Aslında taekwondo yapıyordum eskiden dereceler filan çıkmıştım ama sonra adli bir olay oldu ve bıraktım yeni ve düzgün bir yerde tekrar başlamayı çol isterdim
Aslında uzun zamandır ertelediğim bir spor var. Kick boks'u uzun zamadır erteliyorum ama #DecathlonMayfest sayesinde yeniden sağlıklı ve daha sporlu günler dileğiyle😌
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
eğer spor yaparak para kazanacaksak dünyanın en iyi sporcusu olurum yeterki para diyin :D (!)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uçan yogaya başlamayı çok ama çok istiyorum ama yapamıyorum çünkü imkanlarım sınırlı
Bisiklete yeniden başlamak isterim. Bırakalı çok olmadı ama şimdiden kaşınıyorum freeride tarzı sürdüğüm için hem adranalin hem korku hemde sporun hep beraber olduğu bir an oluyor cidden çok eğlenceli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Voleybolu çok seviyorum, ekibi kurdum bile :) teşekkürler derlemeniz için.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Aslında taekwondo yapıyordum eskiden dereceler filan çıkmıştım ama sonra adli bir olay oldu ve bıraktım yeni ve düzgün bir yerde tekrar başlamayı çol isterdim
Aslında uzun zamandır ertelediğim bir spor var.
Kick boks'u uzun zamadır erteliyorum ama #DecathlonMayfest sayesinde yeniden sağlıklı ve daha sporlu günler dileğiyle😌
eğer spor yaparak para kazanacaksak dünyanın en iyi sporcusu olurum yeterki para diyin :D (!)
Uçan yogaya başlamayı çok ama çok istiyorum ama yapamıyorum çünkü imkanlarım sınırlı
Bisiklete yeniden başlamak isterim. Bırakalı çok olmadı ama şimdiden kaşınıyorum freeride tarzı sürdüğüm için hem adranalin hem korku hemde sporun hep beraber olduğu bir an oluyor cidden çok eğlenceli
Voleybolu çok seviyorum, ekibi kurdum bile :) teşekkürler derlemeniz için.
Paten almayı düşünüyorum. Bakalım becerebilecek miyim? 🙄😂
Bisiklete binmeyi ve play voleybolu oynamayı seviyorum
ramazanın basından beri karın egzersizi yapıyordum ancak 2 hafta sürdü:(
yaşasın sporun gücü :) gerçekten çok güzel bir duygu sürekli spor ile ilgili bir şeyler yapmak. İnsanı daha iyi hissettiren çok az şey var
Doğal acik havada spor yapmayı seviyorum ve müzik eşliğinde takım arkadaşlarımla daha zekli heycanlı oluyor
Ehliyetten 2 sene men edildim, 1 senedir bisiklet sürüyorum , kolay yolları tercih ettiğim için pek faydasını görmedim.
kesinlikle futbol futbolu ailem engelledi yazıklar olsun annemlere pü keşke futbola devam edebilseydim çok yetenekliyim #DecathlonMayfest kelime
spor salonu gitmiştim aslında iyide oluyordu, tek sinir olduğum koşu bandından sonra ayakların kendiliğinden yürümesiydi.
Body Building yapıyorum ve uğraştığım bu spordan memnunum.
Yüzme, yürüyüş, bisiklet, koşmak VS bence daha faydalı sanırım
Uzun bir kosuya devam etmeliyim tekrardan 30 40 km kadar
baskete başlamak istemiştim ama boyum aşırı uzar erkek gibi olurum diye zorla bıraktırdılar
Futbolu küçüklükten beri oynuyordum ama bu sene üniversite sınavına hazırlandığım için çok saldım
Tenis kesinlikle kort tenisi cok severdim hala seviyorum oynamak isteyen varsa hemen atlarim
Bir aralar voleybol oynuyordum. Tekrar başlıyacağım.
Hep bisiklet surmeye hevesleniyorum ama bisikletim yok
düzenli olarak yüzmeyi çok istiyorum ama Sivas gibi yerde maalesef şartlar zor
Tek hayalim bisiklet sürmek doğa da.. Bisikletimi çalan şahısss duyyy sesimii🤦🏻♀️
Yapmak istediğim çok şey var ama bu sporla ilgili değil
Voleybol oynamak isterdim ama bunun için fazla üşengecim
Yaklaşık iki yıl boyunca pilates yaptım ama aylardır evden çıkmak bile istemiyorum..
decatlon çok güzel mağaza. inşallah bana çıkar 250 tl :)
Uzun görüş yazman lazım ve çok llike alması lazım :)
Çok spor yaptim ama artik en azindan bir daldan baslamak gerekiyor. Yuzme dusunuyorum
bu yaz mayomu alıp kesin bir kulübe yazılıp profesyonel yüzme eğitimi alacağım #decathlonmayfest kapsamındaki indirimlerden yararlanarak tabi ki :)
Mayıs ayı bitmeden decathlon #mayfest ile istediğimiz ürünleri alıp spora başlamanın tam zamanı yaa güzel bi hazırlık için de harika bir çözüm :)
paletleri alın dalışa gidiyoruz. yaz resmi olarak geldiğine göre #decathlonmayfest ile yarım kalan her şeyi tamamlıyoruz
Ertelediğim o kadar spor varki, başlarında fitness, voleybol, tenis geliyor ama hiçbirine vakit ayıramadım
yaz geldi artık dağ yürüyüşlerinin zamanı geldi. en sevdiğim şey pazar sabahları kulüp ile yürümek çok eğlenceli cidden ya :)
üşendiğim tüm sporlara başladım ve öğrendim. Bu sene yüzmeye yoğunluk vermek istiyorum bomen gözlüğüm ve mayom tabi ki decatlondan :)
Birkaç sene önce pilates yapıyordum, neden bilmem bıraktım. Kendime bir düzen versem yeniden başlamak istiyorum.
spor yapmanın en keyifli yanı insanı zinde tutması ve zihninin de berraklaşmas. Bu yüzden nerede ne yaptığımın önemi yok yeter ki hareket olsun :)
Filenin üstünden smaç basmayı o kadar özledim ki...
Sınavlar bitince dizliklerimizi takıp kollarımız parçalanana kadar oynayacağız.🔥🔥🔥🥵💢
#DecathlonMayfest
Vucut gelistirme yapmak istiyorum, hic spor yapmamama ragmen vucudum cok iyi, tam fitnesslik genetigim var
ben bu yaz profesyonel bisiklet binmek istiyorum bunun için kulüp ile çalışmaya karar verdim. ve tabi ki bisiklet ve ekipmanlarım decatlondan :)
Bu yaz kesinlikle bir dövüş sporu öprenmek istiyorum. Zarar ziyan için değil ama savunma sanatı çok hoşuma gidiyor
Dalış ya kesinlikle çok fazla öğrenmek istediğim bir türlü bu fırsatı yaratamadığım bir spor bu yaz mutlaka yapmak istiyorum :)
raket tenisi çok oynamak istiyorum geçen yaz kuzenimle oynamıştık zordu biraz ama Allah'ın izni ile bu yaz tekrar oynayacağız
Zaten spor yapıyorum np olarak da bilinir ve bu yüzden baya bir daha asla pes etmek yok ama Türkiye de mi tutmayacak
Aslında şu an halihazırda spor yapıyorum zaten ama ekstra olarak yürümeyi çok seviyorum biraz hızlı yürüyorum ama gene de seviyorum
Buradan paten almayı düşünüyordm ve galiba fiyatlarından sonra sadece düşünmekle kalacak gibi... gün geçtikçe fiyatlar artıyo🥲
Eskiden basketbol oynardık. Yaş ilerleyince ne ekip kaldı nede ortam, keşke bizim yaşlarımız için antreman ekipleri kurulsa
Coinpayu uygulamasından ücretsiz yatırım yapmadan sadece görev ve arvisler tamamlayarak bitcoin kazanmak mümkün
Ben paten almıştım önce ama uzun süredir paten sürmüyorum bıraktım gibi nedeni ise biraz tembellik biraz da paten için uygun bir yer olmaması
yaptığım tek spor squat onuda zor bela yapıyorum bazen yapmıyorum sıkıcı geliyo işede yaradığını düşünmüyorum
decatlona gisidecektim yaz alışverişi için. burdada görmem çok iyi oldu valla. hem kaliteli hem çok çeşitli hemde uygun fiyatlı kaliteli ürünler.
Yaza bir adım kaldı ve sen o ertelediğin spor programına hala başlamadın mı? Merak etme, şimdi spora başlamak için çok iyi bir zaman! 💪
Atletik vucudum var ama daha fazlası olsun istiyorum bu yüzden hep spor salonuna yazılmak istiyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum
En kısa sürede akşama doğru olan vakitlerde düzenli bisiklet süreceğim bir rutin oluşturmayı düşünüyorum yaz için
Lisanslı bir sporcu olarak maçlara cikicagim zaman kick boksa ara vermek zorunda kalmıştım tekrar başlamak isterdim
pilatese başlamak istiyorum, bu arada herkese de bir soru olsun. sizce erkeğin pilates yapması çok mu efemine?
Benim başlamak istediğim spor basketbol hem boyumda yetiyor ve ayrıca zevk alıyorum gayet zevkli ve eğlenceli bir spor herkese tavsiye ederim
Sevdiğim arkadaşlarımla hem anı biriktirmek hem de aktivite yapmak açısından sıcak kumların üstünde plaj voleybolu oynamayı isterim
Valla kick boks tarzı bir dövüş sporu ile yumruk sallayıp yumruk yemek çok eğlenceli olur gibi geliyor denemek lazım
Boksa başlayıp yarım bırakmak zorunda kalmıştım. Şimdi çok yoğunum ve fırsat bulup gidemiyorum. İlk fırsatta başlamaya kararlıyım.