2. Salatalık Yüzdeki tırnak izlerini geçirmek için bir diğer etkili yöntem ise salatalıktır. Salatalığın doğal olarak iltihap yatıştırıcı bir yapısı vardır. Ayrıca bu tip yara izlerinde cildin iyileşme sürecine yardımcı olur. Salatalığı dilimleyerek dilimleri buzdolabında soğumaya bırakın. Soğuduğuna emin olduktan sonra buzdolabından alıp yüzünüzdeki tırnak izlerinin üzerine yerleştirin ve 30 dakika bu şekilde bekleyin. Düzenli olarak uyguladığınızda bu yöntemin etkisini mutlaka göreceksiniz.
Üzüldüm senin için. Benimde annemle kavga ederken tırnakla çizmişti parmagimin kök kısmında yan tarafında bir iz var. En zor geçen ya da geçmeyen iz tırnak izi diyorlardı ama yüz için geçerli mi bilmiyorum. Umarım geçer 😕
1yıl geçmiş ama böyle bu durumla karşı karşıya gelen biri olup araştırırsa diye yazıyım. Hassa beyaz tenli biriyim kedim yanağımın tamamını tırmaladı çok ağladım hemde internetten araştırdım direk soluğu aktarda aldım. Kantaron yağı aldım hep sürdüm kurudukça sürdüm yüzüme , kapuk tuttu asla soymadım kendi dökülene kadar bekledim. Kabuk döküldüğündede hep sürdüm iz kalıcak korkusundan , Ve beyaz tenli hassas cilde sahip olduğum halde iz geçti.
Bana nasıl kantaron yağı kullandığını ve ne şekilde nasıl geçirdiğini anlatırmısın şu an aynısını yaşadım annem garip biri her hangi bir şey yapmadım piskolojisi bozuk sabah kalktığında sinirli oluyor birden yüzüme tırnak attı çok korkuyorum lütfen bana yardım et yüzümün sağ tarafı çok kötü halde?
En İyi Cevaplar