Aşk bile bile tutsaklıktır. Bu cümle benim için çok anlamlı. Bizi anlatıyor. Sevdiğim adamın kokusunu hiç bilemeyeceğim düşüncesi beni derinden etkiliyor. Ona hediye edeceğim Parfüm Privacy sayesinde onun nasıl kokduğunu hissedebileceğim. O da benim kokumu. İkimizde aynı kokuları kullanarak mesafeleri ortadan kaldıracağız.
Aşk deyince aklıma hep yakınlık gelir. Sadece ben hissediyim kokusunu, herkes bilmesin. Hafif kokular tercihimdir her zaman. Sadece yakınlık olduğunda hissedilen kokular...
#AşkİçinPrivacy Aşk bile bile ateşe atlamaktir. Canınin yanacağini bilirsin ama sevmeyi seversin. Sol yaninda durur hep o yere göğe sığdıramazsın onu canının bir parçası gibi. Kokusu o olmasa bile burnuna gelmeli o kokuyla uyunmalı sonra. Kokusunu anlatamam ki başka bir şey dünyada eşi benzeri olmayan bir koku onun kokusu aşk kokmalı buram buram. 🥰❤❤❤❤
Düğünlerde erik dalı neyse, nişan bohçalarında da Privacy odur. Bir parfüm hemen hemen her eve girebildiyse, kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok. :)
Yani vazgeçilmezimiz 😀 Kalitesine diyecek kelime bulamıyorum. Fiyatı diğer parfümlere oranla daha uygun olmasına rağmen sanki sıktığın zaman çok pahalı bir parfüm kullanmış hissi veriyorum. 😀
arkadaşlar o kadar güzel anlatmış ki bana laf söz kalmadı daha önce hiç denemediğim bir ürün bu kadar çok kullanılmasından yorumdan da anlaşılacağı üzere güzel bir etki bırakmış insanlarda
Eger seviyorsam nasil koktugu pek onemli degil benim icin ama gercekten kotu kokuyorsa caktirmadan sevgilime hediye almis gibi ayni parfumun kadin ve erkek versiyonlarindan alir erkege uygun olanini ona veririm ☺️
Hem doğrudan mutluluk hormonlarını harekete geçirebilen hem daha yakından koklama isteği uyandıran, kokladıkça da adrenalini harekete geçirebilen bir koku
Ahh yılın en romantik zamanları geldi de çattı Ben her zaman ''Aşk için ölmeli, aşk için yanmalı.'' diyen duygularını doruklarında yaşayan tutkulu bir kadınım. Aşk bu hayattaki en büyük duygu karşısında aslan kediye kedi de sevdiğine zarar gelmesin diye çok aslana dönüştü. Aşık olunca içimden bambaşka bir kadın çıkıyor normalde o soğuk, duygusuz kadın bir anda tutkulu ve ihtiraslı bir kadına dönüşüyor. m
🖤İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Üst notalarda yasemin kalp notada kesinlikle vanilya ve dip notada amber olmalı. İlk sıktığımda yasemin kokusu burnumda yumşak bir tat bırakırken vanilya ise içeriğindeki doğal afrodizyak sayesinde hem benim hem de birlikte olduğum kişinin aklını başından almalı.. günün sonunda ise cildimde o gizli dumanlı kokuyu hissetmek harika olabilirdi
Benim tercihim Privacy Man Addiction oldu hep. Beni yansıtıyor. Kız arkadaşımın da çok hoşuna gidiyor. Böyle bir kokuya sahip olmamı sağladığı için #Privacy 'e teşekkür ederim. #AşkiçinPrivacy şart...
Bir kadını çekici kılan kendi kokusudur. Bebek gibi yasemin gibi. .. Birerkeği çekici kılan teninin has kokusudur. Mevsimlerden bahar; narenciye gibi, çiçek gibi. ..✌
Bu günde biraz fazla tutku ve biraz fazla önem var normalde çok değerli bir gün değil yani seviyorsan hergunn değerli o yüzden bugün için daha tutkulu ve daha zarif kokular tercih edilmeli kokladikca güzelleşen kokladikca insanı boğmayan kokular tercih edilmeli
Koku göz ile görünmesede etkisi çok büyük insana enerji veriyor mutluluk bile verebiliyor kendi parfüm kokunuzu bulmalısınız ve bu konuda prıvacy size çok yardımı dokunur
Aşkın en güzel hali en doğal hali 😍 Aşkta her zaman doğallık kazanacak 🤩 Ve aşkı hissettirecek koku Privacy Women EDT gibi doğal bir koku 🌸 #AşkİçinPrivacy
Diğer taraftan erkeklerin kullandığı Üst notasındaki bergamot ve alt notasındaki amber ile benzersiz bir deneyim yaşatan Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant
Kolonya iyidir. Bu zamanda en çok ihtiyaç duyulan seylerden bi tanesi😂 Islak mendil de olabilir... Ya da dezenfektan.. ama tavsiye etmiyorum, siz en iyisi evde oturun sevgililer günü ne yahu... Boş iş bugün biriyle olan yarın baskasiyla zaten bu devir böyle. Gerçek aşkı bulan haber etsin...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
392Cevap
Aşk bile bile tutsaklıktır.
Bu cümle benim için çok anlamlı.
Bizi anlatıyor. Sevdiğim adamın kokusunu hiç bilemeyeceğim düşüncesi beni derinden etkiliyor. Ona hediye edeceğim Parfüm Privacy sayesinde onun nasıl kokduğunu hissedebileceğim. O da benim kokumu. İkimizde aynı kokuları kullanarak mesafeleri ortadan kaldıracağız.
Kopyacı 😂
Özel olmalı bence sade ama koku odaya girince hissedilmi parfümü koklayan kişi ortama benim girdiğimi anlamalı kokumdan cezb olmalı
Aşk deyince aklıma hep yakınlık gelir. Sadece ben hissediyim kokusunu, herkes bilmesin. Hafif kokular tercihimdir her zaman. Sadece yakınlık olduğunda hissedilen kokular...
#AşkİçinPrivacy
Aşk bile bile ateşe atlamaktir. Canınin yanacağini bilirsin ama sevmeyi seversin. Sol yaninda durur hep o yere göğe sığdıramazsın onu canının bir parçası gibi. Kokusu o olmasa bile burnuna gelmeli o kokuyla uyunmalı sonra. Kokusunu anlatamam ki başka bir şey dünyada eşi benzeri olmayan bir koku onun kokusu aşk kokmalı buram buram. 🥰❤❤❤❤
Düğünlerde erik dalı neyse, nişan bohçalarında da Privacy odur.
Bir parfüm hemen hemen her eve girebildiyse, kalitesinden bahsetmeye gerek bile yok. :)
Yani vazgeçilmezimiz 😀
Kalitesine diyecek kelime bulamıyorum. Fiyatı diğer parfümlere oranla daha uygun olmasına rağmen sanki sıktığın zaman çok pahalı bir parfüm kullanmış hissi veriyorum. 😀
arkadaşlar o kadar güzel anlatmış ki bana laf söz kalmadı daha önce hiç denemediğim bir ürün bu kadar çok kullanılmasından yorumdan da anlaşılacağı üzere güzel bir etki bırakmış insanlarda
Eger seviyorsam nasil koktugu pek onemli degil benim icin ama gercekten kotu kokuyorsa caktirmadan sevgilime hediye almis gibi ayni parfumun kadin ve erkek versiyonlarindan alir erkege uygun olanini ona veririm ☺️
Bu çiçeğin ismi mum çiçeği. Çok güzel kokar. Bunun yağından elde edilen bir parfüm bulmuştum bir keresinde bir daha bulamadım. Olacaksa bu olmalı..
turunçgil ve pudra kokusu harika olurdu..özellikle greyfurt mükemmel...
Çekici bir koku olmalı yan yana olduğunuzda sadece sizden değil kokunuzdan da etkilenmeli
Enerjik ve öz güvenli bir aşk yaşamaya kararlılar için: Çiçeksi ve oryantal kokusuyla Privacy Gold Woman EDT Parfüm + Deodorant
Ferah olsun
Deniz kokusu içersin
Ve hıyar özü
Kadınlar hıyar kokusunu afrodizyak bulurmuş
Katılıyorum
Nerede bir hıyar, onu buluruz...
Herkes çok güzel döktürmüş masallah bana da okumak düştü
Meger herkes ask insaniymis demi🤔
Öyle görünüyor
Özel bi kokusu mu olmalı ne garip bir şey, hacı kokusu güzel olabilir
Sevgilimin kokusunu çağrıştaracak aynı zamanda afrodizyak etkisi veren bir koku olmalı
Buradaki yorumlarda pek güzelmiş. Ben sade hafif ciçek tarzı kokulardan hoşlanıyorum. Saf ve doğal. Aşk da öyle değil midir zaten?
Hem doğrudan mutluluk hormonlarını harekete geçirebilen hem daha yakından koklama isteği uyandıran, kokladıkça da adrenalini harekete geçirebilen bir koku
Çok farklı olmalı, resmen beni uyarmalı, tahrik etmeli... Olumlu yönde tabiyi, enerji verip kışkırtmalı aşka teşvik etmeli... 😎
#AşkİçinPrivacy diyorum, hiç aklımdan çıkmıyor ki... 💝🔥🥰😎
Privacy gold men olabilir... kimi zaman daha soft kokular hoșuma gidiyor...
Ahh yılın en romantik zamanları geldi de çattı
Ben her zaman ''Aşk için ölmeli, aşk için yanmalı.'' diyen duygularını doruklarında yaşayan tutkulu bir kadınım. Aşk bu hayattaki en büyük duygu karşısında aslan kediye kedi de sevdiğine zarar gelmesin diye çok aslana dönüştü. Aşık olunca içimden bambaşka bir kadın çıkıyor normalde o soğuk, duygusuz kadın bir anda tutkulu ve ihtiraslı bir kadına dönüşüyor. m
ahahah benim yorum :-D
🖤İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
odunsu kokuları daha çok seviyorum
İçindeki modern ve dinamik erkeği aşk hayatında da göstermek isteyenler için: Odunsu özlerden gelen güçlü etkiye sahip Privacy Man Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Karşı tarafı ve beni mest edebilmeli bir koku olmalı
Saflık kokmalı temizlik, incelik tam anlamıyla çıkarsızlık karşılıklı sevgi kokmalı ✌️
Onun kokusu bana her türlü aşkı hissettirir zaten ama bilin bakalım ne eksik
Privacy kokusunu acayip seviyorum beni alıp götürüyor resmen
Oyle bir koku uretilmedi sadece tek onun ten kokusu
Aşk ve ihtiras hissettirecek bir koku olmalı ❤️ yalng, mandalina ve çiçeksi bu tarife uyuyor gibi 😉
Üst notalarda yasemin kalp notada kesinlikle vanilya ve dip notada amber olmalı.
İlk sıktığımda yasemin kokusu burnumda yumşak bir tat bırakırken vanilya ise içeriğindeki doğal afrodizyak sayesinde hem benim hem de birlikte olduğum kişinin aklını başından almalı.. günün sonunda ise cildimde o gizli dumanlı kokuyu hissetmek harika olabilirdi
Benim tercihim Privacy Man Addiction oldu hep. Beni yansıtıyor. Kız arkadaşımın da çok hoşuna gidiyor. Böyle bir kokuya sahip olmamı sağladığı için #Privacy 'e teşekkür ederim. #AşkiçinPrivacy şart...
Bir kadını çekici kılan kendi kokusudur. Bebek gibi yasemin gibi. ..
Birerkeği çekici kılan teninin has kokusudur. Mevsimlerden bahar; narenciye gibi, çiçek gibi. ..✌
Sevdiğim kişinin kokusunu içime çeksem dünyalar benim olur ztn
İnsanların başını fazla döndürmeyecek hafif bir koku iyi olabilir.
Bana aşkı hissettiren tek şey onun kokusu geri kalanı boş. 😌
Sevgili boş iş agalar, bana çiğ benzin kokusu lazım.
😂
kaliteli parfüm başkadır biraz pahalıdır belki ama kokusu kalıcıdır ve etkileyicidir yaani 😁😂
Ben kendi parfümümden de eşimin parfümünden de memnunum
Çok ağır veya çok hafif kokuları tercih etmiyorum. Arası en iyisidir.
Privacy gibi olmali. Tam istedigim kokulari barindiran serilerden.
Çiçeksi kokulara bayılıyorum ama parfümünün maalesef ki üretimi durdu kendime parfüm arıyordum iyi oldu bu yazı
Bence koku insanı karşı cinse bağlayan şeylerden biri. Ben erkekte odunsu kokular severim. Çok sert olmamalı, yumuşak olmalı ama odunsu olmalı <3
Zaten odun muamelesi goruyoruz birde idunsu kokarsak, bir sonraki levelde ver ateşi yanalim artik
Bu günde biraz fazla tutku ve biraz fazla önem var normalde çok değerli bir gün değil yani seviyorsan hergunn değerli o yüzden bugün için daha tutkulu ve daha zarif kokular tercih edilmeli kokladikca güzelleşen kokladikca insanı boğmayan kokular tercih edilmeli
Koku göz ile görünmesede etkisi çok büyük insana enerji veriyor mutluluk bile verebiliyor kendi parfüm kokunuzu bulmalısınız ve bu konuda prıvacy size çok yardımı dokunur
her insan gibi kokular da farklıdır... benim kokum nergis çiçeği..
Aşkın en güzel hali en doğal hali 😍 Aşkta her zaman doğallık kazanacak 🤩 Ve aşkı hissettirecek koku Privacy Women EDT gibi doğal bir koku 🌸 #AşkİçinPrivacy
Çok çekici kokular var bunu bilmiyorum sevgilimde yok hem
En güzeli
dertsiz basim katiksiz aşım
Çiçeksi oryantal kokusuyla baş döndürücü
Diğer taraftan erkeklerin kullandığı Üst notasındaki bergamot ve alt notasındaki amber ile benzersiz bir deneyim yaşatan
Privacy Gold Men EDT Parfüm Deodorant
Her zaman ve her yerde aşk @PRIVACY ile zirveyi bulur.
Denemek lazım: Privacy Woman Addiction EDT Parfüm & Deodorant
Herkes neden Privacy demiş, başka parfüm yok mu, o kadar güzel mi gerçekten bu parfüm.
Sevgiler günü saçmalık inanmıyorum o yüzden de gerek yok zaten sevgilim de yok
Bana ihtiraslarımı yaşatacak kokuyu verin, geri durun. :)
aşk kokusu gibi doğal olmalı. insanları rahatsız etmemeli. koku hissettikçe hissetmek istememiz gerekli
Ah privacy güzelsin hoşsun ama sevgilim yok kendime alayım bari bende
Kesinlikle bana o sıcaklığı vermeli aşk gibi taze çiçek kokmalı.
Tutku sevgi saygı bunların hepsini hissettirmesi lazım.
#privacy
Privacy Woman Addiction EDT Parfüm Olmalı sevgilimde ki onu bütün akşam koklayasım gelsin
Kolonya iyidir. Bu zamanda en çok ihtiyaç duyulan seylerden bi tanesi😂
Islak mendil de olabilir...
Ya da dezenfektan.. ama tavsiye etmiyorum, siz en iyisi evde oturun sevgililer günü ne yahu...
Boş iş bugün biriyle olan yarın baskasiyla zaten bu devir böyle.
Gerçek aşkı bulan haber etsin...
Hafif odunsu çukulatalı ve afrodizyak etkili kokular tercihim
Askin kokuyla elbette iliskisi var ancak benim iliskim yok !
aşk dolu olmalı, her an yakın temasa geçip boynundan o kokuyu aldırabilmeli