediginde nasil karsiladi? Tam olarak ne dedi?
Soran+1 yılSasirmistir belki 😀 bence hemen sarilma biraz emin ol once
Soran+1 yılOo sizin olmus da senin haberin yok 😀 kendin anlatiyosun zaten yani mutluydu diyosun aslinda biliyosun ama baskasindan duymak istiyosun.
Soran+1 yılO neymis oyle ya karisikmis baya ozaman kiz saglam pabuc degil
Soran+1 yılEvet dogrusun
Soran+1 yılBastan bunu farketmen iyi bisey bosver uzak dur bak ben yalnizim kafam cooook rahat :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAz önce link attmıssın ordan geldim. Ağzını ara bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ne dusunuyosun?
Dikkatini cekmeye calisiyodur bence aramalsin..
072 Yorumla
Soran+1 yılGercekten toplu halde atmis olamaz mi yani? Neden boyle dusundun?
- +1 yıl
Eger seni. seviyosa ve tartismadan senle. ugrasamam. diyip seni iplemiyerek senden uzaklasiyosa ve haatta numarani silmeyip. ustune yuzsuzluk yapiyosa mesaj atarakk... :) yaptiginiz kavgadan pismanlik. duyup. tekrar. senin dikkatini cekmeye calisiyodur.. Ozur dilemekten utaniyo veya korkuyodur..
Soran+1 yılAma iste dedigim gibi toplu atiyomus gibi yazmis ilk once sadece burs sonuclari aciklandi yazmis ikinci gunde link flan gondermis detayda yazdigim gibi ya herkese atti ya da sadece bana biraz emin olmadanda arkadasinin agzini arayamam
- +1 yıl
Bak ayni. seyi. ben. yasadimm bende ayni bahaneye. sigindim donup. sordugunda sanane ne var bunda toplu mesaj attim sende arada kaynamissin. diyodum ama. ole. degildii... Tukurdugumu yalamak. istemiyodum. o yuzdenn. buda ayni. seyi yapiyoo sadece sana bilerek gonderiyoo konusmaya calisiyo konuscak konu yaratmaya calisiyo..
Soran+1 yılPeki bisey daha sorcam mesela bayram mesaji olsa bukadar takilmazdim zaten kimi de dedi iste burs konusu toplu mesaj sacma geldi bayramlarda atilir flan sendemi boyle dusunuyosun?
Soran+1 yılPeki sorcam arkadasima ama evet banada atti derse rezil olurum umitlendigimi anlar
Soran+1 yılSonrada gidip ona anlatirsa kiz bana bunu bunu sordu seni onemsiyo falan
Soran+1 yılAma yinede cocugun agzini aramak istiyorum
Soran+1 yılSence ben gurursuzmuyum?
Soran+1 yılOfff evet gercekten gerildim sadece bana atmis olsun :(
Soran+1 yılBak soyle ornek verim ben belki bir toplu mesaj atiyorum ve icine sevdigim cocuguda dahil ediyorum ama toplu gonderiyorum olamazmi?
Soran+1 yılOfffffffffffffffffff
Soran+1 yılNasil sorcam direk soramam
Soran+1 yılSoyle sorsam durumu cakmaz dmi: burs ciktimi? Bide burs hakkinda toplu mesaj atan var kaldimi oylesi ya 😀
Gibi 😀
Soran+1 yılBurdan anlat gizliden mesaj atamiyorum bide gizliden nasil cikiliyo bilmiyorum uzun is sen soyleyiver bir zahmet 😊
Soran+1 yılOlayi anlamamissin ben diyorumki toplu mesaj olup olmadigini anlamak icin arkadasinin agzini ariyim yani onada yazdiysa herkese gondermistir ona o mesaj gelmediyse tek bana 😊 anladin?
Soran+1 yılYa kendisiyle konussam nolcak hem yok yazmam ben ona inat degilmi hem arkadasina anlamica sekilde sorarim derimki mesela burs onay islemleri flan nasil yapiliyo biliyomusun sana o konuyla ilgili mesaj geldimi flan derim. Sen olsan yermisin 😀 şu an yazdim konusuyoruz hadi istedigim gibi ciksin 😀
Soran+1 yılYa of herseyi berbat ettim once mesaj gelmedi dedi bende emin olmak icin sana birisi attimi mesaj dedim ahsgaga 😂
Soran+1 yılNasil toparlicam simdi bahanem kalmadi direk sorsam ya dun sana biri boyle bir mesaj attimi diye napim baska bana akil ver canim :)
Soran+1 yılya da mesajin ekran goruntusunu cekip sanada bundan geldimi diye mi sorim 😀😀
Soran+1 yılNiye olalim yaaaaaa 😀
Soran+1 yılAmaan direk sorcam banane ya sorim da rahatliyim bir an once bunebe
Soran+1 yılKimse atmadi bana diyo
Soran+1 yılEmin olamiyorum
Soran+1 yılSacmalama seviyorum ama emin olamiyorum sevmesem dunden beri seninle bu konuyu niye tartisim niye bu soruyu soruyum
Soran+1 yılKendimi bitirdigim belli olmuyo mu?
Soran+1 yılYani sen diyosun ki sana attigi kesinlesti sen kuruntu yapiyosun diyosun
Soran+1 yılBen yinede konusmicam konusmak isteyen insan adam gibi nasilsin naber falan yazar ozur diler
Soran+1 yılSen ne yazmistin peki toplu mesaj imajiyla? 😀
Soran+1 yılVazgecmedim cocuga zaten yazmicaktim arkadasiyla konuscaktim tek ama soruma bir cevap ver merak ettim
Soran+1 yılHani sen demistin ya benimde toplu mesaj ayagina tek bir kisiye mesaj attigim oldu diye bende ne mesaj atmistin diye sordumm
Soran+1 yıl1 kisiye attin yani 😀 cevap geldimi sonra?
Soran+1 yılOna ozel yazsaydin yani bunu belli ederek ozaman cevap verebilirdi
Soran+1 yılBenden ondan bekliyorum hala...
Soran+1 yılOnce geliyodu ama simdi niye gelmiyoo :(
Soran+1 yılNeyi ogrenemedimmi?
Soran+1 yılArkadasima atmamis baskada kimseyi bilmiyorum numarasi olan
Soran+1 yılSonunda atti bana
Soran+1 yılYoo. Simdide o goruldu yapti benim mesajim ona gec gitmis dun oda bilerek yazmadim sanmis hala ayniyiz yani 😀
Soran+1 yılO bana yeniden yaklasmaya calisiyoda ben yuz vermiyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ağzını ara mutlaka.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma dogruysa rezil olurum
Soran+1 yılMantikli gelmedimi?
Ağzını ara :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYani mantiksizmi geldi diyosun?
Soran+1 yılNiyeki mesela sen birine bayram mesaji atsan ozellikle birinemi atarsin yani herkese atarsin ya oda herkese attiysa?
+1 yılAğzını ara
05 Yorumla
Soran+1 yılSen ne dusunuyosun?
- +1 yıl
Konuş arkadaşıyla bilmem:)
Soran+1 yılBanada geldi o mesaj derse rezil olcam ama 😀😀
- +1 yıl
Orasına karismiyom hayat suprizlerle dolu hahdkdj:D
Soran+1 yıl😀😀😀
Tabiki ağzını ara;)
05 Yorumla
Soran+1 yılYani mantiksizmi geldi diyosun
Soran+1 yılNe yonden? Yani bir insan burs hakkinda 2 gun ust uste toplu mesaj atmaz diyemi? ya da tam olarak dusuncen ne?
Soran+1 yılIste onu bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenı denemek ıstemıs
03 Yorumla
Soran+1 yılBelki herkese atti o ihtimali neden dusunmedin? Yani sadece merak ettim
Cevap sahibi+1 yılherkese atarken senı ayırırdı ıcınden sen caktırmadan arkadasının agzını yokla yınede
Soran+1 yılSadece bana atmistami olabilir sirf benimle konusma bahanesiyle?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım