Çok sert değil ama şekerside olmayan bir koku. ferah olabilir temiz, sade ve acımsı bir koku olmalı. bence ama tabikide karşımdaki ne seviyorsa onu kullansın.
Aşk gönüller arasına köprü kurmaktır insanlar köprü kurmak yerine duvar ördükleri için yalnız kalmaya mahkumdurlar. şimdiki sevgililer gönüllere değil görsele önem veriyor
Kocaman bir ormanı andiran civiltili serin nebat kokan, ardından serin bir çölü sakinligi ve durulugu, ve uzay boslugundaymıscasına bir koku tesekkurler😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Bilmiyorum ya zamanı var sevgili ile ne zaman kutlarım bilmiyorum uzaklarda
Aslunda yumuşak hafif sanki bam başka bir dünyada hissettirecek bir koku olsa
Her zaman classic kokulardan yanayımdır. Kokulara karşı alerjim olduğundan her kokuyu kullamıyotum zaten🥳
Hımm
En güzel koku sevdiğin adamın boynuna sarılıp kokladığın kokudur ben onun kokusu disainda baska guzel bir koku bilmiyorum
bence onun kokusu benim için çok özel. Ama bana aşkı hissetiricek koku ise ferahlatan ama aynı zamanda kalıcı olmasını da sağlayan bir parfüm olabilir
Kendi kokusuuuu.. bosver parfümü
bence o anı özelleştiren hangi koku olduğu değil o an özel olduğunda o koku da özel olur hangi koku olursa olsun
Sevgililer gününe en uygun koku direkt sevdiğinin kokusudur parfüm falan boş yanında o olsun yeter 😊
Bana göre aşkın kokusu yoktur. Arzunun ve tutkunun kokusu vardır. Bu koku öyle cezbedici ve baştan çıkarıcıdır ki kimse buna karşı koyamaz
Bence gül kokusu. Gül kokusu aşkı tarif eder. Mükemmel ve eşsizdir. Sevgililer gününde bence bir gül bile yetiyor.
Afrodizyak etkili hafif kokular
Aşkın tutkusunolacak bir kokuu tervşh edrrim
bence çilek ve çikolata kokusu
Odunsu kokular daha cazip geliyor bana
Privacy der bir kalp koyarım ❤️
Ben bir kadına hissedilmek istiyorum
Guzel olmalı iste mükemmel falann
Kokusu çok güzel ve baş döndürücü
❤❤❤❤❤❤ aşk kokusu :):) 💜💜💜💜💜💜
Çilek kokusu bence güzel ve ideal
öneri için teşekkürler bunu bir inceleyeceğim.
Baş döndüren naif kokular
Agac kokusu odunsu bir koku
sevgilim olmadığı için no comment
Doğal vücut kokusu olmalı aşkımın kokusu
Öyle bir koku olmalı ki, beni benden almalı👍
Koku önemli tabiki dikkat etmek lazım...
Papatya kokusu olmalı ❤️❤️❤️
Afrofizyak olmali beni benden alir
Benim deniz kokusu hoşuma gidiyor
Tatlı bir koku olabilir ya da vanilya
Egzotik kokular hep hoşuma gitmiştir.
Afrodizyak etkili olmalı🔥
Sanki yağmur yağınca çıkan kökü gibi huzur verici olmali insana
Beni kokumla hatırla sevdiğim başkaları ben gibi kokmazki sana
bilmem kii ama anla şunu çok hoşşşşşşş
zcsddsdegf
Kendi kokusu yeterli zaten önemli olan o kendisine ait kokusu daha çok güzel
Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
seksi ve ağır olmalı. bazı kokular var ki kokladığınız anda başınızı döndürüyor. o türden bir şey..
Parfüm sık sonra tras kolanyasi sonra deodorant saçlara parlatıcı sprey fön sonra ayakkabı temiz olsun tamam
Çok sert değil ama şekerside olmayan bir koku. ferah olabilir temiz, sade ve acımsı bir koku olmalı. bence ama tabikide karşımdaki ne seviyorsa onu kullansın.
Aşk gönüller arasına köprü kurmaktır insanlar köprü kurmak yerine duvar ördükleri için yalnız kalmaya mahkumdurlar. şimdiki sevgililer gönüllere değil görsele önem veriyor
Özel bir koku, başka bir kadında olmayan kendine has. Tutku ve heyecan hissiyatı uyandıran, vazgeçilmez aşkı tarif edercesine bir koku.
Gold Woman serisi gerçekten denemeye değer
kendi kokusu. günlük sıktığı deodorant bile olur ki? neden özel bir parfüm sıkayım
zaten onun üzerindeki her koku burnuma değerli gelir.
Kocaman bir ormanı andiran civiltili serin nebat kokan, ardından serin bir çölü sakinligi ve durulugu, ve uzay boslugundaymıscasına bir koku tesekkurler😊
Odunsu koku olmalı benim için
etkileyici bi koku olmali
odunsu baharatlı erkeksi kokular
Privacy gold sensation favorim🌺🌺
Ferah gül kokusu gibi olmalıdır
güzel koku olmalı çekici ilgi çekici olmalı koku
Boş bunlar hikaye ... Sadece onun kokusu
Kesinlikle gold women, çiçeksi ve oryantal✌️
#askicinprivacy diyip geçiyorum ❤️
Hoş ferah ve mutluluk verici bir yolculuk
Bahar kokusu gibi taze ve ferah olmalı
Güzel bir marka beğendim ❤️