Arkadaşlar 18 yaşındayım annem beni 2 saat dövdü yüzüm morluk ve tırnak izi dolu pençe gibi kıpkırmızı oldu arkadaşlar bunlr nasıl geçicek hayatım karardı lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
Çok geçmiş olsun. Yazmayın şöyle şeyler sonra kendimi çok şanslı hissedip dinginleşiyorum. :( Neyse, eczaneden reçetesiz olarak da edinebileceğiniz bir pomad olan Prednol-A'yı kullanın derim. O kadar kaliteli ki böyle şeyler için başka bir şey kullanmaz oldum, hatta Prednol'u bile. Ucuz olup, 20 liradır en fazla ve bütün eczanelerde fiyatı aynıdır. Tekrardan, geçmiş olsun; iki saat dayak mı atılır bir insana? :(
015 Yorumla
Soran+1 yıl10 bin bile olsa veririm işe yarıyosa aldırırım yeter ki geçirsn çok gencim hayatımda makyaj yapmadım fondoten sirücem bir süre sırf bu yüzden yapış yapış yaz gününde
Soran+1 yılDoktora gitsem daha etkili bişey önerirler mi
- +1 yıl
Evet, internetten dermatoloji veya cildiye polikliniğinden randevu alın: https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/
Soran+1 yılBabamla konuştum estetikçiye bide cilt doktoruna gidicem teşekkürler yardımınız için
- +1 yıl
Aslında kendi yorumun dışında bir yorum yazmak istemem ama "Ebeveyn kabahatsiz" tarzında palavra sıkanlara haddini bildirmeye çabalıyorum. İtle köpekle uğraşmayım diye buraya yazayım sonra şikayet ediyorlar çok yakılmışlar gibi de hesabın incelemeye alınıyor. İşin garip yanı, bu tip kimselerin başından benzer olaylar geçmiş olmasına rağmen bunları diyorlar.
Soran+1 yılEvet biri de bana hak ettiğimi söylemiş neler olduğunu bilmeden tanımadan ne diyeceğimi bilmiyorum sadece üzülüyorum
- +1 yıl
Orospusunda ondandir😂
- +1 yıl
@Baskentli___babacan Yine başlıyoruz... Ağabey, sen böyle yaşayacağına git intihar et. Kız belki de intihar etmemek için buraya yazıyor ve sen "Atla aşağıya" diyorsun. Begüm ŞİPAL diye biri aşağıya atladı senin gibiler yüzünden; "Atla" demişlerdi ve çok öfkelenmişti o anda. Neyse. Mesajın trol olmadığı belli, niye testis geçiyorsun?
- +1 yıl
Hani resim nerde ispat annesi sarhoş muş da dövmüş sahtekar bacım
- +1 yıl
Etsin gardas vallahi on numara olur gebersin
Soran+1 yılArkadaşım benimle derdin ne tanımadan etmeden bana nasıl böyle laflar söyleyebilirsin? Dediklerime inanmıyorsan yazma ben burda sorumu sordum inanan inanır inanmayan inanmaz belki senin annen çok iyi bir insandır ama bizim eve hergün yeni tabak çanak alınıyor kırılmaktan resmimi koymak zorunda değilim bana acıyın diye de sormadım izleri geçirecek ilaç yağ öneri sordum bu kadar
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, ne kabahat işledin de anneyi çıldırttın?
Mübarek gün neden annen öfkelendi?
www.sifaverenbitkiler.com/.../...kisel-tedavi.html08 Yorumla
Soran+1 yılMübarek günde sarhoştu annesini dövdü sebebi yoktu canı istedi
- +1 yıl
Sarhoş olan anne mi, sen mi?
yazdıklarını bir daha okur musun?
Ben bir şey anlamadım.
Kanteron yağı sür yaralara.
İçindeki yaraları iyileştirmez ama görünürdeki yaraları siler.
Soran+1 yılKardeşim sarhoş olan annem geldi dövdü annesiyle beni
- +1 yıl
Anneannen ve annen seni dövdüler öyle mi?
Yoksa sen de içmedin diye mi?
Soran+1 yılAnnem annesini dövdü nereye varmaya çalışıyosun anlamadım ben seni niye her durumda evlat suçlu olmak zorunda annem sarhoştu babamla telefonda konuşuyodum seyahate çıkmıştı geldi beni babana şikayet mi ettin diye dövdü sonra anneannem durdurdu diye onu da dövdü
- +1 yıl
Psikopat bir anneye sahipsin.
Belki şimdi ayıkken özür diler senden.
Geçmiş olsun.
Sen kanteron yağı al ve günde bir kaç kez sür yaralarına.
İz kalmasın.
Soran+1 yılÖzür dilemez her zaman kendini haklı görür teşekkürler yardımın için
- +1 yıl
Rica ederim de
hiç bir yardımım olmadı.
Senin yüzündeki yaraları geçirsin,
inşallah içindeki yaraların da geçer.
Allah sabır versin sana.
Nasıl bir anneyse, onu da ıslah etsin.
+1 yılFito krem sür yüzüne. O izlerin geçmesine yardımcı olacaktır ve o evden de ayrılabiliyorsan ayrıl. Ezdirme kendini
05 Yorumla
Soran+1 yılBabamla boşanıcaklar galiba ya da tımarhaneye kapatıcaz
- +1 yıl
Boşansalar daha iyi. Baban velayetinizi de alsın ve bitsin annenle ilişkiniz. Şu aşağıdaki kardeşim ülkücüyü de engelle de kimsenin sinirleri daha fazla bozulmasın
Soran+1 yılKendi anneannem bile görüşmicem diyo artık zaten kendi kaybetti kapıyı da kilitledik gelemez eve çok teşekkürler önerin için
Soran+1 yılAnnemle görüşmicek yani*
- +1 yıl
İyi yaparsınız valla. Rica ederim
+1 yılzamanla geçer belki izleri kalır. Krem kullan düzenli gündelik bide fondöten sürersen cok gözükmez
02 Yorumla
Soran+1 yılFondoten zarar vermez mi
- +1 yıl
yok sivilce çıkartır sadece ama temiz olsun istiyosan bb krem kullan
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanımdan içersen iyileşirsin. Bir kazada yüzümün yarısı kemiklerime kadar parçalanmıştı bir aya hepsi geçti. Kanımın özel ve eşsiz olduğunu söylediler bende ilk o Zaman fark ettim kan verdiğim hastalar vardı 3 kişi iyileştiler ama arkadaşım trafik kazası geçirdi kAn verdim adam felçli kaldı o günden sonra vermedim başkasına kan.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle aynı yere gitmek istemiyorum diğet tarafta kan içersem:D
Cevap sahibi+1 yılİçmiyceksin kan nakli olucak 😀
Geçer geçer türk insanı ve türk toplumu nalet gelsin hepsine idare et 2 3 gün çıkma sende arkadaşlar sorarsada Babamla kavga ettik de ençok ben vurdum de. bitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılKız kavgası dicem ha ha güldüğüme bakma ağlıyorum:D
+1 yılo yaşta anneden ne sebeple dayak yediniz ki ☺? geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu
+1 yılDerdi neydi okadar ya üzüldürm doğrusu. İzler çok derin değilse geçer diye düşünüyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa elimi süürnce bazıları çukur gibi geliyo ama uyuşuk da olabilir daha kızarıklığı geçmedi geçmeyecek mi yani
- +1 yıl
Kantoron yağı kullanmayı unutmayın gayet mucizevi olduğunu duymuştum ;)
Soran+1 yılHer eczanedeki işe yarar mı alınca bazen sulandırılmış falan koyuyolar ya ondan badem yağı kullanmıştım bir kere iki aldığım marka çok farklıydı o kafama takıldı
- +1 yıl
Organik olanlarından almanız daha iyi olur piraz daha pahalı olurlar ama tavsiye ederim
Soran+1 yılFiyatı önemli değil geçirsin de böyle bir durumda ne istesem alırlar zaten vicdan azabından kurtulmak için
- +1 yıl
Geçmiş olsun takmayın kafanıza bir cildiyeye gidin tamammı kantoron yağınıda unutmayın :)
Soran+1 yılYarın gidicem aksilik olmazsa simdi de salyangoz bilmemne kremi sürdüm internette gördüm geçiriyomuş evde de vardı
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun tekrardan umarım bidaha böyle bişey olmaz
+1 yıl10gun kadar disari cikma. O kadar dovmesinin sebebi neydi ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu ya sebebi yok annesne de vurdu çok kötü:(
+1 yılKaç yasinda kizsin engeleyemedin mi kollarini tutarak ve evde 2 niz mi yasiyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılDeli gücü var anneannem de vardı onu savundu ş+refsizler onu da dövdü
- +1 yıl
Sen baya dertli ciktin tirnak izleri kolay kolay gecmiyor daha dogrusu izi kaliyor bende de var oradan biliyorum :)
Soran+1 yılBu yaşta sivilcem yoktu tırnak izim kaldı
- +1 yıl
Bisey olmaz zamanla unutulacak seyler kafaya takma ama sende bir cozum bul surekli kafasi kiyak oldumu seni mi dovecek
Soran+1 yılSarhoş olmadığında o kadar farklı bir insan ki şikayet etsem inanmazlar bana
- +1 yıl
Himm o zaman kendisi ile konusacaksin baska yapabilecegin biseu yok
Soran+1 yılDurumu vahim doktor ya da boşanıp doğal alanına bırakjcaz hayvanı
- +1 yıl
Iyice kafam karisti inanilmas derece nefret kin baslamis snde fazla. kaptirma kendini kotu sonuclar cikabilir
Soran+1 yılFarkındayım cok ofkelıyım ona engelleyemiyorum bunu
- +1 yıl
Artik geri donusu yok bu isin bosvee onune bak
+1 yılBunlar kalıcı büyük ihtimal bende üzülüyorum bendede bir iki tane var limon biraz rengini açabilir dene bir
00 YorumlaHele ne halt yedin onu söyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılYorumları oku
- +1 yıl
La gardas dumenci bu agzindan akan yalanlara bak
+1 yılEllerine sağlık kim bilir ne yaptin
016 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu onun bunun çocuğu 68 yaşındaki annesini de dövdü ona damı ellerine sağlık şerefsiz
- +1 yıl
Ya şimdi, resminde besmele yazar, profilinde kız var, adın ülkücü gençlik, amma yaptığın şu yoruma bak da senin ne olduğuna karar versinler... Ben bir türlü karar veremiyorum. :D Hem yobaz hem abazan hem de vatan haini. :D Ne diyeceğim bilemedim sana, sanki senin anne baban seni el bebek gül bebek yetiştirdi, hiç dayaktan felç etmedi? Şimdi sana söven de haklı ağabey.
- +1 yıl
@Tommaso
Ne yapacağız aslanım simdi o dediklerinin hepsi var diye doğru konusmayacagiz heosine bir bakima evet de abazanligi nerden cikardin buyur profilimi şimdi aciyorum eger bir tane kadina tek bir abazan yazimi bulursan ne dersen de ama bulamazsan o zaman sana ne küfürler ederim sen bile şaşırırsın benim babam beni döverdi hastanelik olurdum soytari bilmeden konus öyle kafana göre ve nerde vatan haini varsa soyunu sopunu severim diyeninde tabi - +1 yıl
Ya profile bakıyorum, karaktere bakıyorum da büyük bir çelişki. Gene gittin kendi megalomanin için bir şeyler yazdın, saadete gel; her daim anne baba suçlu. Başından geçmiş ve hatırlamayı reddediyorsun duygusal acılarını. Çıkarırız, ezberledik. Bir daha yazarsan cevap vermeyeceğim, verebilirim de.
- +1 yıl
- +1 yıl
Allah belanızı versin sizin gibi insanlar geberse de ülke asıl erkek orospularından, gavatlardan kurtulsa. kardeşim döl israfları !
Soran+1 yıl@Tommaso yorumun için teşekkür ederim bende profilinden utan dicektim sonra cahile laf anlatılmaz diye düşündüm ayrıca beni dövmesinin nedeni yoktu sadece sarhoştu saçma sapan sebeplerle darlandı sonra ALTMIŞ SEKİZ yaşındaki annesiyle beni dövdü ama arkadaş bunu anlayamaz tecavüze de uğrasaydım ne ydin derdi eminim
- +1 yıl
Senin olmayan insanlığını s. i. k. sinler köpek. 40 yaşında çocuğu yasındaki bir kıza ne cümleler yazmış. Haysiyetsiz şerefsiz
Soran+1 yılYA OROSPUCPCIGU BEN HER AN BU SİTEDE NÖBET Mİ TUTUCAM NİYE MOLA VERMİYİM GERİZEKALI BUNUN YALANLA NE İLGİSİ VAR ANLATTIĞIM ŞEYLER ÇOK MU İMKANSIZ HABERLERİ AÇ İZLE NELER OLUYOR
Soran+1 yılTecavüzcü tipler senin gibilerden oluşuyor tanımadığın kıza kahpe diyecek kadar profilindeki resmine bak dinin hoşgörü dini ama sen pek öğrenemişsin
Soran+1 yılSinirden yazamamışım bile o. Cocugu seni
Soran+1 yılÜlkücü gençlik yeni hesap mı açtın
- +1 yıl
Hesabimi dondurmuslar fark etmez yenisi gelir iyi stres attim sabah sabah sayende simdi hersey saka senin annen kafayi yemiş ciddi olarak bir psikologa gorunmesi lazim 18 yasinda bir kiz nasil dövülür kizar iki tokat atarsin o ayri allah yardimcin olsun sana önerecek bir ilac ismi bilmiyorum ama devlet her daim yaninda hersey bir sikayete bakar
Soran+1 yılYazdıklarınıza çok kırıldım yinede uzatmicam bence kimseyle stres atmak için uğraşmayın yarın birgün bu laflarınız birinin ölümüne sebep olur haberiniz bile olmaz sosyal medya yüzünden intihar eden çok kişi var ve tanıdığım
- +1 yıl
+1 yılValla hemen geçmez. Iz de yaraya bağlı.
011 Yorumla
Soran+1 yılKüçükler var bildiğimiz tornak izi dediğimiz onlardan endişem yok ama hayvan pençesi gibi izler de var onlardan korkuyorum şerit halinde alt alta 4 tane
- +1 yıl
Ya geçer geçmesine de zaman alır. Deri soyulduysa geçer her türlü. Ama çok derinse eti falan parcalandiysa gecmeyebilir. Ozel den görme şansım varmı?
Soran+1 yılYa kedi tırmığı gibi izler öyle söyliyim kırmızı ama uzun nasıl anlatiyim bilemedim derin mi anlamıyorum pütür pütür his geliyo elimle dokununca
- +1 yıl
Deri soyulmustur. Kabuk tutmustur oda. Derin değilse bir hafta en geç. Derin olanlar 15 gün falan sürer ama geçer. Benim kolumda var bir çizik. Kanape nin yerini değiştirirken oldu. 40 gün oldu. Hala iz var. Gecer ama ne zaman bilmiyorum. O yüzden dedim foto diye. Benimkiyle karsilastiracaktim
Soran+1 yılYa benim elimde de kedinin yaptığı bir tırmık var o bile geçmediyse aylardır durum vahim heralde
Soran+1 yılElimde derken kolumda benim de
- +1 yıl
Yüzde olursa belki daha hızlı iyilesebilir. Bilmiyorum doktor değilim ama doktora gitsen belki hızlı iyilestirecek birşeyler verirler. yalnız bu geçici bir çözüm olur. Yarın yine aynı olayları yaşayacaksın. Birdahakine belki hiç geçmeyecek birşey olacak. Bence ayaklarının üzerinde duracak birşeyler yapman lazım. Ogrenci misin?
Soran+1 yılÖğrenciyim 18 yaşındayım ama lise sona gidiyorum sınıf tekrarı yaptım annemle babam boşanabilir boşanmasalar da her türlü artık bizimle yaşamicak babam gelince konuşucaz
- +1 yıl
Ne yap et kurtul. Ben öyle yaptım. 20 yaşıma kadar her şeye sustum. En son çıktım gittim evden. Suna çalışıyorum kendi hayatimi kuruyorum. Sende daha fazla ezdirme kendini. Gerekirse yazın antalya da otellerde is çok. Lojmanı da var hepsinin. Hem para kazan hemde üç dört ay uzaklaş o kadından. Baban nerde bu arada?
Soran+1 yılBiz tatildeyiz olay oldugunda babam yanımıza geliyodu
- +1 yıl
Anladim. Babana anlat durumu iyice. Fotosunu da cek dursun. Babana gosterirsin daha gerçekçi olur. Umarım baban bu çözüm bulur
:D annen seni ne diye bu kadar dovdu merak ettim.
04 Yorumla
Soran+1 yılGülüyo bide canım yorumları oku 68 yaşındaki annesiyle beni dövdü niye çünkü sarhoştu canı sıkılmıştı hala gülüyomusun şerefsiz
Soran+1 yılarkadaşım ağlamak içinmi geldim kıçından okuma geçiricek bişey sordum yaralark
Soran+1 yılYaraları
annenin vurduğu yerde güller açar :)
117 Yorumla
Soran+1 yılBelki hayatında benim gibi bişey yaşamamış olabilirsin ama cidden biraz anlayış göster ne yaşdığımı bilmiyosun belki ölebilirdim cennet annelerin ayakları altındadır doğru çok iyi anneler var benim de iyi bir annem olsun isterdim ama her anneye de böyle bir tanım kullanmak cennete hakaret bence umarım anlatabilmişimdir çocuğunu öldüren anneler var
Soran+1 yılSebebi yok sarhoştu canı sıkıldı dövdü morali bozuldu dövdü
Soran+1 yılKendi 58 yaşındaki annesini de dövdü desem ne diceksin
Soran+1 yılKüfür sıralıyo
Soran+1 yıl68 pardon
Soran+1 yılŞikayet etsem kime gidicem ailemdeki kimseyle görüşmüyorum doğum günümde bile aramıyolar babam telefondan engel atıyo ne zaman yazsam napim peki
Soran+1 yılşikayet edince tam olarak ne olucak anltabilirmisin bilgim yok
Soran+1 yılSoruşturmafan sonra ailemden mi ayrılıcam
Döverken mola vermedi mi.
21 Yorumla
Soran+1 yılVurmayı kestiği zamanları soruyosan boğdu
+1 yılNiye dövdü ya naptın ki o kadar
03 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu neden sebep arıyosunuz tecavuze uğrasam ne giydin mi diceksiniz
- +1 yıl
Ne bileyim anne sonuçta kızını o hale getirecek kadar kötü olmamalı
Soran+1 yılKendi annesini dövücek kadar ne olabilir peki
+1 yılO nasil anneymis oyle
00 YorumlaNasıl bir yardım bekliyorsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖneri bekliyorum izleri ne geçirir ne kadar anlayışsız insanlarsınız cidden ağlayarak yazıyorum şu an çok sinirim bozuk
Soran+1 yılSana hakaret etmem gerekmiyo bir zararını görmedim
Hak ettin mi sence?
05 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu
Soran+1 yılSanmıyorum kendi lafından başka bişey dinlemez
Soran+1 yılLafın çok yanlış beni öldürse yine mi aynı şryi diceksin tanımıyosun bile bilmiyosun ne maceralar yaşadığımı
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılHemen gecmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılİz klır mı peki
- +1 yıl
O şansına kalmış bir şey.
kantaron yagı kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılHer eczanedeki doğal ve işe yarar mı ki
Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Polise sikayet et
02 Yorumla
Soran+1 yılDeli polis napsın tımarhane sonu yda boşanıcaklar s. Gidicek
Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı. bir foto at
06 Yorumla
Soran+1 yılAtamam tanıdık çıkar internetteyiz her şey olabilir rezil olurum ama yalan değil
Soran+1 yılİnternetten benzerini atsam yüzüm görünsün istemiyorum
Soran+1 yılArkadaşların yazdıklarını uygulicam yarın da zaten doktora gidicem gerek kalmadı
+1 yılNe oldu ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSarhoştu geldi yanıma dövdü
- +1 yıl
saklanmak aklına gelmedi mi trol mü bu ya
Soran+1 yılTroll değilim inan çok utanıyorum genelde eşyaları kırar oturur ilk defa böyle oldu aklıma gelmedi
- +1 yıl
hmm geçer her halde
Ne yaptınkı annene?
06 Yorumla
Soran+1 yılBişey yapmadım sarhoştu
Soran+1 yılİnşallah bulur dayanacak gücüm kalmadı dövmesine razıyım morluk geçer ama tırnak izi küçük de değil
Soran+1 yılBabam telefondan engelledi:)
1 2 haftaya geçiyor
07 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya krem sürdüm şimdi
Soran+1 yılNe için
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin
Soran+1 yılEngelleyeceğim bir şeyse boşver
Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Ne karardı be geçer
016 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım demek istediğini
Soran+1 yılÇok gencim daha hayatımda sivilcem olmadı bu yaşta yüzümde 7 tane büyük çizikler var bence gayet karardı nasıl geçicek bunlar şimdi
Soran+1 yılBugün geçer yarın tekrar olur peki ne kremi önerirsin
Soran+1 yılBileğimde kullanmıştım onu 1-2 sene önce 1.5 senede anca azaldı ama yine görünüyo yüzde ne kadar işe yarar bilmiyorum
Soran+1 yılEczane yedine doktora gitsem daha işe yarayan bir ilaç/krem verirler dimi?
Soran+1 yılOlmadı paraya kıyarım lazer gibi yöntemlere başvururum yeterki geçsin yüzüm dışında her yerimde iz olsun ona razıyım ama yüz çok önemli çirkin bir kız da değilim cidden çok kötüyüm şuam
Soran+1 yılEvet annem yapıyor ben küçükken de içerdi 7 yaşındayken evde kırılmadık eşya bırakmazdı ama beni bu kadar şiddetli dövmezdi hala elime tutam tutam saç geliyor
Soran+1 yılKötüyüm hakaret yazanlar olmuş ne yaptım ben bu insanlara ya?
Aile & Toplum konusunda 325 cevap paylaştı. Xok uzuldun
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026