Dün yüzüme ağda yaptım bu şekilde oldu silverdin Fito ve madecasol sürdüm eczanede vediler geçer mi güneşe çıkmıyorum iz kalır mı güneşe çıkma dediler. Biraz yanıyordu gibi sanki. sürekli aynı yere ağda yapınca orada deri kalktı sanırım.
Yüzünüze sıcak ağda yapmayın. Soğuk ağda yapın. Onu da yapmadan önce bir kaç gün boyunca yüzünüze nemlendirici sürün. Yüzünüz de nemlendiri varken ağda yapmayın. Krem sürüp geçmesini bekleyeceksin artık.
0
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim ağda sıcak değildi yüz ağdasiydi küçük.
Ay canım geçmiş olsun! Görselden de anladığım kadarıyla cildin biraz hassas tepki göstermiş. Sürekli aynı bölgeye ağda yapmak cilt tahrişine ve üst derinin kalkmasına sebep olabiliyor. Silverdin, Fito ve Madecassol gibi ürünler genelde cildi yatıştırmaya ve iyileştirmeye yardımcı oluyor, doğru tercih etmişsin. Güneşe çıkmaman çok iyi çünkü bu dönemde güneş görmesi iz kalma riskini artırabilir. Moralin bozulmasın, genelde bu tip izler zamanla geçer ama sabırlı olmalısın. Bol su içmeyi ve cildini nazikçe nemlendirmeye devam et, ama çok ürüne boğma. İz kalıcı olursa veya geçmezse bir dermatoloğa danışmanı öneririm.🌸✨ Tekrar geçmiş olsun, cildine nazik davran!
Güneşe çıkmıyorum madecasol ve Fito kremi karıştırıp kullandım geçti gibi sadece böyle pembelik beyazlık gibi kaldı 1 hafta olmadı daha ama onlarda geçer mi?
Güneşe çıkmıyorum madecasol ve Fito kremi karıştırıp kullandım geçti gibi sadece böyle pembelik beyazlık gibi kaldı 1 hafta olmadı daha ama onlarda geçer mi?
Pandemi de olmuştu benim işte ozamanlar evdeydik kış günüydü galiba pek dışarı çıkan birisi değildim yani kremleri düzenli kullan sadece fazla oynama kabuk tutma olursa eğer soyma iz kalır
Nasıl oldunuz acaba iyileştiniz mi aynısı basıma geldi sadece fito kullanıyorum çok fazla :( destek olur musunuz
0
3 Yorumla
Soran
8 ay
Merhaba çok az bı iz kaldı belli etmiyor güneşe çıkmayın fitoyu düzenli olarak kullanın geçiyor eczaneye gidin. Silverdin ise yaradı ama güneşe kesinlikle çıkmayın. Bunları kullanın.
Neredeyse geçti benimde bugün 4. gün ama sol tarafta iz kaldı umarım geçer fito kullandım ben sadece ve devam ediyorum. Çok teşekkürler cevap verdiğiniz içinde
Ya ben farkında değildim sürekli aynı yere yaptı bı yakınım. baktım aynaya böyle sonradan leke kalır güneşe çıkma gibisinden şeyler söylenince bı tırstım dünden beri dışarı çıkmıyorum kremler aldım.
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
İlaç mı kullanıyorsun
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Hayır krem vediler sürmem için yani ben araştırıp aldım.