Moda & Stil Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? (Sayfa 6) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4148 Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
Bambusuzpanda Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Plaj voleybolu deniz kum güneş eğlence 🥹🥹 3 2 Yorumla efelerinefesi64 +1 yıl Benide götür gidersen:-) Yorumla fati34 +1 yıl oynamak çok iyi Yorumla
elizabeth-1 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Vazgeçemediğim tek spor yürüyüş yapmak ve bisiklete binmek❤️#DecathlonMayfest 1 0 Yorumla
ZaurieLs Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Yarım bıraktığım spor Fitness umarım tekrar başlamaya karar verebilirim.#DecathlonMayfest 1 0 Yorumla
Alpgiray Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle yüzmek... hayatımda hiç üşenmeden devamını getirebildiğim tek spor ♥️♥️ 1 0 Yorumla
Osmancom Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Guzel bir sans olabilir aslinda herkes spora tesvik olsun 1 0 Yorumla
Ruzi9494 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle dalış. Çok korkuyorum denizden ama istiyorumda. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yüzmede iyi misin Yorumla
aysenakx Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl ben decatlon ürünlerini ve mağazalarını çok seviyorum. neye ihtiyacım olursa ilk decathlona bakarım. 1 0 Yorumla
wessıe Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl fıtness... keske bırakmasaydım dıyorum kaslarımın agrısından uyuyamadıgım gunlerı ozledım 1 0 Yorumla
Aybalamina Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Voleybol oynuyordum birakmak zorunda kalfim devam etmeyi cok isterim 1 3 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Neden yarım biraktin Yorumla Aybalamina +1 yıl @Tatlı_günahlar ablam da oynuyordu biraz omzu incindi annem beni de o yüzden göndermedi Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Hımm ablanin başına gelen seninde başına gelmesin diye... Eee anneler meleklerini hep düşünür ve incinmesini hiç istemezler 😎 Yorumla
chaoguard Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl kaykay fiyatları arttı zamanında ucuza aldığım için şanslıyım bir spor aktivitem var 1 0 Yorumla
okurperest93 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Spora gidiyordum bıraktım çünkü ilgisizlerdi.Devam etmek isterdim düzgün bir yerde 1 0 Yorumla
deniz_perisii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Zayiflama zumba dersleri yarım bıraktım geri yapmaya üşeniyorum 😂😒 1 0 Yorumla
lufians Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Fitness. Bugün başlicam ama kararlıyım sabah yoga yaptım hatta ufak bi giriş oldu bana. 1 0 Yorumla
begummxc Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl decathlon kaliteli ürünler sunuyoır kışın rüzgar geçirmez mont almıştım çok uygun fiyata ve kaliteli 1 0 Yorumla
aleyna423 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yaptığım spor yataktan kalkıp odalar arası yürümek kxkskdjxa sıfır maliyetle tavsiye ederim.. 1 0 Yorumla
ruhumasağlık Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl ben spora gidiyorum aşko sağ ol 12 kilo verdim ✌🏻✌🏻 1 0 Yorumla
Depresyondayımnssk Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Voleybol yazın yanında güzel gidicek bir spor harika aktivite vallahi 1 0 Yorumla
laviniabulem Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yüzmeyi bıraktım, sanırım artık devam da edemem yapacak bisey yok 1 0 Yorumla
Engın0755 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Spor hayatın her yașında güzel oldugunu düșünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlarrrr00 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Spor yapma fikrini aklımıza koyabilsek bir yerden başliycam da nerden😂😂 0 0 Yorumla
Emrexqc Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Havalar çok sıcak adaya gidip bisiklet binmek çok güzel olur 0 0 Yorumla
VeinFtırs Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl fitness yarım kalmıştı ona tekrar başlamayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gaye1111 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Spor salonuna bile yazıldım ama işimde dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım devam etmek isterdim 0 0 Yorumla
huzursuzluğunesiri Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Fitness ve yüzmeye başlamak istiyorum ama maalesef zaman sorunsalım var 0 0 Yorumla
wtfanonimwtf Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl ÇOk iyi bir proje artık şaşırtmıyorsunuz her zaman yenilikler 0 0 Yorumla
Mulayim2645 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Spor derken ben karateye gidiyordum ama grubu kaldırdıkları için yerine kick box var ona gidicem 0 0 Yorumla
Gizemliikullanıcıııı Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Fitnes a başlayacağım ama sırf şu ilk hafta ağrıları üşengeçliğine başlayamıyorum. 0 0 Yorumla
Emirhanöztürkxl Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Vücut geliştirme fitness en sevdiğim spor uykumda bile yaparım 0 0 Yorumla
Melih147 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Fitness olabilir ama atletizimde yarım bırakmıştım. 0 0 Yorumla
yalnız_tavşan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bişey sorsam kızlara toplanın bı bisiklet sürenlere☺️ 0 0 Yorumla
disikolog1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Boş zamanımız olsa da biz de ağırlık verebilsek. Gençliğimizi çaldılar. 0 0 Yorumla
Mordigo Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Var tabiki yüzmek Konya'da deniz yok havuz küçük 🤗🤗 0 0 Yorumla
gunesll04 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 1 ay spora gitttim daha sonra yoğunluktan dolayı bıraktım 0 0 Yorumla
ozgekızıl Takip Et Xper 1 Yaş: 42 +1 yıl Bir ara Tenis oynuyorduk ancak yarım kalmıştı keşke imkanım olsada tekrar bu spora başlayabilsem... 0 0 Yorumla
Melekyldzhan Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sağlık, spor, supplement ve beslenme tarzı paylaşımların yapıldığı güzel bir blog. Tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
netflixandchilll Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Aslında cok gerekli ama zaman yönetimi yapamıyoruz. 0 0 Yorumla
Adabozda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle dalış. Çok korkuyorum denizden ama istiyorumda. 0 0 Yorumla
Pavlov23 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Vücut geliştirmeye devam etmek istiyorum ama bir türlü tekrar başlayacak gücü bulamıyorum 0 0 Yorumla
Trxalohomra Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kürek çekme takımına girmiştim bıraktığıma çok pişman oldum sonradan 0 0 Yorumla
Ahmet18382891 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yüzmeye ara verdim yaz gelince beklesin güneş kum deniz 0 0 Yorumla
atınıgezdirenkovboy Takip Et Xper 5 Yaş: 112 +1 yıl Futbol, başlayıp umarım Real Madride transfer olacağım 0 0 Yorumla
Edaagüneş Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Üşendiğim bir spor yok. Her sporu seviyorum ve yapıyorum 0 0 Yorumla
Gerekyokkankaya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 2 yıldır ders başında oturmaktan düzleştim acil tüm vücut çalışmam gerek 0 0 Yorumla
Hiref Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Spor yapmak istiyorum ama grup olarak ve dışarda avm de kapalı alanda zor oluyor 0 0 Yorumla
tunamayan Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl paraşütle atlamak istiyorum. adrenalin olan tüm sporlar 0 0 Yorumla
32Doctor Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Dalış ve yüzmeyi özledim ama en kısa zamanda yapacağım 0 0 Yorumla
batuwinchester Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl fitness a geri başlamak isterdim para bitti diye bırakmıştım 0 0 Yorumla
ŞansVer Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Masa tenisi, bilardo tekrar düzenli olarak yapmak isterdim. 0 0 Yorumla
Gizlili-44 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tam spor yapmak iÇin hazırlanıyorum oda ne çikolata neyse sonra yaparım @Decathlon 0 0 Yorumla
quenn3 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yüzmeyi hep yarım bırakıyorum. Deniz daha güzel tabi bu yaz gidebilsen çok iyi gelecek bana 0 0 Yorumla
tahribat_music Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Doğada yürüyüş ve bisiklet sürmeyi özledim devam edicem hele şu durumlar bir düzelsinde 🤣 0 0 Yorumla
Pako412 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Güzel bir spor enteresan. Bende denemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
ichbinyaso Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Kick boks :( yarım kaldı çok devam etmek şstedim ama olmadı. 0 0 Yorumla
Xbasakk1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Fitness a devam ederek tatildi güzel vücut geliştirmek istiyorumm 0 0 Yorumla
Elifmmmmıı Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Youtubeda takıp ettiğim kanalda spor yapıyordum hep ama üşeniyorum artık 0 0 Yorumla
muhammedflex_ Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Ben Vücut Geliştirme Yaparım Favori Olarakta Yüzme Basketbol Felan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Plaj voleybolu deniz kum güneş eğlence 🥹🥹
Benide götür gidersen:-)
oynamak çok iyi
usenmeden yapiyorum sanirim
Vazgeçemediğim tek spor yürüyüş yapmak ve bisiklete binmek❤️
#DecathlonMayfest
Yarım bıraktığım spor Fitness umarım tekrar başlamaya karar verebilirim.
#DecathlonMayfest
Kesinlikle yüzmek... hayatımda hiç üşenmeden devamını getirebildiğim tek spor ♥️♥️
Guzel bir sans olabilir aslinda herkes spora tesvik olsun
Kesinlikle dalış. Çok korkuyorum denizden ama istiyorumda.
Yüzmede iyi misin
ben decatlon ürünlerini ve mağazalarını çok seviyorum. neye ihtiyacım olursa ilk decathlona bakarım.
fıtness... keske bırakmasaydım dıyorum kaslarımın agrısından uyuyamadıgım gunlerı ozledım
Voleybol oynuyordum birakmak zorunda kalfim devam etmeyi cok isterim
Neden yarım biraktin
@Tatlı_günahlar ablam da oynuyordu biraz omzu incindi annem beni de o yüzden göndermedi
Hımm ablanin başına gelen seninde başına gelmesin diye... Eee anneler meleklerini hep düşünür ve incinmesini hiç istemezler 😎
kaykay fiyatları arttı zamanında ucuza aldığım için şanslıyım bir spor aktivitem var
Spora gidiyordum bıraktım çünkü ilgisizlerdi.
Devam etmek isterdim düzgün bir yerde
Zayiflama zumba dersleri yarım bıraktım geri yapmaya üşeniyorum 😂😒
Fitness. Bugün başlicam ama kararlıyım sabah yoga yaptım hatta ufak bi giriş oldu bana.
decathlon kaliteli ürünler sunuyoır kışın rüzgar geçirmez mont almıştım çok uygun fiyata ve kaliteli
Yaptığım spor yataktan kalkıp odalar arası yürümek kxkskdjxa sıfır maliyetle tavsiye ederim..
ben spora gidiyorum aşko sağ ol 12 kilo verdim ✌🏻✌🏻
Voleybol yazın yanında güzel gidicek bir spor harika aktivite vallahi
Yüzmeyi bıraktım, sanırım artık devam da edemem yapacak bisey yok
Umarım bende başlarım spora
Fitness ama bıraktim maalesef
Sporsuz hayat düşünemiyorum
Spor hayatın her yașında güzel oldugunu düșünüyorum
Spor yapma fikrini aklımıza koyabilsek bir yerden başliycam da nerden😂😂
Havalar çok sıcak adaya gidip bisiklet binmek çok güzel olur
fitness yarım kalmıştı ona tekrar başlamayı düşünüyorum
Spor salonuna bile yazıldım ama işimde dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım devam etmek isterdim
Fitness ve yüzmeye başlamak istiyorum ama maalesef zaman sorunsalım var
ÇOk iyi bir proje artık şaşırtmıyorsunuz her zaman yenilikler
Spor derken ben karateye gidiyordum ama grubu kaldırdıkları için yerine kick box var ona gidicem
Fitnes a başlayacağım ama sırf şu ilk hafta ağrıları üşengeçliğine başlayamıyorum.
Vücut geliştirme fitness en sevdiğim spor uykumda bile yaparım
Fitness olabilir ama atletizimde yarım bırakmıştım.
Bişey sorsam kızlara toplanın bı bisiklet sürenlere☺️
Boş zamanımız olsa da biz de ağırlık verebilsek. Gençliğimizi çaldılar.
Var tabiki yüzmek Konya'da deniz yok havuz küçük 🤗🤗
1 ay spora gitttim daha sonra yoğunluktan dolayı bıraktım
Bir ara Tenis oynuyorduk ancak yarım kalmıştı keşke imkanım olsada tekrar bu spora başlayabilsem...
Sağlık, spor, supplement ve beslenme tarzı paylaşımların yapıldığı güzel bir blog. Tavsiye ederim.
Aslında cok gerekli ama zaman yönetimi yapamıyoruz.
Kesinlikle dalış. Çok korkuyorum denizden ama istiyorumda.
Vücut geliştirmeye devam etmek istiyorum ama bir türlü tekrar başlayacak gücü bulamıyorum
Kürek çekme takımına girmiştim bıraktığıma çok pişman oldum sonradan
Yüzmeye ara verdim yaz gelince beklesin güneş kum deniz
Futbol, başlayıp umarım Real Madride transfer olacağım
Üşendiğim bir spor yok. Her sporu seviyorum ve yapıyorum
2 yıldır ders başında oturmaktan düzleştim acil tüm vücut çalışmam gerek
Spor yapmak istiyorum ama grup olarak ve dışarda avm de kapalı alanda zor oluyor
paraşütle atlamak istiyorum. adrenalin olan tüm sporlar
Dalış ve yüzmeyi özledim ama en kısa zamanda yapacağım
fitness a geri başlamak isterdim para bitti diye bırakmıştım
Masa tenisi, bilardo tekrar düzenli olarak yapmak isterdim.
Tam spor yapmak iÇin hazırlanıyorum oda ne çikolata neyse sonra yaparım @Decathlon
Yüzmeyi hep yarım bırakıyorum. Deniz daha güzel tabi bu yaz gidebilsen çok iyi gelecek bana
Doğada yürüyüş ve bisiklet sürmeyi özledim devam edicem hele şu durumlar bir düzelsinde 🤣
Güzel bir spor enteresan. Bende denemeyi düşünüyorum
Kick boks :( yarım kaldı çok devam etmek şstedim ama olmadı.
Fitness a devam ederek tatildi güzel vücut geliştirmek istiyorumm
Youtubeda takıp ettiğim kanalda spor yapıyordum hep ama üşeniyorum artık
Ben Vücut Geliştirme Yaparım Favori Olarakta Yüzme Basketbol Felan.