Ali Koç ile başlayan Türk sporundaki barış rüzgarı FB-BJK derbisi öncesi had safhaya ulaştı. Daha önce Ali Koç başkan seçildiğinde tebrik tweeti atan BJK'ye jest gecikmedi ve tekrardan başkan seçilen Fikret Orman için tebrik tweeti yayınlandı.

Şimdi bu tweet sonrası mizahşörlerin kaleminden çıkan kimi ilginç kimi komik tweetlere bakacağız. Hadi başlayalım.
Ezeli rekabet bünyesi alışkın değil tabi buna. Anlık şaşkınlık.

Kim bilir belki de admin "gecenin gölgesinin rahatına bakmak istediği için" bu tweeti gece atmıştır diye düşünmeyenler de yok değildi hani.

Bu arkadaşında dili mi sürçtü yoksa reklam mı yapıyor bilemedik :D

İddiacılar da kendini belli etmiş hemen.

2018 Fenerbahçe'si dedik, vizyon dedik Avrupa dedik ama gel görelim FB Twitter resmi hesap admininin aklı hala Windows 98'de kalmış olmalı. Baksanıza grafiğe :)

Bu jestler her şeyi güllük gülistanlık mı yaptı dersiniz? Hayır tabii ki. Kudurtucu modunu açanlar her zamanki gibi vardı.


Olaya sanatsal yaklaşan da vardı tabii.

Ve iki duble rakı eşliğinde Türk sanat müziğine saran.

O sıralarda futbol severlerin AŞK'ının ikinci harfinden de ses duyuldu. Hem de aynı tweetin altına sempatik bir emojiyle .

Aşk'ın üçüncü harfinden ses duyulur mu bilinmez lakin şu güzel tweetle Bence'mizi sonlandıralım.

Sürç-i lisan ettiysem affola. Başka Bence'lerde görüşmek üzere.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar