Sevgililer Günü Yarışma Zamanı! Sevgililer Günü’nde sana aşkı hissettirecek bir koku nasıl olmalı? (Sayfa 7) PRIVACY Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6056 Yarışma Zamanı! Sevgililer Günü’nde sana aşkı hissettirecek bir koku nasıl olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 116 kişi beğendi
KuRalsız31 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ferah olmalı insan kendini doğada deniz kenarında hatta arka koltukta hissetmeli😂 2 0 Yorumla
gangsta05x Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İlk tanışma zamaninda kullanilan kokuyla ayni olmalidir. 2 0 Yorumla
FalanFıstık21 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çok ağır bi koku değil çok ta hafif normal bişi olsun onun sevdiği bi koku olsun 2 0 Yorumla
Hakan-Ulusoy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Kendim için odunsu kokuları ve egzotik katları olan edp parfüm tercih ederim 2 0 Yorumla
dkkwjqjq Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tabi ya aşka inanmayın yalan dolan kendinizi geliştirin 2 0 Yorumla
Ben_Zafer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Valla denesek fena olmaz zaten su an privacy var kullandığım 2 0 Yorumla
aquasea Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl kendi kokusu güzel. ten uyumunuz varsa teninin kokusu en iyi parfümden güzel gelir. parfüm sıktığında fazla hoşunuza gitmez. ama illa sıkacaksa hafif şık bir koku güzel olurdu. 0 0 Yorumla
Yağız34istanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl İnsanın kendi kokusu gibi yoktur bence 5 0 Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Maalesef hâlâ kendime özel bi kokum yok :( 4 0 Yorumla
Prof_Langdon Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% +1 yıl O kokmalı hayat kokmalı daha ne olsun 4 0 Yorumla
care-siz009 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Egzotik olsun hafif heyecan versin.. 💘 4 0 Yorumla
45KilgramOlucam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gül kokusu olmalı aşkın rengi gül rengi 4 0 Yorumla
jinefeton Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant 3 0 Yorumla
Kadehkıran Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl hafif ve tatlı bir koku#AşkİçinPrivacy 3 0 Yorumla
BissürüSorumVar Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Aşk mı o da ne😂😂 limon çiçeği kokusunu seviyorum o olsun hadi 3 0 Yorumla
Atillan Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Partnerimi cezbedecek ve nazlandıracak bir koku en iyisi. 1 0 Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Ben lavanta aşığıyım. ... 3 2 Yorumla Renklibakiş +1 yıl Lakin bundan geçtim hacı abiTer kokmasin yeter Yorumla Renklibakiş +1 yıl Hacışakir e bile raziyim🤣 Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yok öyle bi koku benceee... 4 1 Yorumla Sempati3507 +1 yıl hanimefendilerde var Yorumla
Canderlers Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çekici olmalı böyle bir kokladınmı bidaha o kokuyu almak için can atılmalı 2 0 Yorumla
bilinmezz7 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence güzel kokmali çok ağır olmamalı nazik ve güzel bir koku olmalı 2 0 Yorumla
lalemiyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Güzel olmalı ağır kokmamalı fresh tatlı olmalı bence yani öyle 2 0 Yorumla
mustafakavalci_38 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl sevgililer gününde en güzel aşk mutfaktan odama yayılan mis gibi yemek kokusu olurdu :):) 2 0 Yorumla
pantopiyun Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Bence parfüm dediğin güzel kokmalı ve kişiyi hatırlatmalı 2 0 Yorumla
serkancicek Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Sevgilim yok. ama erkeklerde koku çok önemli karşınızdakini değerli hissettirir 2 0 Yorumla
Nuruc Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben deri kokusuna biriyorum içinde odunsu koku olan her parfüme varım 2 0 Yorumla
cazvodkan Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl sis bulutu misali kaybolmalı aşkın tanımı da bu zaten 2 0 Yorumla
Can1987-wien Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Koku evet ben esimi 2014 kaybetim evidens parfumu var hala icime cekdimde sanki ona sariliyorum 2 0 Yorumla
xperdd Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Onun gibi koksun ya da o gelsin bana yeter 3 0 Yorumla
PempeAt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Kokladığımda gözlerimin önüne onu getirmeli 3 0 Yorumla
Boypet Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Etkiyeci bir şey olmalı ve ağır kokulu olmamalı 3 0 Yorumla
ladyhera Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Arkadaşımdan duyup denemek istediğim bir marka 3 0 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Onun seveceği bi koku olmalı 3 4 Yorumla kanya +1 yıl O zaman Privacy diyoruz 😄Eğer sevgilin varsa sevgililer gününden Privacy den güzel hediye olamaz. Gördüğü an boynuna atlar 😀 Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Yok yok atlamasın Yorumla kanya +1 yıl Niye ama 😂 Yorumla 1 yorumu gör FalanFıstık41 +1 yıl Sarılsın yeter jahdjfbsjahsjdhd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Ferah olmalı insan kendini doğada deniz kenarında hatta arka koltukta hissetmeli😂
Prıvacy olmalı asla gitmeyen koku olmalı
İlk tanışma zamaninda kullanilan kokuyla ayni olmalidir.
Çok ağır bi koku değil çok ta hafif normal bişi olsun onun sevdiği bi koku olsun
Kendim için odunsu kokuları ve egzotik katları olan edp parfüm tercih ederim
Tabi ya aşka inanmayın yalan dolan kendinizi geliştirin
Valla denesek fena olmaz zaten su an privacy var kullandığım
kendi kokusu güzel. ten uyumunuz varsa teninin kokusu en iyi parfümden güzel gelir. parfüm sıktığında fazla hoşunuza gitmez. ama illa sıkacaksa hafif şık bir koku güzel olurdu.
İnsanın kendi kokusu gibi yoktur bence
Maalesef hâlâ kendime özel bi kokum yok :(
O kokmalı hayat kokmalı daha ne olsun
Egzotik olsun hafif heyecan versin.. 💘
Yağmür yağdıktan sonraki toprak kokusu gibi olmalı
Gül kokusu olmalı aşkın rengi gül rengi
Çikolata gibi olmalı 😉😍
Denemek lazim evet amaparfumu severim
Ferah bir koku yoğun ve ağır olmamalı
Şekerli kokular hoşuma gidiyor.
Privacy Gold Men EDT Parfüm + Deodorant
hafif ve tatlı bir koku
#AşkİçinPrivacy
Aşk mı o da ne😂😂 limon çiçeği kokusunu seviyorum o olsun hadi
Partnerimi cezbedecek ve nazlandıracak bir koku en iyisi.
Ona has olan o kokunun yapilmasini istiyorum
ağır ve çekici bir koku olsun
gül kokusu olabilir parfüm değil
Kadın kokmalı onu hissettirme li istemeli 😉
Tahrik edici kışkırtıcı 😏
Ay resim ile yazi uyumna bayildim
Kokunun en pahalisi olmali.
Koku nasıl iyi mi yahu ☺️☺️☺️
Teninin kokusu yetiyor yaa
Sevgilim olsaydı alırdım ama işte...
Bence keskin olmayan hafif bir koku olabilir.
Ben lavanta aşığıyım. ...
Lakin bundan geçtim hacı abi
Ter kokmasin yeter
Hacışakir e bile raziyim🤣
Yok böyle bir kökü xdxdddd
hafif kokular en iyisi bence
Yok öyle bi koku benceee...
hanimefendilerde var
Çekici olmalı böyle bir kokladınmı bidaha o kokuyu almak için can atılmalı
Bence güzel kokmali çok ağır olmamalı nazik ve güzel bir koku olmalı
Güzel olmalı ağır kokmamalı fresh tatlı olmalı bence yani öyle
sevgililer gününde en güzel aşk mutfaktan odama yayılan mis gibi yemek kokusu olurdu :):)
Bence parfüm dediğin güzel kokmalı ve kişiyi hatırlatmalı
Sevgilim yok. ama erkeklerde koku çok önemli karşınızdakini değerli hissettirir
Ben deri kokusuna biriyorum içinde odunsu koku olan her parfüme varım
sis bulutu misali kaybolmalı aşkın tanımı da bu zaten
Koku evet ben esimi 2014 kaybetim evidens parfumu var hala icime cekdimde sanki ona sariliyorum
Barut kokusu ksndbddb şaka amaçli
Yok öyle bir koku aefrjfjfirkk
Çiçeksi kokular bana aşkı hissettirecek
Kışkırtıcı olmali koku et
Onun gibi koksun ya da o gelsin bana yeter
Çok farklı olmalı ve kaliteli olmalı
Sevgilisi olanlar için güzel hazırlamış
Kokladığımda gözlerimin önüne onu getirmeli
Etkiyeci bir şey olmalı ve ağır kokulu olmamalı
Tutkulu, çekici, baştan çıkarıcı..
Sevdiğimin kokusu olsa yeter be
Arkadaşımdan duyup denemek istediğim bir marka
çok hoş ve romantik olmalı
Onun seveceği bi koku olmalı
O zaman Privacy diyoruz 😄
Eğer sevgilin varsa sevgililer gününden Privacy den güzel hediye olamaz. Gördüğü an boynuna atlar 😀
Yok yok atlamasın
Niye ama 😂
Sarılsın yeter jahdjfbsjahsjdhd