Soğuk kış günleri geldi çattı! Peki bütün kışı evde, battaniyenin altında mı geçireceğiz? Tabii ki de hayır! ❄️
Sen de “Soğuk havalarda eve esir olmayacağım” diyorsan, ödüllü sorumuz senin için geliyor!
Yeni yılda soğuk seni durduramasın diye neye ihtiyacın var? ⛷
Hemen #SoğukSeniDurduramaz hashtag’i ile sorumuzu yanıtla, en yaratıcı 5 görüşten biri seninki olsun; Decathlon’dan 250 TL’lik hediye çeki kazan!Decathlon ile spor dolu bir kış sezonuna hazır mısın? Soğuk seni durduramaz dedik ve kötü hava koşullarında seni sıcak tutabilen yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sıraladık. Ödül kazandıracak görüşünü yazarken sana ilham versin!
⛷ Hafif, rahat ve hava alan tasarımıyla kayak tutkunlarından tam not alacak Decathlon Yetişkin Kayak Kasklarını hemen keşfet!
⛷ Kayak tutkunlarının tüm hava şartlarında rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan Decathlon Kayak/Snowboard Maskelerini şimdi incele!
⛷ Sıcak tutan ve nefes alan kumaşıyla açık hava yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak Decathlon Siyah Erkek Yeleklerle kışa meydan oku!
⛷ Yılın en soğuk günlerinde iç ısıtan, kışın olmazsa olmazı Decathlon Termal İçliklere göz atmayı unutma!
⛷ İster kayak yaparken ister diğer dış aktivitelerde kullanılabilecek yumuşacık yapıya sahip Decathlon Kayak Berelerini alışveriş listene ekle!
⛷ Çocukluğumuzun eğlencesini günümüze taşıyan ve karın eğlencesini ikiye katlayan Decathlon Çocuk/Yetişkin Kızaklarıyla kışın tadını çıkar!
⛷ Doğa yürüyüşü yapanların ya da dünyanın öbür ucunda bambaşka bir maceraya atılmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı Decathlon Outdoor Sırt Çantalarıyla dünyayı keşfet!
⛷ Sıcak tutan ve su geçirmez tasarımıyla hem yürüyüş ayakkabısı hem spor ayakkabısı olan Decathlon Erkek Outdoor Ayakkabılarıyla soğuklarda durdurulamaz ol!
⛷ Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak Decathlon Kadın Kar Montlarını kaçırma!
⛷ Kar yürüyüşleri için tasarlanan ve sıcacık tutan su geçirmez Decathlon Erkek Kar Montlarıyla soğuklarda yenilmez ol!
⛷Rahat tasarımıyla kullanışlı bir eldiven deneyimi sunan, kış soğuğundan ellerini koruyacak Decathlon Koşu ve Yetişkin Eldivenlerini detaylı incele!
⛷Çocukların ayaklarını sıcacık tutacak, kolay giyilip çıkarılabilir Decathlon Çocuk Botlarıyla çocuğuna yeni yıl sürprizi yap!
⛷Hem kayağa merak saran hem de soğuktan korunmak isteyen çocuklar için tasarlanmış Decathlon Çocuk Montlarıyla çocukları mutlu et!Soğuk seni dur-du-ra-maz! Kış boyunca isteğin ne olursa olsun, ihtiyacın olan her şey Decathlon’da!
Eğer, “Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım.” diyorsan, sana 250 TL değerinde hediye çeki kazandıracak görüşünü bekliyoruz. 👇
Çocukluğumuzdan beri kar yağdımı tepe arayıp kaymak hep en büyük eğlencemiz olmuştur. O karın yağışını büyük bir heyecanla izleyip tutmasını beklerdik, hala da bekliyoruz, kar tutunca bir tepe bulup kaymak için. Ailecek karda kaymanın tadını çıkarabileceğimiz kızaklar Decathlon'da.
Decathlon Yetişkin Kızak Trilugik
Lugik yeşil yetişkin kızak
Kaç yaşında olursak olalım karda kaymanın keyfini çıkaracağımız ve kışı rekreasyonel sporlarla geçirerek daha eğlenceli hale getireceğimiz harika bir ürün olan kızaklar benim bu kış da favorim olacak.
Decathlon Çocuk Kızak Trilugik
Lugik yeşil çocuk kızak
Çocukların karın tadını çıkarması ayrıca biz yetişkinlerin içinin de daha rahat olması için harika bir ürün olan çocuk kızaklarıyla kış çocuklar için de daha eğlenceli hale gelecek. 3 ile 10 yaş arası çocukların karda güvenle kayması ve eğlenmesi için eşsiz.
Kızak
Eda kızak
Hem çok uygun fiyatlı hem de 3 yaşın üstündeki çocuklara kaymayı daha da sevdirecek bu harika kızaklarla kışın #SoğukSeniDurduramaz aksine daha eğlenceli hale getirir!
Kışın karda yürümenin tadını çıkarırken soğuğu hissetmemizi önleyen kış montları,
Soğuktan başımızı koruyan yumuşacık bereler,
Kışı ailecek sporla ve rekreasyonel faaliyetlerle geçirmemize yardımcı olacak kızaklar,
Spor yaparken daha cesur olmamızı ve eğlenmemizi sağlayan, bizi koruyacak kasklar ve diğer koruyucu ekipmanlar da
Spor ürünleri denilince akla ilk gelen Decathlon'da. Decathlon'dan kızaklarımızı, termal kıyafetlerimizi, berelerimizi, koruyucu ekipmanlarımızı, kış monlarımızı ve polar eldivenlerimizi alıp kar yağmasını heyecanla bekleyeceğimiz bir kış olacak. Çok çeşitli ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlarla ve eşsiz tasarımlarla; Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım! Bu kış da spor yaparken #SoğukSeniDurduramaz
Decathlon, uzun zamandır hem spor aletleri hem de giyim ürünleri açısından oldukça sık ziyaret ettiğim bir marka. Çünkü içeri girdiğimde mutlaka aradığımı bulacağıma emin oluyorum.💙
Quechua NH500 Kadın Sweatshirt
Soğuk havaların esiri olmadan spor rutinime devam etmeye çalışırken mutlaka soğuğa karşı koruyucu özelliği taşıyan ürünler tercih ediyorum. Decathlon'un termal içlikleri ve oldukça sıcak tutan sweatshirtleri de bu konuda en favori parçalarım.😍
Domyos 560 Kadın Kapüşonlu Sweatshirt
Özellikle yürüyüşe ya da koşuya gitmek istediğim günlerde inanılmaz kurtarıcı oluyor benim için. Eğer siz de bu tarz ürünler arıyorsanız Decathlon'a mutlaka bakmanızı öneririm.🤩
Bu sewatshirt gerçekten harika, geçen günlerde mağazasına da gitmiştim gördüm ve denedim hatta. Hem aşırı güzel duruyor hem de aşırı sıcak tutuyor. Eğer henüz almadıysan ve almayı düşünüyorsan bence mükemmel bir seçim.😍
Öncelikle Decathlon' a hoş geldin diyorum 💙 spor giyim ürünlerini çok kaliteli ve güzel bulduğum bir marka. Kışın da spor giyimde oldukça ihtiyaçlarımızı karşılayacağını düşünüyorum..
Ben bu kış Yeni yılda soğuk beni durduramasın diye :
Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak; "Decathlon Kadın Kar Montları",
Doğa yürüyüşü yapanların ya da dünyanın öbür ucunda bambaşka bir maceraya atılmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı; "Decathlon Outdoor Sırt Çantaları",
İster kayak yaparken ister diğer dış aktivitelerde kullanılabilecek; "yumuşacık yapıya sahip Decathlon Kayak Bereleri",
Yılın en soğuk günlerinde iç ısıtan, kışın olmazsa olmazı; "Decathlon Termal İçlikler" e ihtiyaç duyabilirim.
Kış yürüyüşlerini, karda dışarda olmayı ve yürümeyi seviyorum. Tam ihtiyacım olacak ürünler ❄ eğer kayak yapacak olursam diğer ürünleri de mutlaka aklımda olacak. Ama özellikle yazdığım ürünleri çok beğendim 💙❄️🧤🧣🥾👒
Gerçekten çok kullanışlı ve kaliteli ürünler, özellikle montları. Tasarımlarını sevdiğim bir kaç ürünü paylaşacağım.
İşte çok beğendiğim ürünleri bunlar : 👇🏻
Ben de bu kış DECATHLON ile; #SoğukSeniDurduramaz diyorum ve kaliteli kış ürünleri almak isteyen herkese tavsiye ediyorum 🥰💙❄️
Selam herkese, Ufacık bir soğuk gördüm mü hemen üşüyen ve eve kapanan biriyim maalesef, bu durum benim de canımı sıkıyor. Benim biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım bu konuda. Bu motivasyonu da bu içerik sayesinde ilk defa gördüğüm ve incelemelerim, araştırmalarım sonucu Decathlon kadın kar montları ile sağlayabileceğimi düşünüyorum.🤩 Ayrıca bütün kış beni idare edebilecek Decathlon termal içliklerle de soğuğa elveda artık diyebilirim. Ee bu durumda ben hemen siparişimi oluşturup önlemimi almaya gidiyorummm.💃 Artık gerisini soğuklar düşünsün.
#soğuksenidurduramaz Erasmus'a Macaristan'a gittiğimde hayatımda böyle bir soğukla karşılaşmamıştım o güne kadar Ankara ayazı vardı daha kötü ne olabilir ki diyordum Macaristan'ın soğuk olduğunu bildiğim için kalın montum ve botlarımı almıştım fakat dışarı çıktığım anda bile 1. derece soğuk yanığı olmamak elde değildi ellerimi kreme yatırıyordum yine nafile sürekli kuruyup çatlıyordu giydiğim pantolonun içinde bacaklarım adeta buz kesiyor bir yerden sonra kan gitmiyormuş gibi uyuşuyordu daha sonrasında budapeştede Decathlon gördüm ve içeriye girdim bir tane termal içlik buldum kasada parasını ödeyip deneme kabininde giydim ve o günden sonra asla çıkarmadım şaka Şaka yıkadım tabi ki ama o içlik sayesinde kışın farkli ülkelere gidip gönlümce üşümeden gezebildim onun için Decathlon' un ve içliklerin yeri bende çok ayrıdır erasmus hayatımı güzelleştirdiler çok teşekkür ederim. 🥰😍🤩 yeni yilda soğuk beni durdurmasın diye içlige ihtiyacım var yaşasın içlik 🥳🥳🥳
Macaristanda üniversite okuma fikri nasıl gelişti sizde AB ülkesi diye gittiniz demi ne güzel şanslısınız ama soğuğu cidden fena Macaristan'ın çünkü kuzeyi Slovakya
@linkerboy1991 daha once yaz okulu yapmistim orada, cok begenmistim, orasini zaten dusunuyordum, sonra FAO bursu vardi ona basvurdum. oyle yuksek lisansimi orada yaptim
Öncelikle @Decathlon aramızda gördüğümüz için çok mutlu oldum. hoş geldin.
Bu markayı genel merkezinde ziyaret etmiştim. İçerisinde bulunan bir çok ürün benim dikkatimi çektiği için kendilerinin bağımlısı oldum diyebilirim. Bulunduğum ülkeden dolayı sürekli ilk merkezinden alabiliyorum. Ne kadar fazla çeşitleri olmasının yanı sıra çalışanları çok fazla gülen yüzlü olduklarından dolayı bu markayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Bunun sebebi aslında hassas cilt yapısı ve biraz kansız olmamdan kaynaklı olarak çok kolay üşüyebilmem diyebiliriz. Bunun için yılın en soğuk günlerinde iç ısıtan Decathlon Termal İçliklerdir. Ayrıca doğa yürüyüşlerinede bayılan biri olduğum için sırt çantam olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır.
Gelelim Yeni yılda beni soğuğun durduramaması için aşağıda yazmış olduğum ürüne ihtiyaçlarım var diyebilirim.
1- Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak; "Decathlon Kadın Kar Montları"
Decathlon Kadın Montu tercih etmemdeki en öncelikli sebebi aslında geniş iç hacmi sayesindedir. Çünkü montun içine 2. katman olarak sıcak tutan polar ya da hafif kuş tüyü tarzı bir üst giyilebilmemize imkan vermektedir. Bunun yanı sıra kış aylarında yaptığımız doğa yürüyüşlerinde bizi rüzgara ve soğuya karşı korumak için idealdir.
2- Rahat tasarımıyla kullanışlı bir eldiven deneyimi sunan, kış soğuğundan ellerini koruyacak Decathlon Koşu ve Yetişkin Eldivenleri
Decathlon Koşu ve Yetişkin Eldivenleri polar eldivenler aktiviteleriniz sırasında çocukların ve yetişkinlerin ellerinin soğuğa karşı korunması için tasarlanmıştır. Kalın polar yapısı sayesinde: sıcak tutar ve ellerimiz nefes alınmasını sağlamaktadır.
3-İster kayak yaparken ister diğer dış aktivitelerde kullanılabilecek; "yumuşacık yapıya sahip Decathlon Kayak Bereleri",
Altın renkli ve ponponu ile zarif bir bere arayan biz kadınların tercih edeceği berelerden biridir.
4-Doğa yürüyüşü yapanların ya da dünyanın öbür ucunda bambaşka bir maceraya atılmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı; "Decathlon Outdoor Sırt Çantaları"
Bu ürünün asıl amacı kuru havalarda, ormanda veya deniz kenarında hobi amaçlı yapılan doğa yürüyüşü antrenmanlarınız için tasarlandığı söylenmektedir.
Soğuk havalarda daha rahat ve yumuşak bir alt içlik arayan kullanıcılar yani bizler için tasarlanmıştır. Hafif ve dayanıklı bir dokuma elde etmek amacıyla da polyester bileşen kullanılır. Esnek dokuması, düz dikişleri ve fırçalanmış bileşeni sayesinde sıcak tutan ve oldukça rahat olan bu içliğin tadını çıkarın.
Decathlon nasıl nerden başlanabilir..Öncelikle hoş geldin KS ye :) Yani bir üründede başarısız olunmaz mı herşeyiniz mi kaliteli termos la başlamıştım kıştan çok yazın kullanmak için çünkü hayatımda böyle termos görmedim yazın kamp yaparken o sıcak ta neye ihtiyaç duyulabilir buz gibi serin bir içecek işte Decathlon termos la bu mümkün içine attığım buzlar tam üç gün 40 derece Antalya sıcağı altında diyorum arkadaşlar üç gün erimedi. Aynı şekilde kahve severler bir termos ne kadar sıcak tutabilir suyu her an her canım istediğin de her yerde hem sıcak hem de buz bulabilmek gerçekten harika benim kamp ta dolaba ihtiyacım yok çünkü decathlon termoslarım yetiyor şu an her boyutundan toplamda dört termosum var. Daha bitmedi tabi ki şimdi de aldığımız çadırdan bahsetmek istiyorum üşenmeyip yazıyorum çünkü gerçekten hiç düşünmeyip alabileceğiniz ürünler hiç başka yere bakmayın arkadaşlar.Çadırı 4 kişilik salonu da olandan almıştık daha önce aldığımız çadırlar çadır değilmiş bunu anladık. Kurduğumuz çadır tam dört ay orada durdu ne güneşten eskidi ne de yağmur çamur da rüzgar da yıkıldı. Tam olduğumuz yerde fırtına koptu çalışıyorduk gidemedik dedik herhalde herşeyimiz sırılsıklam oldu saatlerce yağmur yağdı sabaha kadar heryer göl oldu o yağmur da çadırın olduğu yere sel gelmiş ve bizim çadır bir damla su içeri almamış ya müthiş bir şey getçekten anlatırken anılarım canlandı. O soğuk havalarda yağmur yağarken Kasım soğuğunda içinde kaldığımızı biliyorum günlerce kışın soğuk geçirmez yazın serin daha nasıl anlatılabilir. Sezon açılsın kamp sandalyelerimizi de ordan almayı düşünüyoruz. Kıyafet ve ayakkabıları peki efsane kaliteli ve rahat. Bir AVM gittiğim de hiçbir şey decathlon mağazasını gezdiğim kadar keyif vermiyor. şu an tüm arkadaşlarıma öneriyorum decathlon ü herkes ordan alışveriş yapmalı. Sırada ne mi var tabiki şahane bisikletleri rockrider pahalı demeyin arkadaşlar gidip inceleyin farkını göreceksiniz bu yaz iki tane rockrider almayı düşünüyoruz bisikletle de farkını ortaya koymuş decathlon:) Bisiklet aksesuarları da öyle iyi ki var hiç tereddüt etmeden alın aldırın başka markalarda vakit kaybetmeye gerek yok.
Benim gibi kışı karı sevenler için harika bir fırsat olmuş bayıldım 😍
Kış denince benim aklıma tatil, karda kaymak, eğlenmek geliyor ama bunun için de bazı ekipmanlar gerekir 🏂. Peki ya uygun fiyata tan donanımlı kış tatiline gitmek için ihtiyacımız olan ekipmanları nereden alabiliriz?
Decathlon bu sorunu ortadan kaldırmış ve bizim ihtiyacımız olan tüm herşeyi ayağımıza getirmiş 😍
Hadi neler varmış hepsini bir göz atalım ve tatil hazırlığımızı Decathlon'dan yapalım🏂
❄Ilk benim gözüme çarpan , Decathlon Kadın Kayak Montu oldu.
Duruşuyla gerçekten çok güzel gözüküyor. Sade şık ve birçok renk seçeneği de bulunmaktadır. Ama ben kırmızı tona bayıldım. Sadece görsel olarak güzel olmakla kaymayıp ayrıca birçok özelliği de var.
Mont işlevsel olup tam kayak antremanları için hazırlanmıştır. Üstelik kötü hava koşullarında da su tutmaz ve sizin sıcak kalmanızı sağlar.
Ürünün özellikleri:
Isı yalıtımı
Nefes alabilir kumaşı
Üzerinizde ayarlanabilir yapı
Su geçirmezliği
Su tutmazlağı
❄Soğuk hava spor yapmanıza engel olamasın diye Decathlon Kadın Siyah Sweatshirt.
Tasarımıyla gözlerden kalpler çıkartan bir ürün. Soğuk havalarda bile sizin rahatça spor yapmanıza yardımcı olacak, yüksek yakası şıklık katarken hem de soğuktan koruyacak.
Ürünün özellikleri :
Isı yalıtımı
Rüzgar geçirmez
Teri dışarıya atma özelliği
Ayarlanabilir yapısı
Eko- tasarım
❄Decathlon Erkek Mont
Karın tadını çıkarın. Bu mont sizi -20°C'ye kadar soguktan kotunmanıza yardım ediyor. Üstelik yüksek yakası sizi aşırı rüzgara karşı korunmanızı sağlar ve sentetik kürklü kapüşon ile sizi sıcacık tutar.
Ürünün özellikleri :
Isı yalıtımı
Su geçirmezlik
Karın girişini engeller
Kullanım kolaylığı
Açma /kapama kolaylığı
Cep
❄Çocuklar için özel tasarlanmış Decathlon Çocuk Kayak Montu;
Bu mont yeni kayak yapmayı öğrenmeye başlamış çocuklar için uygun olarak tasarlanmıştır.
Ürünün özellikleri:
Isı yalıtımı
Su geçirmezlik
Nefes alabilirlik
Kişiselleştirme
Eko-tasarım
Benim en beğendiklerim bunlar, ama seçmekte baya zorlandım. En çok da siyah yüksek yakalı Sweatshirte bayıldım doğrusu onu mutlaka alacağım 😍#BenimDecathlonumBu Peki ya sizin en beğendiğiniz Decathlon hangisi 🌸
İlk defa bir içerikteki linkler Bu kadar ilgimi çekti benim hep yapmak istediğim bir şeydir böyle aslında kışın tatiller ama benim bedenim buna pek alışık olmadığı için yani soğukları pek fazla uyum sağlayamadım için gidemiyorum ama kışın tatil yapmak isteyenler için çok güzel ürünler üretilmiş nerdesi bütün linkleri ve bütün ürünlere göz gezdirdim.
Şöyle bir şey ilgimi çekti bütün nesillere uygun ürünler var yani hem çocuklar için üretilmiş hem çocuklar yani kız çocukları için hem de erkek çocukları için ürünler üretilmiş.
Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı üretilmiş ve özellikle her iki cinsiyetin de kullanabileceği çok güzel ürünler var.
Bir de şöyle bir şey dikkatimi çekti mesela normal şu an kullanılabilecek model ürünler varken eski desenlerden de kapılmamış yani hem şimdiki nesile uygun yani daha modern takılan insanlar içinde içerikler var ama daha eski böyle daha fantastik takılan ya da daha eski tarz ürünlerde üretilmiş.
Eğer ilgimi çeken bir şey olursa yazının ilerleyen bölümlerinde de paylaşırım.
Şimdi ilgimi çeken ürünlere geçeceğim ve o ürünlerin bazı güzel noktalarını değinmeyi düşünüyorum.
Kayak yaparken adı üstünde yani kayak düşüne riski çok yüksek olduğu için herhangi bir darbe almamak için çok güzel katkılar var özellikle iki tane ilgimi çeken kaskı aşağıya bırakıyorum fotoğrafları gerçekten çok güzel ürünler olmuş bir de yani görünüş olarak baya dayanıklı gibi duruyor.
Tabii ki maskeler de üretilmiş yine koruma amaçlı bunlar da oldukça iyi duruyorlar yine en çok beğendiğim iki tanesini seçtim ve bırakıyorum bakabilirsiniz.🥳
Yelek giymek isteyen erkekler için ya da sevgilisine hediye almak isteyen kızlar için yine mükemmel bir üretim olmuş erkek dediklerinden de iki tane örnek bıraktım bakabilirsiniz.😃
Bir de şöyle bir düşünce var yani sonuçta evet eğlence filan ama üşüyebiliriz değil mi çünkü soğuk kar var içlik çok önemli gayet güzel içlikler de üretilmiş yine en beğendiğim modelleri aşağıya bırakıyorum.
Kulaklarımız üşümesin diye de kafamızın üstü üşümesin diye mükemmel bereler bar göz atmaya ne dersiniz.🙂😇
Çocukların daha kolay ve daha güvende kayak yapabilmeleri için ufak çocuk ayakları da üretimde bunu söylemeden geçemem gerçekten çok güzel düşünülmüş.
Sırt çantaları bile var üstelik bir tanesi gerçekten inanılmaz ilgimi çekti.
Gerçekten çok güzel ve çok kibar tasarıma sahip bayıldım buna.😻
Yine tabii ki erkekler için termal içlikler var hazır kalkmışken dedim bunada bir bakayım belki eğer sevgilisine hediye almak isteyen kadınlar varsa çok güzel içerikler var.
Kar botlari üretilmiş hem erkek çocukları hem kız çocukları hem yetişkin erkek hem yetişkin kadınlar için En çok ilgimi çeken beğendiğim modeli yine aşağı bırakıyorum bakabilirsiniz.
İşte bahsetmek istediğim nokta tam olarak burası modernleşmek derken yani eskilerden kopmamışlar bu eldivene bayıldım.
Çok güzel bir içerik olmuş ben çok sevdim umarım satışları bol olur.
Ve unutmayın ki siz izin vermediğiniz sürece hiçbir hava koşulu sizi durduramaz yazın tatil yapmak kadar kışında tatil yapmak aslında İnsan için ihtiyaçtır.
Kesinlikle bu sayfaya düştüyseniz ve bu yazıyı okuduysanız Decathlon markanın üretmiş olduğu ürünleri göz atmanızı öneririm umarım yılbaşı tatilinizi çok güzel geçirirsiniz üstelik bu markanın ürünleri ve güzel bir kar tatili ile birlikte.
İlk olarak spor ekipmanlarıyla kendisiyle tanıştığım Decathlon'un daha sonra spor giyim ürünlerini, ardından geniş ve kaliteli çantalarını, tasarımı çok şık montlarını her zaman yakından takip ettim. Gerçekten o kadar farklı ve şık kesimlere sahip ki, spor giyimi şık bulmayan insanların bile bayılarak tercih edebileceği bir marka diyebiliriz gönül rahatlığıyla decathlon için. Ben giyim konusunda çok sade parçaları severim ama içinde azıcık "marjinal" "işte bu benim tarzım" diyeceğiniz parçalar arıyorsanız mutlaka yukarıda verilen linklere göz atmanızı tavsiye ederim. Cidden evladiyelik bir kullanım sunuyor kalite muazzam. Uzun yıllar size eşlik edecek ürünler olduğunu göz önünde bulundurursak fiyat konusunda da tam bir fiyat/performans ürünü diyebiliriz.
Kışlıklara şöyle bir göz atalım👀
Vişne çürüğü tasarımı farklı, her yaşa hitap eden, spor olmasına rağmen oldukça şık bir görünüm sunan bu mont 2022 kışına hazırım diyenler için.
Favori ürünümle başlayalım ❤️
Kışları her yerde giyebileceğiniz ve bu sezonun vazgeçilmezi olan şişme montlar
Her yer için uyumlu ❤️
Mont giymek beni kısıtlıyor, ben hareketli bir insanım, hareket özgürlüğüm boş olsun ama üşemeyeyim diyorsan
Kadın polar yelek ve yumuşacık iç dokusu, tabii bir de sıcacık ❤️
Her türlü kayak kıyafetinin altına giyilecek bir adet termal içlik
Termal içlik sıcacık tutan esnek yapısıyla bize eşlik ediyor ❤️
Çıtçıtlı ve boyu ayarlanabilir yapısıyla bu kar pantolonları çok şık değil mi? Beyaz olanı harika!
Kayak pantolonunun şıklığını nasıl buldunuz❤️
Beyaz olanını da sevdiğim bu tüylü berelere bayıldım, beyaz, vizon ve siyah renkleri var.
Bere ❤️
1,5 litre hacmi ve paslanmaz çelik yapısıyla sağlıklı ve uzun bir kullanım sunan termoslar oldukça kullanışlı değil mi?
Çelik yapılı ürünler dayanıklı oluyor ❤️
Uygun fiyatlı bir spor çantam olsun isteyenler için 10 lt kapasiteli bu ürünün fiyatı "inanılmaz" uygun!
10 litre gibi bir hacmi var ❤️
Yine dağcılık spor faaliyetleriyle uğraşanlar için 30 litre üzeri hacme sahip olan, gizli bölmesi bulunan, kemerinde akıllı telefonlar için de güzellikler bulunan bu çanta nasıl?
Akıllı özellikleri de atlamayışları güzel olmuş ❤️
Kış ve sonrası bahar yağmurları ve dayanıklı bir yağmurluk ihtiyacınız olacaksa 75 litreye kadar dayanıklılık sunan yağmurluklar 💦
Panço yağmurluklar çok cici değil mi?
Evet ben de güzel ve kullanışlı bulduğum ürünleri sıraladım. Bu vesileyle yeni yıl herkese
Vuuuhu #Decathlon yapmiş yine yapacağini 💜 benim en en sevdiklerim yumuş polarlar bayılıyorum resmen 🤍
Ben sahsen polar da daima siyah a giderim siyahi seçerim şunun şıklığına bakarmısınııız 🖤🖤🖤🖤 canım polar Bu sıcak tutan ve nefes alan polar, dağda hobi amaçlı yürüyüşler yapan, uygun fiyatlı bir ürün arayanlar için tasarlandı. Polyester bileşenli bu polar dağ yürüyüşlerinde soğuktan korunmanız için ideal.
Peki ya bu montun şıklığına ne demeliiii
Ne de tatlı bi renk değilmmii 😇😍 Tamamen su geçirmez bir mont mu arıyorsunuz? Membranı ve %100 su geçirmez dikişleri sayesinde her türlü hava koşulunda kayak yapmanız için tasarlandı. Tamamen su geçirmez yapıda olan bu sıcak tutan montun havalandırma fermuarı sayesinde sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Her hava koşulunda rahatça giyebilirsiniz yani şartlar ne olur sa olsuuun #SoğukSeniDurduramaz
Heeyooo bakın şu çantaya 💙🤎 bence çok çok tarzzz
20 litre hacimli NH500 sırt çantası, yağmurlu havalarda, ormanda veya deniz kenarında yaptığınız doğa yürüyüşü antrenmanlarınız için tasarlandı. Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Size oldukça rahat ve 5 gözü ile aksesuar taşıyabileceğiniz, yağmur kılıfına sahip bir sırt çantası sunmak. Düşük engebeli doğa yürüyüşlerinize eşlik edecek. Mükemmel değil miiii 🤎💙
#Decathlon un beğendiğim bir diğer ürünü 🖤🖤🖤 Isı yalıtımlı ve dayanıklı bu büyük termos, içeceklerinizi birkaç saat boyunca sıcak ya da soğuk tutabilmeniz için tasarlandı. Sade, dayanıklı ve ısı yalıtımlı gövde, çeyrek tur çevrilerek açılan kapak, bardak dahil / 0,7 litre.
veeee işte benim bebeğim canım berem
Gerçekten de kendisiyle aşk yaşadığım pofuduk bereme bakar mısınıııız 🤍🤍🤍🤍Bu bere geniş örgüleri ve polar astarı ile sizi sıcak tutmak için tasarlandı. Altın renkli ipi ve feminen ponponu ile zarif bir bere arayan kadınları ve kız çocuklarını memnun etmek için idealdir! Evet Ballar #Decathlon la #SoğukSeniDurduramaz. ❄️
Aralık ayındayız ve havalar soğumaya başladı. Kış ayına yeni giriyoruz içimizi titretecek soğukluklarda kapıda geliyorlar ! Karlı havalar, yağmurlu havalar başladı. Rüzgarda cabası, kışın tipisi çilesi var.
Bu soğuk kış günlerinde pek çok insan evde oturmayı , konfor alanından çıkmamayı tercih ediyor. Kışın böyle insan için yapılabilecek en güzel aktivite kalın pijamaları giyip evde oturmak olabilir. Evde uzun uzun oturup sohbet etmek evet çok keyifli olabilir. Ama uzun süreli evde durmak kilo yapabilir. Depresyona girmek kolaylaşabilir. Bunu önleyici olması için dışarıda bulunmak ve soğuk havanın tadını çıkarmak gerekiyor.
Benim için bu şekilde değil ama. Karda olsa yağmurda olsa deli bir rüzgarda olsa kışın soğuk beni durduramaz. Her türlü soğuğa karşı koruyucu kıyafetlerimi giyip kışın tadını çıkarmak tam benlik.
Kışın seni sımsıcak tutacak , aktivetelerine giderken sana destek olacak mükemmel ürünler Decathlon 'da. Unutma Decathlon seni asla yarı yolda bırakmaz.
Kışın dolabımda olması gereken Decathlon ürünleri ;
KADIN MONT MODELLERİ
Kışın olmazsa olmaz tabi ki hepimizin sırtına bir mont. Pek çok mont çeşidi mevcut ama monttan beklentim içine kat kat giyinmeme gerek olmadan beni sıcak tutması olacaktır.
Mont alırken tercihim hep bu yönde olmuştur Decathlon bu konuda tam bana göre. İçine kat kat giyinmeme gerek kalmadan beni sımsıcak tutacak dışarıda en büyük destekçim bu montlar.
Hem şık hem güzel tasarımıyla beni benden alan Decathlon montlar , şıklığından ödün vermezken sizi sımsıcakta tutacaklar.
Bej montlar kadınlar için harika bir tercih olur. Ben özelikle bej montları çok seviyorum. Hem her ortama uyuyorlar hem de her kıyafete ayak uyduruyorlar. Rahat bir jeanle giyilebileceği gibi , siyah bir elbisenin üzerinede tamamlayıcı bir mont olur. Hem de kışın tir titremeden bu montlarla sıcaklığı yakalayacaksınız.
Su geçirmez bu mont kesinlikle dolabınızda olması gereken bir ürün. Zaten kışın en büyük problem kıyafetlerin su geçirmesi değil midir? Bunu önleyen rüzgarı kesen bu montlar kışın dolabınızda mutlaka olmalı. Üstelik Decathlon ürünleri bütçe dostudur. Hem kışın siyahlara bürünmek zorunda da değiliz ! Bu bej montun içinde çok şık duracaksınız.
ERKEK MONT & ERKEK KIŞLIK MONT
Sevgilinize , babanıza kış günlerinde destek olmak için mükemmel hediyeler alıp onları mutlu edebilirsiniz.
Sıcak montların içinde olmak, kışın rüzgarından tipisinden korunmak bizler kadar onlarında hakkı. Soğuktan onları korumak için güzel hediyeler alıp onları soğuk kış günlerinde sıcak tutabilirsiniz.
. Hem kullanışlı hem dinamik hem de sıcak tutan efsane mont. Kışın fosforlu renkleri o kar ve tipinin içinde fark edilmek için kullanmak akıllıca oluyor. Hem genç işi hemde çanta haline de getirilebilen bu mont su geçirmiyor ve şık. Üstelik çanta haline getirilebiliyor yani ne dolabınızda ne arabanızda yer kaplamayacaktır. Su geçirmeyen , rüzgarı önleyen bu modeller sıcakda tutuyor. Kışın mutlaka alınması gereken ürünlerden biri.
Her yaşa uyan bu mont babanıza da mükemmel bir hediye olabilir. Şahsen babama çok yakışacağını düşünüyorum. Dediğim gibi kışın siyah giyinmek kader değildir. Babam renkli giyinmeyi de sevmez ama böyle şık bir monta hayır diyeceğini düşünmüyorum ! Decathlon ile rengarenk tasarımları gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Üstelik sıcaklığı da yakalayacaksınız. Renkli tasarımlar tercihim değil diyenler için sadece modellerde var.
Kayak yapmaya karar verdiniz. Ülkemizde harika kayak merkezleri var.
Uludağ Kayak Merkezi / Bursa
Kartalkaya Kayak Merkezi / Bolu
Erciyes Kayak Merkezi / Kayseri
Sarıkamış Kayak Merkezi / Kars
Palandöken Kayak Merkezi / Erzurum
Davraz Kayak Merkezi / Isparta
Kartepe Kayak Merkezi / Kocaeli
Saklıkent Kayak Merkezi / Antalya
Ilgaz Kayak Merkezi / Kastamonu
Denizli Kayak Merkezi / Denizli
Salda Kayak Merkezi / Burdur
Yalnızçam Kayak Merkezi / Ardahan
Kayak yapacağınız yeri seçtiniz , Decathlon dan sizi yarı yolda bırakmayacak sımsıcak tutacak montunuzu aldınız ama bu iyi bir kayak için yeterli değil. Soğuktan titreyen elleriniz , başınız , gözleriniz ne olacak. Merak etmeyin Decathlon'da size uygun her ürün var.
KAYAK VE SNOWBOARD KASKLARI
Kask takmak kayak yapacaksanız şart. Bazı kayak merkezleri bunu zorunlu kılıyor bazıları bu konuda bir şey söylemiyorlar. Ama siz kendi sağlığınız ve baş yaralanmalarından korunmak için kaskı mutlaka takmanızı tavsiye ederim.
Kasklar illa rahatsız edici olmak zorunda değil. Decathlon da şık ve konforlu kasklar bulmanız çok mümkün.
Üstelik renkleri de harika ! Bu pembe kaskla hem şık görünecek hem de güvenliğinizi sağlamış olacaksınız. Konfor özellikle koruyucu kasklar da çok önemli başınızı sıkmaması önemli çünkü saatlerce kafanızda olacak. Decathlon kask modellerinde içlerinde rahatlatıcı ve koruyucu ürünler var. Başınızı ölçerek size uygun bedeni bulup alın. Korunmak çok önemlidir. Hem harika renkleriyle hem koruma hemde şıklık sağlıyor.
KAYAK VE SNOWBOARD GÖZLÜKLERİ & KAR GÖZLÜĞÜ
Kar gözlüğü güneş ışınlarından gözleri koruyup kar körlüğüne uğramamak için takılan koruma gözlüğü.
Kayak ve snowboad gözlüğü için kısa süreli kayak merkezinde duracağım zaten diyerek gerek olmadığını düşünmeyin. Tipi rüzgar derken dağların tepesinde gözlerinizi açık tutmanız çok zor olur. Gözlerinizi korumanız kaza yapmamanız ve sakatlanmamanız için önem teşkil ediyor.
Muhteşem renkleri ile kendinizi koruyup tarzınızı da koruyacaksınız. Bu harika renkli gözlükleri sadece kendimi korumak için değil şıklık için bile takarım. Şunun güzelliğine bakar mısınız. Kesinlikle gerekli !
Bebekler için olan modelleri de var. Aile boyu gideceğiniz kayak tatillerinde ailecek şıklığı ve korumayı Decathlon ile yakalayabilirsiniz.
ELDİVEN
Kar tatilleri , kayaklar olmasa bile kışın ellerimizi korumamız şart ! Kışın en büyük problemler de el de çatlaklar. Soğuktan donmuş , kızarmış çatlamış ellerden korunmak için eldiven kullanmak şart !
Tabi burada kastım su geçirmez gerçekten elleri koruyan eldivenler. Decathlon bu konuda da yanımda.
Hem tarz , hem şık hem de mükemmel koruma ! Bütün kış kombinini tamamlamak için tek bir markaya odaklanabiliriz DECATHLON . Her ürün ve hepsi birbiriyle uyumlu tarzları bir arada bulabilirsiniz. Korumayı sağlarken şıklığı yakalamak gerçekten zordur. Bunu sağlayabilen rakipsiz markalardan biri gerçekten ve seçeceğim eldiven bu marka ve bu model olacaktır.
Buda harika ama ! Ya beyaz ya pembe benim kışın tercihim :) Beyazın aseleti eldivenlerde bile kendini gösteriyor. Hem kar beyaz eldivenler beyaz bence çok tatlı duracaktır.
KIŞLIK SU GEÇİRMEZ BOT MODELLERİ
Buda son en önemli nokta. Botlar..
Olmazsa olmaz hepimiz biliyoruz. Kardan ıslanmış ayaklar , sırılsıklam botlar ve üşüyen titreyen ayaklar ! Kabus evet kışın en büyük kabusu hatta bu ! Anlatırken bile o hissi tekrar yaşadım. Karın içine girdiğinde ayakkabının içine sızan su ve kar taneleri zaten kış ayı ve ısınmak zorken bu sebepten asla ısınamamak ve hastalanmak çok muhtemel. Bu konuda Decathlon yardımımıza koşuyor. Su geçirmez , sıcak tutan koruyucu ve şık bot modelleri mevcut.
Günlük hayatta bej pantolonun altına giyilebilecek tamamlayıcı ve koruyucu çizme modelleri mevcut. Ben bunu çok beğendim pantolona su ve çamur bulaşmasını engeller hem kıyafetini korur hem tarzını korur ! Üstelik alttaki kauçuk yapı kışın kayıp düşmeyi de engeller. Yere tutunmayı kolaylaştırır ve kayıp düşme problemini de önler. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir çizme modeli.
Bacağınıza kadar suya gireceğiz durumda kuru kalmanız için kullanabilecek harika bir ürün. Balıkçılar için tasarlanmış olsa da kışın da kardan koruyucu olarak tercih edilebilecek bir çizme. Düşünün ki evde çıktınız ve kar boyunuzu aşmış durumda bu çizme ile o karın içinden ıslanmadan çıkmak mümkün !
Buda şık , tatlı ve koruyucu çocuk çizme. Bunuda ekledim çünkü çok tatlı ve onu görünce aklıma çocukken giydiğim ayaklarımı sımsıcak tutan çizmeler geldi. Bu çizmeler çok koruyucu gerçekten ! Sımsıcak tutuyorlar , suyu geçirmiyorlar ve koku yapmıyorlar. Çocukların ayaklarını sımsıcak tutmak için harika bir model gerçekten.
Bu zamana kadar Decathlon mağazasından aldığım her üründen memnum kalmışımdır. Mağazada bir çok marka bulunmakta fitness yapıyorsanız Domyos markası, koşu malzemeleri arıyorsanız Kalenji, outdoor sporlar için Quechua, yüzme için Tribord markaları oldukça kaliteli. Bu kalitedeki ürünleri kolaylıkla bulamayacağınız ürünleri şaşırtan fiyatlarla tüketiciye sunuyor.
Elbette son dönemde her yerde olan zamlardan decathlon mağazası da nasibini aldı. Ancak yine de emsallerine göre daha ulaşılabilir markalar satışa sunuyor. Ayrıca mağaza bünyesindeki reyon görevlileri, bilgili ve güleryüzlüdür. Her hangi bir ürün aldığınızda satış sonrası çıkan her türlü sorunda yanınızda duruyorlar. Ürünü değiştirmek veya iade etmek isterseniz sorgu sual yapmadan sorununuzu çözüyorlar.
Soğuk beni durduramaz. Yaz kış sporumu eksik etmemeye çalışıyorum. Kış aylarında bile koşu yapmaya özen gösteririm. #SoğukSeniDurduramaz Bu yüzden benim ihtiyacım hem ağır olmayan hem de sıcak tutacak bir mont.
3'ü 1 Arada Mont - Kadın - Pembe - Travel 100 Mont tam bana göre. -1 derece soğuğa kadar dayanıklı bu mont sayesinde koşu sonrası terleme anında soğuk kapma olasılığı oldukça düşük bir ihtimal.
Kadın Termal içlik tayt ile kış aylarında bacaklarım üşütmeden koşu yapabilirim. Bu yüzden yine diyorum ki; #SoğukSeniDurduramaz
Tabi termal içlik dediğimizde üstünde unutmamamız lazım. Hem sıcak tutup hem de rahat hareket edebilmemizi sağlayan termal içlikler tam bana göre.
Soğuktan korunmanın bir diğer yolu da sıcak içecekler. Güzel kaliteli bir termos edinip sıcak içeceklerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Çay veya kahveniz gün boyu sıcak kalacaktır. Benim #SoğukSeniDurduramaz mottosundaki ihtiyaçlarım bu şekilde. Sevgiler.
Kayseri'nin eşsiz soğuk günlerin den, Erciyes'in muhteşem soğun dan herkese selamlar.
Burada ki soğuk bir başka soğuk oluyor, Erciyes'e çıktığınız zaman vede ilk adımı attığınız zaman gözlerinizi açmakta zorlanıyorsunuz. Vede her şeyden önemli. Üzerinizde ki giydiğiniz parçalar ne kadar sağlam ise o kadar üşümüyorsunuz.
Bende bunun için ihtiyaçım olan Decathlon'un muhteşem ürünün den mont tercih ettim.
🔴#SoğukSeniDurduramaz 🔴🔴#SoğukSeniDurduramaz 🔴
En güzeller den birisi bu mont olsa gerek. Çünkü görüldüğü gibi tek parça halinde degildir.
Hemen açıklamasını yapayım nasıl tek parça değildir? Öyle değil mi?
İlk önce Erciyes'in tepelerin de üşümek istemiyorsanız, size uygun ve sıcak tutacak montları tercih etmelisiniz.
Yoksa Erciyes'in soğu sizi buz eder.
🔴#SoğukSeniDurduramaz 🔴
Benim köyüm de Erciyes'e çok yakın, sanki böyle yaşadığım atmosfer Alp Dağları gibi soğuk ama muhteşem soğuk.
Gelelim nasıl tek parça değildir?
Bende ilk çok merak etmiştim nasıl terk parça değildir. Özelliği ne ve beni Erciyes'in soğunda nasıl sıçak tutacak demiştim.
🔴#SoğukSeniDurduramaz 🔴🔴#nirhammm 🔴
Evet gördüğünüz gibi sizi tek mont değil de keten kumaşı ile iki mont sıcaklığı verecek şekilde fermuarlı çeketi ile iki parça şeklinde sizi sıcaçık tutwxak şekilde tasarlanmıştır.
- Decathlon'un en güzel ürünlerin den sırt çantasını keşfettim! Kışın ne kadar yol yürürseniz yürüyün sizi yalnız bırakmayacak vede içinizi sıcak tutacak kahvenizi taşımanıza destek olacaktır!
- Decathlon'un 2021 - 2022 Erciyes'in vede tam kış mevsimine göre tasarlamış olduğu kışlık koleksiyonuna kendinize uygun olanını seçmelisiniz!
- Decathlon'un kış için tasarlamış olduğu 2021-2022 kolaksiyonuna göz atmadan kışa giriyorum demeyin! Decathlon'un sayesinde üşümeyeceğinize garanti edebilirim.
- Decathlon'un 2021 kış versiyonu için kadın kabanlarının sizi kışın tatını çıkarabileceğiniz şekilde en iyisini yaptılar. Göz atmadan kış nasıl geçecek demeyin!
ERCİYES'İN SOĞUNDA KORUNMANIZ GEREKEN SİZE İLK 5 MADDEYİ SÖYLÜYORUM
-Decathlon'un montu
- Decathlon'un eldiveni
- Decathlon'un sırt çantası
- Decathlon'un çizmeleri
Ve geri de yapacağınız tek şey kalıyor..
Sıcaçık kahveniz ile Erciyes'in tatını çıkarmak.
Teşek ederim bizi sıçak tuttuğun vede mükemmel olduğun için.
Günaydın, iki akşamlar, iyi günler bunu okuyan güzellik :)
Şimdi ben çoğunlukla battaniyenin altında kalırım bunda gibi
Fakat bu küçük şirin bebek gibide öyle pufuduk yumuşacık şeyler giyimeye bayılıyorum... Eldiven, şapka ve kar montu bence olmazsa olması dışarı çıkarken ha Avustryanın buzgibi dağlarına, sokağa, Uludağ'ı için de uygun nerde isterseniz giyin. Ben şimdi yurtdışında da gezindiğim için ondan Avusturya dedim... Erasmus a lisede katıldığımda Budapest çıktı bana - soğuktan du keşke kar montum olaymış 😭 zayıf zayıf üşüyorum
Bak şu fotodaki siyah beyaz mont tam benlik! ya da yanındaki pembe... Fakat kırmızı da olur harika bir renk!
Soğuk seni dur-du-ra-maz! Eh az çok doğru sıcak bir banyo ve çay keyfi ile ^^ ve mantomla artık durdurulmazız 🤣😉
Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım!!!
Henüz üşümeden havayı görüp ''birazdan üşüyeceğim'' diyerek peşin peşin demoralize olan biri olarak beni kışla barıştırabilecek belli başlı şeyler var: Hafif ama sıcacık tutacak bir Decathlon Kadın Kar Montu 👌 Güzel ve yeni bir kayak deneyimi ve belki de bunu yazan parmaklarımdan beni soğutacak ufak sakatlıklar ancak bu deneyimi kusursuzlaştıracak tamamlayıcılar olarak Decathlon Kayak Bereleri 👌Seyahate çıkarken bir tek evin kolonlarını yanına almayan kadın profilinden kurtulmak için de ultra büyük boy valizlerden kurtulup güzel bir Decathlon Outdoor Sırt Çantası ardından benim kışım tamam! P. S.: Tabii koca kış montla eldivenle ısınarak geçmez, karıma kışıma, kestaneme közüme, salepime mısırıma ortak bir beyfendi de olursa gönlümde; onu da afilisinden bir Decathlon Erkek Yelek bekleyebilir... 😏 Şanı yürüsün koçumun, stilini Decathlon'la biz hallederiz! #SoğukSeniDurduramaz Beni Durduramaz, Bizi DUR DU RA MAZ... 👄✌💕
Spor ekipmanlarının bir arada bulundugu magaza zinciri decathlon en iyi seçimdir. 1976 cı yılda Fransada kurulmuşdur.2021 yılın geneline göre 105.000 çalışan bulunmaktadır. Decathlon, adını Dekatlon sporundan almaktadır.2010 yılda Türkiyede ilk magazası oluşmuşdur.2021 yılda Türkiyede 40 magazası vardır. Bunlardan Konya, Tekirdag, Samsun, Adana , Mersin vss. Türkiyede online magazası ilk defa 2013 cü yılında açılmaktadır. Magazalarında spor ekipmanları bulunmaktadır.27 markası var. 61 farklı ülkede magazaları da var. Bu ülkelerden Belçika, Bulgarıstan, Brezilya, Türkiye, Fransa, Hırvatistan, Çin, Almaniya, Çek, Hindistan, Macarıstan , İtalya, Kuveyt, Hollanda , Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, İspanya, Singapur, İsveç, Tayvan, İngiltere, Amerika, Lübnan, Arabistan, İran. Markaları: Aptonia - Beslenme ve sağlık Artengo - Raket sporları Btwin - Bisiklet Caperlan - Balıkçılık Domyos - Fitness, dans, dövüş sanatları ve temas sporları Fouganza - Binicilik Geologic - Doğa sporları, okçuluk, dart ve Petank Geonaute - Teknolojiye dayalı spor ürünleri Inesis - Golf Kalenji - Koşu Kipsta - Basketbol, futbol gibi takım sporları Nabaiji - Yüzme Newfeel - Yürüyüş Orao - Optik ürünler Oxelo - Paten, buz pateni, kaykay, scooter Quechua - Doğa Yürüyüşü, Kamp Simond - Tırmanış Solognac - Avcılık Tribord - Yelken, sörf, su altı keşif gibi su sporları Wed'ze - Kayak, snowboard
Hepsi bir birinden güzel Decathlon markası ürünleri zaten çok kalitelidir, ve ben bu ikisini daha çok beğendim birde Yeni yıl sürprizi için muhteşem bir hediye olur açıkçası.
Cif taraflı mont beni benden aldı desem yeridir, küçük oğlumun tam üzerine olur çok güzel çok beğendim
Hele şu çocuk botu ne kadar güzel
Bunuda büyük oğlum için düşünüyorum bu botu çok beğenir güzel tasarlanmış Decathlon markası hem kaliteli hem gönülleri fetheden bir tasarım
Soğuk beni durdurdu ama öyle bildiğiniz bir soğuk değil. Evin dışı evin içinden daha sıcaktır eminim dediğimiz bir noktaya gelmiştik ki biz bunu 2 kişi söyledik ve 2 kişi de grip oldu :) Kuzenimizin kokuya alerjisi var evde ne yemek pişerse pişsin evde bulunan ve dışarıya açılabilen her şey açılır ve yaklaşık 2 saat bekletilir. Mont mu giymedik battaniyelere mi sarılmadık :) yetmedi üzerine grip olduk valla. Bu nedenle bir daha böyle bir şey yaparsak en iyi markaların en iyi ürünlerini giyeceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
415489Çocukluğumuzdan beri kar yağdımı tepe arayıp kaymak hep en büyük eğlencemiz olmuştur. O karın yağışını büyük bir heyecanla izleyip tutmasını beklerdik, hala da bekliyoruz, kar tutunca bir tepe bulup kaymak için.
Ailecek karda kaymanın tadını çıkarabileceğimiz kızaklar Decathlon'da.
Decathlon Yetişkin Kızak Trilugik
Kaç yaşında olursak olalım karda kaymanın keyfini çıkaracağımız ve kışı rekreasyonel sporlarla geçirerek daha eğlenceli hale getireceğimiz harika bir ürün olan kızaklar benim bu kış da favorim olacak.
Decathlon Çocuk Kızak Trilugik
Çocukların karın tadını çıkarması ayrıca biz yetişkinlerin içinin de daha rahat olması için harika bir ürün olan çocuk kızaklarıyla kış çocuklar için de daha eğlenceli hale gelecek. 3 ile 10 yaş arası çocukların karda güvenle kayması ve eğlenmesi için eşsiz.
Kızak
Hem çok uygun fiyatlı hem de 3 yaşın üstündeki çocuklara kaymayı daha da sevdirecek bu harika kızaklarla kışın #SoğukSeniDurduramaz aksine daha eğlenceli hale getirir!
Spor ürünleri denilince akla ilk gelen Decathlon'da. Decathlon'dan kızaklarımızı, termal kıyafetlerimizi, berelerimizi, koruyucu ekipmanlarımızı, kış monlarımızı ve polar eldivenlerimizi alıp kar yağmasını heyecanla bekleyeceğimiz bir kış olacak. Çok çeşitli ürün yelpazesiyle, uygun fiyatlarla ve eşsiz tasarımlarla; Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım! Bu kış da spor yaparken #SoğukSeniDurduramaz
Decathlon, uzun zamandır hem spor aletleri hem de giyim ürünleri açısından oldukça sık ziyaret ettiğim bir marka. Çünkü içeri girdiğimde mutlaka aradığımı bulacağıma emin oluyorum.💙
Soğuk havaların esiri olmadan spor rutinime devam etmeye çalışırken mutlaka soğuğa karşı koruyucu özelliği taşıyan ürünler tercih ediyorum. Decathlon'un termal içlikleri ve oldukça sıcak tutan sweatshirtleri de bu konuda en favori parçalarım.😍
Özellikle yürüyüşe ya da koşuya gitmek istediğim günlerde inanılmaz kurtarıcı oluyor benim için. Eğer siz de bu tarz ürünler arıyorsanız Decathlon'a mutlaka bakmanızı öneririm.🤩
#SoğukSeniDurduramaz
Bu sewatshirt gerçekten harika, geçen günlerde mağazasına da gitmiştim gördüm ve denedim hatta. Hem aşırı güzel duruyor hem de aşırı sıcak tutuyor. Eğer henüz almadıysan ve almayı düşünüyorsan bence mükemmel bir seçim.😍
Öncelikle Decathlon' a hoş geldin diyorum 💙 spor giyim ürünlerini çok kaliteli ve güzel bulduğum bir marka. Kışın da spor giyimde oldukça ihtiyaçlarımızı karşılayacağını düşünüyorum..
Ben bu kış Yeni yılda soğuk beni durduramasın diye :
Kış yürüyüşlerini, karda dışarda olmayı ve yürümeyi seviyorum. Tam ihtiyacım olacak ürünler ❄ eğer kayak yapacak olursam diğer ürünleri de mutlaka aklımda olacak.
Ama özellikle yazdığım ürünleri çok beğendim 💙❄️🧤🧣🥾👒
Gerçekten çok kullanışlı ve kaliteli ürünler, özellikle montları. Tasarımlarını sevdiğim bir kaç ürünü paylaşacağım.
İşte çok beğendiğim ürünleri bunlar : 👇🏻
Ben de bu kış DECATHLON ile; #SoğukSeniDurduramaz diyorum ve kaliteli kış ürünleri almak isteyen herkese tavsiye ediyorum 🥰💙❄️
Selam herkese,
Ufacık bir soğuk gördüm mü hemen üşüyen ve eve kapanan biriyim maalesef, bu durum benim de canımı sıkıyor. Benim biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım bu konuda. Bu motivasyonu da bu içerik sayesinde ilk defa gördüğüm ve incelemelerim, araştırmalarım sonucu Decathlon kadın kar montları ile sağlayabileceğimi düşünüyorum.🤩 Ayrıca bütün kış beni idare edebilecek Decathlon termal içliklerle de soğuğa elveda artık diyebilirim. Ee bu durumda ben hemen siparişimi oluşturup önlemimi almaya gidiyorummm.💃
Artık gerisini soğuklar düşünsün.
#SoğukSeniDurduramaz
Çok mantıklı
@kralkobrax21
#soğuksenidurduramaz Erasmus'a Macaristan'a gittiğimde hayatımda böyle bir soğukla karşılaşmamıştım o güne kadar Ankara ayazı vardı daha kötü ne olabilir ki diyordum Macaristan'ın soğuk olduğunu bildiğim için kalın montum ve botlarımı almıştım fakat dışarı çıktığım anda bile 1. derece soğuk yanığı olmamak elde değildi ellerimi kreme yatırıyordum yine nafile sürekli kuruyup çatlıyordu giydiğim pantolonun içinde bacaklarım adeta buz kesiyor bir yerden sonra kan gitmiyormuş gibi uyuşuyordu daha sonrasında budapeştede Decathlon
gördüm ve içeriye girdim bir tane termal içlik buldum kasada parasını ödeyip deneme kabininde giydim ve o günden sonra asla çıkarmadım şaka Şaka yıkadım tabi ki ama o içlik sayesinde kışın farkli ülkelere gidip gönlümce üşümeden gezebildim onun için Decathlon' un ve içliklerin yeri bende çok ayrıdır erasmus hayatımı güzelleştirdiler çok teşekkür ederim. 🥰😍🤩 yeni yilda soğuk beni durdurmasın diye içlige ihtiyacım var yaşasın içlik 🥳🥳🥳
Bende Macaristanda master yaptim, biliyorum oranin soguklarini. Ama Ankara'da okumus bir kiz vardi, illede Ankara daha soguk diye diretiyordu))
Macaristanda üniversite okuma fikri nasıl gelişti sizde AB ülkesi diye gittiniz demi ne güzel şanslısınız ama soğuğu cidden fena Macaristan'ın çünkü kuzeyi Slovakya
@linkerboy1991 daha once yaz okulu yapmistim orada, cok begenmistim, orasini zaten dusunuyordum, sonra FAO bursu vardi ona basvurdum. oyle yuksek lisansimi orada yaptim
@sama_huseynova ne güzel ya bu arada sen Azerbaycanlı mısın?
Hiç azeriye benzemiyorsun sanki bizden birisin gibi görünüyorsun ama genel olarak Azeri kızları uzun boylu oluyor.
İçinde içlik olanın dışında p*çlik olmaz 😄
Selamlar, <3
Öncelikle @Decathlon aramızda gördüğümüz için çok mutlu oldum. hoş geldin.
Bu markayı genel merkezinde ziyaret etmiştim. İçerisinde bulunan bir çok ürün benim dikkatimi çektiği için kendilerinin bağımlısı oldum diyebilirim. Bulunduğum ülkeden dolayı sürekli ilk merkezinden alabiliyorum. Ne kadar fazla çeşitleri olmasının yanı sıra çalışanları çok fazla gülen yüzlü olduklarından dolayı bu markayı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Bunun sebebi aslında hassas cilt yapısı ve biraz kansız olmamdan kaynaklı olarak çok kolay üşüyebilmem diyebiliriz. Bunun için yılın en soğuk günlerinde iç ısıtan Decathlon Termal İçliklerdir. Ayrıca doğa yürüyüşlerinede bayılan biri olduğum için sırt çantam olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır.
Gelelim Yeni yılda beni soğuğun durduramaması için aşağıda yazmış olduğum ürüne ihtiyaçlarım var diyebilirim.
1- Hafif ve sade tasarımıyla kış yürüyüşlerinin vazgeçilmezi olacak; "Decathlon Kadın Kar Montları"
Decathlon Kadın Montu tercih etmemdeki en öncelikli sebebi aslında geniş iç hacmi sayesindedir. Çünkü montun içine 2. katman olarak sıcak tutan polar ya da hafif kuş tüyü tarzı bir üst giyilebilmemize imkan vermektedir. Bunun yanı sıra kış aylarında yaptığımız doğa yürüyüşlerinde bizi rüzgara ve soğuya karşı korumak için idealdir.
2- Rahat tasarımıyla kullanışlı bir eldiven deneyimi sunan, kış soğuğundan ellerini koruyacak Decathlon Koşu ve Yetişkin Eldivenleri
Decathlon Koşu ve Yetişkin Eldivenleri polar eldivenler aktiviteleriniz sırasında çocukların ve yetişkinlerin ellerinin soğuğa karşı korunması için tasarlanmıştır.
Kalın polar yapısı sayesinde: sıcak tutar ve ellerimiz nefes alınmasını sağlamaktadır.
3-İster kayak yaparken ister diğer dış aktivitelerde kullanılabilecek; "yumuşacık yapıya sahip Decathlon Kayak Bereleri",
Altın renkli ve ponponu ile zarif bir bere arayan biz kadınların tercih edeceği berelerden biridir.
4-Doğa yürüyüşü yapanların ya da dünyanın öbür ucunda bambaşka bir maceraya atılmak isteyenlerin ihtiyaç duyacağı; "Decathlon Outdoor Sırt Çantaları"
Bu ürünün asıl amacı kuru havalarda, ormanda veya deniz kenarında hobi amaçlı yapılan doğa yürüyüşü antrenmanlarınız için tasarlandığı söylenmektedir.
Soğuk havalarda daha rahat ve yumuşak bir alt içlik arayan kullanıcılar yani bizler için tasarlanmıştır. Hafif ve dayanıklı bir dokuma elde etmek amacıyla da polyester bileşen kullanılır. Esnek dokuması, düz dikişleri ve fırçalanmış bileşeni sayesinde sıcak tutan ve oldukça rahat olan bu içliğin tadını çıkarın.
Umarım beğenmişsinizdir. :)
O zaman ne diyoruz @Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz <3
Çok beğendim. Çok güzel hazırlamışsın tatlı arkadaşım. 🤗🌸😎
Decathlon nasıl nerden başlanabilir..Öncelikle hoş geldin KS ye :) Yani bir üründede başarısız olunmaz mı herşeyiniz mi kaliteli termos la başlamıştım kıştan çok yazın kullanmak için çünkü hayatımda böyle termos görmedim yazın kamp yaparken o sıcak ta neye ihtiyaç duyulabilir buz gibi serin bir içecek işte Decathlon termos la bu mümkün içine attığım buzlar tam üç gün 40 derece Antalya sıcağı altında diyorum arkadaşlar üç gün erimedi. Aynı şekilde kahve severler bir termos ne kadar sıcak tutabilir suyu her an her canım istediğin de her yerde hem sıcak hem de buz bulabilmek gerçekten harika benim kamp ta dolaba ihtiyacım yok çünkü decathlon termoslarım yetiyor şu an her boyutundan toplamda dört termosum var. Daha bitmedi tabi ki şimdi de aldığımız çadırdan bahsetmek istiyorum üşenmeyip yazıyorum çünkü gerçekten hiç düşünmeyip alabileceğiniz ürünler hiç başka yere bakmayın arkadaşlar.Çadırı 4 kişilik salonu da olandan almıştık daha önce aldığımız çadırlar çadır değilmiş bunu anladık. Kurduğumuz çadır tam dört ay orada durdu ne güneşten eskidi ne de yağmur çamur da rüzgar da yıkıldı. Tam olduğumuz yerde fırtına koptu çalışıyorduk gidemedik dedik herhalde herşeyimiz sırılsıklam oldu saatlerce yağmur yağdı sabaha kadar heryer göl oldu o yağmur da çadırın olduğu yere sel gelmiş ve bizim çadır bir damla su içeri almamış ya müthiş bir şey getçekten anlatırken anılarım canlandı. O soğuk havalarda yağmur yağarken Kasım soğuğunda içinde kaldığımızı biliyorum günlerce kışın soğuk geçirmez yazın serin daha nasıl anlatılabilir. Sezon açılsın kamp sandalyelerimizi de ordan almayı düşünüyoruz. Kıyafet ve ayakkabıları peki efsane kaliteli ve rahat. Bir AVM gittiğim de hiçbir şey decathlon mağazasını gezdiğim kadar keyif vermiyor. şu an tüm arkadaşlarıma öneriyorum decathlon ü herkes ordan alışveriş yapmalı. Sırada ne mi var tabiki şahane bisikletleri rockrider pahalı demeyin arkadaşlar gidip inceleyin farkını göreceksiniz bu yaz iki tane rockrider almayı düşünüyoruz bisikletle de farkını ortaya koymuş decathlon:) Bisiklet aksesuarları da öyle iyi ki var hiç tereddüt etmeden alın aldırın başka markalarda vakit kaybetmeye gerek yok.
# soğuktançokeğlencebenidurduramaz
#soğuktancokeğlencebenıdurduramaz
Benim gibi kışı karı sevenler için harika bir fırsat olmuş bayıldım 😍
Kış denince benim aklıma tatil, karda kaymak, eğlenmek geliyor ama bunun için de bazı ekipmanlar gerekir 🏂. Peki ya uygun fiyata tan donanımlı kış tatiline gitmek için ihtiyacımız olan ekipmanları nereden alabiliriz?
Decathlon bu sorunu ortadan kaldırmış ve bizim ihtiyacımız olan tüm herşeyi ayağımıza getirmiş 😍
Hadi neler varmış hepsini bir göz atalım ve tatil hazırlığımızı Decathlon'dan yapalım🏂
❄Ilk benim gözüme çarpan , Decathlon Kadın Kayak Montu oldu.
Duruşuyla gerçekten çok güzel gözüküyor. Sade şık ve birçok renk seçeneği de bulunmaktadır. Ama ben kırmızı tona bayıldım. Sadece görsel olarak güzel olmakla kaymayıp ayrıca birçok özelliği de var.
Mont işlevsel olup tam kayak antremanları için hazırlanmıştır. Üstelik kötü hava koşullarında da su tutmaz ve sizin sıcak kalmanızı sağlar.
Ürünün özellikleri:
Isı yalıtımı
Nefes alabilir kumaşı
Üzerinizde ayarlanabilir yapı
Su geçirmezliği
Su tutmazlağı
❄Soğuk hava spor yapmanıza engel olamasın diye Decathlon Kadın Siyah Sweatshirt.
Tasarımıyla gözlerden kalpler çıkartan bir ürün. Soğuk havalarda bile sizin rahatça spor yapmanıza yardımcı olacak, yüksek yakası şıklık katarken hem de soğuktan koruyacak.
Ürünün özellikleri :
Isı yalıtımı
Rüzgar geçirmez
Teri dışarıya atma özelliği
Ayarlanabilir yapısı
Eko- tasarım
❄Decathlon Erkek Mont
Karın tadını çıkarın. Bu mont sizi -20°C'ye kadar soguktan kotunmanıza yardım ediyor. Üstelik yüksek yakası sizi aşırı rüzgara karşı korunmanızı sağlar ve sentetik kürklü kapüşon ile sizi sıcacık tutar.
Ürünün özellikleri :
Isı yalıtımı
Su geçirmezlik
Karın girişini engeller
Kullanım kolaylığı
Açma /kapama kolaylığı
Cep
❄Çocuklar için özel tasarlanmış Decathlon Çocuk Kayak Montu;
Bu mont yeni kayak yapmayı öğrenmeye başlamış çocuklar için uygun olarak tasarlanmıştır.
Ürünün özellikleri:
Isı yalıtımı
Su geçirmezlik
Nefes alabilirlik
Kişiselleştirme
Eko-tasarım
Benim en beğendiklerim bunlar, ama seçmekte baya zorlandım. En çok da siyah yüksek yakalı Sweatshirte bayıldım doğrusu onu mutlaka alacağım 😍#BenimDecathlonumBu
Peki ya sizin en beğendiğiniz Decathlon hangisi 🌸
Decathlon'la karın tadını doya doya çıkarın 😄
#SoğukSeniDurduramaz 😎
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (77, 77, 77), justifyLeft
Neye ihtiyacım yok ki?
Soğuk kış günlerinde tüm gün dışarıdayken boğazların faranjit olmaması için sıcak bitki çaylarımı , kaynar suyumu doldurabileceğim altı saate kadar sıcaklığını koruyan bir litre hacmiyle beş bardak kapasiteli paslanmaz çelik termos'a https://www.decathlon.com.tr/p/paslanmaz-celik-termos-1-l-haki-mh500/_/R-p-323917?mc=8612399&c=YE%C5%9E%C4%B0L_HAK%C4%B0
Şu sıralar yağmurlar adından sıkça söz ettiriyorken , hem yağmurda yürüyebilmem hem de hasta olmamam için estetik görünümü , hafifliği ve uygun fiyatıyla yağmurluğa https://www.decathlon.com.tr/p/raincut-outdoor-yagmurluk-kadin/_/R-p-134605?mc=8549506&c=MAV%C4%B0_TURKUAZ
Bulunduğum yere bu yıl kar yağdığında bir heyecanla koşup ayaklarım kayıp düşmemek, düşüpte kartpostal gibi bir kar manzarasına evden bakmak zorunda kalmamak için , karda oynarken uygun fiyatlı kaymaz bir kar botuna
https://www.decathlon.com.tr/p/kadin-kar-botu-sh100-x-warm/_/R-p-108086?mc=8344698&c=GR%C4%B0
Kar yağdığında ellerim buzdan acımadan , üşütmeden kartopu oynayabileceğim uygun fiyatlı polar eldivene https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-polar-eldiven-siyah-trek-100/_/R-p-193994?mc=8493819&c=S%C4%B0YAH
Olur ya bazen insan çok yorgun hisseder hem evde dinleneyim hem de sporumu evde yapayım kışın kilo almayayım ki yaza fit vücudumla gireyim ister işte böyle zamanlarda evde yogamı yapabileceğim başlangıç seviyesi için bile uygun hoş rengiyle yoga matına https://www.decathlon.com.tr/p/yoga-mati-5-mm/_/R-p-15228?mc=8576009&c=TURUNCU
E tabi yoga yaparken evde hareketleri yaparken destek alabileceğim en iyi fiyat performans garantili köpük yoga bloğuna https://www.decathlon.com.tr/p/kopuk-yoga-blogu/_/R-p-14222?mc=8525505&c=BORDO
ihtiyacım var
Selam☺️
İlk defa bir içerikteki linkler Bu kadar ilgimi çekti benim hep yapmak istediğim bir şeydir böyle aslında kışın tatiller ama benim bedenim buna pek alışık olmadığı için yani soğukları pek fazla uyum sağlayamadım için gidemiyorum ama kışın tatil yapmak isteyenler için çok güzel ürünler üretilmiş nerdesi bütün linkleri ve bütün ürünlere göz gezdirdim.
Şöyle bir şey ilgimi çekti bütün nesillere uygun ürünler var yani hem çocuklar için üretilmiş hem çocuklar yani kız çocukları için hem de erkek çocukları için ürünler üretilmiş.
Kadınlar için ayrı erkekler için ayrı üretilmiş ve özellikle her iki cinsiyetin de kullanabileceği çok güzel ürünler var.
Bir de şöyle bir şey dikkatimi çekti mesela normal şu an kullanılabilecek model ürünler varken eski desenlerden de kapılmamış yani hem şimdiki nesile uygun yani daha modern takılan insanlar içinde içerikler var ama daha eski böyle daha fantastik takılan ya da daha eski tarz ürünlerde üretilmiş.
Eğer ilgimi çeken bir şey olursa yazının ilerleyen bölümlerinde de paylaşırım.
Şimdi ilgimi çeken ürünlere geçeceğim ve o ürünlerin bazı güzel noktalarını değinmeyi düşünüyorum.
Kayak yaparken adı üstünde yani kayak düşüne riski çok yüksek olduğu için herhangi bir darbe almamak için çok güzel katkılar var özellikle iki tane ilgimi çeken kaskı aşağıya bırakıyorum fotoğrafları gerçekten çok güzel ürünler olmuş bir de yani görünüş olarak baya dayanıklı gibi duruyor.
Tabii ki maskeler de üretilmiş yine koruma amaçlı bunlar da oldukça iyi duruyorlar yine en çok beğendiğim iki tanesini seçtim ve bırakıyorum bakabilirsiniz.🥳
Yelek giymek isteyen erkekler için ya da sevgilisine hediye almak isteyen kızlar için yine mükemmel bir üretim olmuş erkek dediklerinden de iki tane örnek bıraktım bakabilirsiniz.😃
Bir de şöyle bir düşünce var yani sonuçta evet eğlence filan ama üşüyebiliriz değil mi çünkü soğuk kar var içlik çok önemli gayet güzel içlikler de üretilmiş yine en beğendiğim modelleri aşağıya bırakıyorum.
Kulaklarımız üşümesin diye de kafamızın üstü üşümesin diye mükemmel bereler bar göz atmaya ne dersiniz.🙂😇
Çocukların daha kolay ve daha güvende kayak yapabilmeleri için ufak çocuk ayakları da üretimde bunu söylemeden geçemem gerçekten çok güzel düşünülmüş.
Sırt çantaları bile var üstelik bir tanesi gerçekten inanılmaz ilgimi çekti.
Gerçekten çok güzel ve çok kibar tasarıma sahip bayıldım buna.😻
Yine tabii ki erkekler için termal içlikler var hazır kalkmışken dedim bunada bir bakayım belki eğer sevgilisine hediye almak isteyen kadınlar varsa çok güzel içerikler var.
Kar botlari üretilmiş hem erkek çocukları hem kız çocukları hem yetişkin erkek hem yetişkin kadınlar için En çok ilgimi çeken beğendiğim modeli yine aşağı bırakıyorum bakabilirsiniz.
İşte bahsetmek istediğim nokta tam olarak burası modernleşmek derken yani eskilerden kopmamışlar bu eldivene bayıldım.
Çok güzel bir içerik olmuş ben çok sevdim umarım satışları bol olur.
https://www.youtube.com/embed/lEaPqGWEXL0Ve unutmayın ki siz izin vermediğiniz sürece hiçbir hava koşulu sizi durduramaz yazın tatil yapmak kadar kışında tatil yapmak aslında İnsan için ihtiyaçtır.
Kesinlikle bu sayfaya düştüyseniz ve bu yazıyı okuduysanız Decathlon markanın üretmiş olduğu ürünleri göz atmanızı öneririm umarım yılbaşı tatilinizi çok güzel geçirirsiniz üstelik bu markanın ürünleri ve güzel bir kar tatili ile birlikte.
Başarılar dilerim Decathlon markasına.
#SoğukSeniDurduramaz
#reda
#Decathlon
unutmayın siz gerçekten tercihleriniz sayesinde sizsiniz ve şahanesiniz.
hoş geldin Decathlon ❄️
İlk olarak spor ekipmanlarıyla kendisiyle tanıştığım Decathlon'un daha sonra spor giyim ürünlerini, ardından geniş ve kaliteli çantalarını, tasarımı çok şık montlarını her zaman yakından takip ettim.
Gerçekten o kadar farklı ve şık kesimlere sahip ki, spor giyimi şık bulmayan insanların bile bayılarak tercih edebileceği bir marka diyebiliriz gönül rahatlığıyla decathlon için.
Ben giyim konusunda çok sade parçaları severim ama içinde azıcık "marjinal" "işte bu benim tarzım" diyeceğiniz parçalar arıyorsanız mutlaka yukarıda verilen linklere göz atmanızı tavsiye ederim.
Cidden evladiyelik bir kullanım sunuyor kalite muazzam. Uzun yıllar size eşlik edecek ürünler olduğunu göz önünde bulundurursak fiyat konusunda da tam bir fiyat/performans ürünü diyebiliriz.
Kışlıklara şöyle bir göz atalım👀
Vişne çürüğü tasarımı farklı, her yaşa hitap eden, spor olmasına rağmen oldukça şık bir görünüm sunan bu mont 2022 kışına hazırım diyenler için.
Favori ürünümle başlayalım ❤️
Kışları her yerde giyebileceğiniz ve bu sezonun vazgeçilmezi olan şişme montlar
Mont giymek beni kısıtlıyor, ben hareketli bir insanım, hareket özgürlüğüm boş olsun ama üşemeyeyim diyorsan
Her türlü kayak kıyafetinin altına giyilecek bir adet termal içlik
Çıtçıtlı ve boyu ayarlanabilir yapısıyla bu kar pantolonları çok şık değil mi? Beyaz olanı harika!
Beyaz olanını da sevdiğim bu tüylü berelere bayıldım, beyaz, vizon ve siyah renkleri var.
1,5 litre hacmi ve paslanmaz çelik yapısıyla sağlıklı ve uzun bir kullanım sunan termoslar oldukça kullanışlı değil mi?
Uygun fiyatlı bir spor çantam olsun isteyenler için 10 lt kapasiteli bu ürünün fiyatı "inanılmaz" uygun!
Yine dağcılık spor faaliyetleriyle uğraşanlar için 30 litre üzeri hacme sahip olan, gizli bölmesi bulunan, kemerinde akıllı telefonlar için de güzellikler bulunan bu çanta nasıl?
Kış ve sonrası bahar yağmurları ve dayanıklı bir yağmurluk ihtiyacınız olacaksa 75 litreye kadar dayanıklılık sunan yağmurluklar 💦
Evet ben de güzel ve kullanışlı bulduğum ürünleri sıraladım. Bu vesileyle yeni yıl herkese
getirsin, herkese mutlu yıllar 🥳🥳🥳
#SoğukSeniDurduramaz
Merhabalaaar
Vuuuhu #Decathlon yapmiş yine yapacağini 💜 benim en en sevdiklerim yumuş polarlar bayılıyorum resmen 🤍
Ben sahsen polar da daima siyah a giderim siyahi seçerim şunun şıklığına bakarmısınııız 🖤🖤🖤🖤
canım polar Bu sıcak tutan ve nefes alan polar, dağda hobi amaçlı yürüyüşler yapan, uygun fiyatlı bir ürün arayanlar için tasarlandı. Polyester bileşenli bu polar dağ yürüyüşlerinde soğuktan korunmanız için ideal.
Peki ya bu montun şıklığına ne demeliiii
Ne de tatlı bi renk değilmmii 😇😍
Tamamen su geçirmez bir mont mu arıyorsunuz? Membranı ve %100 su geçirmez dikişleri sayesinde her türlü hava koşulunda kayak yapmanız için tasarlandı.
Tamamen su geçirmez yapıda olan bu sıcak tutan montun havalandırma fermuarı sayesinde sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Her hava koşulunda rahatça giyebilirsiniz yani şartlar ne olur sa olsuuun #SoğukSeniDurduramaz
Heeyooo bakın şu çantaya 💙🤎 bence çok çok tarzzz
20 litre hacimli NH500 sırt çantası, yağmurlu havalarda, ormanda veya deniz kenarında yaptığınız doğa yürüyüşü antrenmanlarınız için tasarlandı. Motivasyonumuzu öğrenmek ister misiniz? Size oldukça rahat ve 5 gözü ile aksesuar taşıyabileceğiniz, yağmur kılıfına sahip bir sırt çantası sunmak. Düşük engebeli doğa yürüyüşlerinize eşlik edecek. Mükemmel değil miiii 🤎💙
#Decathlon un beğendiğim bir diğer ürünü 🖤🖤🖤
Isı yalıtımlı ve dayanıklı bu büyük termos, içeceklerinizi birkaç saat boyunca sıcak ya da soğuk tutabilmeniz için tasarlandı. Sade, dayanıklı ve ısı yalıtımlı gövde, çeyrek tur çevrilerek açılan kapak, bardak dahil / 0,7 litre.
veeee işte benim bebeğim canım berem
Gerçekten de kendisiyle aşk yaşadığım pofuduk bereme bakar mısınıııız 🤍🤍🤍🤍Bu bere geniş örgüleri ve polar astarı ile sizi sıcak tutmak için tasarlandı. Altın renkli ipi ve feminen ponponu ile zarif bir bere arayan kadınları ve kız çocuklarını memnun etmek için idealdir!
Evet Ballar #Decathlon la #SoğukSeniDurduramaz. ❄️
♥️👍👍👍
@ksFırsat
@KürkMantoluHayri
Soğuk kış günleri geldi.
Aralık ayındayız ve havalar soğumaya başladı. Kış ayına yeni giriyoruz içimizi titretecek soğukluklarda kapıda geliyorlar !
Karlı havalar, yağmurlu havalar başladı. Rüzgarda cabası, kışın tipisi çilesi var.
Bu soğuk kış günlerinde pek çok insan evde oturmayı , konfor alanından çıkmamayı tercih ediyor.
Kışın böyle insan için yapılabilecek en güzel aktivite kalın pijamaları giyip evde oturmak olabilir. Evde uzun uzun oturup sohbet etmek evet çok keyifli olabilir. Ama uzun süreli evde durmak kilo yapabilir. Depresyona girmek kolaylaşabilir. Bunu önleyici olması için dışarıda bulunmak ve soğuk havanın tadını çıkarmak gerekiyor.
Benim için bu şekilde değil ama. Karda olsa yağmurda olsa deli bir rüzgarda olsa kışın soğuk beni durduramaz. Her türlü soğuğa karşı koruyucu kıyafetlerimi giyip kışın tadını çıkarmak tam benlik.
Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz
Kışın seni sımsıcak tutacak , aktivetelerine giderken sana destek olacak mükemmel ürünler Decathlon 'da. Unutma Decathlon seni asla yarı yolda bırakmaz.
Kışın dolabımda olması gereken Decathlon ürünleri ;
KADIN MONT MODELLERİ
Kışın olmazsa olmaz tabi ki hepimizin sırtına bir mont.
Pek çok mont çeşidi mevcut ama monttan beklentim içine kat kat giyinmeme gerek olmadan beni sıcak tutması olacaktır.
Mont alırken tercihim hep bu yönde olmuştur Decathlon bu konuda tam bana göre.
İçine kat kat giyinmeme gerek kalmadan beni sımsıcak tutacak dışarıda en büyük destekçim bu montlar.
Hem şık hem güzel tasarımıyla beni benden alan Decathlon montlar , şıklığından ödün vermezken sizi sımsıcakta tutacaklar.
Bej montlar kadınlar için harika bir tercih olur. Ben özelikle bej montları çok seviyorum.
Hem her ortama uyuyorlar hem de her kıyafete ayak uyduruyorlar.
Rahat bir jeanle giyilebileceği gibi , siyah bir elbisenin üzerinede tamamlayıcı bir mont olur.
Hem de kışın tir titremeden bu montlarla sıcaklığı yakalayacaksınız.
Su geçirmez bu mont kesinlikle dolabınızda olması gereken bir ürün.
Zaten kışın en büyük problem kıyafetlerin su geçirmesi değil midir?
Bunu önleyen rüzgarı kesen bu montlar kışın dolabınızda mutlaka olmalı. Üstelik Decathlon ürünleri bütçe dostudur.
Hem kışın siyahlara bürünmek zorunda da değiliz ! Bu bej montun içinde çok şık duracaksınız.
ERKEK MONT & ERKEK KIŞLIK MONT
Sevgilinize , babanıza kış günlerinde destek olmak için mükemmel hediyeler alıp onları mutlu edebilirsiniz.
Sıcak montların içinde olmak, kışın rüzgarından tipisinden korunmak bizler kadar onlarında hakkı. Soğuktan onları korumak için güzel hediyeler alıp onları soğuk kış günlerinde sıcak tutabilirsiniz.
. Hem kullanışlı hem dinamik hem de sıcak tutan efsane mont. Kışın fosforlu renkleri o kar ve tipinin içinde fark edilmek için kullanmak akıllıca oluyor. Hem genç işi hemde çanta haline de getirilebilen bu mont su geçirmiyor ve şık. Üstelik çanta haline getirilebiliyor yani ne dolabınızda ne arabanızda yer kaplamayacaktır. Su geçirmeyen , rüzgarı önleyen bu modeller sıcakda tutuyor. Kışın mutlaka alınması gereken ürünlerden biri.
Her yaşa uyan bu mont babanıza da mükemmel bir hediye olabilir.
Şahsen babama çok yakışacağını düşünüyorum. Dediğim gibi kışın siyah giyinmek kader değildir. Babam renkli giyinmeyi de sevmez ama böyle şık bir monta hayır diyeceğini düşünmüyorum !
Decathlon ile rengarenk tasarımları gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Üstelik sıcaklığı da yakalayacaksınız. Renkli tasarımlar tercihim değil diyenler için sadece modellerde var.
Kayak yapmaya karar verdiniz. Ülkemizde harika kayak merkezleri var.
Kayak yapacağınız yeri seçtiniz , Decathlon dan sizi yarı yolda bırakmayacak sımsıcak tutacak montunuzu aldınız ama bu iyi bir kayak için yeterli değil.
Soğuktan titreyen elleriniz , başınız , gözleriniz ne olacak.
Merak etmeyin Decathlon'da size uygun her ürün var.
KAYAK VE SNOWBOARD KASKLARI
Kask takmak kayak yapacaksanız şart.
Bazı kayak merkezleri bunu zorunlu kılıyor bazıları bu konuda bir şey söylemiyorlar. Ama siz kendi sağlığınız ve baş yaralanmalarından korunmak için kaskı mutlaka takmanızı tavsiye ederim.
Kasklar illa rahatsız edici olmak zorunda değil. Decathlon da şık ve konforlu kasklar bulmanız çok mümkün.
Üstelik renkleri de harika !
Bu pembe kaskla hem şık görünecek hem de güvenliğinizi sağlamış olacaksınız.
Konfor özellikle koruyucu kasklar da çok önemli başınızı sıkmaması önemli çünkü saatlerce kafanızda olacak.
Decathlon kask modellerinde içlerinde rahatlatıcı ve koruyucu ürünler var. Başınızı ölçerek size uygun bedeni bulup alın. Korunmak çok önemlidir.
Hem harika renkleriyle hem koruma hemde şıklık sağlıyor.
KAYAK VE SNOWBOARD GÖZLÜKLERİ & KAR GÖZLÜĞÜ
Kar gözlüğü güneş ışınlarından gözleri koruyup kar körlüğüne uğramamak için takılan koruma gözlüğü.
Kayak ve snowboad gözlüğü için kısa süreli kayak merkezinde duracağım zaten diyerek gerek olmadığını düşünmeyin.
Tipi rüzgar derken dağların tepesinde gözlerinizi açık tutmanız çok zor olur. Gözlerinizi korumanız kaza yapmamanız ve sakatlanmamanız için önem teşkil ediyor.
Muhteşem renkleri ile kendinizi koruyup tarzınızı da koruyacaksınız.
Bu harika renkli gözlükleri sadece kendimi korumak için değil şıklık için bile takarım. Şunun güzelliğine bakar mısınız. Kesinlikle gerekli !
Bebekler için olan modelleri de var.
Aile boyu gideceğiniz kayak tatillerinde ailecek şıklığı ve korumayı Decathlon ile yakalayabilirsiniz.
ELDİVEN
Kar tatilleri , kayaklar olmasa bile kışın ellerimizi korumamız şart !
Kışın en büyük problemler de el de çatlaklar.
Soğuktan donmuş , kızarmış çatlamış ellerden korunmak için eldiven kullanmak şart !
Tabi burada kastım su geçirmez gerçekten elleri koruyan eldivenler. Decathlon bu konuda da yanımda.
Hem tarz , hem şık hem de mükemmel koruma !
Bütün kış kombinini tamamlamak için tek bir markaya odaklanabiliriz DECATHLON
. Her ürün ve hepsi birbiriyle uyumlu tarzları bir arada bulabilirsiniz.
Korumayı sağlarken şıklığı yakalamak gerçekten zordur.
Bunu sağlayabilen rakipsiz markalardan biri gerçekten ve seçeceğim eldiven bu marka ve bu model olacaktır.
Buda harika ama ! Ya beyaz ya pembe benim kışın tercihim :)
Beyazın aseleti eldivenlerde bile kendini gösteriyor. Hem kar beyaz eldivenler beyaz bence çok tatlı duracaktır.
KIŞLIK SU GEÇİRMEZ BOT MODELLERİ
Buda son en önemli nokta. Botlar..
Olmazsa olmaz hepimiz biliyoruz. Kardan ıslanmış ayaklar , sırılsıklam botlar ve üşüyen titreyen ayaklar !
Kabus evet kışın en büyük kabusu hatta bu !
Anlatırken bile o hissi tekrar yaşadım.
Karın içine girdiğinde ayakkabının içine sızan su ve kar taneleri zaten kış ayı ve ısınmak zorken bu sebepten asla ısınamamak ve hastalanmak çok muhtemel.
Bu konuda Decathlon yardımımıza koşuyor.
Su geçirmez , sıcak tutan koruyucu ve şık bot modelleri mevcut.
Günlük hayatta bej pantolonun altına giyilebilecek tamamlayıcı ve koruyucu çizme modelleri mevcut. Ben bunu çok beğendim pantolona su ve çamur bulaşmasını engeller hem kıyafetini korur hem tarzını korur !
Üstelik alttaki kauçuk yapı kışın kayıp düşmeyi de engeller. Yere tutunmayı kolaylaştırır ve kayıp düşme problemini de önler. Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir çizme modeli.
Bacağınıza kadar suya gireceğiz durumda kuru kalmanız için kullanabilecek harika bir ürün. Balıkçılar için tasarlanmış olsa da kışın da kardan koruyucu olarak tercih edilebilecek bir çizme.
Düşünün ki evde çıktınız ve kar boyunuzu aşmış durumda bu çizme ile o karın içinden ıslanmadan çıkmak mümkün !
Buda şık , tatlı ve koruyucu çocuk çizme. Bunuda ekledim çünkü çok tatlı ve onu görünce aklıma çocukken giydiğim ayaklarımı sımsıcak tutan çizmeler geldi.
Bu çizmeler çok koruyucu gerçekten !
Sımsıcak tutuyorlar , suyu geçirmiyorlar ve koku yapmıyorlar.
Çocukların ayaklarını sımsıcak tutmak için harika bir model gerçekten.
Benim seçtiğim ürünler bu şekildeydi. Gerçekten efsane tasarımlar mevcut ve çok şık kullanışlı ürünler bir arada.
Decathlon kışın bizimle. Ve Decathlon ile #SoğukSeniDurduramazGörsellerini eklediğim ve seçtiğim ürünler ;
https://www.decathlon.com.tr/p/caperlan5-tulum-ci%CC%87zme/_/R-p-197172?mc=8409262&c=YE%C5%9E%C4%B0L_HAK%C4%B0
https://www.decathlon.com.tr/p/cocuk-kar-botu-sh100-x-warm/_/R-p-4395?mc=8370475
&c=MOR
https://www.decathlon.com.tr/p/cizme-kahverengi-100/_/R-p-325914?mc=8651762
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-dagcilik-sisme-montu-mavi-alpinism-light/_/R-p-177432?mc=8575717&c=MAV%C4%B0
https://www.decathlon.com.tr/p/kadin-sisme-mont-trek-500/_/R-p-12094?mc=8611456&c=KAHVERENG%C4%B0_BEJ
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kayak-montu-180/_/R-p-306359?mc=8547036&c=S%C4%B0YAH
Teşekkürler KS 😍
Selamlar.
Bu zamana kadar Decathlon mağazasından aldığım her üründen memnum kalmışımdır. Mağazada bir çok marka bulunmakta fitness yapıyorsanız Domyos markası, koşu malzemeleri arıyorsanız Kalenji, outdoor sporlar için Quechua, yüzme için Tribord markaları oldukça kaliteli. Bu kalitedeki ürünleri kolaylıkla bulamayacağınız ürünleri şaşırtan fiyatlarla tüketiciye sunuyor.
Elbette son dönemde her yerde olan zamlardan decathlon mağazası da nasibini aldı. Ancak yine de emsallerine göre daha ulaşılabilir markalar satışa sunuyor. Ayrıca mağaza bünyesindeki reyon görevlileri, bilgili ve güleryüzlüdür. Her hangi bir ürün aldığınızda satış sonrası çıkan her türlü sorunda yanınızda duruyorlar. Ürünü değiştirmek veya iade etmek isterseniz sorgu sual yapmadan sorununuzu çözüyorlar.
Soğuk beni durduramaz. Yaz kış sporumu eksik etmemeye çalışıyorum. Kış aylarında bile koşu yapmaya özen gösteririm. #SoğukSeniDurduramaz
Bu yüzden benim ihtiyacım hem ağır olmayan hem de sıcak tutacak bir mont.
3'ü 1 Arada Mont - Kadın - Pembe - Travel 100 Mont tam bana göre. -1 derece soğuğa kadar dayanıklı bu mont sayesinde koşu sonrası terleme anında soğuk kapma olasılığı oldukça düşük bir ihtimal.
Kadın Termal içlik tayt ile kış aylarında bacaklarım üşütmeden koşu yapabilirim. Bu yüzden yine diyorum ki; #SoğukSeniDurduramaz
Tabi termal içlik dediğimizde üstünde unutmamamız lazım. Hem sıcak tutup hem de rahat hareket edebilmemizi sağlayan termal içlikler tam bana göre.
Soğuktan korunmanın bir diğer yolu da sıcak içecekler. Güzel kaliteli bir termos edinip sıcak içeceklerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Çay veya kahveniz gün boyu sıcak kalacaktır. Benim #SoğukSeniDurduramaz mottosundaki ihtiyaçlarım bu şekilde.
Sevgiler.
Heyy Merhaba ben geldim...
Kayseri'nin eşsiz soğuk günlerin den, Erciyes'in muhteşem soğun dan herkese selamlar.
Burada ki soğuk bir başka soğuk oluyor, Erciyes'e çıktığınız zaman vede ilk adımı attığınız zaman gözlerinizi açmakta zorlanıyorsunuz. Vede her şeyden önemli. Üzerinizde ki giydiğiniz parçalar ne kadar sağlam ise o kadar üşümüyorsunuz.
Bende bunun için ihtiyaçım olan Decathlon'un muhteşem ürünün den mont tercih ettim.
En güzeller den birisi bu mont olsa gerek. Çünkü görüldüğü gibi tek parça halinde degildir.
Hemen açıklamasını yapayım nasıl tek parça değildir? Öyle değil mi?
İlk önce Erciyes'in tepelerin de üşümek istemiyorsanız, size uygun ve sıcak tutacak montları tercih etmelisiniz.
Yoksa Erciyes'in soğu sizi buz eder.
Benim köyüm de Erciyes'e çok yakın, sanki böyle yaşadığım atmosfer Alp Dağları gibi soğuk ama muhteşem soğuk.
Gelelim nasıl tek parça değildir?
Bende ilk çok merak etmiştim nasıl terk parça değildir. Özelliği ne ve beni Erciyes'in soğunda nasıl sıçak tutacak demiştim.
Evet gördüğünüz gibi sizi tek mont değil de keten kumaşı ile iki mont sıcaklığı verecek şekilde fermuarlı çeketi ile iki parça şeklinde sizi sıcaçık tutwxak şekilde tasarlanmıştır.
- Decathlon'un en güzel ürünlerin den sırt çantasını keşfettim! Kışın ne kadar yol yürürseniz yürüyün sizi yalnız bırakmayacak vede içinizi sıcak tutacak kahvenizi taşımanıza destek olacaktır!
- Decathlon'un 2021 - 2022 Erciyes'in vede tam kış mevsimine göre tasarlamış olduğu kışlık koleksiyonuna kendinize uygun olanını seçmelisiniz!
- Decathlon'un kış için tasarlamış olduğu 2021-2022 kolaksiyonuna göz atmadan kışa giriyorum demeyin! Decathlon'un sayesinde üşümeyeceğinize garanti edebilirim.
- Decathlon'un 2021 kış versiyonu için kadın kabanlarının sizi kışın tatını çıkarabileceğiniz şekilde en iyisini yaptılar. Göz atmadan kış nasıl geçecek demeyin!
ERCİYES'İN SOĞUNDA KORUNMANIZ GEREKEN SİZE İLK 5 MADDEYİ SÖYLÜYORUM
-Decathlon'un montu
- Decathlon'un eldiveni
- Decathlon'un sırt çantası
- Decathlon'un çizmeleri
Ve geri de yapacağınız tek şey kalıyor..
Sıcaçık kahveniz ile Erciyes'in tatını çıkarmak.
Teşek ederim bizi sıçak tuttuğun vede mükemmel olduğun için.
#SoğukSeniDurduramaz @ Decathlon
Günaydın, iki akşamlar, iyi günler bunu okuyan güzellik :)
Şimdi ben çoğunlukla battaniyenin altında kalırım bunda gibi
Fakat bu küçük şirin bebek gibide öyle pufuduk yumuşacık şeyler giyimeye bayılıyorum...
Eldiven, şapka ve kar montu bence olmazsa olması dışarı çıkarken ha Avustryanın buzgibi dağlarına, sokağa, Uludağ'ı için de uygun nerde isterseniz giyin.
Ben şimdi yurtdışında da gezindiğim için ondan Avusturya dedim...
Erasmus a lisede katıldığımda Budapest çıktı bana - soğuktan du keşke kar montum olaymış 😭 zayıf zayıf üşüyorum
Bak şu fotodaki siyah beyaz mont tam benlik! ya da yanındaki pembe... Fakat kırmızı da olur harika bir renk!
Soğuk seni dur-du-ra-maz! Eh az çok doğru sıcak bir banyo ve çay keyfi ile ^^ ve mantomla artık durdurulmazız 🤣😉
Decathlon ile hareket ve spor dolu bir kış sezonuna hazırım!!!
görüşünü bekliyorummmmmm. 👇 ❤️😊
Okudunuz için sağol görüşmek üzere 👋🙃
Keyfimden yazdım ZzzzZzzz🍵
Ya seni hangi Decathlon ürünü ile #SoğukSeniDurduramaz canım? ❄️ 👀
Selâmmm ✋
Henüz üşümeden havayı görüp ''birazdan üşüyeceğim'' diyerek peşin peşin demoralize olan biri olarak beni kışla barıştırabilecek belli başlı şeyler var:
Hafif ama sıcacık tutacak bir Decathlon Kadın Kar Montu 👌
Güzel ve yeni bir kayak deneyimi ve belki de bunu yazan parmaklarımdan beni soğutacak ufak sakatlıklar ancak bu deneyimi kusursuzlaştıracak tamamlayıcılar olarak Decathlon Kayak Bereleri 👌Seyahate çıkarken bir tek evin kolonlarını yanına almayan kadın profilinden kurtulmak için de ultra büyük boy valizlerden kurtulup güzel bir Decathlon Outdoor Sırt Çantası ardından benim kışım tamam!
P. S.:
Tabii koca kış montla eldivenle ısınarak geçmez, karıma kışıma, kestaneme közüme, salepime mısırıma ortak bir beyfendi de olursa gönlümde; onu da afilisinden bir Decathlon Erkek Yelek bekleyebilir... 😏 Şanı yürüsün koçumun, stilini Decathlon'la biz hallederiz!
#SoğukSeniDurduramaz Beni Durduramaz, Bizi DUR DU RA MAZ... 👄✌💕
Spor ekipmanlarının bir arada bulundugu magaza zinciri decathlon en iyi seçimdir. 1976 cı yılda Fransada kurulmuşdur.2021 yılın geneline göre 105.000 çalışan bulunmaktadır. Decathlon, adını Dekatlon sporundan almaktadır.2010 yılda Türkiyede ilk magazası oluşmuşdur.2021 yılda Türkiyede 40 magazası vardır. Bunlardan Konya, Tekirdag, Samsun, Adana , Mersin vss. Türkiyede online magazası ilk defa 2013 cü yılında açılmaktadır. Magazalarında spor ekipmanları bulunmaktadır.27 markası var. 61 farklı ülkede magazaları da var.
Bu ülkelerden Belçika, Bulgarıstan, Brezilya, Türkiye, Fransa, Hırvatistan, Çin, Almaniya, Çek, Hindistan, Macarıstan , İtalya, Kuveyt, Hollanda , Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, İspanya, Singapur, İsveç, Tayvan, İngiltere, Amerika, Lübnan, Arabistan, İran.
Markaları:
Aptonia - Beslenme ve sağlık
Artengo - Raket sporları
Btwin - Bisiklet
Caperlan - Balıkçılık
Domyos - Fitness, dans, dövüş sanatları ve temas sporları
Fouganza - Binicilik
Geologic - Doğa sporları, okçuluk, dart ve Petank
Geonaute - Teknolojiye dayalı spor ürünleri
Inesis - Golf
Kalenji - Koşu
Kipsta - Basketbol, futbol gibi takım sporları
Nabaiji - Yüzme
Newfeel - Yürüyüş
Orao - Optik ürünler
Oxelo - Paten, buz pateni, kaykay, scooter
Quechua - Doğa Yürüyüşü, Kamp
Simond - Tırmanış
Solognac - Avcılık
Tribord - Yelken, sörf, su altı keşif gibi su sporları
Wed'ze - Kayak, snowboard
Hepsi bir birinden güzel Decathlon markası ürünleri zaten çok kalitelidir, ve ben bu ikisini daha çok beğendim birde Yeni yıl sürprizi için muhteşem bir hediye olur açıkçası.
Cif taraflı mont beni benden aldı desem yeridir, küçük oğlumun tam üzerine olur çok güzel çok beğendim
Hele şu çocuk botu ne kadar güzel
Bunuda büyük oğlum için düşünüyorum bu botu çok beğenir güzel tasarlanmış Decathlon markası hem kaliteli hem gönülleri fetheden bir tasarım
Soğuk beni durdurdu ama öyle bildiğiniz bir soğuk değil. Evin dışı evin içinden daha sıcaktır eminim dediğimiz bir noktaya gelmiştik ki biz bunu 2 kişi söyledik ve 2 kişi de grip oldu :) Kuzenimizin kokuya alerjisi var evde ne yemek pişerse pişsin evde bulunan ve dışarıya açılabilen her şey açılır ve yaklaşık 2 saat bekletilir. Mont mu giymedik battaniyelere mi sarılmadık :) yetmedi üzerine grip olduk valla. Bu nedenle bir daha böyle bir şey yaparsak en iyi markaların en iyi ürünlerini giyeceğim.