tekrardan body building yapmayı çok istiyorum eskiden kaslı bir vucudum varken pandemiden göbek bağladık kaslar eridi ama yine kondisyonumuz yerinde :) ama tekrardan dönmek isterim nedne olmasın
Spor o kadar iyi bir şey ki yapmadan kimse bilemez. Yapman gerek üzerinden o üşengeçliğj atman gerek sonra bırakmayacaksın ve sosyal hayatıni zihnini bedenini mental açıdan o kadar zihin de tutuyor ki hayat kalitesi artıyor resmen ve herşeyi etkiliyor.
Yüzmek en iyisi, vucud da yer alan tüm kaslarınızın kesinlikle çalışmasını sağlar ve en sağlıklı sakatlanma riski en düşük spor dalıdır.( yok denecek kadar az)
dovusle ilgileniyordum ve yarim biraktim bir de hevesle baslamistim simdi donup baktigimda o kadar ilerledigim halde yarim biraktigima uzuluyorum pismanim:/// tekrar baslayabilirim belkiiii
Ben bisiklete binmeyi çok severim ve her gün düzenli şekilde yapardık arkadaşlarımla. Fakat farklı bir şehire taşındık ve burada hiç arkadaşım yok. Tek başına yapmaktan da sıkılıyorum. Eğer kendim gibi bisiklet tutkulusu birilerini bulursam bisiklete binmeye tekrardan başlayacağım
Eski futbolcuyum. Hergün iki saat koşu yapardım ardından eve gelir ağırlık çalışırdım. Babam 5 ay önce Rahmetli oldu. Hala yastayım kendime gelemedim. Ama Mayıs ayında fena patlıyağım sporda hergün koşuyu 2.5 saat yapacağım..
vallahi decathlon yeryüzündeki cennet mekanlardan biridir bence. ilk bisikletimi decathlon dan almıştrık. kamp içinde 20 litrelik soğutucu çantalar çok güzelmiş.
Bisiklet sürmeyi çok severim. Yarım bırakmam. Ancak yüzme sporunu yapmak konusunda üşeniyorum. Bir ara öğrenmek istedim ama daha sonra kursuna gidemedim üşendiğim için.
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Mayıs ayında spor yapmayan kalmasın, 250 TL senin olsun! Yarım bıraktığın, üşendiğin veya yeni başlamak istediğin spor hangisi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
584Cevap
tekrardan body building yapmayı çok istiyorum eskiden kaslı bir vucudum varken pandemiden göbek bağladık kaslar eridi ama yine kondisyonumuz yerinde :) ama tekrardan dönmek isterim nedne olmasın
Spor o kadar iyi bir şey ki yapmadan kimse bilemez. Yapman gerek üzerinden o üşengeçliğj atman gerek sonra bırakmayacaksın ve sosyal hayatıni zihnini bedenini mental açıdan o kadar zihin de tutuyor ki hayat kalitesi artıyor resmen ve herşeyi etkiliyor.
Yüzmek en iyisi, vucud da yer alan tüm kaslarınızın kesinlikle çalışmasını sağlar ve en sağlıklı sakatlanma riski en düşük spor dalıdır.( yok denecek kadar az)
dovusle ilgileniyordum ve yarim biraktim bir de hevesle baslamistim simdi donup baktigimda o kadar ilerledigim halde yarim biraktigima uzuluyorum pismanim:/// tekrar baslayabilirim belkiiii
Ben bisiklete binmeyi çok severim ve her gün düzenli şekilde yapardık arkadaşlarımla. Fakat farklı bir şehire taşındık ve burada hiç arkadaşım yok. Tek başına yapmaktan da sıkılıyorum. Eğer kendim gibi bisiklet tutkulusu birilerini bulursam bisiklete binmeye tekrardan başlayacağım
Eski futbolcuyum.
Hergün iki saat koşu yapardım ardından eve gelir ağırlık çalışırdım. Babam 5 ay önce Rahmetli oldu. Hala yastayım kendime gelemedim.
Ama Mayıs ayında fena patlıyağım sporda hergün koşuyu 2.5 saat yapacağım..
Mekik, bi mekiğim iyi değil. Birisi benim yerime yapabilir mi? :)
Bu ay fitness a yeniden başlamanın tam zamanı diye düşünüyorum. kışın aldığımız kiloları vermenin zamanı geldi de geçiyor bile
Decathlondan fitness ayakkabısı ve direnç lastiği aldım. Hepsi çok kalitesi. Sporunu dAh eğlenceli hale getirmek için bakın derim.
vallahi decathlon yeryüzündeki cennet mekanlardan biridir bence. ilk bisikletimi decathlon dan almıştrık. kamp içinde 20 litrelik soğutucu çantalar çok güzelmiş.
Yürüyüş.
Bir zamanlar güreşle ilgileniyordum fakat pandemi başlangıcında bırakmak zorunda kaldık. Sonra kendimi bir türlü ikna edemedim.
Bisiklet sürmek
Otomotor sporları (off-road, ralli, drag)
Fitness yapıyorum zaten şu an ama o vücudu kickbox la süslemeyi düşünüyorum.
Ben bisiklet sürmeyi çok özledim; bayram olduğu için süremiyorum. 😌 Haftaya bütün planları iptal edip keyfini süreceğim. İyi bayramlar 💕🍬🍫🎈🙏
Yarım kalan yüzme sevdama dönüyorum. Uzun zamandır #decathlon üyesiyim, bir fırsatını ben de artık yakalasam diyorum hani :))
#DecathlonMayfest
Genç yaşlarda futbola merakım vardı ancak okul vs derken bizden geçti. Geriye sadece haftada bir yaptığım halısaha kaldı. :)
aktif olarak futbol oynuyorum ancak fitness’a baslamak istiyorum. daha önce birkaç kez başlayıp bıraktım
Alacagim bir iki urun var decathlon dan ayin 10 undan sonra alirim insallah biz hediye edelim derseniz hayir demem
Her ne kadar sporsever biri olsma da bazen öyle üşeniyorum ki 😅 bisiklet durumeyi çok isterken yapamayınca yapmak istemiyorum 🤣😅üşeniyorum 😂
Powerlifting yapmak istiyorum uygun salon bulamadığım için hep öylece kalıyor
Hastalığımdan dolayı bıraktım ama en yakın zamanda tekrar başlamak istiyorum
Üşenmek değil vaktim yok diyelim. Üşengeç bir insan değilim.
Bir arlara tenis ile ilgileniyordum ama bıraktım. Ama yeniden başlama gibi bir düşüncem var :)
Üç ay plates e gittim çok güzeldi fırsatım olsa devam etmek isterdim
Yarım kalan birşeyin yok. Yürürüm ben seviyorum yürümeyi.
Uzun bir rota yürüyüşü planım var bir süredir. Likya veya Karya yolu olacak. Yangınlar çıkınca geçen yıl kaldı. Bu sene bakalım kısmetse.
Voleybol, doğa yürüşleri, baharı tadını sonuna kadar çıkarabilmek için her türlü farklı aktivide yapılabilir.
Bisiklet sürmeye devam etmek istiyorum ama ne yazık ki edemiyorum. Bisikletim kırıldı ve yeni bisiklet alamıyorum çok pahalılar.
Bisiklet yürüyüş yüzme ve bunları yaparken kamp kurmak çok güzel olur özellikle bisiklet harika bir spor
Fitness ve kickbox yapiyorum birakmayida katiyen düşünmüyorum resmen hayat kalitem 3 kat arttı herkese şiddetle tavsiye ederim özellikle kickboksu
Fitness yuzme yapmayi planlıyorum. Ayrıca bisiklet sürmeyi de düşünüyorum. Uzun süredir de bisikletin yapıyorum zaten. Spor candır
Koşu. Sürekli başlayıp başlayıp devamlılık sağlamıyorum. Artık havaları da bahane etmeden başladım gibi.
Doğa yürüyüşü çok istiyorum. Doğayla iç içe bir sabaha uyanıp yürüyüş yapmak. ama sürekli erteliyorum🤐🤐
Bisiklet sürmeyi çok seviyordum her yaz sabahtan akşama kadar kimse beni eve alamazdı ama uzun yıllardır kullanamıyorum..
Arkadaşı çok olanın kazanacağı bir yarışma. Yazanların çoğu spor bile yapmıyordur. Üşendiğim spor hiç olmadı olmaz da 🙃
Benim de en çok bu sene su sporları ile ilgilenmek istiyorum bir türlü hem becerim yok hem de erteliyorum artık buna bir son verme zamanı geldi.
hadi yapalımmm. spor aktivitelerinin her türlüsüne okeyim arkadaşlardan takım kurun halı saha bile yaparız spor olsun da :D
Spor gerçekten hep zihnen hem de bedenen dinginlik veriyor. Fakat zaman ayırmak çok zor. Fırsatını bulduğum an tenise geri dönüş yapacağım
hadi o zaman decatlon taytımızı ve hentbol topumuzu aldıysak Mayıs ayı spor ayı olsun ve yeniden başlayalım tutkumuza :)
Dur kardeşim zaten bunalımdayım. Kızın arkadaşlık bariyerine takıldım. Bunalımdayım zaten, 10 yıllık spor salonu aboneliği başlatıyodum bi gazla.
Yoga, hamile kalınca bırakmıştım sonra bebekle fırsat bulamadım. Belki artık zamanı ama başlayamadım bir türlü 😅
#DecathlonMayfest Pilates başlayıp sürekli yarım bıraktığım bir spor. Fakat Mayıs benim ayım olacak. Pilatese yeniden başlıyorum 💜
Ooooo festivaller bizi bekler #decathlonmyfest sayesinde Mayıs ayı spor ile dolu dolu geçecek. Hadi şimdi tenis bizden korksun :)
Tekvando dogrusu nasil yaziliyo bilmiyorum 2 kere dersine gitmistim daha sonra gidemedim ona devam etmek isterdim
Tenis oynuyorum. Sevdiğim çocuğun durumu yok. Ona raket alıp onunla oynamak istiyorum #DecathlonMayfest
İşten fırsat bulup spor yapayım diyorum bu seferde param bitiyo 2 sini aynı ana denk getirip yani bu denklemi çözersem yapacam spor 😎😇😴
Yeni başlamak istediğim yüzme, yarım kalanda basketbol ve voleybol ama voleybol oynayacak yok ya jajja hepsini yapacağım
Yüzmeyi çok seviyorum ve istiyorum ama bunun için yeterli tesis olduğunu düşünmüyorum onunda buradan belirtmis olalım.
Ben her gün yapıyorum spor işten eve evden işe bakkala markete kasaba her yere gidip geliyorum yürüyerek
Yıllardır evde duran kondisyon bisikletini kullanmak istiyorum hiç bir zaman yapmadım bir kere yaptım abarttım yara oldu toto başkada binmedim.
Bisiklet sürmeye geri dönmem lazım. Üşendiğimden değil de yapmam gerekenler olduğu için erteledim bir süre.
Aslında kesinlikle spor yapmam gerekiyor düzenli olarak ama çok üşeniyorum. Bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum.
Ben yürüyüşü uzun zamandır bırakmıştım. Ramazanın da bitmesi ile artık akşamları yürüyüşe çıkmak istiyorum
#DecathlonMayfest
Bisiklet sürmeyi çok severim. Yarım bırakmam. Ancak yüzme sporunu yapmak konusunda üşeniyorum. Bir ara öğrenmek istedim ama daha sonra kursuna gidemedim üşendiğim için.
Doğa yürüyüşlerini çok seviyorum en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum sonrasında kamp güzel olur bazı sporları yapmayı o kadar özledim ki
Doğa sporlarına bayiliyorum bisiklet sürmeyi de çok sverim
fitnessa başlamak istiyorum. 4 5 yıldır paten sürüyorum
Bisiklet sürmeyi hep çok sevmişimdir ama geçirdiğim kaza yüzünden fobi olarak kaldı bende bu istek
Basketbol 🏀
Dalış 🏊♀️
Yapmak istiyor muyum? Evet
Üşeniyorum muyum? Evet
Halter kaldırma korkma çıktığından beri devam edemedim ama bu ara yeniden başlamayı düşunüyirum