AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Seven her hali sekli ile sever
Sana ayıp olmuş bee kendine ayıp edesin
Neyine koşucan sanki erkek kalmadı haha
Ne aşkı ya sivilcelerim yüzünden reddedilcem arkama bile bakmam koy gö*e gitsin
Aptal olma! Seven insan sivilceli de sever! Ne demişler koca hastalık da anlaşılır!
yaşım 40'ı geçti bende aynı böyleyim. Bu hiç olmazsa kadın yani her türlü güzel. Benim gibiler ne yapsın
" Benim sivilceler iki yıla geçer de , sen yirmi yıla da adam olmazsın otuz yıla da " de hayatında başarılar dile ve unut..
Ben onun kalbini , onu o diye sevdikten sonra sivilceymiş benmiş kimin umrunda?
İnsanlar da böyle düşünse keske
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir boş ver gideni geri getiremezsin gelenlere bak bende öyle yapıyorum
Sivilcelerin yüzünden reddeden birisi için değmez tedavini ol daha iyilerine layıksın
Çok teşekkürler ederim °❤️
Rica ederim sevgiler 🌼
Sivilce yüzünden böyle yapan bir karakterden hoşlandığım için her gün kendime lânet okurdum o kadar diyim
Bende sivilce olsa iyi ben komple tipsizim ama seviyorum yapcak bişi yok böyle doğduk değişebilirmiyiz zamanla belki
Ama şöyle bişi var o sana dönmez çünkü dış görünüşe önem veriyo ve görünüşün aynıysa deneme faydası yok sevil sevmemek sana kalmış
Seni sevilcen için reddeden birine dönme hatta onu sevme onun için değil kendin için git tedavi gör dış görünüşüne önem veren biri ile olman snlamsız
Asla koşmam, kendi hayatıma bakar yoluma devam ederim.. Sivilce vb şeyler gelip geçer ama karatktersiz insanı degiştiremezsin.
giderim. gitmezsen en saf sensin. ama onu taciz etme yeter! rahatsiz oluyorum dese bile yapış ayrılma sevdiyse kalbin
Hayir tabiki boyle biriyle birlikte olabilirmisin? Boyle birini nasil sevebiliyosun? Bi hastalik yasasan elden ayaktan dussen sacin dokulse arkasina bakmadan kacar. Zamanin boyle birine harcanacak kadar degersizse harca tabi
dış görünüşüne bakarak seni reddediyorsa ondan hayir gelmez , kalbinin güzelliğini sevecek insanlar olmali senin için.
Öyle bişey yaparsan en büyük ayıbı kendine yaparsın
Pesinden koşma değerini düşürme
2 yıl koştum peşinden beni reddettiği için sniznsjssnsj
Gerçekmi diyorsun sivilce için bunu size yapan adam bile deyil sizi sevmemiş boş verin
Sivilceden redmi olurya evlensen dusunsene bi amansiz hastalik sutingen olmaz yani zamannisrafı
Sivilceden dolayi reddeden birisi ile birlikte olmak mi? Allahim ne olur nasip etme
sivilceler bitince çok güzel kız olursun hadi ordan
Sevgi varsa bence devam etmelisin hemen vazgeçme bence.
Önemli olan iç güzellik ona ne kadar iyi ve temiz kalpli oldupunu göster
Tabi öyleysen 😅😅😅🤗
Bırak giden gitsin daha iyilerine layık olduğunu unutma!
Doktora git sen önce kendini iyi hisset gerisi olur ☺️
Değecek olan birini elde etmek için uğraşırım ama bu fazla gereksiz
Etmem. Bugün sivilcen sorun olur , yarın başka bişeyin. Güzellik gelip geçici sonuçta.
Homm bitkiselin yağlı cilt kombinini dene bir kaç haftaya bir şey kalmaz yüzünde ❤️
Senin gibi güzel bir kızın sevgisini kazanmış ama sivilceleri kafaya takıyor öyle mi? Allah başka bir dert vermesin…
Erkekler sadece dış görünüşe bakar
Kadijlar daha cok bakar
Karakter yok tipe baksınlar bari. Erkekler güzel kızların paspası kölesi olur bu gerçek
Kizlarda da karkater yok hepsi aldatiyor
Ayrica tip karin dogurmuyor ona bakarak bi bok elde etmiyirusnuz
Üzüldüm sana yazık annem kimse sevmedi mi seni, ilgisiz mi büyüdün sen.
Genelleme yaparken önce kendini tanı da konuş derim..
@papapilot valla ya bu o kadar erkek var yazan buna ilgi gostermemisler belli 😂
Bana çok ilgi gösteren oldu Türk erkekleri sarışın bembeyaz kadın için yapmayacağı şey yoktur aldatır hemen
Tamam öyleyse her zaman yanlış tercihlerde bulunan sensin. Değer verene değil p*ç'e kurban gitmişsin oda bizim suçumuz değil maalesef 🤷
Pç işim olmaz erkekler kaşarla gezer temiz saf kadınla evlenir kaşarla aldatır
Genelleme lan sanki temiz kiz saf kiz var hepsi ayni seytanlikta
Temiz saf kızı hak etmiyorsunuz kendinizi melek sanmayın. Erkek yapar kadın yapamaz diyenler birde temi kız yok diye mi ağlıyor komik
Yoo kizda yapar ancak kizlar yapinca sanki odul veriyormus gibi karsi tarafa sunuyor bu bir ihtiyacsa iki tarafta yapabilir ama sonra kullanildim diyip aglamamak sartiyla
Kadınlarda erkeği kullanmış oluyor erkek kullanır atar iğrenç şeyleri demeyi bırakın. Kadınlara cinselik yaşamayın biz sizin zarınıza bakarak evleniyoruz ona göre karakterinize laf atıyoruz diyorlar. Erkekler kullanıldım diyip neden ağlamayı gurur duyuyor bununla erkek. Kadına baskı olduğu için öyle diyor. Cinselik yaşamayın yoksa evlenmeyiz diyorlar birde utanmadan
Hanımefendi öncelikle kendimi size yanlış lanse ettiysem özür dilerim.
Ben kadın erkek ayrımı yapmıyorum, öncelikle cinsellik konusuna değindiğiniz için bu açıklamayı yapmak isterim.
Temizlikten kastınız nedir biriyle birlikte olan kirleniyor mu bu bence çok yanlış bir düşünce.
İkincisi "hymen" denilen şeyin bir önemi yoktur ve asla olmayacaktır. Böyle düşünen tiplerle karşılaşmış ve bu kişiler tarafından size çok yıpratıcı davranılmış olması bütün erkeklerinde aynı düşünceye sahip olduğu anlamına gelmemektedir. Böyle düşünüyorsanız yanlış kişiyle birliktesiniz demektir.
Konu evlilikse eğer bir kişiyle mutluysanız ve onunla kaliteli vakit geçirebiliyorsanız o sizin geçmişinizi sizde onun geçmişini ilgi alanınıza dahil etmeyerek daha da mutlu olabilirsiniz. Artık 21. yüzyıldayız ve cehalet hüküm sürmüyor...
Erkekler duygusal anlamda kullaniilr ornegin erkek hamile kalir mi? Kalmaz bir erkek bir kizi hamile birakip gitse kullanmis olacak ama hicbir erkekte boyle ihtimal olmaz ondan kadinlar kendine dikkat etmeli partner bulurken cok disa gore secmemeli eger secrse sonuclarina katlanir
Aynen kadını hamile bırakıp giden erkek çok iyi namuslu ama kadın iğrenç demi. Çoçuğu aldırır kadın o pislikten çoçuk yapacak değil hamile kalmaz korunur. Kadın değil kadını kullanıp terk eden pisliğe laf atın ama yok erkek yapar kadınla aynı değil erkek adam Aslan o tabi yapar kadın evde oturup onunla bunla yatan kocasına kendisini saklamalı hizmet etmeli demi. Çünkü kadınlar obje köle zardan ibaret sadece zarı olan evlenir anne olur zarı olmayan tecv erkekten daha linç yer kötüdür onlar için
Ne alaka dediklerinden ya off
Cinselik yaşayan kirli olmaz ama para verip cinselik yaşayan escrtla hayat kadını ile olan her önüne gelene veren bakire olmayan kadın bana verir diyen kullanan öve gören erkek kirlidir zihniyeti her şeyi kirlidir mikroptur objedir o erkek tek cinselik düşünür beyni tek onun çalışır. Kadınlara para yedirir karısına annesine bi kuruş vermez karısının giyimine karışır baba olmaz koca olmaz onlardan öyle erkekler uzak dursun benden
Hanımefendi öyle kişilerden uzak durmak sizin elinizde. Çevrenizdeki kişiler konusunda seçici davranarak daha mutlu olabilirsiniz. Biraz önceki yazdığım yorumu dikkate almanızı öneririm lütfen yukarıdaki yorumumu okuyun ve biraz sakinleşin.
Saçmalama bu senin ayıbın değil o kişinin sorunu
Öylede işte ne bileyim ya
sivilceler düzelir bal aspirin maskesi
Umarım işe yarar
Evet ama kendine ayıp olur...
Ona ayıp olmaz da kendime olan saygıma ayıp olur
Pes ederdim ve içimden sevmeye devam ederdim.
Değme'
Kızım olsan sabır dilerdim Allahtan
boş ver, o kaybetmiş.
Gerçekten böyle mi
Gerçekten böyle. Reddetmesi daha iyi olmuş çünkü gerçek aşk sivilce ile ölçülmez çıksaydın ilerde daha kötü olacaktı.
Benim yüzümde hiç sivilce çıkmadı
Akne ilacı kullan sonra
Koşmak deilde içimde yaşardım ya
Evet kendi kişiliğine çok ayıp edersin
Hayır hemen yenisine :D
Bir fenomenin trol sorusu 😏
Asla etmem bende sivilce çıkmıyor hiç
Evet kendine ayıp etmiş olursun
Aloe arborescens veya aloe vera
boş ver uğraşma değmez derim
Bu çok basit bir sebep, bence uğraşma.
Fizik elbet deforme olur, karakter ise baki kalır...
Aslaaaa
daha iyisine bakarım
Sivilce için reddeden birinin peşinden asla koşmam
Türk karıları boy için reddediyor zuhahah
Sivilcelerini patlat hayatım 😂😂
Ben patlatirdim sevgilim olsa
Ben çok iğrenirim başkasının sivilcelerini patlatamam🤮
Türkiye'de ki avratlar neden çok korkuyor çoğu konuda 😁
Gel bana ben seni reddetmem
Hayır etmem beni her halimle sevmeli