Eşim aids olabilirmi?

Merhabalar 4 yıl evliliğin sonunda oğlumu kucağıma aldım ve eşimin cinsel dünyasını karanlık dünyasını gördüm keşfettim. henuz bir günlük lohuasaydim eşimin biseksüel olduğunu ve kızlar erkekler farketmeksizin bir çok kisiyle iliskiye girdiğini gördüm. bunu ona söyledim neyse o günden sonra eşimle cinsel bağım pek olmadi. yani hiç olmadi diyemem zorladığı zamanlar oldu düzeldim tövbe ettim dediği zamanlar oldu. sorun şu ben son 1 sene onla hic bir şekilde yatmadım. son 3 aydırda ayrıldım ondan oğlumla beraber yaşıyorum. bu pis dünyasını yakalamak için deliller topladım ve bunu kanıtladım. gozune dahi soksam ben yapmadım diyor başka bişey demiyor. yaptigi halde. dusununki evime dahi erkek atip becermiş biri. simdilerde aklıma takılan bir soru var. bu adam hastalıklı olmasin aids gibi. belirtilerine baktım aynı eski esimdeki belirtiler var. lenf bezlerin sismesi vücutta döküntü yaralar sivilceler.2 gün önce haberleştik ve vücudu yara olduğunu söyledi bogaizmda sis. dedi. baya kötüydü. kisa süre önce yine böyle hastalandı. ona aids olabilirsin gir test yaptır dedim. hadi o aidsli olsun sorun yok banane ya bana bulaştıysa oğlum var 22 aylık hala beni emiyor ya ona bulaştıysa. cok endiseliyim kötüyüm. acaba doğumda belli olmazmiydi bu virüs sonuçta okadar tahlil yaptik doğuma girdim vb. Yarin kadin doguma gidicem simir testi yaptıracam orda belli olurmu? bence eski eşim kabul etmesede aids virüsü var onda. cunku dis. etlerinde dahi gecmeyen bir kanama intihap mevcuttu sizler ne düşünüyorsunuz?
Eşim aids olabilirmi?