Karşı taraftan kötü koku almak mesafeli olmak icin yeterli bi sebep :)) aska ise girmiyorum bile. Agir kokulardan yana değilim hafif ve kalıcı kokular zamansızdır Benim tercihim privacy women edt
Akılda kalıcı olmalı, koku alma duyusunu güçlendirmeli, aşkı ve sevgiyi hissettirmeli o büğünün etkisinde bırakmalı güzel ve bir o kadar da özel bir koku, çikolatanın verdiği mutluluğu yaşatan, karşındakine senin gerçek bir aşk olduğunu hissettiren bir koku olmalı bence.
Bence sevgililer gününün diğer günlerden bir farkı yok hayatımda olan insan benim için hergun değerlidir ve her an onu mutlu etmek için hediye veya mutlu olacağı şeyler yapılır bunun için senede 1 günü beklemek yerine her gün onunla olduğunuz için kutlamalisiniz
Yinede kadınlar için o gün ayrı bi güzel. Hayatındaki insanın dahada mutlu olmasını istiyorsanız sevgililer gününde onu mutlu edecek süprizler yap hediyeler al. Yılda bir kere geliyor o günü daha da özel geçirin. Hediye olarak ta Parfüm alabilirsiniz Çiçek ve turunçgil notalarının feminen etkisi ile tüm kadınların beğenisini kazanacak Privacy Woman Addiction Parfüm Seti. Hediye sepeti yaptır içini çikolatalar la doldur.
İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant olsin
Tesadüf bu ya bu akşam migrostan aldim 2 adet hemde :) alip götüren egzotik bi kokusu var #AşkicinPrivacy bu olsaa gerek boşuna tutkunun kokusu demiyorlar.. yillardir piyasadan silinmeyen koku kendini bozmadi alkişlarrr 👍👍
#AşkİçinPrivacy Enerjik ve öz güvenli bir aşk yaşamaya kararlılar için: Çiçeksi ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm Maalesef o kadar param olmadığı için hayallerde kalan bir marka benim için
havada aşk kokusu var... bence aşkın kokusu olmaz. Çok güzel bir söz vardır ya 'pahalı parfümleri kenara bırakın insan güven kokmalı' ne doğru sylenmiş bir soru...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Sevgilim yok sevgililer gununde aşki hissettirecek kimsemde yok, kokumda yok hicbirseyim yok
Ben o kokuyu unutalı çok uzun zaman oldu o yüzden bir fikrim yok maalesef
Bise soracamm siyahh kutu mu beyazz kutu muu? Hangisi daha guzell
Onun teninin kokusu tek dileğim 14 şubattan önce onunla tekrar bir araya gelmek
Ve duam kabul oldu 14 şubattan önce bi araya geldik Rabbime binlerce şükürler olsun 😍🙈
Yaa, hep mutlu olun 😀
Canımmmm sen inş çok tşklr 🥰😘😘
Privacy tek geçerim harika bir koku. Daha önce de kullandım.
#AşkİçinPrivacy tabiki seks, cesur ve özgünlüğün harmanlandığı Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant ile aşkın için unutulmaz ol.
#aşkiçinprivacy sevgilime almıştım ben çok beğenmişti tutkulu kokusu var
Sevgilimin saçlarının kokusu en büyük parfümdür bana. Ter kokusu bile yapay parfümden daha değerlidir.
1-Ağırlık
2-kalıcılık
3-Maskeleme
Benim bir parfümden beklentim bunlar.
Kadının bir erkekte aradığı ''güven'' kokusunun erkekte vücut almış halidir Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant...
Attığın adıma güç katar, seni 1 adım önde tutar, kokun ile farkı yaratır...
#AşkİçinPrivacy
Enerjik ve öz güvenli bir aşk yaşamaya kararlılar için: Çiçeksi ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant tercihimdir.
Her zaman cekıcı hafif hesaplı bulmusumdur... severiz...
gizemli bir aşk hikayesini yazmak isrwyenlwr için olanı çok güzel
Privacy for man privacy for women sloganı hep aklımda
Aşkın şehvetin ve tutkunun bir arada olduğu bir şeyi şişelenmesi güzel olurdu
Karşı taraftan kötü koku almak mesafeli olmak icin yeterli bi sebep :)) aska ise girmiyorum bile. Agir kokulardan yana değilim hafif ve kalıcı kokular zamansızdır
Benim tercihim privacy women edt
#AşkİçinPrivacy
Hiç bi parfüm aşkı hissettiremez onun kokusu olmadıkça 😢
Hiç sevgililer gününde hatta gerçek bir ilişkim olmadığı için bilmiyorum artık
Gercek bir iliskinin olmaması?
@Renklibakiş evet sonunda hep ayrılık ya da karşıma kro bı insan çıkıyor
Ben burdan sevgililer gününü ilan edeni bulup Allah belasını vermesini söylemek üzere yola çıkıyorum
Bende tipki sen gibi İsmail gibi kendisine
Allah uzun ömür versin
Allah seni kahretsin
Bana gelen sana gelsin diyorum
Neyyy😂😂😂😂
Bela yi KS uzun omur diye degistirmis sanki anasina kufrettik bu KS beni oldurecek
😂😂😂😂
Gulme ama. yaa
Tüm akışı öldürmüş katletmis neden bunj yapıyor sinir. oluyorum
Akılda kalıcı olmalı, koku alma duyusunu güçlendirmeli, aşkı ve sevgiyi hissettirmeli o büğünün etkisinde bırakmalı güzel ve bir o kadar da özel bir koku, çikolatanın verdiği mutluluğu yaşatan, karşındakine senin gerçek bir aşk olduğunu hissettiren bir koku olmalı bence.
Bence sevgililer gününün diğer günlerden bir farkı yok hayatımda olan insan benim için hergun değerlidir ve her an onu mutlu etmek için hediye veya mutlu olacağı şeyler yapılır bunun için senede 1 günü beklemek yerine her gün onunla olduğunuz için kutlamalisiniz
Yinede kadınlar için o gün ayrı bi güzel. Hayatındaki insanın dahada mutlu olmasını istiyorsanız sevgililer gününde onu mutlu edecek süprizler yap hediyeler al. Yılda bir kere geliyor o günü daha da özel geçirin. Hediye olarak ta Parfüm alabilirsiniz Çiçek ve turunçgil notalarının feminen etkisi ile tüm kadınların beğenisini kazanacak Privacy Woman Addiction Parfüm Seti.
Hediye sepeti yaptır içini çikolatalar la doldur.
Privacy Man Addiction EDT Parfüm erkek parfümlerini daha çok seviyorum
Parfüm veya diğer kokulu şeyler baş ağrıma neden olduğu için hep o güzel kokuların hasretini çeken ben :(
Kalmamış oyle bir koku oyle sevgili falan da düşünmüyor artık, tamamen o yanlis insanlardan sonra oldu👋
bi koku var nasıl desem acayip kadınsı hemen etkiliyor biraz bahartlı ağır bir koku kadınlar bunu benim yanımda kullanmayın plzz
Karşımdakinin aklını başından alacak heme ferah hem çekici hem temiz Bi koku olmalı ve aklını başından tamamen almalıı
Güzel paylaşımlar ama sevgililer günü gereksiz bşr gün
İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant olsin
Koku gibi koku olsun, çok hafif ve sadece teninde koksun, "o" koksun...
arada burnuma gelen güzel günlerdeki geçirdiğimiz sıcak dakikalardaki kokusu
Sevgilimin duştan sonra ki kokusu en güzel koku bence
Her zaman tercihim hafif kokulardır. Ağır olanlar midemi bulandırıyor
Kesinlikle bir insanı tamamlayan şey parfümdur o parfüm privacy ise o iş tamamdır...
Erkek parfümleri daha çekici geldi. Hemen sevgili bulmalıyım.
Aynen Privacy Man Addiction erkek parfümü olmasına rağmen o kadar güzel odunsu kokuya sahip ki ben bile seve seve kullanabilirim 😀
Tesadüf bu ya bu akşam migrostan aldim 2 adet hemde :) alip götüren egzotik bi kokusu var #AşkicinPrivacy bu olsaa gerek boşuna tutkunun kokusu demiyorlar.. yillardir piyasadan silinmeyen koku kendini bozmadi alkişlarrr 👍👍
#AşkİçinPrivacy
Enerjik ve öz güvenli bir aşk yaşamaya kararlılar için: Çiçeksi ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm
Maalesef o kadar param olmadığı için hayallerde kalan bir marka benim için
Sevgilim yok olmasında kaç 14 şubatlar geçti bu ömrümde
Aşkın arasında engel istemem ama bir hediye hoş olurdu
Beni benden almalı yani bana o anı yasatıp benım duygularımı ve libidomu artırıcak bı koku olması lazım
Hiç duymadığım tanımadığım ama bir o kadar da yıllarıdır tanıyormuş hissei veren mutlu eden koku olmalı :)
Bende parfümü değiştirmeyi düşünuyorum , yeni kokum bu olabilir
Benimkisi Çiçeksi ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm öz güven dolu bir aşk şart
şu an için karşı cins soruluyorsa... kanalizasyon kokusu iyi o tür aşk için. 😀😂 sevgililer günü mü yaklaşıyor. Yarışmadan ilk elenen ben olayım. 😀
Papatya kokusuna yakın başka aromalar içeren parfüm gibi
havada aşk kokusu var... bence aşkın kokusu olmaz. Çok güzel bir söz vardır ya 'pahalı parfümleri kenara bırakın insan güven kokmalı' ne doğru sylenmiş bir soru...
#AşkİçinPrivacy
Havalıı etkileyici olmalı
Valla benim hoşlandığım kadının kullandığı koku hafif, çiçek gibi değişik ama bir okadar da etkileyici başka türlü tarif edemiyorum. 😂
Böyle yüksek bı yerdesin ve oranın huzuru gibi kokmali
Aşkı yaşatmalı herkese doğa kokmalı meyveler gibi. Toprak kokmalı
Guzel kokularin hastasyim kadinda parfum her zman hosuma gider
Tabii ki kendi kokusu olmalı ama sevgili yok tabii. Olmaz da.
Kesinlikle hafif bir koku olmalı doğadaki çiçekleri katlarında barındıran taze bahar...
Temiz çam kokusu, privacy değil ucuz parfüme karşıyız.
Koku dediğin insanın içindeki kelebekleri kalbinde hisstmesidir
şu hayatta sevgilim olmadı ki hiç, bana bir hediye verenim olsun yaani. :):)
Privacy çok güzel efsanevi bir koku şimdiye kadar duyduğum en güzel haz ♥️ mutlaka deneyin derim
mükemmel hafif ve çekici bir kokusu var uzun zamandır kullanıyorum ve bayılıyorum
O kokuyla partnerimi cekmeliyim bana daha hircin daha cilgin daha sicak tutkulu coskulu ve arzulu olmasi gerekli
Hafif bir koku olmalı. Fazla baymıyıcak
bilmem ki... neden öyle bişey olsun anlamış drğilim sizce nasıl