AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
red edilmek diyorsun asla kattiyen olmaz ne koşacağım peşinden gururuna dokunmadıysa reddedilmek yapman gerekeni yap. benim konuyla ilgili düşüncem olumuz.
Seni sivilcelerine sevmeyen gönlünü kalbini hiç sevmemistir şeklini sevenlere değerli masumane sevgini harcama yazık kendine hicmi acimiyorsun o kişiyle evlensende bırakır yarın güzelliğin gittiginde
kilom yüzünden reddedildim ve hırs yapıp 30 kilo verdim şimdide sivilcelerim ona dert oldu yani demem o dur ki seni sen olduğun için seven birini bulmalısın sevmeyene bahane çok eminim ki sivilcesiz olsam o ilişkiye hazır olmicaktı her seferinde bi bahane çıkar sen bence bırak seni gerçekten sen olduğun için seven birini bulmaya çalış daha mutlu olursun
Bi sivilce içinde terkeden nebiliyim yani.
Karakter yoksunu. Seven insan herşeye kör olur
Sivilce onun için bi bahane olmuş.
Sivilceler için terk edilmek gerçekten saçma geliyor ama şöyle bunun için terk eden yarın da baska şey için Red eder
Yapacağın şey bence şu olmalı, sivilce gelip geçici bişey zaten onlardan kurtulduğun zaman tekrar karşısına çık. Eğer olumlu bakarsa bu defa sen onu reddet. 😃
kalıba göre, görselliğe göre karar veren birisi için değmez bence..
Hayır seven insan kusurları ile sever gidene yol ver ki gelen ayakta kalmasın
Çok güzel dedin varya
Teşekkür ederim😇🙏🏻
Sivilcesi olmayan o kadar güzel kız varken neden sivilceli iğrenç görünen bir kızı sevelim?
Niye kızlar da böyle yapmıyor mu zaten
Hangi sebep olursa olsun red yemişsem asla koşmam. İstemeyene zorla kendimi beğendiremem.
Bende bunu düşündüm sivilceler yüzünden terk edilmek koydu azıcık
Halt etmiş o be. Takma kafana. Seven insan sevdiğinin her şeyini sever. Kusur olarak görüyorsa bazı şeyleri sevmiyordur zaten. Sahte bi insandır
Sacma bir durum yani sivilce icin ise reddetmesi sacma. Ama soruya gelirsek, ne ugrasacagim aman banane ne dusunurse dusunsun baskasi icin gereksiz ugraslar vermez ve peşinden asla da kosmazdim.
Ben olsam o sivilceleri yok etmek için elimden en gilrese yapar onkarı geçirip ve daha sonra onun karışırsına gider ve onu utandırırdım o daha sonra bana kendisi gelirdi
Sende git üfükcüye okutsun yüzüne o sifilciler gider
Ayıp olur, evet ama kendine...
Bemde böyle düşünüyorum
Sivilce yüzünden beni bırakan flörtü nereden buldum diye dert edinirdim peşinden koşmak yerine
insanlar cok aptal ve akilsiz sivilceler yuzunden insan reddedilir mi ya
Hep görünüşe bakıyorlar artık
Seni reddeden kişinin peşinden koşup kendini rezil edeceğine onlar senin peşinden koşsun sen daha çok kimleri bulursun merak etme
Dış görünüşten dolayı reddedildiğim kimsenin peşinden koşmadım. Aaa bi dakka şey sanırım ben kimsenin peşinden koşmadım 😎
Cümleten selamınaleyküm
6,5 ay Roaccutan kullan bir daha sivilce çıkmaz, sivilce için bırakan adam değildir, kendisinin belki bamya kadar pipisi vardır.
Bebi böyle bir ürün için reddettiyse hayır devam etmezdim. Kendi yoluma bakar. Hayatımı yaşardım.
Bende böyle yapcam sanırım
Benim açımdan en doğrusu, çünkü sivilce yüzünden reddetmek çok sığ bir görüş bence. Umarım mutlu olabileceğin bir yol seçersin 😊
Geçici bir şey için ömürlük kalp kırmaya değmez
Onun şımarık tavrı için kendini ozsaygini yitirme bence
Seni her halinle kabul etmeyen biri için kılını bile kıpırdatma ben olsam öyle yapardım ya da çok köklü bi degişimle bu tutumuna onu pişman ederdim
Bence sivilcelerinden kurtul sonra onunla uğraş sonra pat diye bırak got gibi kalsın ortada
Sivilcelerini bi şekilde tedavilerle geçirmeye çalış sonra popo gibi kalsin öyle insanların peşinden koşarak kendi değerini düşürme
Sivilce gelip geçici bir sey ve bence bu bir bahane
Koşmazsın da sen 😃 evet ayıp olur
Ya 😆
Aşırı gururlu bir insan olduğum için asla yapmam. Bazı arkadaşlarım onları reddeden kişilerin peşinden koşardı ve şok olurdum hep. Ben olsam yüzüne bile bakmam. En iyi intikam şekli. Gelsin yalvarsın yine olmaz.
Sen sivilcelerin yüzünden reddedilmemişsin ki, o sendeki güzellikleri farkedemediği için gitmiş.
Benim de var sivilcelerim. Hiç bu yüzden reddedilmedim. O cocugun sevdigi vardir
Hayır. Vazgeç. O adam aşk ya da aile peşinde değil. Vurucu meriç timi.
Hayır zor bile gelecek olsa bu gurur incitici bi durum peşinden koşma derim
Seni istemiyorsa zorlamanın manası yok sivilcelerin için ret etmiş seni sevmiyor belli ki
Ağır davran seni istemeyeni sen de isteme negatifleri çıkar hayatından
Koşma bence seni seven iç güzelliğine bakmalı sivilce bahanesi bulup reddetmemeli.
Sktr et sivilcenle red yemişsin daha ne peşinden gidiyon
İnsanin herseyden once kendine saygisi olmasi lazim.
Biri beni kabuğuma göre yargılıyorsa otomatik soğurum
Sivilcen o kadar kötü görünmüyor boş ver onu tedavi ol kendine bakım yap o senin peşinden koşsun
Kendine özen versen sivilce sıkıntın kalmaz Aşk peşinden koşmaya değer önce sen?
Ne kadar saçma bir sebep, içilen bardak yeniden doluyor.
Ay beni beğenmeyen erkeklere benimde onları beğenmediğimi söyleyince aşırı bozuluyorlar kızlar size önerim kısasa kısas yapın çok fena psikoloji oynatırrr
Beni TKP eder misin konuşalım
Ay bu çok doğru bak ama bi üste çıkma çabaları laf sokma çabaları içine giriyorlar
Sivilcem var diye redediliyorsam silerim onu beni sevseydi her halimle severdi. boş ver gitsin
Evet ne olursa olsun vazgeçme eğer sadece sivilcelerin yüzündense
Doktora giderdim ama o kişiye bir daha yürümedim, asla.
Kimsenin 2. Planı , yedeği olmak istemem. Bir kere reddedildiysem tekrar iletişime geçmem
Tam 8seneye girdi lise birde sivilceli cirkin bi cocuktum ozaman sevmedi beni reddetti halen bir başkasını sevemedim ben ondan sonra
La roche posay akne seti eczane urununu kullanabilırsin kısa zamanda geçer gider.
Cidden sivilce için reddedildiğin adamın yüzüne bidaha bakacakmısın bugğn sivilce için redddeder yarın başka bişey için seni dünyadaki tek kadın (tek erkek) hissttirecek kişilerle beraber olun
Dimi bugun sivilceler için terk eden yarın da baska şey için terk edecek.. Koşmak saçmalık
akıl var mantık var seni sen olduğun için istemiyormuş demek tipin için istermiş o zaman. senden daha iyisini bulunca da tekmeyi basardı sana. Salla gitsin o malı
Bu çok doğru zaten sivilceler için Red eden yarın bigün de farklı şeyler söylerdi
Gerçekten seven insan böyle şeyleri sorun etmez. Doktora gt tedavi gör. Böyle saçma insanlardan kurtuldugun için de dua et.
Aynen öyle bie insan içini sever dış güzelliğe önem vermez hem sicivilce geçicidir nasıl olsa asıl olan baki kalmak sadakatli olmak o insana senin yerinde olsam ona hayatta geri dönmem demekki senin yüzün yara olsa gene vaz geçer senden karşimm sakın dönme bırak o sana yalvarsın
Tedavi ol sonra karşına çık döt gibi kalsın
Ne gerek var başka erkek mi yok seni beğenecek.
Onun peşinden koşacağına onun için boş yere çabalayacağına, sivilcelerinin geçmesi için çabalasan daha olumlu sonuç alırsın.
Benimde sivil sorunum vardı ganoexcel kullanrak bu sorundan kurtuldum
Diş görünüş neden önemli ki bu kadar sevgi kalpte olmuyor mu anlamıyorum insanları bu şekilde neden reddederler
Peşinden koşmayı bırak ya da bırakmaya çalış çünkü kendine bak kremler kullan yüzüne cildine iyi bak ki kaybettiği insani bi görsün de pişman olsun
Çok teşekkürler yorum için
Küçükken kaçtığımız kızların peşinden koşuyoruz. Takılma ☺️🌹
Ayıptan ziyade gurur olmalı. Sen ilerde güzelleşince ne kadar pişman olacak sen onu bekle.
Evet ayıp olur ama elaleme değil, sana ayıp olur. Sırf sivilcelerin var diye birisinin seni terk etmesi ya da aşağılaması ne kadar canım bir şey. Dert etmiyosun, es geçiyosun
Öyle aşkın içine tükürim
Bende
Sivilce mı :) bunun için reddeden ergenden başka bir şey değildir. Olmaması daha iyi git yolun başındayken
Koşma bunu kendine yapma