Moda & Stil Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? (Sayfa 3) Decathlon Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4148 Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Voleybol seviyorum ben mükemmel hatta okulda tek voleybol topunu atabilen bendim 1 0 Yorumla
TutkuNaz_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Millet sörfe, yelkenliye bungee jumping'e ara verir ben de göbek eritmeye ara veriyorum işte 💪🏿😔 1 0 Yorumla
kaktüs_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Belimde bir sıkıntı vardı yüzme çok işe yaradı yine gideceğim 1 0 Yorumla
SanemiShinazugawa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl şu sınavlarım bitse yüzme ve fitnessa gitmek istiyorum tekrardan 1 0 Yorumla
FanOfMansurYavaş Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Bu göbekle biraz zor fakat yüzücülük sporu yapmak🏊 1 0 Yorumla
Mavisafircik2 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Tırmanış ve treeking yaptığım sporlardan ama avcılığıda merak etmiyor değilim 1 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Body & fitness yapmaya devam ediyorum. Eskiden karate mazimiz var ama bıraktık. 1 0 Yorumla
Yavuz77-40 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Hergün düzenli olarak yürüyüş sporu yapıyorum 15bin adım atarak, ekstra olarak kol ve göbek kaslarını geliştirmek isterdim 0 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl ben hergun en az 15000 adım atıyorum yeterlı sanırım o bana :D 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Mayıs ayına özel değil sporu hayat tarzı haline getirdim ve düzenli yapıyorum 1 0 Yorumla
lılılull Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Yoga ve pilates matıyla evde bunlar. veya sevgiliyle bisiklet sürmek🚲🧘🏼♀️ 1 0 Yorumla
Krony Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Doğa yürüyüşünü çok severim birde kamp yapmayı uzun zaman ara verdim tekrar başlamak istiyorum 1 0 Yorumla
Elaiffet Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Ben plates yapmaya bayılıyorum arada kardiyoylada tadından yenmiyor.. 1 0 Yorumla
Sanem34Aksoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Basketbol. İş yoğunluğu yüzünden bırakmıştım ve geri başlamak nasip olmadı umarım tekrar başlarım. 1 0 Yorumla
Songül56 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 80% +1 yıl Excelde bir program hazırladım, ona mutlaka uyacağım. Oruç da yok, bahane de yok. 😄 1 0 Yorumla
Impaulse Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yarım bırakmadığın bişey kalmadı ki. Zumba, yüzme, fitness 😂 1 0 Yorumla
35Lina35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Maalesef vücut geliştirme. Yarım bıraktım çok pismanim 1 0 Yorumla
zehra4225 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl bir sürü var hanginden başlayayım ki kamp, koşu, yelken sporları... 1 0 Yorumla
KitapOkumakŞart Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Bu aralar spor yapmıyorum. Bol bol keyif yapıyorum.😌 0 0 Yorumla
KediSeverim1 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 50% +1 yıl Voleybolda oldukça iyiydim çocukken turnuvalara çıkardım ama hep eskrimi de denemek istemiştim 0 0 Yorumla
xx-Black-xx Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Bisiklet surmek güzel dag sporu da ayrıca ezevkli duruyor spor guzel sey evet 0 0 Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Spor yapmak bir yaşam şeklidir. Hep yapılmalı düzenli olarak. 0 0 Yorumla
wkafkasw Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben üşenmiyorum yapmayıda çok isterim ama hiç vaktim yok maalesef 0 0 Yorumla
BilgeLee Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İmkanı olanlar için kesinlikle, yüzmek bir çok spor dalından alabileceğim enerji ve sağlığı veriyor. 0 0 Yorumla
Mervoti Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bisiklet ürünleri gerçekten çok zamlandı. Buda yetmezmiş gibi yeni stokda gelmiyor. 0 0 Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Extrem spor konusunda daha fazla ekipman bekliyoruz#decathlonmayfest 0 0 Yorumla
senanur_olgun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Boksa devam etmek isterdim, sırf üşendiğm için ilk günden bıraktım 0 0 Yorumla
Gucci9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl zor yaa şu sıcakta şpor yapmak birde beleşe yaparım daha mantıklı 0 0 Yorumla
TheDifferenceboss Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Her seferinde fitness a yazılıyorum ama daha 2. günden pes ediyorum. 0 0 Yorumla
beceriksiz94 Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Bisiklet ama cok pahali abi asgari ucretle gecinen biri nasil alsin 2 bin 3 bin 7 bin tl lik bisikleti 0 0 Yorumla
lavinyadalavinia Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 70% +1 yıl Taekwondo'ya başladım gücüm yetmediği için bırakmak zorunda kaldım... 0 0 Yorumla
iremthebabyy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Ben tarkwomdo yapıyorum çok iyi spor aynı zamanda cimnastikçiyim 0 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Fitness. Üşenmek değil de hastalıktan yapamıyorum. En kısa sürede başlarım. 0 0 Yorumla
Kafasıkarışıkkişi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 49% +1 yıl Yeniden yüzmek isterdim. Bir de bisiklet binmeyi öğrenmek. 0 0 Yorumla
Batukann Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Spor yapıyorum zaten ama yürümeyi spor olarak saymıyorum benim için hobi gibi bir şey 0 0 Yorumla
kacanhollandali Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Spora alerjim var sanırım benim. Çok sıkılıyorum mesela koşarken ya da fitnes yaparken 0 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Doğa sporlarını, özellikle yürüyüş yapmayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
SEDAT_YILDIZ_ADANA Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Kesinlikle dalış diyorum denizlerin altını keşfetmek harika 0 0 Yorumla
Saudade_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Ramazanda yedik içtik şiştik mümkünse fitnessa başlamak istiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl yeniden bisiklet almak isterim ama ehliyet de alabilirim 0 0 Yorumla
hakan3540 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl -abi sen neden spor yapmıyorsun? -yoruyor Hüseyin (karikatür) 0 0 Yorumla
VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 79% +1 yıl Balıkçılık spin avcılık olabılır bu aralar tam lüfer zamanı 0 0 Yorumla
pumpkink Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Spor salonuna yazıldım şu an her yerim aciyor ısınma hareketleri yapmadigim için 0 0 Yorumla
barisbrs Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 46% +1 yıl güzel gözüküyorlar yaz geliyor tatil deniz kum güneş çok işimiz düşecek :) 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Bu aralar spor yapmak istemiyorum yarım bıraktığım da yok zamanla belki başlarım 0 0 Yorumla
DRANDAVER Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 65% +1 yıl Bisiklet her zaman çok iyi favorimde en iyisi patenden iyi :) 0 0 Yorumla
Kavanozdaki_Adam33 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 81% +1 yıl En güzeli en rahatı en kafa olanı en basit elde edilebiliri bisiklet 🚴♂️ 0 0 Yorumla
kazandibi77 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Benim hiç bisikletim olmadı ya da hiç öğrenemedim onunla gezmeyi çok isterdim 0 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bisiklet sürmeyi seviyorum <3 Havaların ısınmasıyla, bisiklet sürmeye tekrar başlayacağım. 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Her gün sporumu yapıyorum sağlıklı bir hayat için her gün Spor 0 0 Yorumla
İnselcilişki Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Hayat geçiyor zaman bitiyor spor yapmalıyız ki zinde kalalım spor candır 0 0 Yorumla
ertekinst Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Futbola devam etmek istiyorum çocukluğumdan beri hayalimdi :/ 0 0 Yorumla
seksicadi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Uzun süredir yüzmüyorum. Hazır yaz da gelmişken yüzmeye geri dönmek istiyorum 🙂 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Üşenmiyorum bazen sakatlığım oluyor bırakmak zorunda kalıyorum bir süre 0 0 Yorumla
íвrαhím_kααn_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir spor dalı. En son ne zaman spor yaptığımı bile hatırlamıyorum. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Yürüyüş yapmayı severim yüzmeyi severim ama maalesef vakit bulamıyorum 0 0 Yorumla
Kafkarsya Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Yarım bırakmak zorunda kaldığım iki spor var 1. Bodybuilding, 2. Muay Tai 0 0 Yorumla
_sergen_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Her sporu severim yanımda bir bayan oldukça çok zevkli ve eğlenceli oluyor😂😂 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Benim spor yapmam için özel bir şeylere ihtiyacım yok çünkü sürekli spor yapıyorum 0 0 Yorumla
yalnızkurt39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 65% +1 yıl Koşu yapmayı severim ama bu aralar fırsatım olmuyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
Voleybol seviyorum ben mükemmel hatta okulda tek voleybol topunu atabilen bendim
Millet sörfe, yelkenliye bungee jumping'e ara verir ben de göbek eritmeye ara veriyorum işte 💪🏿😔
Belimde bir sıkıntı vardı yüzme çok işe yaradı yine gideceğim
şu sınavlarım bitse yüzme ve fitnessa gitmek istiyorum tekrardan
Bu göbekle biraz zor fakat yüzücülük sporu yapmak🏊
Tırmanış ve treeking yaptığım sporlardan ama avcılığıda merak etmiyor değilim
Body & fitness yapmaya devam ediyorum. Eskiden karate mazimiz var ama bıraktık.
Hergün düzenli olarak yürüyüş sporu yapıyorum 15bin adım atarak, ekstra olarak kol ve göbek kaslarını geliştirmek isterdim
ben hergun en az 15000 adım atıyorum yeterlı sanırım o bana :D
Mayıs ayına özel değil sporu hayat tarzı haline getirdim ve düzenli yapıyorum
Yoga ve pilates matıyla evde bunlar. veya sevgiliyle bisiklet sürmek🚲🧘🏼♀️
Doğa yürüyüşünü çok severim birde kamp yapmayı uzun zaman ara verdim tekrar başlamak istiyorum
Ben plates yapmaya bayılıyorum arada kardiyoylada tadından yenmiyor..
Basketbol. İş yoğunluğu yüzünden bırakmıştım ve geri başlamak nasip olmadı umarım tekrar başlarım.
Excelde bir program hazırladım, ona mutlaka uyacağım. Oruç da yok, bahane de yok. 😄
Yarım bırakmadığın bişey kalmadı ki. Zumba, yüzme, fitness 😂
Maalesef vücut geliştirme. Yarım bıraktım çok pismanim
bir sürü var hanginden başlayayım ki kamp, koşu, yelken sporları...
Bu aralar spor yapmıyorum. Bol bol keyif yapıyorum.😌
Voleybolda oldukça iyiydim çocukken turnuvalara çıkardım ama hep eskrimi de denemek istemiştim
Bisiklet surmek güzel dag sporu da ayrıca ezevkli duruyor spor guzel sey evet
Spor yapmak bir yaşam şeklidir. Hep yapılmalı düzenli olarak.
Ben üşenmiyorum yapmayıda çok isterim ama hiç vaktim yok maalesef
İmkanı olanlar için kesinlikle, yüzmek bir çok spor dalından alabileceğim enerji ve sağlığı veriyor.
Bisiklet ürünleri gerçekten çok zamlandı. Buda yetmezmiş gibi yeni stokda gelmiyor.
Extrem spor konusunda daha fazla ekipman bekliyoruz
#decathlonmayfest
Boksa devam etmek isterdim, sırf üşendiğm için ilk günden bıraktım
zor yaa şu sıcakta şpor yapmak birde beleşe yaparım daha mantıklı
Her seferinde fitness a yazılıyorum ama daha 2. günden pes ediyorum.
Bisiklet ama cok pahali abi asgari ucretle gecinen biri nasil alsin 2 bin 3 bin 7 bin tl lik bisikleti
Taekwondo'ya başladım gücüm yetmediği için bırakmak zorunda kaldım...
Ben tarkwomdo yapıyorum çok iyi spor aynı zamanda cimnastikçiyim
Fitness. Üşenmek değil de hastalıktan yapamıyorum. En kısa sürede başlarım.
Yeniden yüzmek isterdim. Bir de bisiklet binmeyi öğrenmek.
Spor yapıyorum zaten ama yürümeyi spor olarak saymıyorum benim için hobi gibi bir şey
Spora alerjim var sanırım benim. Çok sıkılıyorum mesela koşarken ya da fitnes yaparken
Doğa sporlarını, özellikle yürüyüş yapmayı çok seviyorum
Kesinlikle dalış diyorum denizlerin altını keşfetmek harika
Ramazanda yedik içtik şiştik mümkünse fitnessa başlamak istiyorum 😂😂
yeniden bisiklet almak isterim ama ehliyet de alabilirim
-abi sen neden spor yapmıyorsun? -yoruyor Hüseyin (karikatür)
Balıkçılık spin avcılık olabılır bu aralar tam lüfer zamanı
Spor salonuna yazıldım şu an her yerim aciyor ısınma hareketleri yapmadigim için
güzel gözüküyorlar yaz geliyor tatil deniz kum güneş çok işimiz düşecek :)
Bu aralar spor yapmak istemiyorum yarım bıraktığım da yok zamanla belki başlarım
Bisiklet her zaman çok iyi favorimde en iyisi patenden iyi :)
En güzeli en rahatı en kafa olanı en basit elde edilebiliri bisiklet 🚴♂️
Benim hiç bisikletim olmadı ya da hiç öğrenemedim onunla gezmeyi çok isterdim
Bisiklet sürmeyi seviyorum <3 Havaların ısınmasıyla, bisiklet sürmeye tekrar başlayacağım.
Her gün sporumu yapıyorum sağlıklı bir hayat için her gün Spor
Hayat geçiyor zaman bitiyor spor yapmalıyız ki zinde kalalım spor candır
Futbola devam etmek istiyorum çocukluğumdan beri hayalimdi :/
Uzun süredir yüzmüyorum. Hazır yaz da gelmişken yüzmeye geri dönmek istiyorum 🙂
Üşenmiyorum bazen sakatlığım oluyor bırakmak zorunda kalıyorum bir süre
Herhangi bir spor dalı. En son ne zaman spor yaptığımı bile hatırlamıyorum.
Yürüyüş yapmayı severim yüzmeyi severim ama maalesef vakit bulamıyorum
Yarım bırakmak zorunda kaldığım iki spor var 1. Bodybuilding, 2. Muay Tai
Her sporu severim yanımda bir bayan oldukça çok zevkli ve eğlenceli oluyor😂😂
Benim spor yapmam için özel bir şeylere ihtiyacım yok çünkü sürekli spor yapıyorum
Koşu yapmayı severim ama bu aralar fırsatım olmuyor