mesela pişmiş bulguru alıyorum ben grama koyup bakıyorum 100 gr bulgur bana çok ama çok az geliyor
pişirmeden çiğ hesaplayıp mı yesem?
pişirmeden çiğ hesaplayıp mı yesem?
KARBON değil karbohidrat olacak. KARBON kömürdür.
Tabiki çiğ hesaplaman gereklidir. Örneğin paket makarna alıyorsun üzerinde kaç gr ve kaç kalori olduğu yazıyor. Pişmiş hali değil çiğ halinin gramajı ve o gramajın piştikten sonraki verdiği kalori
Tamam yazı haline takılmana gerek yoktu ve karbon yazmadım ben
karbonhidrat yazmışsın, doğrusunu söyledim. Sen de orasına takılma kömürünü çiğ olarak tartacaksın
karbon kömür değil elementtir.
@nilsudenizz Carbohydrate olan gerçeği aradaki VE anlamına gelen N harfinden dolayı çevirmiştir yurdumun güzide çok bilmişleri. Yok elementtir, atomun bilmem kaçıncı numarasıdır... Kelime oyunu yapma küçümen. Ben vize ve finaller için yırtınırken sen kuvvetle muhtemel yoktun
kelime oyunu yapmıyorum da senin bu bilimi hiçe saymaların falan nedir kardeş. bende kimya okuyorum. karbon bir elementtir. ve kömürün içindede belli oranlarda bulunur nokta. neyi tartısıyosun. karbohıdratla kömürün ya da karbonun ilişkisini anlayamadım
@nilsudenizz Öncelikle KARDEŞ değil. Bak şimdi oldu bana karbohidrat yaz kabulumsun istediğin kadar atom numarası da dahil konuşurum sabahlara kadar, lakin KARBONHİDRAT dersen ve tahıl-bakliyat vs. vs. ile bunu özdeşleştirirsen orada devreye girerim sonsuza kadar da kime olursa olsun muhalefet ederim. Sen önce konunun özünü kavra sonra gel
ben konunun özündeyim zaten ki doğruyu anlatıyorum. sen yazdıklarımı anlamıyosun. hala işin karbohidrat mı karbonhidrat mı diye yazılışındasın. neyse soruyu soranı daha fazla rahatsız etmeyelim
Neden boş boş konuşuyorsunki? Kabron ne alaka
Cig mi yiyeceksin?
Ne alaka? Çiğ gr hesaplama anlamında
Öyle yazmissin cig yiyeceksin gibi. Olur cig hesapla ama bir kasik cig iki kasik pismis demek.
Cevap
0Cevap
Spor içinse eğer çiğ olarak tartıp yemen gerekir
Bence hiç yeme aç kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar