Yani kadınlar için sivilce öyle bir şey ki... Bünyeden bünyeye değişiyor. Ben iki kez roaccutane tedavisi gördüm bu yaşımda hala daha geçmedi. Cilt bakımıma özen gösterdiğim için hafifledi sadece. Bu durumdayken yüzümde cerrahi maske varken bi beyfendiyle tanıştım kahve içmeye çağırdı. Kendisini pek beğenmesem de kabul ettim. Maskemi ilk çıkardığım an bana yüzünde sivilce izlerin varmış dedi. İnanın hiç bozulmadım. Hem çirkin bir kadın olmadığımı biliyorum hem de bunun özgüvenini gösteriyorum zaten ama mesele şu ki beyefendi o kadar çirkindi ki ön yargı ile yaklaşmamak için kahve teklifini kabul etmiştim.
Özetlemek gerekirse insanlar kendileri kusursuzmuş gibi sizde kusur bulup bi de utanmadan yüzünüze söylerler. Kendinde rahatsızlık, öz güvensizlik hissettiğin bir konuysa tedavi ettir. Değilse kabullen tatlım bunlar senin birer parçan. Fakat lütfen böyle aile terbiyesi almamış, herhangi biriyle nasıl konuşacağını bilmeyen insanlarla görüşme. Dış görünüş sadece bir kalıp bunu unutma. Hepimizin kusurları var önemli olan bunlara rağmen dik yürümek.
Kendini sev. Zaten başkaları da bunu görüp seni sevecek.
Söyleyeceğim aslında sana en mânâlı cümle KENDİNE YAZIK ETME OLACAK. Afedersin ama insanlığı olmayan biri ancak sivilceyi sorun edebilir. Sivilce dediğin sadece ufak bir cilt sorunu fakat onunki çözülmez bır karakter sorunuymuş. Sivilce her türlü geçer cildini bebek gibi edersin de ne kadar çabalarsan çabala ne kadar onu seversen sev yüreğini değiştiremezsin. Sevdigini düşünüyorsun ama bazen sevmek bir arada olmak için yeterli bir sebep değil sevdiğin zaman değil bunu sevildiğin zaman uğruna her şeyi yapabilecek kusurlarını bile sana ait güzellik olarak görene denk geldiğini takdirde anlayacaksın. Sen sivilcelerinlede güzelsin, sevginlede. Asla peşinden koşma. Salla gitsin. Sen sadece kendini değerli hissettiğin birinin yanında kal. Ayrıca benimde cildim sivilceliydi şu an bebek gibi sana da tavsiye verebilirim özelden yazarsan sivilce engel değil hallolur 🌼
Hayır, reddedilme sebebi ne olursa olsun, reddedildikten sonra peşinden gitmem. Sivilceyi bahane edip, sivilce yüzünden baştan reddetmesi onun gerçek kişiliğini ortaya koyar zaten, yarın bir gün bi hastalık geçirsem zaten beni bırakıp gidecek birini ne yapayım ben. Dış görünüşüne göre insanları yargılayan insanlardan nefret ediyorum zaten, bana uzak olsun. Şöyle bi dönüp bak bakalım, sen bazılarının tırnağı bile ediyormuşum :D diyeceksin.
Sanaa değer vermeyen insana seni bir sivilce için reddediyor ise. Sence de değer mi o kişi ile olmaya.. salla gitsin. Daha iyileri çıkar karşına. Üzme kendini.. sen her halinle güzelsin unutma. ❣
Kimseye hak etmediğinden fazla değer verme, Yoksa değersiz olan hep sen olursun…
Düşün…
Kim üzebilir seni senden başka? Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen? Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen? Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen? Kim sever seni, sen kendini sevmezsen? Her şey sende başlar, sende biter…
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini…
Tarifi: 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, 2 tatlı kaşığı bal, 2 çay kaşığı karbonat karşıtırın. Karışımına yavaşça su ilave edin. Kullanımı: Gözeneklerinizi açmak ve makyajınızı çıkarmak için yüzünüzü iyice yıkayın. Yüzünüzü yumuşak bir havlu ile kurulayın. Maskeyi yüzünüze eşit bir şekilde uygulayın ve 5-10 dakika bekletin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayıp temizleyin, ardından gözeneklerinizi sıkılaştırmak için yüzünüzü soğuk su ile yıkayın. Cildinizin doğal, sağlıklı ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olmak için bu maskeyi haftada birkaç kez uygulayın.
Karbonatın antiseptik ve anti-inflamatuar özellikleri, sivilceleri ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Aynı zamanda ciltteki pH seviyelerini dengelemeye yardımcı olarak yeni sivilce oluşumunu önler. Elma sirkesi, sağlıklı ve canlı yeni deriyi ortaya çıkarmak için ciltteki ölü hücreleri arındıran alfa hidroksi asitler içerir. Elma sirkesi aynı zamanda güçlü bir antibakteriyel, anti-fungal ve sivilceye neden olan bakterilerle mücadeleye yardımcı olan antiviral bir malzemedir. Maske içindeki bir diğer malzeme olan bal, antibakteriyel özelliği sayesinde cilde çok iyi gelir. Ayrıca bal, cildinizin doğal ışıltısını kazanmasına yardımcı olabilecek antioksidanlardan da bir miktar içerir. NOT: Burada önemli olan elma sirkesinin asetik (asit) içermemesidir. Sirkeyi marketlerden alıyorsanız asetik asit içermediğini mutlaka kontrol edin. Sivilcelerle mücadele edeyim derken cildinize zarar verebilirsiniz.
Beni dış görünüşüme göre seven birini istemem insan ilk dış görünüşüyle masaya oturur karakteri ve kalbinin güzelliği ya da kötülüğü ile kalkar. İç güzelliğini karakterini göremeyecek kadar kör birine projektör tutsanda göremez koy ver gitsin.. Allah iyi insanlarla eş etsin insanı.
Şöyle ki seni sırf bunun için terk eden bir insana sivilcelerinden kurtuldukdan sonra koşmaya devam edersen o insan seni sen olduğun için degil dış güzelliğin için her zaman sever. Ve yarin obur gün başka bir şey olduğunda yine terkeder. Çünkü sadece sende geçici kalmıştı. Bu nedenle hevesini almış olur. Onun yerine seni sen olduğun için seven birini seversen daha mutlu olursun...
Ben olsam en iyi ürünleri kullanıp, yüzüme özen gösterirdim. En çok reddedilen kadınlar güzelleşmeye başladığında, erkekler peşlerinde köpek ( kibarca: pişman ) olurmuş. Yüzündeki sivilcelerden kurtulup kendine özen göstermeye bak. Ve onu umursama. Koşa koşa gelip senden özür diliycek. İçin rahat olsun..
Canım benimmm hemen sen tedavi olmanın peşine koşuyorsun kontrollerini yaptırıyorsun büyük ihtimalle sana roacutane ya da zoratenin diye bir hap verecekler en az 6 ay en fazla 8 ay tedavi gördükten sonra kendindeki değişimin farkına varıyorsun seni o kişinin görebilmesini sağlıyorsun ve o da pişman oluyo ne kaybettiğine bir baksın kudursun canımss 😁😇
Benimde yüzüm çok kötüydü çok şey kullandım işe yaramadı İstanbul da yaşıyorsan yeniköy onkoloji vakfına gitmeni tavsiye ederim oradaki doktor sayesinde yüzüm pırıl pırıl oldu😇
Onkoloji hastanenin adı yine cildiyeye randevu alıyorsun ücretli bir hastaneye randevu aldığın zaman ücretini ödüyorsun ama gerçekten yani o kadar faydası oldu ki yani ben 2 sene önce gittiğimde 80 TL idi her randevu alındığında ama değiyor sonuç olarak sivilcelerinden kurtuluyorsun sivilceden kurtulmak için o bakım ürünlerine o kadar parayı ödedim yani onları toplasan iki bini geçmiştir yani o cilt bakım yerine gitsen de dermaroller ile falan güzelleştirmeye çalışıyorlar onlar daha daha fazla pahalı olacak ve ne kadar güvencesi var mesela ben gittim güvendim yaptım buradan öncesi sonrası diye fotoğrafını da atardım ama işte yorumlarda resim atamıyoruz ama görsen bana hak verirsin ve ben isterim ki insanların tedavi olup bu sivilcelerden kurtulup özgüven kazanmasını bide zaten bu sivilceler özgüveni de çok düşürüyor sosyal hayatı etkiliyor. Beşiktaş sait çiftçi diye bir yer var devlet hastanesi oradan da memnun kalan arkadaşlarım var o da ilaç veriyo kontrollü bir şekilde bakıyor ama randevu almak oraya biraz zor ben önceden oraya gidecektim normalde ama hep ertelenince onkoloji hastanesine gittim
Çok teşekkür ederim. Benim hesabım açık istersen takip isteği gönderebilirsin. Mesajla fotoğraflarını görme imkanım olur. Ben İstanbul'da yaşamıyorum ama yaşadığım şehirde özel hastaneye gidiyorum Doktor hormon testi yaptırdı dahiliyeye de sevk etti Ama bir şey çıkmadı şükür tahlillerde hatta ben baya pcos um herhalde diyordum o kadar kötüydü yüzüm Cilt bakım ürünlerine harcadığım paranın haddi hesabı yok Yine alıyorum ama eskisi kadar sık değil La Roche Posay Effaclar serisi iyi gelmişti En kötü halimi pandemiden ötürü doktora gidemediğim sürede baya etki etmişti Doktorum bir takviye gıda verdi kapsül olarak Bu da etki etmezse roacctune dedi ama açıkcası o ilacı yan etkilerinden ötürü kullanmak istemem
Şimdi istek atıp resimleri yollayacağım Bir de şimdi şöyle bir durum var bende zoretanin kullanmıştım roacutanın diğer muadili ilacı yani onu kullanmadan da geçmesi çok zor yani kesin çözüm diyebilirim roacutane ama yan etkileri seni korkutmasın ya da doktoruna konuş zoratenin versin ben zoretanin kullandım onların yan etkileri ve roacutane göre belki daha az hafif oluyordur çünkü bende öyle aşırı kötü bir yan etkisi olmadı ama tabi bu süreçte bol bol su içmen lazım inan ki yan etki fazla olmuyor biraz bünyeyle alakalı bir durum zorlanırsan bırakırsın zaten her ay kontrol olacak kan değerlerine hormonlarına bakıcaklar ona göre devam ettirirler yan etki genelde ilk 1-2 ay böyle çok olduğu oluyor onda da şöyle bir şey var cildinin kuru kalmaması gerekiyor sen demlendirdiğin sürece çok kötü bir şey olmaz diye umuyorum tabi nemlendirme ile de yetmiyor su içmekten önemli.
Hayır beni dış görünüşüme göre yargılayan biriyle olmam sivilce dediğin nedir ki birkaç ay sonra bilemedin ergenlikten sonra biter böyle şeyler çok saçma sivilcelerin bitince güzelleşitiğini görünce o sana gelir girl ❤️❤️💙
Evet kendine baya ayıp etmiş olursun, değiştiremeyeceğiniz şeyler için ya da kusurlarınız yüzünden sizi istemeyen insanları siz hiç istemeyin böyle davranan birisi için yapacağın en son şey kapıyı açmak olur..
Kesinlikle olmaz. Güzellik için yanında olan birisi bugün sen sivilce tedavisi olup guzellesio gittiğinde sana dönse ne olur? Yine daha güzelini bulduğunda seni bırakır. Senin de biraz gururun varsa asla olmazsin onunla. Sen yine tedavini gör guzelles ama bunu bir baskasi için değil kendin için yap. Sen guzellesince onun da burnu surtecek haliyle ama güçlü bir kız olan sen onu kara liseteye almaya bile tenezzül etmeyeceksin...
Merhaba,, sivilce ,, takıntı,, psikolojik sorun yaşayanlar da olur kavramının yanın da sağlık sorunu olarakta ilk izlenim yaratır,, Bence koşu bandında koşmak daha faydalı olur
Bunun sivilcenle bir alakası yok bence ama birinin peşinden ne kadar koşarsan onun için o kadar basitleşirsin ama onunla ilgilendiğini belli edip sonrasında umursamaz davranırsan aklında kalırsın neden benimle ilgilenmiyor diye sorgulatır insana ben de kendimde yaşadım bence akışına bırakmalısın
Tabikide sonuçta sivilce bir süreçten sonra gider çözümü olan bişidir hatta sorun edilmez bilene ya benim 5 yıldır sevgili olduğum biri var mesela ilk çıktığımız zaman yüzü boynu her yeri aşırı sivilceydi ben bunu hiç takıntı yapmadım çünkü kalbini sevdim onun 1 seneye bir tane bilene kalmadı 🤭☺️☺️
Bak canım sevdiğim çocuk da öyle kolay bitirmedi sadece her sabah ve her akşam kökürtlü sabun kullandı ama o sabun bitene kadar biraz sabır lazım tabi bunlar 😊😊öyle zaten güzel şeyler olmadan önce bir süre sabır etmemiz gerekmez mi umarım geçer şimdiden başarılar diliyorum
Ya kıyamam ayıp olur mu diyor, boşversene sen gün gelir yüzüne bakmayan kapında dili dışarda köpek gibi seni bekler. Peşinden koşmaya devam etme popon daha fazla kaldırma beş kuruş etmeyen insanların.
Sırf sivilcelerin yüzünden seni reddeden birinin arkasından asla koşma. Öyle insandan hayır mı gelir ya. Eminim ileride sivilceye göre insan seçmeyen biri karşına çıkar. Milyonlarca insan var dünyada. Bir tane kardeşim için ne canını sıkıyorsun. Şimdi git odana ders çalış ve böyle şeyleri takma. Yoksa geliyor 5 kardeş
asla peşinden koşma hatta kendine daha çok bakım yap sivilcelerin yavaş yavaş gittiğinde güzel fotoğraflar paylaş o zaman gör bak nasıl peşinden gelecek ve pişman olacak 🌺👼💭💫
İyi de sivilceleri geçirmek için o kadar çok insan varki ben de mesela inanılmaz sevecen vardı gittim bakım seti aldım uygulamaya başladım şu anda pek bir şey kalmadı diyebilirim gerçekten kendi çekti beni bildiğin zaman ve buna uygun olan temizleme ürünü işte seçtiğin zaman zaten bir haftada tertemiz olur.
Bir de bunun yanında bakla filanda yaparsın zaten pamuk gibi oldu cilt hiçbişe kalmaz yapman gereken tek şey kendi cilt tipine öğrenmek ve buna uygun ürünler satın almak
Sivilce geçici bir şey. Ben olsam eğer kendim de sivilcelerimden memnun değilsem cildiyeye falan gider düzeltirdim sonra da bir daha karşisina çikardim. Eğer cidden sorun sivilcedeyse zaten karsisina çiktiginda tekrar denemek isteyecektir Bence değmez dış gorunuş icin seni reddeden birinin peşinden koşmaya ama yinede sen mutlu olacaksan deneyebilirsin
insan aşkını yüzünde sivilce var diye terkediyorsa o aşk değildir.. terkeden kişi aşk için değil onun eti için yani sadece cinsellik için bağlanmış. benim aşkım fiziksel rahatsızda olsa asla terketmem...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Senin dış görünüşünle yargılayan birin peşinden koşacağım deme bana. Sivilce neki geçer gider canım önemli olan iç güzelliktir. ve o şahıs kaybetmiştir. Boş ver gitsin kendi pişman olur. Sen önündeki zaman dilimine bak. Kim bilir ondan bin kat daha iyiler karşısına çıkacak.♥️♥️
Bence koşma az gururun varsa seni sırf ufacık saçma bir nedenden dolayı kabul etmeyen insanı seni az çok tanıyorum kabul etmezsin öyle bir kız değilsin kimsenin peşinden koşmazsın
Dünkü çocuklar değiliz ya. Bir 5-6 sene ki önceki ben olsam belki evet. Ama 28 yaşındayım. Gurur fazla ağır basıyor. Yaş geçti insan basit yapılan şakayı bile kaldırmıyor değil ki ret edildikten sonra peşinden koşacağım ha gülerim. Sivilceye çözüm bulunur ama insanın içindeki egosuna kendi beğenmişliğine çözüm yok. Egoya yenilen insanında bir gün yüzü kırışır görür gününü.
Yiaaa o olmazsa seni seven başkaları çıkıyor. Seni seven sana kendini değerli hissettiren kişileri sevmeliyiz. Sivilcelerde gelip geçici şeyler zaten. Özelliklede bu yıllarda. Yani kısacası o tatlı canını sıkma. Kendini sev. :)
Sen bunları kafaya takma kardeşim. Seni sadece sen olduğun için ayrıca herşeyinle seni seven birisini bulduğunda kaçırma. Diğerleri sadece ömrünü yer ve inan bana buna gerçekten değmez. aynı şeyleri bende yaşadım. Sevmeye değer bir insan arıyorum hala. Umarım Allahım nasip ederde buluruz ikimizde bu hayatta. Sen içini ferah tut. Dış görünüş geçici kalp ve ruh ebedidir.
Üzüldüm senin adına. Bende eskiden sivilce problemleri yaşıyordum. Bu yüzden hiç bir kızın benden hoşlanmayacağını düşündüm. Sivilcelerinden kurtulmak senin elinde. Bakımlarını mutlaka yapmalısın, bunun yanında yediğine içtiğine mutlaka dikkat et. En önemlisi, bol bol su iç. Sivilceler hiç bir zaman kalıcı değildir. En önemlisi bir insanı kusurlarıyla sevebilmek. Hiç birimiz mükemmel değiliz.
Hiç koşma. Sivilce yüzünden reddediyorsa saygı, sevgi bağlamını ve değerlerini bilmeyen, sadece dış görünüşe ve bedene önem veren birisidir. Kendi kafasında senden daha güzelini bulduğunda zaten gidrcektir. Hiç boş yere koşupta, onun kendini nimet sanmasını sağlama. her şey gelip geçicidir. Önemli olan yüreğin, huyun güzelliğidir. Atalarımızın bir sözü ile taçlandıralım Yüzü güzele 40 günde doyulur da, gönlü güzele 40 yıl da doyulmaz...
Hayatımda gördüğüm en aptalca tepki Seni sen olduğun için sevmeli fiziğin güzelliğin için değil koş ama peşinden değil onun gibilerini görünce arkana bile bakmadan koş 👈🤨 "Alfa" Yorum 😅
Canim şöyle yapıyorsun cildine iyi gelen şeyleri kullan ben roaccutane kullanmıştım mesela bebek gibi oldu cildiyeye gidebilirsin tamamen iyileşince cildin sen kabul etme çocuğu akillan kendine gel hayat var ya koşma peşinden de beni dinle sen ❤
Hayır. Sen cam bebek degılsın ve kusurun olabılır. Seni karakterin için sevmıyosa o iş yaş zaten. Sımdı cok guzel olsan hiçi mi yaslanmıyıcaksın. Ozguvenlı olmaya ugras kendı degerini bil💘
Bence böyle bir insanın peşinden koşmak büyük aptallık. Sivilcelerin için tedavi gör. O kişiyide unutmaya çalış . Sivilcelerin için tedavi gördükten sonra nasıl popo oluyor görmüş oluruz.
O yüzden reddeden birinin peşinden koşmak ne kadar mantıklı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Benimde yüzümde sivilce var hemde dikkat çekiyo ama sevgilim bunu umursamıyo yüzümü ısırıyo ne var bunda geçici şeyler için sevfikim şimdi benden ayrılsın mı çok saçma sende üzülme gö*ü kalkmış onun. Sende sivilcelerini kafaya takma geçer gider ama onun katakteri hep kalıcı olur üzüldüm ☹️
koş koş peşinden arkadaşım bi gün de başka kadınların peşinden koşarken sevgilin eşin sende onun peşinden koşarsın :P :D saçmala Allah aşkına biri seni seviyorsa eğer seni sen olduğun için sevmeli gönlünü sevmeli senin onu sevme şeklini sevmeli sakın sivilceymiiş oymuş buymuş diye de dert etme kendine... öylesi umursama ki onu o eşekliğini anlasın senin peşinde koşsun artık gerisi sana kalmış. istersen seni svilcelerinden dolayı terkeden biriyle devam edersin istersen gerekeni yaparsın ;)
Uğraşmaya bile değmez onun için sivilcelerin eninde sonunda geçecek ve dahada güzelleşeceksin o zaman bak nasıl peşinden koşacak ama o zaman sen eski sen olmayacaksın