Yüzümdeki tırnak izleri geçer mi (resimli)?

Çok üzgünüm, gerçekten çok moralim bozuk. 19 yaşındayım, dün akşam 15 yaşındaki kardeşimle tartışırken yüzümü baya bir tırmaladı, kanadı resmen baya şok oldum.. mahvoldum ben ya, bu halde nasıl çıkarım ben dışarı... doktora gittim derin degil dedi 3 haftaya bisey kalmaz dedi ama ben artik doktorlarada guvenemiyorum, internette okudum kaliyo iz diyenler var... Allahim ne olur gitsinler deli olucam:(((((( savastan cikmis gibiyim. bir anda ne halde geldim saka gibi... ne olur yasayanlar bu durumu bilir kafayi yicem bir bakin. Baska bir yerimde olsaydi keske ama yuzummmm:(

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden. Inşallah çoğunluğunuzun dediği gibi bişey kalmaz.. Söylediklerinizi dikkate alıcam. Kardeşimde ergenlik döneminde Şu an, tartışıyoduk, tırnaklarıda uzun yani, bir an elini yüzüme attı ama amacı tırnaklamak değildi yani bir anda oldu herşey oda şaşırdı ama oldu işte.. üzgün oda.. yapacak bisey yok, kardeş işte cok bisey diyemedim uzuldugunu gorunce.