Aşk; bağımlılık değil bağlılıktır. Aşk; uyumdur, özgürlüktür. Aşk; bazen dost, bazen tutku dolu olmaktır! Aşk; birini eksiltmek değil, onu desteklemek büyütmek demektir.
Aşk geçici bir deliliktir, volkan gibi patlar ve soğur. Soğuduğu zaman, bir karar vermek zorundasınız. Ayrılığı akıl almaz bulacak şekilde kökenlerinizin ona bağlı olup olmadığına karar vermek zorundasınız. Çünkü aşk budur. Aşk soluksuzluk değildir, aşk bir heyecan değildir, aşk sonsuz tutkular adına verilen yeminlerin resmi ilanı değildir, aşk günün her anı duyulan çiftleşme arzusu değildir, aşk gecenin bir vakti onun bedeninizin her yerinden öptüğünü hayal etmek değildir. Hayır, kızarmayın hemen, gerçekleri söylüyorum sadece. Bunlar her aşığın yapabileceği aptal şeylerdir. Aşk, aşık olduğumuzda yapabildiklerimizin sınırına ulaştıktan sonra geriye kalandır ve bu hem bir sanat hem de talihli bir kazadır. Louis de Bernières in en sevdiğim aşk yazısı 💕#aşkiçinPRIVACY
Aşk için ilk aklıma gelen cümle yine sizin yıllar önceki marka sloganınız olan cümle: " Aşk bile bile tutsaklıktır..." Güzel ve anlamlı bir söz. Hem kalbeden tutsak oluyorsunuz, hem zihnen hem de bedenen.
Aşk acı yiyip mutlu olmaya benzer. Bilirsin ki acı yemek yakar ama aynı zamanda seni mutlu eder. Aşk sabitledir. Bir yandan seni yakar kül eder öbür yandan seni mutlu da eder.
"Ezel duy sesimi! Bir kere ihanete uğradın mı anılar sana bataklık olur yeğen, hatırladıkça çekerler seni içeri, hatırladıkça affetmek istersin yeğen; çünkü affetmek unutmak demek, öncesini hatırladıkça sonrasını unutmak istersin, çırpınma boşuna yeğen, o hançer bir kere saplanınca sırtına çıkarmaya kalktıkça iyice kalbine gömersin." Ramiz Karaeski.
Evet aşk bile bile tutsaklıktır, belki de imkansızlık, kişiye teslimimiyetimizdir, duyguları en yoğun ve en güzel şekilde yaşamaktır aşk, imkansızı sevmektir bazen uç ta yaşamaktır, kısacası tarifsizdir aşk.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Kimse kimsenin herşeyi olamazmış birde aşkın böyle bir huyu var
Askkkkkkkk bir bok tur unutamayip, kudurrr
Aşk beyin tutulmasi ile gelen tutkunun kölesi olmaktır. İnsan mantıklı her şeyden uzaklaşır.. Aptallığı uzun sürerse acısı daha çok olur.
Aşk üç harflidir, çarpabilir.
#AşkİçinPRIVACY
Aşk gözündeki parıltıdır ❤️
mutlulukla mutsuzluk arasından geçen, uzun, çakıl taşlarıyla dolu bir yol.
Aşk, dünyanın neresinde olduğunu hiç bilmediğin diğer yarını bulup tamamlanmaktır.
Sevgi ile başlayıp nefretle biten en güçlü duygu ve hissiyat 🤙🏼
Aşk iki gönlün bir, bir kişinin artık iki kişi olmasıdır.
aşk vanilya kokan kadın demek..
Aşk; bağımlılık değil bağlılıktır.
Aşk; uyumdur, özgürlüktür.
Aşk; bazen dost, bazen tutku dolu olmaktır!
Aşk; birini eksiltmek değil, onu desteklemek büyütmek demektir.
Ve aslında Aşk; tanımsız bir duygu dilidir. ☺️
#AşkİçinPRIVACY
Güzeldir herhalde. Hiç olmadım ki.
Ben doğalım. Ki kendi kokum baya güzelmiş ve yoğunmuş diyolar ondan bunlara ihtiyacım yok 😅
Aşk sevdiğinin kokusunu üstünde gezdireceğin bir parfüm gibidir kimsenin sahip olamayacağı
Aşk kendini unutmaktır tutsaklıktır tutkunun en deli halidir...
Aşk; bir gülü sımsıkı tutup, avuçlarında ki kanın hesabını gülden soramamaktır!!!
Aşk bir sudur iç iç kudur
Ah aşk kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biridir kime göre sevgi kime göre acı kime göre tutku asıl cevap kendimiz dedir bence aşk...
Lavanta kokusu misss doğal kokular kullanın
Aşk geçici bir deliliktir, volkan gibi patlar ve soğur. Soğuduğu zaman, bir karar vermek zorundasınız. Ayrılığı akıl almaz bulacak şekilde kökenlerinizin ona bağlı olup olmadığına karar vermek zorundasınız. Çünkü aşk budur. Aşk soluksuzluk değildir, aşk bir heyecan değildir, aşk sonsuz tutkular adına verilen yeminlerin resmi ilanı değildir, aşk günün her anı duyulan çiftleşme arzusu değildir, aşk gecenin bir vakti onun bedeninizin her yerinden öptüğünü hayal etmek değildir. Hayır, kızarmayın hemen, gerçekleri söylüyorum sadece. Bunlar her aşığın yapabileceği aptal şeylerdir. Aşk, aşık olduğumuzda yapabildiklerimizin sınırına ulaştıktan sonra geriye kalandır ve bu hem bir sanat hem de talihli bir kazadır.
Louis de Bernières in en sevdiğim aşk yazısı 💕#aşkiçinPRIVACY
Aşkı tanımlayamam ben daha çözemedim ama şunu soyleyebilirim ki insan yaşadığını hissediyor.
Reklamdaki adam çok seksi sırf onun için bu parfümü alırım.
aşk bir tutkudur vaseçilmesi zor olan
Aşk bir cümleye veya bir kelimeye sığar mı ki? #AşkİçinPRIVACY
Aşk için ilk aklıma gelen cümle yine sizin yıllar önceki marka sloganınız olan cümle:
" Aşk bile bile tutsaklıktır..."
Güzel ve anlamlı bir söz. Hem kalbeden tutsak oluyorsunuz, hem zihnen hem de bedenen.
Aşk yaşamadım bilmiyorum nasıl bir duygu😐
Aşk cok güzel bişey. Bunu yakalamakta şans işi. Cok güzel bir cümle aslında aşk iki iken bir olmak demektir. Acıyıda sevgiyle bir terde toplamak
Aşk acı yiyip mutlu olmaya benzer. Bilirsin ki acı yemek yakar ama aynı zamanda seni mutlu eder.
Aşk sabitledir. Bir yandan seni yakar kül eder öbür yandan seni mutlu da eder.
"Aşk da böyledir, "olacaktı.
"Ezel duy sesimi! Bir kere ihanete uğradın mı anılar sana bataklık olur yeğen, hatırladıkça çekerler seni içeri, hatırladıkça affetmek istersin yeğen; çünkü affetmek unutmak demek, öncesini hatırladıkça sonrasını unutmak istersin, çırpınma boşuna yeğen, o hançer bir kere saplanınca sırtına çıkarmaya kalktıkça iyice kalbine gömersin."
Ramiz Karaeski.
Merhaba,
Aşk benim için sevgi fazlalığından ibarettir!
Privacy Men Addiction 😍
Fiyatı uygun, kokusu güzel, her türlü kalıcı! Aşk için @PRIVACY 😍 ille de @PRIVACY
Son 9 gün belki sevgilim olur! 😅
Aşk bir yanmaktir aşk ile kör olmak lal olmak knedini bulmaktır ask ne güzeldir ama aşkı Rahmana hissedince kapler yalnızca Allah'a aittir
Biyokimyasal açıdan, çok miktarda çikolata yemekten farksız.
Aşk çok iyi hissetiren paha biçilmez yasal bir afyondur
Aşk bir kelimedir 3 harften oluşur tek hecelidir teşşekkürler
Evet aşk bile bile tutsaklıktır, belki de imkansızlık, kişiye teslimimiyetimizdir, duyguları en yoğun ve en güzel şekilde yaşamaktır aşk, imkansızı sevmektir bazen uç ta yaşamaktır, kısacası tarifsizdir aşk.
En güzeli bence olmuş şıkla Şahane
"Hurda satın almak bahanemdir. Şehri sokak sokak seni bulmak için geziyorum"
Kutlamıyorum sam sapan günleri
Aşk, şu soğuk kış gecesinde yüreği ısıtan tek şeydir.
PRIVACY kullandığım kokudur çok severim
kare şişede güzel duruyor hani
Harika paylaşım tebriklerr
Dünyanın en gereksiz ve yalan duygusu. daha fazla kelime israfına gerek duymuyorum.
Aşk bile bile tutsaklık gerçekten de. Ruhunu ona esir ediyorsun isteye isteye.. Delilik.
“Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!” Senin için kokunla bu oyundaki en iddialı hamleni yapmanı sağlayacak bir önerimiz var: Privacy Men Classic
Aşk tenin çekiciliğinin zihin ile uyumunu simgeler ve addiction tamda bu his 😏
Anlatılmaz yaşanır birden herşeyin daha renkli daha canlı gelmesi gibi sanki
Aşk, bütün imkansızlıklar arasından imkan yaratip, onun uğruna kendinden dâhi vazgeçebilmektir.
İçimde ikinci bir insan gibidir seni sevmek saadeti. Nazım Hikmet
Kullanıyorum kesinlikle öneriyorum cok güzel kokusu var muhteşem 🌸🌸🌸
"Aşk dokun duğun yere, kokun la iz bırakmaktır!"
#AşkİçinPRIVACY
Sen gittin gideli, Güneş'im hiç doğmadı yâr.
Tanımsız Aşk güzel paylaşım olmuş
teşekkür ederiz güzel öneriler için
Aşk anlatılmaz yaşanır aşk onu gormeden de sevebilmektir ne olursa olsun sevmektir
Kokuma asik olacaksa hic olmasin arkadas
Harika, kesinlikle alacağım
'Parfüm, aşk için atmosfer yaratır'
#AşkiçinPRIVACY 😍
Koşarken biyere toslamak gibi bişey
Ask bile bile tutsakliktir
Aşk tutkudur. Elektriktir.