Bence insanın içini sıcacık yapan ona huzur veren bir koku olmalı yağmurdan sonra toprağın kokusu gibi sakinleştirilmeli huzur vermeli çok süper bence. Bahar gelmiş gibi kırlarda dolaşıp güneşin icimi ısıttığı gibi bir koku 😊
Bencede, Öyle bir koku olmalı ki yanından geçtiği zaman arkasından baka kalmalı. Önce kokusuna aşık olmalı 😀 Böyle bir koku sadece Privacy olabilir. Tavsiye ederim gerçekten öyle bir kokusu var ki her girdiğin ortamda tüm dikkati Kendine çekebilirsin. Privacy Gold Woman EDT Parfüm 😄
Çocukluktan kalma rüzgarla burna gelen o tanıdık koku.. Hep bir şeyler anımsatır. Sendelemenize sebep olur. Şu koku diyemezsiniz.. Rüzgarla burnunuza eriştiğinde tanırsınız..
Sevgililer gününde aşkınızı doruklarda yaşamak için bizi en çok mutlu eden love çikolata 🍫 kokuları olmalı #AşkİçinPrivacy de bunun gibi bir mutluluk ❤️❤️❤️
Aşk tutsakliktir bencede gözün ondan başkasını görmemesi onsuz saniyelerin bile zor geçmesi gece onsuz geçirdiğin gunlerim ziyan sayılması hissi aşk acı çekmek mutlu olmak
Sadece özel günlerimizde değil hayatımızın her gününde sevdiğimizin kokusunu hissederek yaşıyoruz. Uzak veya yakın fark etmez bu kokuyu privacy parfümleri ile taçlandırıyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Bence insanın içini sıcacık yapan ona huzur veren bir koku olmalı yağmurdan sonra toprağın kokusu gibi sakinleştirilmeli huzur vermeli çok süper bence. Bahar gelmiş gibi kırlarda dolaşıp güneşin icimi ısıttığı gibi bir koku 😊
Rüzgara bile fısıldadığımda, taa uzaklardan onun kokusunu getirebilmeli...
Çok zarif kendisini bana çeken bir koku olmalı o adrenalini hissettirmeli bir aşk kokusu. 😌
Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant bu olmalı
#AşkİçinPrivacy
.
Odunsu koku olabilir.
Mümkünse genç fidan kokusu.
😂😂😂
.
Hafif erkeklerin doğal kokusu ve sigara kokusu ile birleşmiş çikolata aromalı koku
Fresh kokular herzaman iyidir tabii kalıcı olmasıda
Aşk için koku önemlidir sarıldığında onun ferah ve çekici kokusunu içime çekmeliyim kesinlikle ferah ve odunsu olmalı 😉
Genelde hafif kokulari severim çikolatalı vanilyalı falan
Söyle güzel romantik kokular olmalı çiçek kokusu gibi
Onun gibi kokmalı mesela beni en mutlu eden bu olurdu
kesinlikle erkeksi baharatlı ve hafif ferah bir koku olmalı ağır kokular da hoşuma gider
O kokuyu hissettiğim an onun kokusu diyebileceğim bir koku olmalı
Yürürken bile kokusu gelince beni hatırlayacağı bir koku?
Öyle bir koku olsun ki bana sevgiyi, sevmeyi hatırlatsın. Öyle bir koku olsun ki kalbimi yerinden çıkarsın. Öyle bir koku olsun ki sen koksun.
Bu parfümün alt notaları çok güzel insanı baştan çıkarıyor
Privacy gold men bergamot kokusu bence inanılmaz bir afrodizyak
İç giciklayici olmalı yanına çekmeli koku yaklaştıkça içime islemeli
Bencede, Öyle bir koku olmalı ki yanından geçtiği zaman arkasından baka kalmalı. Önce kokusuna aşık olmalı 😀
Böyle bir koku sadece Privacy olabilir. Tavsiye ederim gerçekten öyle bir kokusu var ki her girdiğin ortamda tüm dikkati Kendine çekebilirsin. Privacy Gold Woman EDT Parfüm 😄
Senin kokunu merak ettim simdi
Privacy gold men EDT parfüm 💞
Privacy gold sensation en muhtesem olanı
Bana aşkımı hissettirecek kokular yapay kokular değil onun teninin kokusu
Cok severim privacy harika marka
mükkemmel olmalı çünkü karşı tarafın verdiği degeri gosterir
Toprak odun ve hafif baharat harmanı bu koku bana herşeyi yaptırabilir
Güzel kokmali baya iyi koksun böyle hem seksi hem tatli you know
Güzel iki çift söz bile yeter sevdiğini mutlu etmeye
Onun kokusu en güzel kokuydu bana simdi dünyanın en güzel kokusunu verseniz ne fayda
Erkek parfümlerini severek kullanıyorum. Parfüm dediğin erkekler gibi odunsu olmalı.
Aynen katılıyorum sana 😀
Privacy for man gayet güzel ve etkileyici bir kökü bir kadın olarak kullanmayı seviyorum
Koku mu dediniz , bana aşkı hissettirecek en güzel koku onun kokusu 😊
hacisakir koksün cok hosüma gidiyor cok hos gidiyorü
Beni gökyüzüne çıkarmalı ve hayal dünyamı genişletmeli
Çocukluktan kalma rüzgarla burna gelen o tanıdık koku.. Hep bir şeyler anımsatır. Sendelemenize sebep olur. Şu koku diyemezsiniz.. Rüzgarla burnunuza eriştiğinde tanırsınız..
Sevgililer gününde aşkınızı doruklarda yaşamak için bizi en çok mutlu eden love çikolata 🍫 kokuları olmalı #AşkİçinPrivacy de bunun gibi bir mutluluk ❤️❤️❤️
Aşk tutsakliktir bencede gözün ondan başkasını görmemesi onsuz saniyelerin bile zor geçmesi gece onsuz geçirdiğin gunlerim ziyan sayılması hissi aşk acı çekmek mutlu olmak
Sadece özel günlerimizde değil hayatımızın her gününde sevdiğimizin kokusunu hissederek yaşıyoruz. Uzak veya yakın fark etmez bu kokuyu privacy parfümleri ile taçlandırıyoruz.
Onun kokusu olurdu tabi ki de :)
Parfüme ihtiyac yok aslında huzur kokan kokusunu içine çektikçe mutlu olabilmek bir aşk dolu günlerimiz olsa hiç fela olmaz aslında 😊😊
Feminen karekterimi ortaya çıkarmak için çiçeksi koku
O koksam yeter bana ama cevap size yetmiyor malesef.
Kendini hatırlatacak kadar ağır olan o dengeyi yakalayan her parfümün aşığıyım
Etkileyici bir koku olmalı, herzaman kinden farklı olmalı bence.
Kokuyu hadi ordan et aşkı iliklerime kadar hissettirecek biri lazım 😂
Kararasizim parfummu alsam baska bassey mi alsam diye
Hafif meyveli ve odunsu., ben ağır koku kullanamıyorum
Privacy Men EDT Erkek Parfüm tercihimdir.
Aşkın , tutsaklığın , tutkunun kokusu. Aşkın kokusu denilince ilk aklıma gelen sensin #Privacy.
Privacy Man Addiction EDT Erkek Parfüm 100ml muq bence
İştah açıcı kokular kullanılmalı bence. Vanilya tarçın esanslı parfümler olabilir.
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant çünkü turunçgil severim
O zaman bu koku tam senlik 😊
Çiçek ve turunçgil notalarının feminen etkisi ile tüm kadınların beğenisini kazandı Privacy Woman Addiction Parfüm Seti😀
Zaten kullanıyorum. Gayet t güzel. Tavsiye ederim. Ama çok kalıcı değil. İçindeki alkol oranı arttırılmalı.
Beni seven biri yok kokuyu boşver...
Kesinlikle çiçeksi, hafif ve vurucu kokular olmalı.
Mis gibi hacı şakır kokmalı
Güzel kokusu tavsiye ederim
Lavanta ve şeker kokusu olabilir.
Hafif kokular kesinlikle en guzeli o
Böyle deyip bizi heyecanlandırma 😂
Zaten bukuttan nem kapiyor, havayi kokluyoruz 🤣
Aynen öyle 😄😇
Tatlı bı koku olmasi lazım
Aşkın , tutsaklığın , tutkunun kokusu. Aşkın kokusu denilince ilk aklıma gelen sensin