Moda & Stil Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? (Sayfa 8) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4148 Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
akoarabbitayyara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Futboldan başka spor aklıma gelmiyor 1 0 Yorumla
Damlapol Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence yürüyüş yapmak yeterli bana yetiyor şahsen 1 0 Yorumla
B0zkurt3437 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Spor yüzmek vs kısmet olursa inşallah 1 0 Yorumla
Mr_olgun Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 55% +1 yıl Kosturarak zaten yapiyorum gerek kalmiyor spora 1 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl İş değişikliği nedeni ile bıraktıpıklarım 1 0 Yorumla
AfrikaLeoparı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yürüyüşe ara vermiştim tekrar başladım iyi de oldu 1 0 Yorumla
fenerli34344 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence güzel aktivite değerlendirilebilir 1 0 Yorumla
pinkღchocolate Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yüzme ve tenis istiyorum ama zamanım yok :( 1 0 Yorumla
Ssmaddnes Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 62% +1 yıl Masa tenisi ve kanoya başlamayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
SucukluPatates Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bu sıcakta cok sıkıntı mersinin havası çekilmiyor 0 0 Yorumla
BerilEdit Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Önceden indirimi ürünleri vardı hala öyle mi acaba 0 0 Yorumla
Ölümnedirkigülüm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Şu an bunları yapmayı kim istemez ki 0 0 Yorumla
BanaTilkiderler Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Bisiklet ama yillar önce binmiştim en son. 0 0 Yorumla
Hiisslerinsoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Bu arada tek yaptığım spor yürüyuş 0 0 Yorumla
önemsizzzamankaybı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Spor yapmayı sevmiyorum en güzeli yürüyüş yapmak. 0 0 Yorumla
prens_x Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 45% +1 yıl Hastalıkdan bişey yapabildiğimiz mi var ya 0 0 Yorumla
Hhdhhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Tesekkür cnmm ben de sipor yabıcam saol 0 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Yürüyüş yapmak tabiki. Yarım kaldı her şey. 0 0 Yorumla
xCuppycake Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Yoga ve dağ yürüyüşü fitness yapıyorum zaten 0 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Yarım bıraktığım herhangi bir spor yok 0 0 Yorumla
Efe64 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 67% +1 yıl Evimde yürüyüş bandı var onun ile spor yapıyorum 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Onceden yapiyordum simdi baslayamam 0 0 Yorumla
YLTGöksu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Benim favorim her zaman tabiki Decathlon. 😎😎😎 0 0 Yorumla
BMVmusti Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Atletizmi bıraktım, fitnese başlamayı düşüyorum 0 0 Yorumla
nevarneyoq Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl 1 yıldır erteliyorum, şişiyorum git gide 😭 0 0 Yorumla
Joker2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Yüzme. pandemiden dolayı çok yuzemedim 0 0 Yorumla
mkccc01 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 79% +1 yıl Fırsatım olsa sürekli doğa yürüyüşü yaparım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Futboldan başka spor aklıma gelmiyor
Bence yürüyüş yapmak yeterli bana yetiyor şahsen
Mekik yürüyüş scuat ve dahası
Güzel ve başarılı olmuş bence
Spor yüzmek vs kısmet olursa inşallah
Ben genelde yürümeyi seviyorum
Kosturarak zaten yapiyorum gerek kalmiyor spora
Evet spora bayılırım henüz spor
İş değişikliği nedeni ile bıraktıpıklarım
Yüzmek, koşu yapmak ve fitness
Yürüyüş yapmak en iyisi spor
Fitness yarım kalmıştı benim ya
Yürüyüşe ara vermiştim tekrar başladım iyi de oldu
Yaa ben bu markaya bayılıyorum
Yürüyüş yapmak bana göre
En iyi spor
Bence güzel aktivite değerlendirilebilir
Bisiklete binmek istiyorum yeniden
Yüzme ve tenis istiyorum ama zamanım yok :(
Zumba dedim... mmmghhgjgjfjfj
Masa tenisi ve kanoya başlamayı düşünüyorum
Spor zor geliyor desem kiloluyum
voleybol li yarim bıraktım d3vam etmek isterdim
Kesinlikle voleybol maalesef.
Kesin kamp çadırlarından almam lazım
Bu sıcakta cok sıkıntı mersinin havası çekilmiyor
Önceden indirimi ürünleri vardı hala öyle mi acaba
Şu an bunları yapmayı kim istemez ki
Fitness. Çok seviyorum. ❤💎
Max yürüyüş yapan ben 😄🤦🏻♀️
Bilgi ve paylaşım için teşekkürler.
Fitness yapıp yaza fit başlıyoruz
Bisiklet ama yillar önce binmiştim en son.
Bu arada tek yaptığım spor yürüyuş
Tekvandoydu. Hala ozluyorum
eline sağlık güzel olmuş çok beğendim
Spor yapmayı sevmiyorum en güzeli yürüyüş yapmak.
Hastalıkdan bişey yapabildiğimiz mi var ya
Tesekkür cnmm ben de sipor yabıcam saol
Yürüyüş yapmak tabiki. Yarım kaldı her şey.
Sporu çok severim zevk alırım
Yoga ve dağ yürüyüşü fitness yapıyorum zaten
Ben kendim Spor olmuşum ihtiyacım yok
Olmaz mı yüzmek ve yürüyüş
kesinlikle yüzme keşke yapabilsem
Yarım bıraktığım herhangi bir spor yok
💩 keşke ama çok tembelim
En sevdiğim şey doğa yürüyüşü yapmak
Ah ah başlasam hallolcak da
Bisiklete binmek istiyorum tekrardan
Evimde yürüyüş bandı var onun ile spor yapıyorum
Onceden yapiyordum simdi baslayamam