Moda & Stil Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? (Sayfa 9) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4148 Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
İɴfᴇʀɴᴏ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Decantlon kesinlikle tavsiye edilesi bir marka 0 0 Yorumla
İbrahimAsaf Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Boks şampiyonası yapmakgjdkskasfiviviccisa 0 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Tamam yapariz zaten hayatımız sporla geciyo 0 0 Yorumla
Lohola Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Ben bol bol yürüyüş yapıyorum. Bana yetiyor. 0 0 Yorumla
meryemrqwe Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yüzme kaç yalında geldim hala bilmiyorum yüzmeyi 0 0 Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Bisiklet , mutlaka dechatlona ugramali 0 0 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Spor her zaman önemli. Sadece Mayıs da değşl 0 0 Yorumla
zehraaylmaaaz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tekvando yeniden başlar mıyım bilmiyorum 0 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Spor programım 2 aydır başladım spor candır 0 0 Yorumla
HumanKindness Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim 0 0 Yorumla
bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Cok iyi ama deyişik geldi bana bilmiyorum 0 0 Yorumla
EndlessAgony Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl kesinlikle katılıyorum spor hayat demektir:) 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Fitness hocam başlamadım ama isterdim. 0 0 Yorumla
Yagmurcini44 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Havanın ısınmasını bekliyorum yüzme olacak 0 0 Yorumla
Noname6n Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% +1 yıl Boksa gitmek istiyorum. Ama bilmiyorum ya 0 0 Yorumla
mythh Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl En sevdiğim spor yüzmek artık denizler ısınsın :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl küçükken voleybol oynardım hatta turnuvalara katılırdım yeniden başlasam mı ki 0 0 Yorumla
Parapsikoloji2 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Yüzmek istiyorum ama nefes kontrolüm yokkk 0 0 Yorumla
Karnıyarıkvecacık Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yüzmeye başlamak istiyorum hemde deliler gibi... 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Sporu sadece mayısta degıl her ayda yapmak lazım 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Decathlon candır, gerisi heyecan 0 0 Yorumla
Evliolgunbaba Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 40% +1 yıl Doğada bisiklet sürmek güzel olur. 0 0 Yorumla
AhmetSedat Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Benim sporum olsada koşudur büyük ihtimal ☺️ 0 0 Yorumla
uncovered Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 71% +1 yıl Tekvandoya başladım ama maalesef devamı gelmedi. 0 0 Yorumla
Asi-Bir-Turk Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Klâsik olacak belki ama body building 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Kick boks bu konuda eğitim biraz alabilirim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vücut geliştirme dalında spora başlamak istiyorum bakalım belki yazın başlarım 😛 0 3 Yorumla metehankurtaslan +1 yıl Sesli güldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla metehankurtaslan +1 yıl Fitness ve sguat öneriyor um Yorumla
Snowflake_shutup Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Kilo almak için varsa olabilir zaten fitim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Decantlon kesinlikle tavsiye edilesi bir marka
Bilgiler için teşekkürler decathlon
Üşenmiyorum fitness a devam ediyorum
masa tenisi oynamak isterim tekrar
Boks şampiyonası yapmakgjdkskasfiviviccisa
Tamam yapariz zaten hayatımız sporla geciyo
Ben bol bol yürüyüş yapıyorum. Bana yetiyor.
yüzme kaç yalında geldim hala bilmiyorum yüzmeyi
Trekking diyebilirim sanırım.
Mayıs ayı sporsuz geçmez zaten🙂
Bisiklet , mutlaka dechatlona ugramali
Mayıs ayında yapmak istediğim tek spor bisiklet sürmek
Evet bence de spor yapmayan kalmasın
sanırım dağcılık sporuna başlamak isterdim
Fitness geri dönmek istiyorum
Spor her zaman önemli. Sadece Mayıs da değşl
Satrançta vakit ayırmak isterdim.
tekvando
yeniden başlar mıyım bilmiyorum
Bisiklet sürmek. En iyisi
Spor programım 2 aydır başladım spor candır
😁😁😁😁😁😁 bisiklet sürmek çok güzel
ben sporcunun zeki ve ahlaklısını severim
Artık fitnessa geri dönme zamanıım
Cok iyi ama deyişik geldi bana bilmiyorum
Basketbol 🏀 vakit olsa keşke
kesinlikle katılıyorum spor hayat demektir:)
Fitness hocam başlamadım ama isterdim.
Yüzme sporunu cok seviyorum
Havanın ısınmasını bekliyorum yüzme olacak
Plates, yoga ve yüzme yapmak istiyorum
Fitness başladım ama pes ettim her yanım çok ağrıyordu 🥺
Boksa gitmek istiyorum. Ama bilmiyorum ya
En iyisi spor yapmamak sanırım
Boks a başlamak istiyorum.
En sevdiğim spor yüzmek artık denizler ısınsın :)
Evet öyle doğru katılıyorum
küçükken voleybol oynardım hatta turnuvalara katılırdım yeniden başlasam mı ki
Bisiklet surmek ve kamp yapmak
Harika bir spor vakit için özellikle
Yüzmek istiyorum ama nefes kontrolüm yokkk
Yüzmeye başlamak istiyorum hemde deliler gibi...
Sporu sadece mayısta degıl her ayda yapmak lazım
Decathlon candır, gerisi heyecan
Spor sevmiyorum yapmıyorum
Doğada bisiklet sürmek güzel olur.
Box yarım kaldı ve bitti galiba
Bende bisiklet alicammmmmmmmm❤️❤️❤️❤️❤️
Benim sporum olsada koşudur büyük ihtimal ☺️
Umarım bende başlarım spora
Paylasimin icin teşekkürler
Tekvandoya başladım ama maalesef devamı gelmedi.
Paylaşımınız için teşekkür ederim
Klâsik olacak belki ama body building
Acilen spora başlamam lazım
Espor (Lol, Moba, pubg, valo)
Yüzme olabilir severim eğlenceli
Yürümek yeterli olur bence
Kick boks bu konuda eğitim biraz alabilirim
Vücut geliştirme dalında spora başlamak istiyorum bakalım belki yazın başlarım 😛
Sesli güldüm
Neden
Fitness ve sguat öneriyor um
Kilo almak için varsa olabilir zaten fitim