AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
6 hafta olmuşsa daha yeni olduğu için normaldir. Ortalama 1 sene sürüyor burnun oturması
Dünyanın en sabirsiz insani olabilirim bana önceden deselerdi 1 sene bekliycen yapmazdim.. neyse artik gelde bekle...
Ne zannediyordun:D
Bende bilmiyorum gerçekten ama 1 sene cok uzun be... bi 2 3 ay deseydin bari
Benim 2-3 sene sürdü. Çokta takmadım her halükarda eskisinden iyi dedim hep su gibi geçti zaman
Ne diyorsun ya be 2 3 sene artik revizyon olurum.. saka maka bir yana artik bekliycem yapcak bisi yok zaten... eskisinden tabikide bin kat daha iyi... ama nedense ben ozguven daga yuksek olut zannediyordum... ozguvenim yerlerde
Cok degistim insanlar hemen ferkediyor ve dusuncelerini hemen filtresiz söylüyorla nadir de olsa kotu yorumlar beni herseferin de dagada kotu yapiyor
Beni bana benzeteni gördüm:D yorumlara karşı fazla hassas olmamalısın yoksa tabi ki kötü ve özgüvensiz hissedersin
Hahahah komikmis... insanlar gercekten cok tuaf... bazilati farketmez ken bazilari bayilacak gibi oluyorlar beni görünce... bende ne dusu cegimi sasirdim... ama haklısın takmamak lazim..
İyi en azından farketmeyen ve beğenenlermiş kötü bir şey diyen yok:)
Yok bayilanlar gercekten soktan bayilma yasiyorlar yani hahaha
Boyle kendimi nereye saklasam diye dusunce geliyor oyle olunca...
Eee ekmeğini baya yiyormuşsun burnunun neyine şikayet ediyorsun:D
Ya yok yalnis anladin.. bayiliyorlar derken yani şoktan okadar belli oluyorki... onu demek istiyprum dun den beri sevmiyorlar yani bi boyle tuaf tuaf bakıyorlar... bilmiyprum herkesin algisi baska galiba...
Bende yaşadım onu o yüzden anlıyorum seni ama alışacaklar bi yerden sonra hiç kimse lafını bile etmeyecek
Ishllah çünkü bu bakışlar dan cok yoruldum artik
Yani genelde düşüyor derler bence zaman ver, aşkım aynı ben de sen gibi estetik düşünüyorum ama önden görünüşüm değilirse kendime alışamazsam diye çok korkuyorum doktorunla konuşmuş muydun? Böyle mi planlamıştınız? Alışırsın bence
Yok sadece yandan photos hop ladik... yandan cok beyeniyorum iste on kismini kallik buluyorum yuzumu baya değiştirdi... eskidende önden beyenip yandan bien miyordum... hep bi yerden kaybediyoruz sanirim... ama eskisine gore sorarsan tabikide cok cok cok daga iyi o yuzden aliscam ama umarim bir 2mm duser
Aynen seni anlıyorum ben de önden beğeniyorum yandan keşke böyle olmasaydı diye, bazen yandan görüntüye daha çok önem veriyor doktorlar ama sadece minik değişmiştir ifaden, umarım istediğin şekilde olur
Teşekkür ederim canim sende yapicaksan iyi dusun ve doktoruna önden de photoshop iste... ama baska kolay hic agrim olmadi sadece agizim cok kuruydu ilk gunler
Tamam teşekkür ederim ben çok pinpirikli yim zaten çok korkuyorum psikolojim de zayıf yaptırmama daha var eğer cesaret edersem.. ama eminim özgüvenin gelecektir artık fotoğraflarda da çok güzel olur rahat edersin
Elinle az kurcala ucunada bir mandal tuttur aşağıya doğru amacına ulaşırsın
Iyi fikir
Yapma sakın 😅
Sakaydi benimkide 😅
🤣🤣
İnsanlar ölüyor sen hala burnum diyosun Allah aşkına az saygı ya
Cok haklisin... bitun gün yardima kostum kendimi unutmustum aslinda.. ama sormadan edemedim
Kalkık ve kavisli olması daha güzel aslında
herkes oyle diyor ama eski halimden eser yok simdi... kendime alismam zaman alicak gibi... eskiden ozguvenim vardi.. simdi kalmadi
herkes oyle diyor ama ben biturlu alışamıyorum... cok goze batiyor
Şu anda daha önemli olaylar var
Cok haklisin.. bosverin benim burnu
Doktoruna git danış o sana gerekli bilgileri verir
Doktorum la iletisime giremiyorum ancak asistanlariyla konuşabiliyorum onlarda hersey normal demekten baska bisi bilmiyorlar...
Asistanlar seni başından savmak için her yalanı söyler 😂
Bencede...
Bu yüzden sağlık sektörlerinden nefret ediyorum
Bende canım gibi gidip en iyisinde yaptirdim... ama adam ancak parasibi alip kacti asistanlarini yolluylr ikidebir bi kerede kendisi cevap vermedi sorularima sanki onlar doktor
canım gibi diycektim
İstiyorsan doktoru rezil edebiliriz 😈
Anladim bu lafi kulanamiyoruz
Yok ya boş ver kimsenin isini bozmak istemem.. naif lik bende
Sen bilirsin 2dkmızı almazdı telefonuna sızarız bütün gizli konuşmalarını ifşalardık 🤣
Hahha soz ilerki aylarda boyle devam ederse seni bulup yapicagiz
@bbcn_abdullah.71 instagramım yazarsın hallederiz 🤪
Tamam soz :)
Tabi sohbet için şimdide yazabilirsin ztn sıkılıyorum 😁
burun yogasi yap veya kuculttur
Zaten minnacik birazdaga küçültsem kaybolucak hahahah
Geçmiş olsun
Teşekkürler
İner
Hadi bakalim