7 -7 Buçuk Saat Uyumama Rağmen İş Yerinde Ayakta uyuyorum. Uyku Bozukluğu Hastalığım mı Var?

Arkadaşlar haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8 buçuk akşam 18:30 . Kendi işim.5 günde spora gidiyorum Bu hafta 5 güne çıktı artık hep 5 olucak. Daha önceden 4 gün gidiyordum. Fitnes yapıyorum. Spora akşam gidiyorum. Spor sonrası öğün duş filan derken 23 00 ı buluyor uyumam. Sabah 5-50 de namaza kalkıyorum kılıp yatıyorum 7 de bir daha kalkıyorum. Bu şekilde ve gün içinde çalışırken gözlerim kapanıyor sürekli bir esneme halsizlik oluyor ki. Ben bunu yoğun iş tempoma bağlıyordum. Çoğu insanda böyle düşündüğünü için umursamıyormuş. Araştırdım narkolepsi diye bir hastalık mış gidip tedavi olmayı düşünüyorum. Kaldı ki spor yapan insanın daha dinç olması gerek. Herhangi bir hastalığım alkol sigaram şekerim filanda yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak kahve ile ayakta duruyorum. Belli saatlerde çöküyor genelde öğlen yemekten sonra ve sabah saat 10 civarlarında
7 -7 Buçuk Saat Uyumama Rağmen İş Yerinde Ayakta uyuyorum. Uyku Bozukluğu Hastalığım mı Var?