Burun ameliyatı oldum. Burnum hala yamuk?

Merhaba arkadaşlar. Ben 11 gün önce burnumdan ameliyat oldum. küçükken burnumu kirmistim. sağa dogru yamukluk vardi nefes sorunu yapıyordu. Aynı zamanda kemerli ve ucu düşüktü. KBB doktoruna gittim bir arkadaşımın tavsiyesiyle. Doktor ameliyat olmamı söyledi. Hem de estetik yapılacaktı. Devlet hastanesinde oldum. Geçen perşembe tamponlarım alındı bugün de alçımı almaya gittim. Alçimin bir 5 gün daha kalması gerektigini. Ama bunun açıldığını yeni bir alçı yapilmasini söyledi. Yukarıya gittim ve servis odasında başka bir doktor benim burnumu actı bende 1 dakika burnuma bakabilir miyim nasıl olmuş merak ediyorum dedim ve burnumda önden bakıldığında hiç bir değişiklik olmadığını farkettim. Hala yamuk. Ama yanda güzel değişme var. Kendimi o şekilde gorunce inanılmaz derece de moralim bozuldu ve ağlamamak için kendimi zor tuttum. Alçı yapan doktora sordum. Hala yamuk olduğunu ve yamuklugun gitmediğini söyledim. oda doktorun onu düzeltir. Hem şu an şişlik var dedi. merak etme dedi. Dedigindende bisey anlamadm zaten. Ama ben gene de çok üzüldüm. O kadar acı çektim buna mı üzüleyim. Hallerim umutlarıma mi üzüleyim. Bilemedim. Lütfen bilir kişiler bana cavep yazsin. Ama kırıcı ve üzücü olmayın lütfen. Çok üzgünüm nolur..
Güncellemeler
+1 yıl
Nefes alma sorunum şu an pek bişey anlamiyorm. Hala şişlik var. Bide yara falan da var bişey demek istemiyorum o konuda..
Güncellemeler
+1 yıl
O kadar zor biseyki. O kadar acı çektim ki. Resmen psikolojim bozuldu bu süreçte. Tekrara ameliyat olmayı düşünemiyorum bile. İnşallah sisiliktir. Ama yamukluga eminim ben öyle zannetmiyorum.
Burun ameliyatı oldum. Burnum hala yamuk?