Aşk yanında değilken hayaliyle özlemini gidermek ve o buluşma anında kalbinin atışları göğüs kafesini parçalıyacakmış gibi. Sarıldığında o iki bedenin ısınarak alev topuna dönmesi. ❤️❤️
Aşık olan herhangi bir kimse kendi içindeki kayıp parçaları aramaya koyulmuştur aslında. Bu yüzden aşık olan kişi, aşık olduğu kişiyi düşündüğünde bir hüzne kapılır. Çok uzun zamandır görmediğiniz anılar dolusu bir odaya adım atmak gibidir bu... #AşkİçinPrivacy
- Aşk, ona dokunmadan da onun tenini hissedebilmekti... - Aşk, onunla bir kaldırım taşında oturup, yan yana olduğumuz için mutlu olmaktı... - Aşk, o araba kullanırken yola değil de onu izleyerek keyif almaktı... - Aşk, o neredeyse aşk da oradaydı... (söz, müzik, aranje Jcometopapa)
Aşk, bu dünyada en pahalı şeydir. Çok seversin yaranamazsın, çok özlersin kavuşamazsın. Çok sevilmek istersin izin vermezsin. Hepside aşk’ın kötü cilveleri.
Aşk bazen tutsaklık bazen özgürlüktürAşk bazen sevmek bazen gitmektirAşk 4 mevsimi tek kişide yaşamaktır Aşk acıdır kederdirAşk öyle bir şeydirki seni üzenide seversin seni öldürenide...
Aşk benim için en beklenmedik zamanda karşıma çıkan bir seçimdir. Hayat ne kadar zor olursa olsun o tutkudan, heyecandan asla vazgeçmem. İmkansız gibi görünse bile...
Aşk şiddetli bir muhabbettir. Aşkı mecazi , Aşkı hakikiye inkılap eder. İşte insanda binlerce hissiyat var. Her birisinin aşk gibi iki mertebesi var. Biri mecazi biri hakiki..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Senin parfüm a101 de satılıyor
aşk gerçekten bile bile tutsaklıktır
Aşk yanında değilken hayaliyle özlemini gidermek ve o buluşma anında kalbinin atışları göğüs kafesini parçalıyacakmış gibi. Sarıldığında o iki bedenin ısınarak alev topuna dönmesi. ❤️❤️
Aşk kendinden vaz gecmek... Uzak olanı yakın etmek...
Teşekkürler güzel önerileriniz için.
Aşık olan herhangi bir kimse kendi içindeki kayıp parçaları aramaya koyulmuştur aslında. Bu yüzden aşık olan kişi, aşık olduğu kişiyi düşündüğünde bir hüzne kapılır. Çok uzun zamandır görmediğiniz anılar dolusu bir odaya adım atmak gibidir bu...
#AşkİçinPrivacy
İki iken bir olmak cümlesi tam oturmuş.
yani tek vücut tek beden
- Aşk, ona dokunmadan da onun tenini hissedebilmekti...
- Aşk, onunla bir kaldırım taşında oturup, yan yana olduğumuz için mutlu olmaktı...
- Aşk, o araba kullanırken yola değil de onu izleyerek keyif almaktı...
- Aşk, o neredeyse aşk da oradaydı...
(söz, müzik, aranje Jcometopapa)
#AşkİçinPRIVACY
Ağır olmayan kokular güzel
Aşk bir sudur iç iç kudur.
#AşkİçinPRIVACY
Aşkkk sonunda biteceğini bile bile herşeyi feda etmeyi göze alabildiğin duygudur... 😁
Aşk aldatıcı bir kelimedir arzu bitince aşk duygusu biter ama sevgi öyle değil
Aşk karşı cinse duyulan biraz elektriklenme ve hormon salgisidir, sevgiye dönüşürse kalıcı , dönüşmesse geçici olur.
aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir en sevdiğim tatlı kazan dibidir :)
Aşk bir pohtur yemeğen yoktur sjsjdjej
Aşk, bu dünyada en pahalı şeydir. Çok seversin yaranamazsın, çok özlersin kavuşamazsın. Çok sevilmek istersin izin vermezsin. Hepside aşk’ın kötü cilveleri.
Aşk ;
Gözle Başlar...
Kokuyla Etkilenir...
Dudakla Beslenir...
9 ay sonra "- Babaaa" diye seslenir 😊
#AşkİçinPRIVACY
Aşk asla vazgeçemediğim bir tutku bir sevgi ilk parfüm daha iyi.
Aşk yağmurun iki damlası gibidir yere inerken birbirine değmezler.
Aşık olmak birlikte bir evi ve hayatı paylaşmak demektir. Yani iki ruhun tek bir ruhmuş gibi iki bedende can bulmasıdır...
#AşkİçinPRIVACY
AŞK, gökkuşağının büyüsüne kapılıp ulaşamamaktır.
Ask bir sudur ic ic kudur diicem 🤣🤣 Ask kapanmayan bicak yarasi benim icin
unutamadığın birisi var sanırım
Aşk hayata tutunmak tarifsiz
Ruhumun yarısını bekliyorum hala
Hiç biri değil. Galiba daha da basit bir şey. Heves kırıcı...
harika deneyin kesinlikle
Aşk bazen tutsaklık bazen özgürlüktürAşk bazen sevmek bazen gitmektirAşk 4 mevsimi tek kişide yaşamaktır Aşk acıdır kederdirAşk öyle bir şeydirki seni üzenide seversin seni öldürenide...
bence c olan süperdir benim düşüncem
Aşk benim için en beklenmedik zamanda karşıma çıkan bir seçimdir. Hayat ne kadar zor olursa olsun o tutkudan, heyecandan asla vazgeçmem.
İmkansız gibi görünse bile...
#AşkİçinPRIVACY
Kaç para aldınız reklamlardan doğru söyleyin 🤣
@HerGaytalog bunu her görüşün altına kopyala yapıştır yapsana :)
Harika fikir ama sizin gibi para almıyorum, uğraşamam :(
@HerGaytalog keşke para alsam işten kovuldum harika olurdu valla
@HerGaytalog :D
Aşkın kokusu parfümle başlar.
İnsanlığın bir vazgeçilmezi derdim
Aşk acı çekmektir geri boş
Sizler harikasınız, acaba sebep ne:)
Hepsi de -üzgünüm ama- o kadar kıro yaklaşımlar ki, parfüm de sevmem zaten hmmfs
Privacy zaten o kesimin markası. Bazi kızlarda iyi 👅mışlar siteninnbedava işçileri
'Aşk İki iken bir olmaktır' Privacy bayan parfümü yıllardır vazgeçilmezim
Hayal ettiğin kavuştuğunda bu mu aşk dediğin şey 😃
Aşk bir boktur yemeyen yoktur :)
Aşk gazı kaçmış Pepsi, köpürt beni Privacy...
aşk yoktur. kandırmacadir. milleti uyutmak için uydurulmus birşey
Tanımlanamayan tutuklu arzu yanarsın ama istersin böyle bir şey
Aşk muz kabuğuna benzer üzerine basanın ayağını üzerine basmayanın hayatını kaydırır
Aşk bir sudur iç iç kudur
Bu sözü beğenmeyen bayan yoktur
A. R AVŞAR✅
Aşk Kapadokya'da balonda gün batımını izlemek gibidir...
Öyle dusunuyorum bana uyan
Aşk şiddetli bir muhabbettir. Aşkı mecazi , Aşkı hakikiye inkılap eder.
İşte insanda binlerce hissiyat var. Her birisinin aşk gibi iki mertebesi var. Biri mecazi biri hakiki..
Aşk heyecandır ve en güçlü duygudur 🌺
Ninja kaplumbağası seni :)
Gerçek aşk bir servettir zor kazanılır değerini bilmezsen çabuk kaybedilir.
Yaş olmuş Cart-curt. Aşk mı kaldı
Aşk, şiddetli muhabbettir (sevgidir)
- Risale-i Nur’dan..
#Vesselam
Oyle oldu... olmaliydi ya da olabilir
Ask yoksunluk caresizlik anlatamadiklarini anlatamamak tarif edemediklerini tarif edememek kelimelerin yetersiz duygularin degersiz yani aslinda dengesiz bir ruhsal bozukluk
Aşk bile bile tutsakliktir.. İnsanı yakar yakar kule donusturrurde vazgeçemezsin..
Aşk, hep kaybetmekten korkarak onun büyüsünden kacamadığını anlamak ve her şeye rağmen ona teslim olmaktır.
Aşk, iki kap ve iki bedenin tek kalp tek bedende erimesidir.
çaresizliğin diğer adıdır aşk
Aşk gereksiz sandığın ama tutulunca nefessiz kaldığın değişik bir duygu 💗☺️
Aşk iki iken bir olmak...
ne güzel söz bu böyle
Aşk bir muz kabuğu gibidir, bastınmı ayağın değil, hayatın kayar.
Aşk; kahvenin cezveden taşması fakat dökülmemesidir
Aşk bir sudur iç ic kudur😛