Eşim AIDS pozitif çıktı?

Merhabalar ben müge 30 yaşındayım eşimle 5 senedir evliyiz 3 yaşımda kızım var şu an 5 aylık hamileyim eşim büyük bir şirkette çalısıyor ve her sene sağlık kontrolleri tam yapılıyor her sene HIV AIDS HPV gibi testler yapılıyor eşimde geçen sene böyle bir şey çıkmadı ondan öncede çıkmamıştı ama bu ay yapılan saglık testlerinde eşimde HIV değil direk AIDS pozitif çıktı kızımda ve bende negatif çıktı beni aldatmasından korktum kendisi Kuran'a el bastı yemin etti sizce ne olmuş olabilir çok endişeliyim

Güncellemeler
1 yıl
İlk 3 ay önce teşhis konuldu inanmadık ondan öncede heryerinde egzama benzeri yaralar oluşurdu yoğun olduğu için doktora gidemiyordu birde sürekli ateşi yükselirdi işten geç gelirdi geldiği gibi yatardı ben hep yorgunluk sanardım hep hastalanırdı çok zor iyilesirdi en son ise bile gidemedi ateşi 40 olmuştu direk hastaneye gittik ilaç tedavisi ise yaramadı terslik olduğu anlaşıldı birsürü test yapıldı en son AIDS test sonucu geldi AIDS olduğu anlaşıldı 1 ay hastanede tedavi gördü taburcu edildi
Güncellemeler
1 yıl
Taburcu edilmeden önce tekrar test yapıldı yine pozitif cıktı 1 aydır iyiydi 2 gündür yine kötüleşti dün yine hastaneye götürdüm onu çok kötü durumda doktorlar çok ilerlemiş normalde AİDS hastaları 11 yıl kadar yaşarlar ama eşiniz ilaçlarla bile 5 yıldan uzun yaşaması çok zor dedi
Eşim AIDS pozitif çıktı?