Selam arkadaşlar benim annem hasta oldu grip ve halsiz terlemesi için kalın giydirdim annemi tylolhot içirdim ve yatıyor yatağında başka ne yapmalıyım ? Grip halsizliğine ne iyi gelir? Ne önerirsinizhalsizliğe ne iyi gelir?
a-) Evde kalın, böylelikle bulaşıcı mikroplara maruz kalmadan atlatın. b-) Bol bol su içmelisiniz. c-) Kafein ve alkolden uzak durmalısınız. d-) Ballı bitki çayları tüketmelisiniz. e-) Mümkün olduğunca uyuyun. f-) Yatmadan önce sıcak bir banyo veya duş alın. g-) Odada bir nemlendirici veya buharlaştırıcı ile uyuyun. h-) Başınızı ilerletmek ve sinüs basıncını azaltmak için ekstra bir yastık kullanın. ı-) Taze meyve ve sebzeler tüketmelisiniz. i-) Doktor onaylı grip ilacı kullanmalısınız. j-) Bir kaşık bal yutun. k-) Grip aşısı olun.
grip halsizliğine ne iyi gelir?
Halsizliğe ne iyi gelir? sorusuna verilecek en iyi cevap bunlar. :)
zeytinyagını karabiberle ısıt,ılık ılık sırtına masaj yaparak sür,sonra üstüne havlu koy ve giydir anneni..üstüne de gripin içir,terlemeye başlıcaktır,terledikçe üstünü degiştir..sabaha bişeyi kalmaz..bu arada zeytinyagını vücut emiyo,korkma ortalık batmaz :))
tylol u yatarken içeceksin çok etkili oluyo ayaktayken vede gündüz içmeyeksin bi işe yaramıyor. sonra aspirin c diye suda eriyen bi ilaç var ben onuda içiyorum beraberinde faydalı oluyo öle. geçmiş olsun.
grip için etkili ve basit bi öneri. Normal maden suyuna limon sıkıp içirin emin olun gribi hemen atlatıcaktır. zaten o gribi atlatınca kendine gelir vucut...
En İyi Cevaplar