Sevgililer Günü Yarışma Zamanı! Sevgililer Günü’nde sana aşkı hissettirecek bir koku nasıl olmalı? (Sayfa 6) PRIVACY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6056 Yarışma Zamanı! Sevgililer Günü’nde sana aşkı hissettirecek bir koku nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 116 kişi beğendi
sılaa343 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl şehvetli keskin bir koku, dönüp tekrar baktırmalı 4 1 Yorumla Renklibakiş +1 yıl Lakin Uzun sureli solundugunda bas agrisi yapar Yorumla
Gergous Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 73% +1 yıl Lavanta kokusu olabilir ya da Arko kokusu 4 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Keskin erkeksi sert kokuları tercih ederim 4 0 Yorumla
İbrahimsrbg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Ağır kokmasın yeter. Ideal kokuyu severim. 4 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Sevgilim yok, fresh kokuları seviyorum. 4 0 Yorumla
surprayzmadafakaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle şekerli kokular kullanılmamalı. Hafif baharatlı olması gerekiyor bana kalırsa. 3 0 Yorumla
Birbir051 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant #AşkİçinPrivacy 3 0 Yorumla
axort Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevdiğimin kokusu olmalı başka koku hayal edemiyorum 3 0 Yorumla
Sahaquiel Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Eğlenceli, dinamik, tenimle butunlesen, kanima karışan😀 3 0 Yorumla
Mrsgreyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Özlem ve hasret içeren ve beni deli edecek bir koku olmalı 3 0 Yorumla
Sextant Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Öncelikle aşkın kokusunu bulabilmek için aşkın ne olduğunu tasvir etmek lazım. var mı tasviri aşkın? 3 0 Yorumla
Kötü1Kız Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl almıştım bundan bi ara harika kokusu var cidden tavsiye ederim 3 0 Yorumla
Pluster Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çağrışım yapmalı, çok farklı olması kokuyu olumsuz etkileyebilir. 3 0 Yorumla
Aydin060661 Takip Et Xper 3 Yaş: 55 +1 yıl İlk önce bir sevgili bulayım kokuyu sonra düşünürüz. 😅 3 0 Yorumla
Enigma077 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bence böyle daha soft ve etkileyici kolu olması lazım 3 0 Yorumla
ƁԼƠƝƊ_ƬƦ Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl gül kokusu severim sadece , oda orjinal bitki olan gül 3 0 Yorumla
nvxjnvzcv Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl #AşkİçinPrivacy Kokusu ve kutuları ile aşık olduğum en güzel parfüm 3 0 Yorumla
LostBoy1 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Cezbedici, beni tamamen etkisi altına alan bir koku olmalı 3 0 Yorumla
xxxtentacion21 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl ten kokusu tabıkı de. sevdiğim insanın kendi kokusu yeter 3 0 Yorumla
yagmuropatra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Erkeksi bi kokusu olmalı. Bana kendimi cennetteymiş gibi hissettirmeli 3 0 Yorumla
bidebuaçıdanbak Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl bir kere o kokuda onu bulmalıyım... her o kokuyu soluduğumda o gelmeli aklıma ve iyi hissettirmeli 3 0 Yorumla
iamthesuperstar Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sevgilimiz yok ki aşkı hissettirecek kokuyu alalım 🤷🏻♂️ 3 0 Yorumla
31mhnds31 Takip Et Xper 1 Yaş: 108 +1 yıl Sevgilime beni en çok etkileyen kokuyu alırdım hediye olarak. 3 0 Yorumla
byn17 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cok hoş ve çekici bi kokusu olması lazım bence dikkat çekmeli 3 0 Yorumla
buralardandeilim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl cok ağır olmayan ama etkileyici veya bağlayıcı kokular 3 0 Yorumla
Murat078 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Privarcy parfum ile aşkın en haz doruklarına ulaşın 3 0 Yorumla
koruyanbey Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kadın kokmalı. Öyle bir kokmalı ki Aklımı başımdan almalı. Bunuda kendi bulsun yapsın bi zahmet. 3 0 Yorumla
karanlıkışıkl Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Anlamlı insan aşk için koku koku için aşk ne farkeder kiii uzun cümle olsun yeter 😂 3 0 Yorumla
akldkmy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Tabikide Mango aromalı bir Parfüm parfüm güven işidir ve uzmanından alınır 3 0 Yorumla
Meral_x Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Garip bir soru. Aşık olmadığım için bir şey diyemeyeceğim. 3 0 Yorumla
Jerryaslan Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Oo kokuyu bütün vücudumda hiss etmem lazım vürüs gibi bütün her yerimi sarması lazım. 3 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Etkileyici olmalı. Ama nasılsa fenomenler kazanacak hediye onlara gitcek 1 0 Yorumla
aasssssssssss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İyi kokacak herşey.. Kadın parfümlerinin çoğu iyi 2 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl beni kendine çekmeli, beni benden almalı 5 0 Yorumla
lüleli_turkuvaz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl mükemmel bir kokuya sahip prıvarcy 5 0 Yorumla
duygusalhatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Hoş olur ama parfüm alerjim var 😒 6 0 Yorumla
Narmandan Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Ben bir erkek olarak parfüm değilde kadının kendi kokusunu içime çekmeyi tercih ederim. Tabi o koku havalarda uçmaz sarılıp koklayarak boynundan öptüğüm an aşık değilsem de olurum 1 0 Yorumla
GÖKYÜZÜ_xq Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Güzel kokusun bi çekiciliği olsun yeterli 5 0 Yorumla
ɢɛʟinciӄ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Çiçek kokusu olmalı kalıcı olmalı benim için. 5 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle prıvacy çok iyi harikaa 😂😂😀 4 1 Yorumla kanya +1 yıl Harika mükemmel efsane 😀En iyi Privacy 😎 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Aşkın ne olduğunu bilseydim açıklardım be😂 3 0 Yorumla
Lilacspace Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gül kokusu. Bence gül kokusu aşkı tarif ediyor. Eşsiz ve mükemmel. 4 0 Yorumla
hemsireee123456 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Aşk herşeyden önemli ve bana aşkı hissettirecek koku aşık olduğum kadının teninin kokusu 2 0 Yorumla
Prensesim699 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Ah malesef sevgililer günü benim. icin normal bir gün gibi geçeceği için en güzel koku evladımin mis kokusu benim için. 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Onun kokusu onun doğum günü :(
şehvetli keskin bir koku, dönüp tekrar baktırmalı
Lakin Uzun sureli solundugunda bas agrisi yapar
Ten kokusu😊bence en güzeli
Lavanta kokusu olabilir ya da Arko kokusu
Keskin erkeksi sert kokuları tercih ederim
Ağır kokmasın yeter. Ideal kokuyu severim.
Paylaşımınız için teşekkürler
Sevgilim yok, fresh kokuları seviyorum.
Bence kalıcı olması çok önemli
Sadakat gerekir en iyi hediye bu
Kesinlikle şekerli kokular kullanılmamalı. Hafif baharatlı olması gerekiyor bana kalırsa.
Bence Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant #AşkİçinPrivacy
Sevdiğimin kokusu olmalı başka koku hayal edemiyorum
Eğlenceli, dinamik, tenimle butunlesen, kanima karışan😀
Özlem ve hasret içeren ve beni deli edecek bir koku olmalı
Öncelikle aşkın kokusunu bulabilmek için aşkın ne olduğunu tasvir etmek lazım. var mı tasviri aşkın?
almıştım bundan bi ara harika kokusu var cidden tavsiye ederim
Çağrışım yapmalı, çok farklı olması kokuyu olumsuz etkileyebilir.
İlk önce bir sevgili bulayım kokuyu sonra düşünürüz. 😅
Bence böyle daha soft ve etkileyici kolu olması lazım
gül kokusu severim sadece , oda orjinal bitki olan gül
#AşkİçinPrivacy Kokusu ve kutuları ile aşık olduğum en güzel parfüm
Cezbedici, beni tamamen etkisi altına alan bir koku olmalı
ten kokusu tabıkı de. sevdiğim insanın kendi kokusu yeter
Erkeksi bi kokusu olmalı. Bana kendimi cennetteymiş gibi hissettirmeli
bir kere o kokuda onu bulmalıyım... her o kokuyu soluduğumda o gelmeli aklıma ve iyi hissettirmeli
Sevgilimiz yok ki aşkı hissettirecek kokuyu alalım 🤷🏻♂️
Sevgilime beni en çok etkileyen kokuyu alırdım hediye olarak.
Cok hoş ve çekici bi kokusu olması lazım bence dikkat çekmeli
cok ağır olmayan ama etkileyici veya bağlayıcı kokular
Privarcy parfum ile aşkın en haz doruklarına ulaşın
Kadın kokmalı. Öyle bir kokmalı ki Aklımı başımdan almalı. Bunuda kendi bulsun yapsın bi zahmet.
Anlamlı insan aşk için koku koku için aşk ne farkeder kiii uzun cümle olsun yeter 😂
Tabikide Mango aromalı bir Parfüm parfüm güven işidir ve uzmanından alınır
Garip bir soru. Aşık olmadığım için bir şey diyemeyeceğim.
Oo kokuyu bütün vücudumda hiss etmem lazım vürüs gibi bütün her yerimi sarması lazım.
Etkileyici olmalı.
Ama nasılsa fenomenler kazanacak hediye onlara gitcek
İyi kokacak herşey..
Kadın parfümlerinin çoğu iyi
onun kokusu olsa yeter yaa
beni kendine çekmeli, beni benden almalı
mükemmel bir kokuya sahip prıvarcy
Hoş olur ama parfüm alerjim var 😒
Ben bir erkek olarak parfüm değilde kadının kendi kokusunu içime çekmeyi tercih ederim. Tabi o koku havalarda uçmaz sarılıp koklayarak boynundan öptüğüm an aşık değilsem de olurum
Fazla baymayan hafif kokular
Kesinlikle çikolata kokusu
Güzel kokusun bi çekiciliği olsun yeterli
Çiçek kokusu olmalı kalıcı olmalı benim için.
Bana O'nun kokusu lazım privacy
odunsu kokuları seviyorum...
Evet harika bir parfüm markası
Kesinlikle prıvacy çok iyi harikaa 😂😂😀
Harika mükemmel efsane 😀
En iyi Privacy 😎
Aşkın ne olduğunu bilseydim açıklardım be😂
Soft ve kalıcı doğa kokularını severim.
Ask sefkat ve merhamet koksun
Gül kokusu. Bence gül kokusu aşkı tarif ediyor. Eşsiz ve mükemmel.
Prıvacy on numara beş yıldız👏👏👏
Beni her zaman hatırlatacak bir koku..
Temiz koksun rahatsız etmesin kafi
Aşk herşeyden önemli ve bana aşkı hissettirecek koku aşık olduğum kadının teninin kokusu
Ah malesef sevgililer günü benim. icin normal bir gün gibi geçeceği için en güzel koku evladımin mis kokusu benim için.