• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Sağlık

Nutraxin multivitamin kullananlar, yorumlar neler?

eceozdoan
eceozdoan Takip Et
Xper 4 Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00

bir arkadaşım Nutraxin multivitamin önerdi.. düzgün beslenemiyorum ve her zaman çok bitkinim... Nutraxin multivitamin kullanan varsa yorum alabilir miyim?

Nutraxin multivitamin kullananlar, yorumlar neler?
Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Yorum Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• SellinKoca
    SellinKoca Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 88%
    +1 yıl

Ben kardeşime kullandırttırıyorum Nutraxin multivitamini. Çoook düşük bir bağışıklık sistemi var ve en ufak şeyden etkilenip hastalanabilme potansiyeline sahip bir insan. Eczacı bir arkadaşım var o önermişti sağ olsun. Kendisi de kullanıyormuş bu ürünü. Bu yüzden güvendim alırken falan da. Baktım baya böyle onayları falan da var. Güvenilir bir marka yani yoksa kardeşime kullandırtmazdım. :) Bu korona dönemi için iyi oldu takviye olarak bir şeyler alıyor olması, aklım kalmıyor en azından. Şimdilik maşallahı var, herhangi bir hastalık belirtisi yaşamadık henüz aman maşallah deyin de nazar deymesin durduk yere çocuğa :) Bu yüzden öneririm yani kullanmanızı :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Aleyna74
    Aleyna74 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl

Ben bu korona döneminin başlarında kullanmaya başlamıştım Nutraxin multivitamini. bağışıklık sistemi denilen bir sistem olduğunu düşünmüyorum bedenim içerisinde. Çünkü sürekli hasta oluyorum. E korkudan araştırmaya başladım en etkili multivitamin hangisidir, en güvenilir olan hangisidir gibisinden. Bir kaç kişinin de önermesiyle Nutraxin markasına bakmaya karar verdim. Sağlık bakanlığından falan onayı olan, aynı zamanda güzel de yorumlar aldığını görünce kullanmaya karar verdim. Açıkçası çok da memnun kaldım. Yani kaç ay geçti hala burnum bile akmadı desem yalan olmaz. :)

2
    0 Yorumla
  • Niceaa
    Niceaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35 , eic 66%
    +1 yıl

Ben kullaniyorum ancak en fazla iki kutu kullanabilirmisiz , eczaci boyle soyledi... faydasini soyle gordum.. bende galiba kalsiyum eksikligi var ayaklarim kasiliyordu. iyi geldi

0
    0 Yorumla
  • özlemino86
    özlemino86 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 50%
    +1 yıl

iş yoğunluğundan bitkin düşüp almıştım nutraxin multivitamin kadını bana çok iyi geldi

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

1

Cevap

• DenizzDmr
    DenizzDmr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33 , eic 92%
    +1 yıl

Ben korona başında Nutraxin multivitamin almıştım daha doğrusu eczacım önermişti bana çünkü gerçekten yerlerde sürünen bir bağışıklık sistemim var. Malum korona gelmez böyle düşük bağışıklık sistemine tedbir olsun diye aldım ve 5 aydır da kullanıyorum. Yani burnum bile akmadı 5 aydır, onu geçtim daha bir enerjik oluyorum sanki 5 ay öncesine göre. böyle daha bi mutlu uyanıyorum sanki :) Yani sonuçta vücuda ihtiyacı olan tüm vitaminleri bir anda yüklemek çok mümkün olmayınca bu tarz takviye ürünler lazım oluyor. Güvenilir de bir marka bence, ben memnunum Nutraxin kullanmaktan. Özellikle bu dönemde alıp kullanılmasını da tavsiye ederim ben.

0
    0 Yorumla
  • sinemsener
    sinemsener Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 75%
    +1 yıl

İnanır mısın karantina döneminden önce de üzerimde sürekli halsizlik olurdu ama özellikle bu karantina döneminde sürekli evde yattığımız, dışarı bile çıkmadığımız ve zaten en azından ben düzensiz beslendiğim için artık böyle gün içinde kolumu bile kaldırmak istemiyordum, kaldırmak istesem de yapamıyordum. Çok kötü bir halsizlik çöküyordu üzerime, sürekli uyumak falan istiyordum. Arkadaşımın annesi kullanıyordu, o önerdi bana da. Tavsiye eden kişi tanıdığım, güvendiğim biri olunca gidip alayım madem dedim. Karantina dönemi içinde kullanmaya başladım. İyi ki de almışım diyorum şimdi. Normalleşme süreci vs derken işe gitmeye bile halim olmazdı yüksek ihtimalle. Şu an gün içinde ekstra aktivite yapıyorum ki enerjimi atabileyim :) Denemeni tavsiye ederim içeriği açısından güvenilir bir marka ve gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliyorum :)

2
    0 Yorumla
  • GözdeŞeker
    GözdeŞeker Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Özellikle korona döneminde kullanılmasının gerekli olduğunu düşündüğüm ve bu sayede tanışıp kullanmaya başladığım bir ürün. Öncesinde de kış aylarında çeşitli markaların vitamin takviyelerini kullanıyordum. Bağışıklığım kuvvetli değil ve yemek adına herhangi bir düzenim olmadığı için vitamin eksikliğim var. Bu yüzden takviye gıdalarla bağışıklığımı ayakta tutmak lazım. Bu kadar marka arasında en memnun kaldığım ürün Nutraxin oldu. İştir evdir derken beslenmeyi unutup bir de şu dönemde hastalanmamak, korumak lazım kendimizi. Kullanmaya başladığım zamandan beri herhangi bir grip belirtisi bile yaşamadım. Memnun kaldığım bir üründür.

0
    0 Yorumla
  • bulutkarakurt
    bulutkarakurt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

Bünyesi acayip zayıf bir insan olarak söylüyorum ki nutraxin multivitamin beni ayakta tutan ve benim için önemi büyük bir ürün. Özellikle hava değişikliklerinde direkt yatak döşek hasta olan ben, multivitamin sayesinde bu kışı, özellikle korona dönemini burnum bile akmadan geçirdim. Ürünü daha önceden de kullanıyordum ama korona dönemi için kullanmayı özellikle ihmal etmediğim bir ürün kendisi. Genel olarak piyasa standartlarına göre de gayet başarılı fiyatlara sahip. Düzenli beslenme alışkanlığı edinip yanına bir de nutraxin multivitamin kullanırsanız bütün bitkinlik ve kırgınlık durumlarınız geçecektir. Hele ki normalleşme süreci içerisinde işlerimize gidip gelmeye başladığımızdan dolayı kullanılmasının mutlaka gerekli olduğunu düşündüğüm bir ürün :)

0
    0 Yorumla
  • tugcekan
    tugcekan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Nutraxin multivitamini covid19 salgını başladığından beri kullanıyorum. Bu süreci çok dinç ve sağlıklı atlatmamda ki en büyük etken oldu. Şimdi yeni normalleşmelerden de dolayıda tedirginim ve hala kullanmaya devam ediyorum. Çünkü maalesef yiyeceklerden yeterli vitamin ve mineralleri alamıyoruz, vücut takviyeye ihtiyaç duyuyor. Bu konuda da Nutraxin muhteşem diyebilirim. Normalleşme sürecinde de aksatmadan kullanacağım ki bağışıklığım kuvvetli olsun ve virüsten daha yüksek bir korunma sağlayayım. Bence eğer sende kendini sürekli bitkin ve yorgun hissediyorsan bu takviyeyi almalısın. Öellikle bu kritik dönemlerde.

0
    0 Yorumla
  • esmaparlakk
    esmaparlakk Takip Et
    +1 yıl

Ben özellikle bu pandemi döneminde Nutraxin multivitamin kullanarak ayakta kaldım. Aşırı sık hasta olan biriyimdir ve bağışıklığım çocukluğumdan beri hep zayıftır. Yılda en az 5 kere ateşler içinde hasta bir şekilde yatarım o derece. Ama şu 3 ay içerisinde bir kez bile hasta olmadım ya da kendimi halsiz hissetmedim. İçerisindeki vitamin ve mineraller yiyip içtiklerimizden alınması zor maddeler. Hepsini tek seferde alabiliyor olmak harika. Bundan sonra sürekli kullanmayı düşünüyorum. Özellikle normale dönmeye çalıştığımız ve işe gitmek zorunda olduğumuz bu dönemlerde.

0
    0 Yorumla
  • rabisrabissrabis
    rabisrabissrabis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Çalışan bir anne olarak desteksiz bir şekilde her şeye yetişmemin imkansız olduğunu düşünüyorum bu ürünü kullandığımdan beri. Hele ki benimki gibi canavar bir çocuğunuz varsa ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur. Bu multivitamin gerçekten çok fayda sağladı bana. Pilim kolay kolay bitmiyor sayesinde.

2
    0 Yorumla
  • handeyılmazz
    handeyılmazz Takip Et
    +1 yıl

Covid-19 karantina sürecini Nutraxin multivitamine yapışık bir bir çimde geçirdim. İçeriği çok güçlü ve ihtiyacı karşılar bir şekilde yapılmış. Oldukça memnun olduğum ve sayesinde evde kalıpta enerjisini hiç kaybetmeyen tek insan ünvanını aldığım bir ürün. Bundan sonra da özellikle kışları yanımdan ayırmayacağım bir takviye olmuş durumda.

0
    0 Yorumla
  • nazlıoluk
    nazlıoluk Takip Et
    +1 yıl

Mart ayında pandemi süreci başladığında doktor arkadaşıma bağışıklığı desteklemek için ne yapmalıyım dedim ve multivitaminlere yönel cevabını aldım. Biraz araştırıp Nutraxin multivitamin aldım. İyi ki de almışım inanılmaz sağlıklı ve enerjik hissettim kendimi ve yatarken bile hala da bırakmadım kullanıyorum. Bence kesinlikle kullanılmalı ve gıdalardan alınamayan vitaminler takviye ile desteklenmeli.

2
    0 Yorumla
  • pelinyücee
    pelinyücee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hiçbir takviye beslenmenin yerini tutmaz. Adı üzerinde takviye bu, üzerine katkı sağlar. Kesinlikle beslenmenize dikkat etmeli gerekli vitamin ve mineraller gıdalardan almalısınız. Buna ek olarak Nutraxin multivitamin oldukça iyi bir takviye senelerdir kullanırım, bu korona döneminde çok daha fazla etkisini gördüm. İnanılmaz zinde tuttu beni, sizin de kullanmanızı öneririm.

0
    0 Yorumla
  • esmaovalı
    esmaovalı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Son 1 yıldır her hasta olacağımı hissettiğimde kullandığım ama Covid19 ülkemizde görülmeye başlandıktan sonra bu son 2.5 aydır elimden düşürmediğim ürün. Gerçekten ne enerjim düşüyor evde ne de hastalığa yakalanacağım psikolojisine giriyorum. İnsana can kan veriyor. İçeriğine göz atınca da insan zaten korona falan yaklaşamaz bana diyorsun. Nutraxin multivitamin bağışıklık sisteminin can dostudur : )

2
    0 Yorumla
  • melisayılmazer
    melisayılmazer Takip Et
    +1 yıl

11 marttan beri yanımdan ayırmadığım 3 şeyden biri. Maske, kolonya ve Nutraxin multivitamin. Sağlık bakanı bile evinizde durun ve bağışıklığınızı güçlendirin diye her gün konuşma yapıyor. Bu dönemde kesinlikle kullanılmalı diye düşünüyorum. Şakaya gelmeyecek bir hastalıkla karşı karşıyayız. Zinde ve enerjik olmamız gerek.

0
    0 Yorumla
  • aslıtektürk
    aslıtektürk Takip Et
    +1 yıl

Multivatmin ve c vitamini şu an da korona olan insanlara veriliyor. Yani bu salgına karşı bir duvar örmek oluyor multivitamin kullanmak. Bizde zaten bütün ev yıllardır kışları kullanırdık Nutraxin ama bu salgın başladığından beri hiç atlamadan kullanıyoruz ve evde kalıyoruz. Hepimiz gayet zinde ve sağlıklıyız sporumuzu bile yapıyoruz. Ben moralimizi yüksek tuttuğuna da inanıyorum. Multivitamin bu günlerde herkesin vazgeçilmezidir diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • pelingüçlü
    pelingüçlü Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Ailecek covid19 a karşı Nutraxin Multivitamin kullanıyoruz. Bağışıklığa en dikkat etmemiz gereken bu dönemde bizim kurtarıcımız oldu. Yediğimiz besinlerden gereken vitamini alamıyoruz vücuda bu da bizi düşürüyor ama bu açığı takviyeyle kapatmak mümkün. Bu anlamda kurtarıcımız oldu. Size de öneririm şu sıralar en önemli şey.

1
    0 Yorumla
  • melisakazancı
    melisakazancı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

Bu salgın döneminde takviye olması açısından kullanıyorum. 3 ay oldu gayet memnunum. Normalde halsiz hemen hasta olan biriyim ama 3 aydır gerçekten hiç halsiz ve kırgınlık hissetmedim. Bu da ürünün başarısı oluyor. Bence özellikle de böyle bir dönemde kullanılmalı.

0
    0 Yorumla
  • yağmurserez5
    yağmurserez5 Takip Et
    +1 yıl

Ben kullanıyorum aşırı memnunum : ) Temel reis vardı biz küçükken bir konserve ıspanak yiyince her şeyi yapar en güçlü o olurdu. Nutraxin multivitamin içince kendimi temel reis gibi hissediyorum bende : ) Enerjik ve güçlü oluyorum. Gerçekten özellikle de bu salgın zamanlarında kendimi korumak ve enerjimi yerinde tutmak için en önem verdiğim şey bu oldu.

0
    0 Yorumla
  • esmacalıskan89
    esmacalıskan89 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Beslenme çok önemli tabi ama Nutraxin bu işte best gerçekten. Hele ki kullanıp beslenmene de dikkat edersen uçurur seni. Ben spor yaptığım ve hastalıklardan kendimi korumak için kullanıyorum. Birkaç senedir hiç hasta olmadım ve bunun tamamen Nutraxin sayesinde olduğunu düşünüyorum. Çünkü tam beslendiğim söylenemez. Gücüm, enerjim hep yerinde uzun zamandır hiç yorgunum bırakın yatayım dediğimi hatırlamıyorum. Günler yetmiyor bana :)

0
    0 Yorumla
  • aysegunes53
    aysegunes53 Takip Et
    +1 yıl

Sürekli uyuyan, sürekli yorgunum ben diyen biriydim. Oldum olası da yemekle içmekle pek aram yoktur. Karın doyurmak değil mi der bir lokma atarım ağzıma sonra yemek yemek aklıma bile gelmez. Meyvelerle falan da aram hiç yoktur. Evde ki saksı bile benden daha aktif yaşıyor düşüncesine kapılınca aradım taradım Nutraxin multivitamine denk geldim. Bana iyi bir enerji verdi, sürekli uykulu halim geçti ve eline yüzüne renk gelmiş senin diyip duruyor herkes  Hiçbir zarar görmezsin denemeye değer.

0
    0 Yorumla
  • banuyılmaazzz
    banuyılmaazzz Takip Et
    +1 yıl

İstediğimiz kadar beslenelim sürekli işlenmiş gıdalar tükettiğimiz için asla yeterli vitamini alamıyoruz. Bu yüzden hele de bu günlerde yaşadığımız bu salgınlar falan derken takviyenin önemi ayyuka çıktı. Nutraxin multivitaminin de içeriği oldukça iyi eğer biraz araştırırsan göreceksin. Ben kullanıyorum 2 senedir. Hastalık falan yanıma yanaşamıyor.

0
    0 Yorumla
  • Sikintiyok1903
    Sikintiyok1903 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı.

Bende merak ettim

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Sağlık > Sorular > Nutraxin multivitamin kullananlar, yorumlar neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Multivitamin icecekleri zararlımı? 2 cevap verildi
Multivitamin Kıyaslama? 5 cevap verildi
Multivitamin hapları işe yarar mı? Zararları nelerdir? 5 cevap verildi
Multivitaminler gerekli mi? 2 cevap verildi
Bir bakabilir misiniz, multivitamin kullanan var mi? 8 cevap verildi
Aramızda multivitamin kullanan var mıdır? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨