Kişilik & Karakter Artık yaşama sevincim kalmadı, ne yapmalıyım? Kittycatt0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Kocasizlik çok zor Güncellemeler+1 yıl Koca istiyorum ya artık yapamıyorum böyle Güncellemeler+1 yıl Da ya na mı yo ruuuummm Artık yaşama sevincim kalmadı, ne yapmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kendinize hobiler bulun 0 0 Yorumla
Farkeder260 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Spor salonuna yazıl yakışıklı erkek kaynıyormuş orası 0 0 Yorumla
tuXba Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 818 cevap paylaştı. evlenenlerde mutlu degil, kocayla mutlu olunmaz 1 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. her şey koca değil 🙂 0 0 Yorumla
ironly Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Evli değil misin 0 1 Yorumla ironly +1 yıl Sabret Yorumla
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Kocan olması gerekmiyor illa mutlu olman için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlendirelim seni ozaman canim 0 5 Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Kimle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimle 🤣😀🤣🤣 Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Sen küçüksün ya Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Actimm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorum silindi 😀😀😀 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 732 cevap paylaştı. Evlende gör... :) 0 0 Yorumla
emrecn34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Koca bül o zaman 0 1 Yorumla emrecn34 +1 yıl Benı bul o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Birlikte yaşama sevinci paylaşabiliriz 🙈☺️ 0 6 Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Olurr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi tm ozaman tanışıyoruz Yorumla Kittycatt0 +1 yıl mesaj at Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atamıyorum çünkü yeniyim seviyem düşükmüş ☺️ Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Bi dene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Denedik olmadı yaşanmadan bitti ☺️ Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Lezbiyen ol 0 0 Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kudursun mu 0 2 Yorumla Kittycatt0 +1 yıl Evrt Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Evlenmek mi bunun coxumu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha önce evlendin mi? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba gerçek misin? Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. hobi edin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kendinize hobiler bulun
Spor salonuna yazıl yakışıklı erkek kaynıyormuş orası
Yaaa ne güldüm 😂😂😂😂😂😂
evlenenlerde mutlu degil, kocayla mutlu olunmaz
Benimde kalmadı
cidden derdin bumu 😂
her şey koca değil 🙂
Benimde yaşama sevincim sıfır ama koca falan istemiyorum
Evli değil misin