Evde doğal ilaç bilen var mı 🤭
Yazın bir türlü gelmediği gibi hastalığında bitmediği bir mevsimdeyiz 🤦🏻♀️ 💊
Yazın bir türlü gelmediği gibi hastalığında bitmediği bir mevsimdeyiz 🤦🏻♀️ 💊
Bir yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı zencefil ve tarçın ı karıştır ye ( biraz acı ama emin ol buna değer). Sıcak bir bitki çayıyla birlikte tüketebilir sun 😇😇😇
Sağlam bir karışım veriyorum çiçeğim not et;
-Yarım limonun suyu
-1 yemek kaşığı sirke (elma/üzüm fark etmez)
-1 tatlı kaşığı bal
-Sıcak su.
Kupana bunu sürekli yap ve iç yani günde 3 kez olur 4 kez olur mutlaka iç. İki günde ayağa kaldırıyor insanı ben hep yapıyorum tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun kendine dikkat et. 😇🌸
Saol bebeğim ama hasteneye gidicem evdeki tedavi pek uymadı bana
Git tabiki ama ekstra bunu da yapmanı öneriyorum kuzum.
Tamam canım benim çok sağ ol
Antibiyotik ihtiyacım var anlıyorum şu an
Oyy ballı çörek iyileştin mi sen? 😍
Yok kuzum ya dün hastaneye gittim test yaptırdım birde birsuru ilaç yazdı şu 1 yolun en kötü gribini yaşıyorum
Benim dediğimi de denemekten zarar gelmez bol C vitamini al tavuk suyu çorba iç ama en çokta dinlen bu meret dinlenmeden geçmiyor maalesef çok çok geçmiş olsun çiçeğim 🥰🌸
Saol kuzum tamam deneyeceğim teşekkür ederim ♥️
Ne demeeek🌸
Zencefil i kaynamış suyun içine koy frenc press te beklet suyunu bardağa dök. İçine de biraz limon sık. Çok iyi gelir. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim zencefil yok tozu var
Cevap
4Cevap
Düzenli uyku ve sıcak içecekler olabilir, ya da bitkisel ürünler
Kemik ve Et suyuna çorba, grip gibi hastalıklara iyi geliyor. Bence en doğal çözüm bu.
Zencefil nane limon. Kaynat iç uyu sabahına sırılsıklam uyanırsın acayip terletiyor birşeyin kalmaz
Bir nane limon veya ıhlamur seni toparlar. Ardından öksürük için karabiber ve pekmez karışımı ya da üstüne tereyağı eritilmiş pekmez de olabilir. Belki bir de kuşburnu çayı oh mis
Klâsik doğal çaylar işte
Nane limon
Ada çayı
Ballı zencefil de olabilir
Bol bol meyve yemek ve su içmek
Nane limon zencegil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?