Yaşam sevincim yok tükendim. ne yapayım?

28 yaşında çok güzel sağlıklı eğitimli başarılı parası olan biriyim. Ailem akrabalarım bana doğduğumdan beri değer vermez maddi manevi her şeyi kendim halleder yaparım. Ondan çevrede çok sataşan kıskanç fesat insan oldu hepsiyle tek uğraştım çok yoruldum üzüldüm. Hiç gerçek dost aşk karşıma çıkmadı hepsi iyi gün insanı menfaatçi tipler. Çalıştığım şirketlerde de hep dolandırıldım eğitim vereceğiz zam yapacağız yalanları ile düşük maaşa köle etmeye çalıştılar hep ayrıldım psikolojim bozuldu. Flört sevgililer de öyle. Tek dertleri para ve sexti hiç seven destek olan evlenecek biri yoktu. Şimdi yine çalışıyorum online daha iyi ama maaşı eh ek iş gibi. Flört etmiyorum hiç. Arada tatile gidiyorum tek kafa dağıtmak için. Ailem çok zengin olmasına rağmen hep bana paramız yok vermeyiz bize ne diyor. Ameliyat paramı bile ödemezler ama kendileri içki kumar sigara eğlenceye deli gibi para harcarlar. Kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum. Değerli biriyim ama çevrem ve yaşadıklarım beni çok değersiz hissettiriyor. Hak ettiğim değeri göremiyorum asla. Yakında İngiltere’ye taşınacağım iş için bakalım yeni bir hayat.
Yaşam sevincim yok tükendim. ne yapayım?