Yüzmeeee tabi ki de evimin dilimde olmasına rağmen yazın bile çok üşeniyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hepsi var ama spor yapmak psikolojik ve fiziksel bir ihtiyaç diye düşünüyorum spor yapmayanlar yaşamıyor bu hayatı özellikle her gün düzenli yürüyüş yapmalı her insan
genel olarak çok spor yapan biri değiğlim ama yüzmeyi düzenli hale getirmek isterdim. bacak hareketlerini düzenli yapıyorum bacaklarım incelmeye başladı umatım yüzme ile destekleyebilirim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kesinlikle bisiklet sürmek dolar 6 lirayken bisikletimi sattım ve dolar 15 lira oldu teşekkürler hayat
yüzmeyi yarım bırakmıştım. kışın hiç gidemedim ama mevsimi de geldiğine göre decathlon dan mayomuzu alıp yüzmeye başlamanın zamanı geldi artık :9 hadi hepimiz sporun bir ucundan tutup hayatımızı güzelleştirelim
üşendiğimiz spor dalları= Hepsi. Kışın aşırı soğuktan çıkamadık ama yazı güzel getirmek için diyet spor ikilisini sarıp sarmalama vakti geldi decathlon a uğrayıp bakalım bize göre neler var nereden başlayabiliriz :)
Plates yapmak istiyorum reformer plates videoları izleyince kendim de yapmak istiyorum ama hiç eğitimini almadım. Bu yüzden bu yaz decatlon kampanyaları ile malzemelerimi alıp başlamaya karar verdim :)
Kardiyo ve agıtlık kaldırma. Hem fitness hem de koşuya gitmek istememe ragmen bu arzumu zamanimi iyi ayarlayamadigimdan, biraz da isten oturu surekli gec ve guc yapabiliyorum. Bu hususta onerilerinizi dinleyebilirim.
250 tl benim olsun diye değil de gerçekten 23decathlonmayfest sayesinde çok uyguna harika spor kıyafetleri aldım voleybol topu ve mayo da aldım. uzun zaman sonra voleybola dönücem inşallah
Mayıs ayının en eğlenceli aktivitesi ne olaki diye düşünürken aklıma kano ile yüzmek falan geliyo neden bilmem ekstrem spora da pek giriyo gibi değil ama eğlenceli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yüzme en iyisidir. Diğer sporlara pek ilgi mümkün değil.
spor sayılır mı bilmem de bungee jumping yapmak istiyorum bu sene ya nasıl yapacağımı bilmiyorum korkutucu da hala benim için ama Mayıs ayı bitmeden spor etkinliğine katılmak için kesinlikle uğraşıcam
acil bir yürüyüş ayakkabısına ihtiyacım var çok acil yani :) ve düzenli yürüyüş rutinime dönmek istiyorum artık. Bu hareketsizlik bana bile çok fazla geldi çünkü
sporu seversen kendini seversin, kendisi seversen hayatı seversin. Gerçek anlamda bir spor tutkunu olarak haftanın 3 günü mutlaka kendime zaman ayırıyor ve sporumu yapıyorum
Spor her anlamda hayatımızda olması gereken bir şey. Mayıs ayı bitmeden decatlondan malzemeleri tamamlayıp tenis oynama zamanı geldi :) havaların ısınmasını kutlamaya gidiyoruz
Lisede vücut geliştirmeye çok ilgim vardı ve inanılmaz bir vücuda sahiptim bir ara kickbox yapmaya başladım maddi imkansızlıklardan devam edemedim, şu an maddi imkan var fakat zamanım yok.
Tüplü dalış yapmak isterdim hep hayalim buydu gerçekleşirmi bilmem ama yüzme bilmediğim için hep korku olarak içimde kaldı ama belki bir gün bu hayalim gerçekleşir hayal etmek bile güzel bazen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biraz param olsa decathlondan kettlebell, mat, direnç bandı ve foam roller alırdım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Spor yapmayı çok isterdim ama yapamıyorum, bisiklet sürmeyi severim
Decathlon'dan sırt çantası aldım doğayı gezerken kullanmak için. Parasını hakkını veriyor bence. Tavsiye ederim. Kamp arkadaşı bulup kamp tatilleri yapmaz çok hoş bir şey.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Ramazan sebebiyle yuzmeye ara vermistim tekrar baslamak istiyorum
Decathlon da sürekli olarak oltalara bakar oldum. Sanırım balıkçılığa başlatacaksınız beni 🤭
Kung fu öğrenmek istediğim bir uzak doğu dövüş sporu
Plates yapmak istiyorum
Ancak nerede nasıl başlayacağım nasıl olur bilmiyorum
İşte kamp aletlerimi alacağım yer. Çok yakında oradayım
okculuk ve zumba her basladigimda yarim birakoyorum. saglam. bir kadin ogretmen lazim
Var vücut geliştirme. Yapmam lazım sağlığım için ama yapmıyorum. Bir tane mat alacam para yok
Futbol tabiki ya eskisi gibi tekrar takımda oynamayı çok isterdim sakatlığım var maalesef
Günlük bir birbuçuk saat kadar yürüyüş yaparım...11-12 bin adaım kadar...
Çok güzel mağaza. Saat almıştım, eşofman altı aldım hepsi çok kaliteli
Kesinlikle bir hevesle baslayip devamini getirmedigim kurek olurdu
Yüzmeeee tabi ki de evimin dilimde olmasına rağmen yazın bile çok üşeniyorum
Hepsi var ama spor yapmak psikolojik ve fiziksel bir ihtiyaç diye düşünüyorum spor yapmayanlar yaşamıyor bu hayatı özellikle her gün düzenli yürüyüş yapmalı her insan
Fitness. Vücudumu sevmek için bu spora başlamalıyım.
Fitness'a devam etmem gerek, onun dışında spor yapabildiğim yok sayın Decathlon.
Fitnessa tekrar başlamak iyi olabilirdi o ağırlıkların altına girdiğimde bütün stresim bitiyordu.
Sporsuz olmaz hayat spor yapıyorum daima ürünler decathlondan tabiki
Hatırlamıyorum ki ama sanırsam yarım bıraktığım sabah açık havada yaptığım spordu
Üşeniyorum bence gerek yok bu benim düşüncem tabiki
Decathlon beğenerek kullandığım bir marka. İndirimlerin daha cazip olmasını bekliyorum
savunma sporu muay thai full contact wingchun teakwando kung fu wingtusun
Stepn günde minumum 20 dolar veriyor. Yürümeye teşvik programı.
Vücut geliştirmeye gittim ama 1 gün gidebildim, yorgun argın gelip spor yapmak zorluyor
Valla fitness'a tekrar devam edesim var ama üşeniyorum
Kondisyon bisikletim ile tekrar buluşma zamanı ramazan sonrasında
Rüzgar söfü denemek isterim yüzme kosu biskilet sürme yarım kalan işi devam ertirmek gerek
Fitness yapmaya başlamam lazım. Yaz geldi yağlarımdan kurtulmam lazım
@_lillia
Hvas yavaş bisikleti çıkarmaya başlayacağım da her an yağmur geliyor sanki.
Fitness 7 yıllık sporcuydum ama işte bırakmak zorunda kaldık
Bisiklete binmeyi çok özlüyorum. Kendime acil bir bisiklet almam lazım
Küçükkende jimnastikçiydim şimdi de devam etmek isterdim ama pek imkanlı durmuyor
Niye imkanli değil 🤔
@Tatlı_günahlar esnekliğini kaybetti vücudum artık çok oldu bırakalı
Evde ağırlık setlerim var eskisi kadar olmasada devam ediyorum. Takım sporları ve yüzmeyi aksattım.
genel olarak çok spor yapan biri değiğlim ama yüzmeyi düzenli hale getirmek isterdim. bacak hareketlerini düzenli yapıyorum bacaklarım incelmeye başladı umatım yüzme ile destekleyebilirim.
Kesinlikle bisiklet sürmek dolar 6 lirayken bisikletimi sattım ve dolar 15 lira oldu teşekkürler hayat
yüzmeyi yarım bırakmıştım. kışın hiç gidemedim ama mevsimi de geldiğine göre decathlon dan mayomuzu alıp yüzmeye başlamanın zamanı geldi artık :9 hadi hepimiz sporun bir ucundan tutup hayatımızı güzelleştirelim
üşendiğimiz spor dalları= Hepsi. Kışın aşırı soğuktan çıkamadık ama yazı güzel getirmek için diyet spor ikilisini sarıp sarmalama vakti geldi decathlon a uğrayıp bakalım bize göre neler var nereden başlayabiliriz :)
Plates yapmak istiyorum reformer plates videoları izleyince kendim de yapmak istiyorum ama hiç eğitimini almadım. Bu yüzden bu yaz decatlon kampanyaları ile malzemelerimi alıp başlamaya karar verdim :)
İzinli olduğum güne denk gelseydi harika bir konsept gerçekleştirebilirdim. Neyse seneye artık...
Bisiklet sürmeyi severim doğa yürüyüşü yapmayı severim
Pamuklu yoga matını merak ediyorum decathlonun. Kayma yapar mi yapmazsa pamuklu olması temizlenebilirliği açısından mükemmel bir şey.
Kardiyo ve agıtlık kaldırma. Hem fitness hem de koşuya gitmek istememe ragmen bu arzumu zamanimi iyi ayarlayamadigimdan, biraz da isten oturu surekli gec ve guc yapabiliyorum. Bu hususta onerilerinizi dinleyebilirim.
ben kamp yapmayı çok istiyorum. kamp malzemeleri çok ilgimi çekiyor.
Yarım bıraktığım işe bisikletle gelip gitmekti, dört beş senedir binmiyorum. Tekrar bisiklet alıp işe bisikletle gidip gelmek istiyorum
Çok iyi ya buradan aldığım her şey gerçekten çok kaliteli buradan sevgilimle kamp malzemeleri alıp doğada başbaşa takılmak iistiyorum
Güzel bir paylaşım olmus beğendim okurken hoşuma gitti yani
çok uzun zaman oldu spor yapmayalı ama yürüyorum, yürümek hem spor hemde stres attırıyor.
Hepsine üşeniyorum, en iyi yaptığım spor, spor salonuna para verip gitmeme sporu
Hangi taklayı attıracaksınız bir bisiklet hediyesi alırdım doğrusu
250 tl benim olsun diye değil de gerçekten 23decathlonmayfest sayesinde çok uyguna harika spor kıyafetleri aldım voleybol topu ve mayo da aldım. uzun zaman sonra voleybola dönücem inşallah
Mayıs ayının en eğlenceli aktivitesi ne olaki diye düşünürken aklıma kano ile yüzmek falan geliyo neden bilmem ekstrem spora da pek giriyo gibi değil ama eğlenceli
Yüzme en iyisidir. Diğer sporlara pek ilgi mümkün değil.
spor sayılır mı bilmem de bungee jumping yapmak istiyorum bu sene ya nasıl yapacağımı bilmiyorum korkutucu da hala benim için ama Mayıs ayı bitmeden spor etkinliğine katılmak için kesinlikle uğraşıcam
acil bir yürüyüş ayakkabısına ihtiyacım var çok acil yani :) ve düzenli yürüyüş rutinime dönmek istiyorum artık. Bu hareketsizlik bana bile çok fazla geldi çünkü
sporu seversen kendini seversin, kendisi seversen hayatı seversin. Gerçek anlamda bir spor tutkunu olarak haftanın 3 günü mutlaka kendime zaman ayırıyor ve sporumu yapıyorum
Spor her anlamda hayatımızda olması gereken bir şey. Mayıs ayı bitmeden decatlondan malzemeleri tamamlayıp tenis oynama zamanı geldi :) havaların ısınmasını kutlamaya gidiyoruz
Lisede vücut geliştirmeye çok ilgim vardı ve inanılmaz bir vücuda sahiptim bir ara kickbox yapmaya başladım maddi imkansızlıklardan devam edemedim, şu an maddi imkan var fakat zamanım yok.
Tüplü dalış yapmak isterdim hep hayalim buydu gerçekleşirmi bilmem ama yüzme bilmediğim için hep korku olarak içimde kaldı ama belki bir gün bu hayalim gerçekleşir hayal etmek bile güzel bazen
Biraz param olsa decathlondan kettlebell, mat, direnç bandı ve foam roller alırdım.
Spor yapmayı çok isterdim ama yapamıyorum, bisiklet sürmeyi severim
Decathlon'dan sırt çantası aldım doğayı gezerken kullanmak için. Parasını hakkını veriyor bence. Tavsiye ederim. Kamp arkadaşı bulup kamp tatilleri yapmaz çok hoş bir şey.
Çek istemem.