Eşim bana hpv bulaştırdı?

12 yıldır beraber olduğum adamla 6 yıldır evliyim 2 kızım var 3-4 kez yalanını olduğu konumu yalan söylediğini yakaladım arabasını gece gündüz alakasız sitelerin önünde yakaladım birebir görmedim ama biliyorum beni aldatıyordu yüzüne de vurdum çirkinleşti çünkü tam bir narsistle evliymişim giderek her şey daha da kötüye gitti derken rutin bir testimde hpvtip16 en çok kanser yapan tip saptandı bende ve parça alındı kanser hücreleri başlamış tedaviye başladı doktor ama bana alttan alttan söyledi tek eşli misin evet 12 yıldır ilkim sonum herşeyim eşimdi eşin tek eşli mi dedi ben öyle biliyorum diyebildim sadece eşinden kapmışsın o zaman dedi ben ona hesap bile sormadım ağladım kendi içime içime koştu benimde 1 hafta 10 gün hastanede sonra bir baktım yine yalanlar yine başka adreslerde geceler boyu gelmemeler ve dayanamadım bağırdım çağırdım evde bir sürü şeyi kırdım sinirimden bana sadece ispatla hadi diye dalga geçti ve evi terk etti 20 gündür yok 2 çocuğum var maddi manevi beni tek bıraktı bu hastalık için bir sürü pahalı ilaçlarım vardı bırakın onları almayı çocuklarıma bile kredi kartından karınlarını doyuruyorum arayınca dalga geçip yüzüme kapatıyor neler yaşıyorum bilmiyorum nasıl böyle vicdansız olur bir insan

Eşim bana hpv bulaştırdı?