"Soğuk beni durduramaz" dediğin o anı bizimle paylaş, Decathlon'dan hediye çeki kazan! 🥶
Karlı havada yapmak istediğin doğa kampında ya da ilk buluşma heyecanıyla dışarı çıkmayı düşündüğün o gün, Decathlon varsa soğuk seni durduramaz! Peki, senin “Soğuk beni durduramaz” dediğin an hangisi?
Hemen, #SoğukSeniDurduramaz etiketi ile “Soğuk beni durduramaz” dediğin bir anı ve seni soğuktan koruyacak 3 favori parçanı bizimle paylaş; en beğenilen 5 cevaptan biri seninki olsun, Decathlon’dan 250 TL’lik hediye çeki kazanma şansını yakala! Unutma, yaratıcı olan kazanır! 🤯

Soğuk seni durduramaz çünkü Decathlon yanında! Her mevsim açık havada olmanın tadını çıkarabilmen için kışın favorileri Decathlon’da seni bekliyor! 💙
☃️ Şehirde ve doğada soğuğa karşı 1-0 önde olmanı sağlayacak ürünler aşağıda, senin favorin hangisi?
🥾Kış boyunca keşfetmek için attığın her adımda ayağını sıcak ve rahat tutacak bot modelleri 180 TL’den başlayan fiyatlarla burada! Hemen incele!
🧥Karlı ve soğuk havalar seni dur-du-ra-maz! Kış stilini, rahatlık ile tamamlamak istersen, mont modelleri 390 TL’den başlayan fiyatlarla seni bekliyor! Şimdi incele!
🔥“Kış boyu durmam; gezer dolaşırım!” diyorsan, sıcak tutan ve nefes alan tasarımlarıyla 130 TL’den başlayan polarlar ve kazaklar tam senlik! Hemen göz at!
🏂 Kış sporları yapmayı seviyorsan, her aksiyonunda seni zorlu hava koşullarına karşı koruyacak içlikler 50 TL’den başlayan fiyatlarla Decathlon’da! Modellere göz atmak için tıkla!
☃️ Sert, rüzgarlı bir hava ya da bol yağışlı bir gün; beren varsa fark etmiyor çünkü soğuğa karşı 1-0 öndesin! Sıcacık bir kış için sana lazım olan tüm bere modelleri 25 TL’den başlayan fiyatlarla! İncelemek için hemen tıkla!
🧤Kış boyunca yapacağın outdoor aktivitelerde ellerini koruyacak ve sıcak tutacak eldiven çeşitleri 40 TL’den başlayan fiyatlarla keşfedilmeyi bekliyor! Hemen keşfet!

Eğer sen de “Soğuk beni durduramaz!” diyorsan, 3 favori parçanı ve sana 250 TL değerinde hediye çeki kazandıracak yaratıcı cevabını bekliyoruz. 💙
@Edameda06
@kalpsiz-melek
@xKimMiyimx
@İşinDoğrusu
@Bizden_Söylemesi
Hediye çekinizi mesaj kutunuza göndereceğiz, kontrol etmeyi unutmayın. 🤩
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
308Görüş
Selam,
Kış soğuğunda özellikle Ankara ayazında pek aktivite falan yapasım gelmez. Ama yıllar önce o buluşma anları, işte o zaman #SoğukBeniDurduramaz idi 🤩 O gün hava çok soğuk olsa bile, montumun içine giydiğim Decathlon'un sıcak tutan sweatshirti ile gayet güvende hissettim kendimi. Ve kendime dedim ki; #Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz ! ☺️
Şimdilerde ise favori olan 3 ürünüm ;
1- 🥾 "Kadın Dağda Yürüyüş Botu - Gri / Pembe - MH500" ile soğuğun beni durduramayacağı yürüyüşlerimi yapabilirim..
2- 🧥 "FORCLAZ Kadın 3'ü 1 Arada Mont - Bordo - TRAVEL 100" ile kar kış demeden dışarı çıkıp gezebilirim..
3- 🧥 "QUECHUA Kadın Polar - SH100 Ultra-Warm" ile kış soğuğunda her zaman sıcacık ve yumuşacık hissedebilirim.. 🥰
Decathlon gerçekten yıllardır severek kullandığım, kalitesinden ödün vermeyen bir marka ❄️💙 Herkese öneriyorum ve #Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz diyorum : ) Sevgiler...
꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂
Emeğine sağlık 👍
@gecekusum3434 teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Çok güzel yazı olmuş canım 🌹💗
Cancazım döktürmüşsün yine 🤩 eline emeğine sağlık 🌷
Bence gibi görüş atmışsın ellerine sağlık edaaaa 😅🙏
Görüş değil , kamu spotu mübarek 🙃
@aysekaptan teşekkür ederimm 🥰🌸
@MustiEmre çok teşekkürler canısı 🤗💙
@WaRʓLL 😂 teşekkür ederimm 😇
@Dördüncümurat4 🤭😂🤣
@Edameda06 🌹rica ederim 💓
Durdurur beni😣
Uzun bir aradan sonra tekrardan Merhaba Sevgili Dostlar;
#SoğukSeniDurduramaz dedik ve kendimizi geçen yıllarda olduğu gibi bu senede karlı dağların zirvesine atacağız. Tabi ki kamp genelde yazın yapılır diyorsanız yanılıyorsunuz eğer sizde benim gibi doğaya aşıksanız yaz kış fark etmeksizin kendinizi karlı bir dağ da bulabilirsiniz.
Kış kampçılığının yaz kampçılığından en büyük farkı biraz daha fazla ekipman gerektirmesi. Yaz kamplarında hiç kullanılmayan kazmalar, kürekler, kaz tüyü montlar, uyku tulumları, eldivenler, bereler vb. ekipmanlar kış kamplarının olmazsa olmazlarıdır.
Bu sene doğa yolculuğuna çıkmadan önce ekipmanlarımı yenilemem gerekiyor bende tercihimi #Decathlon'dan yana kullanacağım. Çünkü ürünleri gerçekten kaliteli ve sağlam.
1- Kış kampı dedik soğuk oluyor içliksiz olmadan olmaz;
Erkek Kayak İçliği - Siyah https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-kayak-i%CC%87cligi-siyah-bl-100/_/R-p-302821?mc=8510029&c=S%C4%B0YAH
2-Termal çorap olmadan olmaz tabi ki;
Termal Çorap - 2 Çift - SH100 X-Warm Mid
https://www.decathlon.com.tr/p/termal-corap-2-cift-sh100-x-warm-mid/_/R-p-337936?mc=8734168&c=MAV%C4%B0
3-Karlı Tepeler Bekleyin ben geliyorum ama önce kar botlarımı almam gerek :))
Erkek Kar Botu - Su Geçirmez - Deri - SH500 U-Warm
Evet Sevgili Dostlarım bir paylaşımımın daha sonuna geldim yazımı okuyup beğendiyseniz lütfen beğen butonuna tıklamayı unutmayınız.
Soğuk beni durduramaz
İyi Günler...
Kış ayları genellikle bize pek uğramaz özellikle yaz ayları olur ama kış ayazında rüzgara karşı üşümüyüm diye evden giyebileceğim ve sıcak tutsun diye güzel bir kombinimle gezmeye çıkarım sıcak bir kafe ortamı bile olsa tabiki önlemimi alırım ve pencere açık bile olsa karşısına geçer kombinime güvenerek kendimi güvende hissederim #SoğukBeniDurduramaz Çok soğuk da bile giyerim #Decathlon kazağımı hava çok soğuk olsa bile montumun içine giydiğim kazağımı tabiki üşümeyelim diye polarlı tercihim olur hasta olmayalım değil mi 😅 #Decathlon marka en güzel deniz mavisi polarlı içliğimi giydikten sonra #Decathlon şişme montumu da giyer güvende hissederim tabiki çorabımıda giydikten sonra her önleme karşı sıcak ve kendimi öz güvende hissetirmemi sağlayan botlarımı giyerim sonra yolculuğa çıkarım kar ve kış demeden güvende hissettiren tek marka kendime her zaman söylüyorum ki; #Decathlon ile her zaman güvendesin ve #SoğukSeniDurduramaz !
Şimdilerde güvenip kar kış demeden giydiğim günlük favori olan 3 ürünüm tabiki yaz ayların da değil 😄
· Erkek Kar Botu - QUECHUA Marma Su Geçirmez - SH100 X-Warm
· Tabiki Güvendiğim ve okadar çeşit botumun arasından sürekli giydiğim model ve bahsettiğim kar kış demeden yolculuklara gittiğim sıcak güvende hissettiğim bot
· QUECHUA Erkek Polar - Mavi - MH20
· Tabiki olmazsa olmazım deniz mavisi olan polarlı içliğim bu olmazsa nasıl dışarıya çıkacağım ve kombin yapacağım
· QUECHUA Erkek Outdoor Trekking Şişme Montu / -10°C - Siyah - MT500
· Tabiki parçamızın son ürününe geliyoruz rahatlıkla -10 dereceye bile çıkabilirsiniz demesiyle zaten anlayacağınız üzere ısı yalıtımlı ve en güzel özelliği kilomu aldınız alt taraftan ipleriyle sıkıştırabilirsiniz ve bedeninize göre ayarlayabilirsiniz ve 2 el cebi ve fermuarlı göğüs cebine güvende ve rahatlıkla telefon vs aksesuar koyabilirsiniz
· Sizde güvende ve rahatlıkla soğuklarda gezip hasta olmadan ve o sıcaklığı o güveni hissetmek isterseniz sizde hemen gelin hemde sürekli indirim kuponlarıyla ve indirim fırsatlarıyla #Decathlon farkıyla
· #SoğukSeniDurduramaz
#SoğukSeniDurduramaz.
Walla Decathlon ile soğuk değil, sıcak bile beni durduramaz..
Kısa bir anımı anlatayım.😊
Geçen yaz tatilde, plaj sandalyesi, kamp masası, soğutu çanta, plaj şemsiyesine ihtiyacım vardı..
Hemen baktım netten bana en yakın Decahtlon şubesi nerede diye..
Baktım iki saat uzağım da bir şubesi var..
Ben Karasu'da tatildeyim...
Şube Koceli de..
Sabah kalktım çıktım yola saat 09.00 gibi, otobüs minibüs derken aktarma yapa, yapa buldum şubeyi ürünleri aldım. Ve sonra tekrar geri döndüm Karasu'ya
Yazlık komşularım şaşkın şaşkın bana bakıyorlar..
O kadar yola nasıl gittin sen diye..
Dedim ben giderim..
Kafama koyduğumu da yaparim😊
Dediler, keşke;
Decahtlon'nun wep sayfasından sipariş etseydin ürünleri..
Olsun dedim hem gezmiş..
Millet o sıcakta denizde ben ürünlere ulaşmanın mutluluğu ile yollarda..
Çünkü daha önce marketten aldığım plaj sandalyeleri ile sahilde hiç rahat oturamamıştım.
Hepsi iki oturuşta ya kırıldı ya kumaşı yırtıldı.
Param da ziyan oldu..
Keşke en baştan Decahtlon'dan alsaymışım.
şu an sahilde yazın rahat rahat otuyorum..
Hem sandalyem rahat hemde kafam rahat..
Teşekkürler
Decahtlon..
Bize bu kaliteyi sunduğunuz için..👍
1 İnce mont: Soğuğa karşı korunmak için ince bir mont kullanılabilir. İnce montlar, vücudu ısıtmak için kalın bir katman oluştururken, aynı zamanda nefes almasına da izin verir. Bu nedenle, ince bir mont soğuğa karşı vücudu korurken, hava akışını da sağlar.
2 Termo tulum: Soğuğa karşı korunmak için termo tulum kullanılabilir. Termo tulumlar, vücudun ısısını korur ve soğuk havalarda vücudu ısıtır. Ayrıca, termo tulumlar nefes alır ve hava geçirmez, bu da soğuğa karşı vücudu daha fazla korur.
3 Eldiven: Soğuğa karşı korunmak için eldiven kullanılabilir. Eldivenler, el ve parmakları korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Bu nedenle, eldivenler soğuğa karşı koruyucu bir aksesuardır ve havaların soğumaya başladığı dönemlerde mutlaka kullanılmalıdır.
4 Örtücü kapak: Soğuğa karşı korunmak için örtücü kapak kullanılabilir. Örtücü kapaklar, baş ve boyun bölgelerini korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Örtücü kapaklar, hava koşullarının soğumaya başladığı dönemlerde kullanılması gereken önemli bir aksesuardır.
5 Bot: Soğuğa karşı korunmak için bot kullanılabilir. Botlar, ayak bölgelerini korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Ayrıca, botlar hava geçirmez ve ayakları ısıtır, bu da soğuğa karşı ayakları korur.
#Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz !
Selam , bir sene Nisan ayında Kaz dağlarının eteğindeki yazlığımıza gitmiştik. Hava çok güzel günlük güneşlikti, sahil bomboş uçsuz bucaksız , demiz tertemiz, ancaaaaaakk yaz ayında bile buz gibi olan denizin Nisan ayında düşünemezsiniz. 😊Bize bi cesaret geldi ve o anda #SoğukSeniDurduramaz etiketindeki gibi üstümüzü çıkartıp denize girdik. O kadar soğuktu ki kalp krizi geçiriyorum sandım, korkmadan derinlere kulaç attık geri geldik ancak bedenimiz uyuşmuştu 😂Hastamı? Olmadık neden bilmiyorum.
Decathlonda bir fuşya polar beyendim olursa onu alırım.
sevgiler
Sanırım şöyle bir anı anlatabilirim inanılmaz soğuk bir yerde yaşıyorum kışın burada en iyi hava -10 ve civarları öyle zamanlarda hava gayet güzel oluyor bugün bir yere giderken o kadar keskin bir soğuk ile karşılaştım ki üstümdeki mont bile artık yetersiz kaldı ayağındaki bot bile yani artık soğukdan kurumaya geçmedi yüzümde maske olduğu halde maskeden yukarı doğru çıkan buhar Kirpiklerime yapıştırı kirpiklerim dondu sadece bunu anlatmak istemiştim eğer ki ekipman güzel olursa soğuk havanın tamamını durdurmasam en azından bir kısmını daha etkisiz hale getirir bunu söylemek istiyorum işte böyle durumlarda da @Decathlon başvurabilirsiniz.
Ben Decathlon mağazasından yaklaşık 4 sene önce aldığım, Quechua marka 3 kişilik çadır sayesinde yaz / kış farketmeksizin heryerde kamp atabiliyorum ve görenler bana #SoğukSeniDurduramaz diyor. :) E şimdi diyeceksiniz ki, neden üç kişilik çadır? Cevabı ise rahatıma düşkün oluşumdan başka bir şey değil.
Şimdi ise daha yüksek rakımlı yerlerde kamp planı yaptığım için, mağaza üzerinden kendime gerekli olan üç parçayı seçtim bile. Zirvelere ulaşmak kolay değil neticede. :)
Saygılar. ;)
Herkese merhabalar.
Bu soğuk kış günlerinde soğuğun iliklerime kadar hissettirdiği anlarda beni koruyan Decathlon markasına çok teşekkür ederim. Böyle bir kalite gerçekten yok. Soğuk beni durduramaz dediğim anlardan bir tanesi de karın lapa lapa yağdığı bir günde herkes evlerine saklanırken benim karın altında saatlerce yürüyebildiğim andır.. #SoğukSeniDurduramaz
Ve işte beni soğuktan koruyacak o üç favori parçamı sizinle paylaşıyorum.🤩
👏
Anlatmiycam yasayacam
Kalpsiz melek bu beğenilerle kendine bir kalp al 😀
Olur😇
"Güneşin üşüdüğü yer" derler Erzurum için. Ben de Erzurum'da yaşayan biri olarak her zaman sıkı giyinmek durumundayım. Çünkü soğuğun iliklerinize işlediği bir yer. Her ne kadar soğuk olsa da ben eve tıkılıp kalmayı sevmiyor, çeşitli aktiviteler yapmaktan geri duramıyorum. Örneğin kayağa gitmek ya da buz pateni yapmak gibi.
Böyle anlarda her zamankinden daha sıkı giyinmek durumundayım. Burada insanlar içlik giymeden dışarı çıkmaz. Soğuk beni durdurmasın istiyorsam sağlam giyinmem gerekir. Bu yüzden Decathlon'dan favori parçalarımı seçtim bile. Beni soğuktan koruyacak favori parçalarımı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum!
#SoğukSeniDurduramaz
Decathlon ile #SoğukSeniDurduramaz, beni de durduramaz
@visualsutdio evett 😂
Soğuk denilince aklaaa hemen onun adı gelir Erzurum Erzurum Erzurum 8 ay kış 2 ay yaz gören şehirde olunca insan soğuk felan işlemez oluyor 💃🏻💃🏻 boşuna dememişler soğuk memleketin sıcak insanları diye 😌. Soğuğun bile engel olamadığı anılar çok bende misal okul 🥰 kızlarımı okula götürmem lazim ve ne kadar soğuk olursa olsun o soğuk bizi dururamıyor. İhtiyacım olan şeyler isee atkı bere eldivenler 🧣🧤 ve olmazsa olmaz içi yünlü sıcacık tutan montrımız eee kar memleketi olunca öyle normal ayakkabı spor ile olmaz botlarimsız asla olmaz bunlar tam olunca ve meleklerim elimi tutunca soguk bizi hiç durduramaz #SoğukSeniDurduramaz
Soğuk Kış Aylarında Sokak Hayvanları İçin Yapabileceğimiz Bazı iyilikler 😊
Soğuk havaların kapımızı araladığı kış aylarına girdik İçimizi ürperten soğuk kış gününü, sokakta yaşayan küçük dostlarımızı korumak için yapabileceklerimizi derledim. Yüzünüzü Çevirmeyin
İçerideki şartlar bir sokak hayvanını sahiplenmek için elverişsiz olsa da soğuk kış mevsiminde onları ihtiyaçları olan bir şekilde gördüğünüzde onlara bir el uzatabilir ya da işletmelere haber verir. Hayvanların sağlığı ve güvenliği ile ücretsiz olarak ilgilenen kurumlar aracılığıyla birçok sokak hayvanına yardımcı olabilirsiniz.
Bir Kapı Su Ve Yemek Bırakın
Sadece soğuk kış garantisi değil, her mevsim onlar için kapınızın önünde bir kap su ve yemek bırakmanız önemli. Mama alamayacak olsanız bile o gün sofranızdan artan yemeklerinizi sevimli dostlarımızla paylaşabilirsiniz. #Decathlon
#Sogukbizidurduramaz
#SoğukSeniDurduramaz
#SoğukBeniDurduramaz
Saygılarımla 😊😊
İnce mont: Soğuğa karşı korunmak için ince bir mont kullanılabilir. İnce montlar, vücudu ısıtmak için kalın bir katman oluştururken, aynı zamanda nefes almasına da izin verir. Bu nedenle, ince bir mont soğuğa karşı vücudu korurken, hava akışını da sağlar.
Termo tulum: Soğuğa karşı korunmak için termo tulum kullanılabilir. Termo tulumlar, vücudun ısısını korur ve soğuk havalarda vücudu ısıtır. Ayrıca, termo tulumlar nefes alır ve hava geçirmez, bu da soğuğa karşı vücudu daha fazla korur.
Eldiven: Soğuğa karşı korunmak için eldiven kullanılabilir. Eldivenler, el ve parmakları korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Bu nedenle, eldivenler soğuğa karşı koruyucu bir aksesuardır ve havaların soğumaya başladığı dönemlerde mutlaka kullanılmalıdır.
Örtücü kapak: Soğuğa karşı korunmak için örtücü kapak kullanılabilir. Örtücü kapaklar, baş ve boyun bölgelerini korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Örtücü kapaklar, hava koşullarının soğumaya başladığı dönemlerde kullanılması gereken önemli bir aksesuardır.
Bot: Soğuğa karşı korunmak için bot kullanılabilir. Botlar, ayak bölgelerini korur ve bu bölgelerin soğuğa maruz kalmasını engeller. Ayrıca, botlar hava geçirmez ve ayakları ısıtır, bu da soğuğa karşı ayakları korur.
Kamp yapmaya merakım olmadı çünkü kamp yapmaya benzer bir işte çalışıyorum. Saatlerce aynı yerde kalabiliyorum hareket alanım geniş ancak uçak ordan ayrılmadıkça benimde ordan ayrılma şansım olmuyor ne yazıkki..
Özellikle kış mevsiminde kar fırtınası zamanlarında veya sağanak yağışlar olduğunda yaptığım işi sorguluyorum ama yine de işimi severek yapıyorum. Soğuk bana hayatı sorgulatabilir ama asla durduramaz.
Eğer şirket kendi polarlarımızı kullanmamıza izin verseydi linkteki poları kesinlikle kullanırdım üstümden dahi çıkarmazdım.
https://www.decathlon.com.tr/p/erkek-polar-mont-sh100-u-warm/_/R-p-304984?mc=8526050&c=S%C4%B0YAH
Karda, kışta, soğukta Decathlon yanımızda..
#SoğukSeniDurduramaz
soguksenidurdurumaz
#decathlon
Decathlonun polari montu ve botları gerçekten çok iyi ısıtıyor disardaki soğuğu hissetmiyorsun bile.
Bir anidan söz edeyim muş alparslan üniversitesinde okuyordum orada sekiz ay kış kar yerde oluyor ve insanlar dayanamıyor ama ben decathlonla bir adım hep ondeydim. üniversiteye giderken bir kere kayak merkezine gidelim dediler gittik ve kimse kaymayi da kimse bilmiyor kızaklarla kaydol haliyle hepsi üstü islanip usurken ben gayet sıcak şekilde eğlenmeye devam ediyordum Decathlon bot içlik onları ve montuyla
Kamp yapmayı severim ama şimdiye kadar hep yazın yaptım. Kış kampı nasıl olur bilmiyorum.
Soğuk beni durduramaz dediğim an dondurma yemek. 🙈 Bence kışın yediğim dondurmanın lezzeti ayrı güzel. Tabii nadiren yerim ama o hazzı almadan olmuyor.
Karda, kışta, soğukta Decathlon yanımızda.. ❄
#SoğukSeniDurduramaz
Soğuk havalarda özellikle karlı çetin kış şartlarında doğada camping yapıp atla safariye çıkmıştım geçen sene Ocak aylarında Bolu Abant çevresinde yaptım kampımı oranın soğu gerçekten içinize işliyor İstanbul'un soğu beni kesmedi birde şiddet ile tavsiye ettiğim bir şey karda mangal yakmak aynı zamanda sokak hayvanlarını beslemek buda ayrı bir güzel ormanlarda bir çok canlı ac kalıyor kışın mama ve masallardan temin ettiğimiz kemikleri doğaya bırakıyoruz kış aylarında tavsiye ederim.
Kasaplardan temin ettiğimiz yazdım masal ne alaka
Yelkenli montlarınız gerçekten çok şık. Ama bele kadar olduğu için -20 derece soğuğa kadar koruma sağlayan kar montu var. Onu almaya niyetim var. Sadece siyah rengi stokta yok. Aynı şekilde soğuk, rüzgar ve kısmen suya karşı koruyan pantalonlar var. Onların bazıları stokta yok. Avcı botu var. O da stokta yok.
Bunları aldığımda soğuk beni durduramaz balık avuna gidebilirim rahatlıkla..🍀
Kamp yapmayı çok istiyorum. Hele de kış aşığı biri olarak kışın kamp yapmayı çok daha fazla istiyorum :D Bu aralar araştırıyordum neler alınmalı, nereye gidilmeli diye. İyi oldu bunu gördüğüm, #SoğukSeniDurduramaz deyip araştırmalara devam <3
Indirime girsede sunlardan birini alsam soguk benide durdurmayacak.