"Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!" Parfümler de tam olarak burada devreye giriyor. Temiz bir vücuda sıkılmış odunsu ya da sekersi kokular. Harmanlanıp götür. Beni gittiğin yere dedirtiyor. Âdeta😊 yıllardır. Kuaförlük sektöründe olduğum için kokunun kisiler. Üzerinde ki etkisini hayli oldukça iyi bilirim tam olarak #privacy burada devreye giriyor. Sektör de çok eski olan bu parfüm markası işinin hakkını veriyor. Yeminle yeminle diyorum çünkü gerçekten öyle ben aşkı #AşkİçinPRIVACY ile harmanlıyorum. Primacy Men Classic ❤✂️
‘‘İlim kesbiyle pâye-i rifat, arzu-yı muhâl imiş Aşk imiş her ne var âlemde, ilim bir kıyl-u kâl imiş’’ diyor Fuzûlî. Bu adam yüzyıllar öncesinde aşkı tanımlamış bize yeni bir söz söylemek düşer mi? ♥
‘‘Ya Rab belâ-yı aşk ile kıl âşina beni Bir dem belâ-yı aşktan etme cudâ beni’’
‘‘Bende Mecnûn’dan füzûn âşıklık istidâdı var Âşık-ı sâdık menem, Mecnûn’un ancak adı var’’
‘‘Aşk derdinden hoşem, el çek ilâcımdan tabip, Kılma bana dermân ki, helâkım zehri dermânındadır’’
‘‘ Ne yanar kimse bana âteş-i dilden özge Ne açar kimse kapım bâd-ı sabâdan gayrı’’
Adam alnı açık gitti Sultan Murad da bilirdi doğru konuşur bu biçare ancak elden ne gelir eleştirmişse koskoca sultanı... Benim sonun da Nef-i ile aynıdır 😀
Nabi merhuma ne demeli. Kaderin cilvesinden dem vuran hayatın zorluğundan adaletsizliğinden bahseden arkadaşına verdiği cevap ders niteliğindedir. Ya ben neyleyim ismim olumsuzlukla başlıyor (Türkçede iki olumsuzluk ön eki vardır Na ve Bi) manasına gelen bir sözdü tam hatrıma gelmedi şimdi
@Mrt54 Türkçede değil de Farsçada nâ ve bî olumsuzluk eki anlamına geliyor yani bir kelimeye nâ ve bî getirdiğinizde olumsuz oluyor. Nâmümkün, bîhaberim... gibi :) Nâbî :)
Aşkı kalpte degil beyinde ara kalple seversen yaşamının sonuna kadar ızdırap olur bu hayat ama beyninle sewersen ömür boyu mutlu olursun inanın buna #Kalple#Degil#Beyninle#Sev
Onu görünce kalp hizlica atar, göz yaşı içe dogru akar ruhu islatir. Kalp daha da hizlanır, ısinır ve parlar işık saçar ve gozyaşları ile buluşur ortaya gokkusagi cikar. Tüm renkleri ruhunu boyar. Butun duygular yogunlaşır. Iste o an aşiksındır.
Bana göre aşk, göz göre göre koşar adımlarla ölüme gitmektir, cehennemin 7 kat dibinde yanacağımı bilsem de aşk’a tutsak olmaya razıyım, bu yüzden “Privacy Woman Addiction”...
Çünkü aşk herşeye rağmen birlikte olmak ondan kopmamak daha çok ona bağlanmak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk bunların hiç biri değil. Aşk merak. Birine veya herhangi bir şeye duyduğun inanılmaz meraktır. Öyle ki, merak biterse her şey biter. Eminim Privacy'in yaratıcısı da bu parfümü yaratırken büyük bir merak girdabındaydı :)
aşkı yaşayan bilir , yaşamayan konuşup bir şeyleri bildiğini sanıp oyalanıp gider
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşk hiç hesapta yokken aniden gelişir. Kimi zaman bir bakış, kimi zaman bir gülüş. Ve o aşk kokusuyla hafızaya kazınır... Koku hafızası unutmaz aşkını. #AşkİçinPRIVACY
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk bence cinsellikten ibaret. Malum iş bitince aşk da kalmıyor
Aşk aslında olmayana inanmak olmayana bağlanmak olmayanla yanmaktır...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk onu gördükçe göresin gelmesidir ona kıyamamaktır onun için kendini hiçe saymaktır ve aşk tevafukları sever 🌹😍
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
insanlara çok güzell kokuyorsun demeyi severim ve onlardan ayrılınca parfüm kokuları burnumda kalır prıvacy kokularında bu çokca oluyor :) #AşkİçinPRIVACY
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Parfümler çok güzel ama aşka inanmıyorum ben. Aşk sanılan şey, libidonun insana oynadığı bir oyundur sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gelişiyle seni hayata bağlayan gidişiylede hayatının içine s**an demektir benim için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşk bir yudum suya muhtaç olmak gibidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aşk sevdiğinin uğruna ölmektir korumaktır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşk onu gördüğünde kalbinin pır pır atmasına sebep olur. Bazen ansızın karşına çıkar ve imkansız bir insana bile aşık edebilir. Aşk öyle kutsal bir şey ki içine her şeyi sığdırabilirsin. Allah aşkı, kızların babalarına olan aşkı, erkeklerin annelerine olan aşkı ve birbirini dahi tanımayan iki insanın birbirine aşık olması. Bazıları ilk aşka inanmaz ama aşkın ne zaman geleceği belli olmaz. Bazen ansızın, bazen sonradan gelebilir. Aşk heves ya da hayranlık değildir. Aşk karşılığı olana tatlıdır, karşılığı olmayana acıdır. Tatlısı sizi sarhoş eder, hayal aleminde yaşatır, bulutların üstünde yatıyormuş gibi hissettirir. Çılgınca dans etmenize ya da saçma sapan hareketler göstermenize bile sebep olabilir. Acı olan aşk ise içinizde yanardağ misali yakar yıkar içinizi. Su da içseniz fayda etmez. Ufak bir hatırlamanız da bile sizi dondurur, hayatla olan bağlantınızı keser atar. Aşkı hafife almayın. Kimsenin duyguları ile de oynamayın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Pırayvısi for mın for vumın 😅😅😅😅😅
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
#AşkİçinPRIVACY 💕 'Aşk, bile bile tutsaklıktır!' diyorum 🌺 Privacy Woman Addiction kokusuna da bayılırım ayrıca 🤞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
296Cevap
Aşk bir sudur iç iç kudur😂
"Aşk, enerjisi hiç düşmeyen bir oyundur!" Parfümler de tam olarak burada devreye giriyor. Temiz bir vücuda sıkılmış odunsu ya da sekersi kokular. Harmanlanıp götür. Beni gittiğin yere dedirtiyor. Âdeta😊 yıllardır. Kuaförlük sektöründe olduğum için kokunun kisiler. Üzerinde ki etkisini hayli oldukça iyi bilirim tam olarak #privacy burada devreye giriyor. Sektör de çok eski olan bu parfüm markası işinin hakkını veriyor. Yeminle yeminle diyorum çünkü gerçekten öyle ben aşkı #AşkİçinPRIVACY ile harmanlıyorum. Primacy Men Classic ❤✂️
‘‘İlim kesbiyle pâye-i rifat, arzu-yı muhâl imiş
Aşk imiş her ne var âlemde, ilim bir kıyl-u kâl imiş’’
diyor Fuzûlî. Bu adam yüzyıllar öncesinde aşkı tanımlamış bize yeni bir söz söylemek düşer mi?
♥
‘‘Ya Rab belâ-yı aşk ile kıl âşina beni
Bir dem belâ-yı aşktan etme cudâ beni’’
‘‘Bende Mecnûn’dan füzûn âşıklık istidâdı var
Âşık-ı sâdık menem, Mecnûn’un ancak adı var’’
‘‘Aşk derdinden hoşem, el çek ilâcımdan tabip,
Kılma bana dermân ki, helâkım zehri dermânındadır’’
‘‘ Ne yanar kimse bana âteş-i dilden özge
Ne açar kimse kapım bâd-ı sabâdan gayrı’’
Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil.
Çarh ile söyleşemem âyînesi sâf değil.
değilEhl-i dildir diyemem sînesi sâf olmayana.
Ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil.
@Wycombe şu sitede gazel okuyanları görmek de varmış 😍
Fuzuli deyince aklıma Nef-i gelir. Nef-i deyince aklıma Baki gelir :))
Benim aklıma Nef-i deyince ötesi gelmiyor nedense sonum onunkine benzeyecek diye korkuyorum 😅
Adam alnı açık gitti Sultan Murad da bilirdi doğru konuşur bu biçare ancak elden ne gelir eleştirmişse koskoca sultanı... Benim sonun da Nef-i ile aynıdır 😀
Allah muhafaza eylesin 😂
Amin :))
Yoluna cânum revân itsem gere cânâ didüm.
Yüzüme bin hışm ile bakdı did cânun mı var.
Çok güzel 😍☺️
Hep trip hep trip nolcak bu gençlerin hali 😊🤣
Hiçbir fikrim yok 😅😂
Sağlık olsun 👍
Fuzuli diyince aklıma Leyla ile Mecnun gelir Nefi diyince Sihami kaza gelir Baki deyince Kanuni mersiyesi gelir
Ne güzel yazmışsınız yaaa 🥰
@KingBoy_ Fuzûlî deyince aklıma Şikâyetnâme gelir, Şikâyetnâme deyince aklıma Kânûni gelir, Kânûni deyince aklıma Muhibbi gelir..
''Geldi burc-i evliyâya padişâh-i nâmdâr”
سلام وردم رشوت دگلدر ديو آلمادىلر
Selâm verdim rüşvet değildir deyü almadılar... (Konu aşktan çıktı ama Şikayetnâmenin en güzel yeridir :) )
@Götürbeniaya <3 :)
Nabi merhuma ne demeli. Kaderin cilvesinden dem vuran hayatın zorluğundan adaletsizliğinden bahseden arkadaşına verdiği cevap ders niteliğindedir. Ya ben neyleyim ismim olumsuzlukla başlıyor (Türkçede iki olumsuzluk ön eki vardır Na ve Bi) manasına gelen bir sözdü tam hatrıma gelmedi şimdi
@Mrt54 Türkçede değil de Farsçada nâ ve bî olumsuzluk eki anlamına geliyor yani bir kelimeye nâ ve bî getirdiğinizde olumsuz oluyor. Nâmümkün, bîhaberim... gibi :) Nâbî :)
Olumsuzluk eki oldugunu hatırladığıma bile şükür bence dilbilgisinden hiç anlamamışımdır. Edebiyatdan söyleyin bana
@mekanınsahibinil en son aklıma Neyzen Tevfikin Mecnun şiiri gelir başka da gelmez 😂😂
😂😂😂👌🏼
Bence aşk bile bile tutsaklıktır.
Özlemek kokusunu aşktır... #AşkİçinPRIVACY
“Aşk bile bile tutsaklıktır”
Aşkı kalpte degil beyinde ara kalple seversen yaşamının sonuna kadar ızdırap olur bu hayat ama beyninle sewersen ömür boyu mutlu olursun inanın buna #Kalple #Degil #Beyninle #Sev
Aşk eminim ki
kesinlikle bir tutsaklık.
Fiyatı da uygun gözüküyor alabilirim.
Sonsuzlukdur aşk sona geldiysen bilki ölmüşsündür
Aşk yazıldığı gibi yaşanır, sesli başlar, sessiz biter...
Aşk; insana kendi benliğini unutacak noktaya getiren, sevildiğinde mutluluk kaynağı, sevilmediğinde ise ağır bir üzüntü kaynağıdır
Aşk :sevgi sadakat güvendir
Ask kaybetmeyi ölmeyi acı cekmeyi aynı zamanda tutkuyu göze almaktir
Bile bile tutsaklıktır aşk
A dedim ben bir de benden çok uzak
Onu görünce kalp hizlica atar, göz yaşı içe dogru akar ruhu islatir. Kalp daha da hizlanır, ısinır ve parlar işık saçar ve gozyaşları ile buluşur ortaya gokkusagi cikar. Tüm renkleri ruhunu boyar. Butun duygular yogunlaşır. Iste o an aşiksındır.
#AşkİçinPRIVACY
Aşk iki iken bir olmak demektir
Bana göre aşk, göz göre göre koşar adımlarla ölüme gitmektir, cehennemin 7 kat dibinde yanacağımı bilsem de aşk’a tutsak olmaya razıyım, bu yüzden
“Privacy Woman Addiction”...
#AşkİçinPRIVACY ❤️
Sevgililer günü seninle güzel
"Aşk iki kişilik bencilliktir"
#AşkİçinPRIVACY
Nedeni felan yok bam bam bam
Aşk Yaşamasını bilirsen bal gibidir bilmezsen zehir olur bütün hayatın
Aşk bir sudur iç iç kudur
Aşk tutkudur herşeyin tam olsa bile o yoksa hiç olmaktir aşk emektir sevmektir
Sevglimiz yok pampa ;/ kime ne alak
Eski sevgilimin parfümü cıktı sonuçta. Harika.
“Aşk, asla vazgeçemeyeceğim bir tutku!”benim için en güzeli en özeli.
Aşk bir hastalıktır Allah kimseyi düşürmesin!
Benim için en iyi parfüm afrodi 600 liralık parfümlere taç çıkartır 85 liraya alıyorum muhteşem bir koku
"Aşk iki iken bir olmak" tam benlik 😍🌺🎀
Aşk asla vazgeçemeyeceğim bir tutkudur
Aşk bile bile tutsaklıktır
En güzel aşk zor olandir 🙂
Aşk yok olmaktır derim derim
Aşk, asla vazgeçemeyeceğim bir tutku.
Ask iki iken bir olmaktir.
Aşk asla vazgeçmeyecegim bir tutku benim için
Çünkü aşk herşeye rağmen birlikte olmak ondan kopmamak daha çok ona bağlanmak
Aşk bunların hiç biri değil.
Aşk merak. Birine veya herhangi bir şeye duyduğun inanılmaz meraktır.
Öyle ki, merak biterse her şey biter. Eminim Privacy'in yaratıcısı da bu parfümü yaratırken büyük bir merak girdabındaydı :)
#AşkİçinPRIVACY
aşkı yaşayan bilir , yaşamayan konuşup bir şeyleri bildiğini sanıp oyalanıp gider
Aşk hiç hesapta yokken aniden gelişir. Kimi zaman bir bakış, kimi zaman bir gülüş. Ve o aşk kokusuyla hafızaya kazınır... Koku hafızası unutmaz aşkını.
#AşkİçinPRIVACY
Aşk bence cinsellikten ibaret. Malum iş bitince aşk da kalmıyor
Harika bir parfüm bayılıyorum
Aşk ulaşıncaya kadar olan duygu. Sonrasi boş.
aşk tutsaklıktır :)
privacy woman addiction
Masallah
Hiç aşık olmadım tanımlayamıycam galiba
Erkeğin çektiği ızdırap olurdu
Aşk aslında olmayana inanmak olmayana bağlanmak olmayanla yanmaktır...
Aşk onu gördükçe göresin gelmesidir ona kıyamamaktır onun için kendini hiçe saymaktır ve aşk tevafukları sever 🌹😍
insanlara çok güzell kokuyorsun demeyi severim ve onlardan ayrılınca parfüm kokuları burnumda kalır prıvacy kokularında bu çokca oluyor :)
#AşkİçinPRIVACY
Parfümler çok güzel ama aşka inanmıyorum ben.
Aşk sanılan şey, libidonun insana oynadığı bir oyundur sadece
gelişiyle seni hayata bağlayan gidişiylede hayatının içine s**an demektir benim için
Aşk bir yudum suya muhtaç olmak gibidir.
Aşk sevdiğinin uğruna ölmektir korumaktır
Aşk onu gördüğünde kalbinin pır pır atmasına sebep olur. Bazen ansızın karşına çıkar ve imkansız bir insana bile aşık edebilir. Aşk öyle kutsal bir şey ki içine her şeyi sığdırabilirsin. Allah aşkı, kızların babalarına olan aşkı, erkeklerin annelerine olan aşkı ve birbirini dahi tanımayan iki insanın birbirine aşık olması. Bazıları ilk aşka inanmaz ama aşkın ne zaman geleceği belli olmaz. Bazen ansızın, bazen sonradan gelebilir. Aşk heves ya da hayranlık değildir.
Aşk karşılığı olana tatlıdır, karşılığı olmayana acıdır.
Tatlısı sizi sarhoş eder, hayal aleminde yaşatır, bulutların üstünde yatıyormuş gibi hissettirir. Çılgınca dans etmenize ya da saçma sapan hareketler göstermenize bile sebep olabilir.
Acı olan aşk ise içinizde yanardağ misali yakar yıkar içinizi. Su da içseniz fayda etmez. Ufak bir hatırlamanız da bile sizi dondurur, hayatla olan bağlantınızı keser atar. Aşkı hafife almayın. Kimsenin duyguları ile de oynamayın.
Pırayvısi for mın for vumın 😅😅😅😅😅
#AşkİçinPRIVACY 💕 'Aşk, bile bile tutsaklıktır!' diyorum 🌺 Privacy Woman Addiction kokusuna da bayılırım ayrıca 🤞
Ask bir ve beraber olmaktir
Aşkı bir vümleye sığdırmak zor